• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Mozilla Firefox 2.0.0.8 Released

malware

New Member
Joined
Nov 7, 2004
Messages
5,422 (1.12/day)
Likes
954
Location
Bulgaria
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 VID: 1.2125
Motherboard GIGABYTE GA-P35-DS3P rev.2.0
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12 Fan
Memory 4x1 GB PQI DDR2 PC2-6400
Video Card(s) Colorful iGame Radeon HD 4890 1 GB GDDR5
Storage 2x 500 GB Seagate Barracuda 7200.11 32 MB RAID0
Display(s) BenQ G2400W 24-inch WideScreen LCD
Case Cooler Master COSMOS RC-1000 (sold), Cooler Master HAF-932 (delivered)
Audio Device(s) Creative X-Fi XtremeMusic + Logitech Z-5500 Digital THX
Power Supply Chieftec CFT-1000G-DF 1kW
Software Laptop: Lenovo 3000 N200 C2DT2310/3GB/120GB/GF7300/15.4"/Razer
#1
All Firefox users can now download the latest 2.0.0.8 release of the popular web browser from Mozilla.

DOWNLOAD | Release Notes

Source: Mozilla
 
Joined
Sep 5, 2005
Messages
224 (0.05/day)
Likes
23
Location
vt
System Name APleasure@(to_use)
Processor X5660
Motherboard msi-x58-plat
Cooling monsoon 3 Dual 120fans
Memory 2x4 gig Gskill 1600 (one slot died)dual only
Video Card(s) R9 290 Powercolor PCS+
Storage 128gig Samsung D830 2x1terabyte seagates Raid0
Display(s) acer 22in 1920x1080 120Hertz
Case Thermaltake V9 Black Edition
Audio Device(s) Soundblaster Audigy SE(X-FI Driver-Mod)
Power Supply ocz 700 modular
Software W8.1 64Bit
Benchmark Scores http://www.3dmark.com/fs/11496246
#2
I have vista and for some reason after this update no browser worked??I had to go back to xp download a older version of firefox install that and firefox works.But for some weird reason ie7 will no longer work no matter what??With vista there isn't a ie7 download so i've spent the past hour trying to get it to work again with no luck.How did a firefox update stop ie7 from working??And after the update everything else connected just no browsers but i got older version of firefox and i can live without ie7 but i don't understand how this happened??So i figured i would post here so if anyone else with vista encountered this problem and how i patched it after.
 
Joined
Feb 4, 2006
Messages
214 (0.05/day)
Likes
2
Location
Minneapolis, USA
System Name Sick Wid It
Processor i7 950 @ 4.0 Ghz 24/7
Motherboard Gigabyte GA-X58A-UD3R
Cooling Cooler Master V8
Memory CORSAIR XMS3 (3 x 2GB) DDR3 1600
Video Card(s) XFX HD 5870
Storage WD VelociRaptor 300GB 10,000 RPM
Display(s) Acer X241W -- 24'
Case Antec Twelve Hundred Black
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Audigy2 ZS Platinum 7.1
Power Supply CORSAIR HX Series 850W
Software Win 7
Benchmark Scores SuperPI 1M@ - 8.939
#3
After the update my Firefox browser stopped working, i tried Explorer and it worked just fine. I had SP1 on my XP, so I installed SP2 and Firefox started working....weird:confused:
 
Joined
Aug 2, 2006
Messages
500 (0.12/day)
Likes
13
#4
After the update my Firefox browser stopped working, i tried Explorer and it worked just fine. I had SP1 on my XP, so I installed SP2 and Firefox started working....weird:confused:
weird right? Firefox requireing Server Pack 2....crazy.
 
Joined
Aug 7, 2007
Messages
2,657 (0.70/day)
Likes
779
Processor Intel i5-2500k @ 3.8GHz
Motherboard ASRock Z68 Extreme4 Gen3
Cooling CM Hyper 212 EVO w/ AC MX-2
Memory 8GB DDR3 1866 Gskill Snipers 9-10-9-28
Video Card(s) MSI GTX 1060 Gaming X
Storage 240GB Corsair Force GT
Display(s) 23' Dell AW2310
Case Corsair 550D
Audio Device(s) Creative SB X-Fi Fatality Professional
Power Supply Seasonic SS-760XP2 Platinum
Software Windows 7 Pro 64-bit
#5
Looks like I'm crap outta luck on this update, because that's just how I roll: old school SP1
 

Wile E

Power User
Joined
Oct 1, 2006
Messages
24,318 (5.89/day)
Likes
3,682
System Name The ClusterF**k
Processor 980X @ 4Ghz
Motherboard Gigabyte GA-EX58-UD5 BIOS F12
Cooling MCR-320, DDC-1 pump w/Bitspower res top (1/2" fittings), Koolance CPU-360
Memory 3x2GB Mushkin Redlines 1600Mhz 6-8-6-24 1T
Video Card(s) Evga GTX 580
Storage Corsair Neutron GTX 240GB, 2xSeagate 320GB RAID0; 2xSeagate 3TB; 2xSamsung 2TB; Samsung 1.5TB
Display(s) HP LP2475w 24" 1920x1200 IPS
Case Technofront Bench Station
Audio Device(s) Auzentech X-Fi Forte into Onkyo SR606 and Polk TSi200's + RM6750
Power Supply ENERMAX Galaxy EVO EGX1250EWT 1250W
Software Win7 Ultimate N x64, OSX 10.8.4
#7
I had some issues with Firefox updates and my firewall (Kaspersky). What I did was delete Firefox from the trusted apps, then put it back in. Some firewalls won't let the updated version work because the .exe has been modified.
 

WarEagleAU

Bird of Prey
Joined
Jul 9, 2006
Messages
10,809 (2.56/day)
Likes
529
Location
Gurley, AL
System Name Boddha Getta Boddha Getta Bah!
Processor AMD FX 6100 @ 4.432Ghz @1.382
Motherboard ASUS M5A99X EVO AMD 990X AMD SB950
Cooling Custom Water. EK 240MM Kit, Supreme HSF - Runs 35C
Memory 2 x 4GB Corsair Vengeance White LP @ 1.35V
Video Card(s) XFX Radeon HD 6870 980/1100
Storage WD Caviar Black 1.0TB, WD Caviar Green 1.0TB, WD 160GB
Display(s) Asus VH222/S 22: (21.5" Viewable) 1920x1080p HDMI LCD Monitor
Case NZXT White Switch 810
Audio Device(s) Onboard Realtek 5.1
Power Supply NZXT Hale 90 Gold Cert 750W Modular PSU
Software Windows 8.1 Profession 64 Bit
#8
for me, this has been a lifesaver of an update. I dont know what the deal was, but with 2.0.0.7 I seemed to stutter, lag and generally had just bad issues viewing pages, video and the like. Even TPU with my opening of the news stories in new tabs, made my arrow glow, stick and I really couldnt float between tabs. This seems to have rectified that problem.