• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Mobo problems

Joined
Jan 12, 2013
Messages
81 (0.04/day)
Likes
38
System Name Fire and Ice 2013
Processor AMD Phenom II x6 1090T BE 4.0GHz
Motherboard ASrock 970 Extreme3
Cooling Coolermaster V6 GT
Memory G.SKILL Ripjaws Series 4GB
Video Card(s) HIS IceQ Radeon HD 7850 2GB
Storage Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM
Display(s) ASUS VH242H
Case Aerocool Xpredator X3 Devil Red Edition
Audio Device(s) None (Logitech G35)
Power Supply Rosewill Stallion Series RD500-2DB
Software Windows 7 Ultimate 64bit
#1
hey guys, i have an asrock 970 extreme3 and yesterday i installed some new fans in my case and when i put everything back together in the case the mobo powered up but didnt boot, i unplugged everything and the memory sticks and nothing, i took out the battery and cmos and left it for a while and still nothing. so i took out everything from the case and tried it like that and it booted in. i dont know if it had something to do with the case or some metal touching the case but it seems to work fine when i have it out of the case, any suggestions?
 
Joined
Mar 26, 2010
Messages
7,694 (2.58/day)
Likes
2,000
Location
Jakarta, Indonesia
System Name micropage7
Processor Intel G4400
Motherboard MSI B150M Bazooka D3
Cooling Stock ( Lapped )
Memory 16 Gb Team Xtreem DDR3
Video Card(s) Nvidia GTX460
Storage Seagate 1 TB, 5oo Gb and SSD A-Data 128 Gb
Display(s) LG 19 inch LCD Wide Screen
Case HP dx6120 MT
Audio Device(s) Stock
Power Supply Be Quiet 600 Watt
Software Windows 7 64-bit
Benchmark Scores Classified
#2
could be from shortcircuit, how if you plug everything out from the case?
is that works?
if it works you may miss something
but before you put it in the case again, please make sure everything get isolated well
 
Joined
Jan 12, 2013
Messages
81 (0.04/day)
Likes
38
System Name Fire and Ice 2013
Processor AMD Phenom II x6 1090T BE 4.0GHz
Motherboard ASrock 970 Extreme3
Cooling Coolermaster V6 GT
Memory G.SKILL Ripjaws Series 4GB
Video Card(s) HIS IceQ Radeon HD 7850 2GB
Storage Seagate Barracuda 500GB 7200 RPM
Display(s) ASUS VH242H
Case Aerocool Xpredator X3 Devil Red Edition
Audio Device(s) None (Logitech G35)
Power Supply Rosewill Stallion Series RD500-2DB
Software Windows 7 Ultimate 64bit
#3
yea it pretty much is some shortcircuit because everything is running fine right next to me on my table, ill just remove all of the cables in the case, blow it out and do a reinstall.
 
Top