1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Missing values on GPU-Z of 8800GT

Discussion in 'GPU-Z' started by Rennel, Apr 27, 2008.

  1. Rennel New Member

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    9 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I haven't experienced overclocking a videocard. Recently, I upgraded to Palit 8800GT Super+ 1Gb. To my surprise, I got this result after running GPU-Z. Why is it showing some "unknown" and "0" values?

    [​IMG]
     
  2. spearman914

    spearman914 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    3,339 (1.06/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    Brooklyn, New York 11223
    I never experienced that before. Maybe its on a 256-bit memory bandwidth and it can only take up 512 MB of Vram and you have 1 GB Vram? Thats IMO. And did you try enabling SLI yet?
     
  3. Rennel New Member

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    9 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    I'm new here, and sad to say, i don't know yet how to enable SLI but i only have a single Vcard.
     
  4. spearman914

    spearman914 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    3,339 (1.06/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    Brooklyn, New York 11223
  5. spearman914

    spearman914 New Member

    Joined:
    Apr 14, 2008
    Messages:
    3,339 (1.06/day)
    Thanks Received:
    502
    Location:
    Brooklyn, New York 11223
    And i forgot to mention u need to upgrade to direct x 10.1 and get the latest bios update and drivers for your GFX. I think you can check in the download section maybe you can find it there.
     
  6. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,542 (3.61/day)
    Thanks Received:
    15,654
    is it always like this? or only sometimes?

    please contact me on instant messenger
     
    10 Year Member at TPU
  7. Rennel New Member

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    9 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    It's always the same result sir. but it shows on the sensors.

    [​IMG]
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)