1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

My first p-log

Discussion in 'Project Logs' started by d3fct, Jun 19, 2010.

  1. mATrIxLord

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    91 (0.04/day)
    Thanks Received:
    24
    awesome build man!! keep the pictures coming, very nice rig...
     
    d3fct says thanks.
  2. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.39/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    just finished ordering those new parts from the egg, stay tuned for some pic's and some benches!




    [​IMG]
     
  3. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.39/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    unboxed my goodies today and got everything installed, up and running. I'm not going to bother overclocking or doing any benching tonight, will save that for tomorrow. stay tuned for screens of oc's and benches. now on to the pic's.


    [​IMG]



    sry for quality, cam isn't that great at up close.
    [​IMG]



    [​IMG]
     
  4. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.39/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    I just did a quick oc, just upped the multi to 45 = 4.5. didn't touch voltage, did a quick linpack test and a super pi 1m, and boy was i impressed at the temps on this. I'm going to go further and see what this thing can do then, possibly see how far i can get with ht. I got 1 quick printscreen, i'm off to go faster!!!

    [​IMG]


    edit: was just looking at the cpuz voltage part on that ss and realized cpuz isnt showing voltages correctly. everest appears to be reading them, so i will use that from now on when taking ss's.
     
    Last edited: Jun 4, 2011
  5. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.39/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    very happy with this chip, with my limited knowledge of the new bios i was able to get 5.2 stable. could get in windows at 5.3 but would fail linpack.

    [​IMG]


    [​IMG]
     
  6. Blue-Tiger

    Blue-Tiger New Member

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    42 (0.02/day)
    Thanks Received:
    7
    Location:
    Houten, the Netherlands
    That's one hell of a Sandy! :D
     
    d3fct says thanks.
  7. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.39/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    thanks, yea she f'n cranks....
     
  8. arnoo1

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    756 (0.28/day)
    Thanks Received:
    126
    Location:
    Netherlands
    nice sandy chip but oc your mem to 2000mhz @ 1.65V 9-10-9-(stock:p)
    that ram will do that stable
     
  9. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.39/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    sandy bridge mem runs at 1.5, plus ram speed isn't really a factor for sandy bridges either.
     
  10. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.39/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    arnoo1, thats twice now you've givin me some bunk info please keep your worthless comments to yourself. anyways back to the goodness, just bought a evga 570, sold my old mobo, ram, cpu in a combo deal. await further results, soon it will be alive...... ALIVE!!!
     
  11. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.39/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    another quick update, will be selling my entire gpu loop, then planning on an antec 1200 and a lil stronger psu, future proofing for 2 570's in sli. before i get rid of these 280's i will bench them 3dmark06 with ht on, will go for best score without artifacts.
     
  12. d3fct

    d3fct

    Joined:
    Jul 15, 2009
    Messages:
    1,087 (0.39/day)
    Thanks Received:
    165
    Location:
    Upstate NewYork
    okay, this project inspired me to do a whole nother setup. i was sitting on those gpu blocks for too long, just ran a 3dmark06 with my new 570 and almost beat my sli oc score with the 280's. I also removed the entire gpu loop, and now this montruos case is empty. i will start another plog once i sell this gpu loop, im leaning really hard into an antec 1200, new psu and some nice cable managment, and if all goes well another 570 in sli. this project is officially over, planning on setting up a whole new rig.

    thanks to all who took the time to look.
     
    Last edited: Jul 10, 2011

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)