• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

My rig just crapped out on me :( help!

Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#1
Ok so I was just browsing the [FS] thread looking for wc parts when my comp locked up. I was thinking no big deal, I will restart it and diagnose the cause. I then rebooted and was only able to run the OS of 30 sec before it froze again. When I restarted I was prompt "Boot disc failed, insert windows boot disc". I thought that was strange so I unplugged the psu cord and back in, restart, and was prompt: "windows was shutdown incorrectly, do you want to repair the problem" not thinking about it I just started it in normal mode. Again worked in OS for a few seconds then crashed. Now here is the twisted part ... I attempt to boot one more time and now my monitor will not post:confused: I tried different dvi ports, different monitor, nothing! :banghead:

I originally thought it was the random shutdowns of the OS because I have Win7 RC build, but now I'm thinking it's a hardware issue. Any ideas?

Thank you for putting up with long detailed question.:eek:
 

Woody112

New Member
Joined
Jan 18, 2008
Messages
562 (0.16/day)
Likes
74
Location
Florida
System Name Woody's MBP
Processor 2.4 C2D
Cooling Frikin Air
Memory Munskin 2x2 gig 1066mhz
Video Card(s) 9400gt/9600gt W/512mb
Storage 1TB WD scorpio blue
Display(s) 15.4" on lapie/ 24" Acer P241w on the wall/ 52" LCD TV
Software OSX/ Win 7
#2
With my experience and having this same problem it usually turned out to be an unstable OC or bad memory. worth checking out.

Are you getting any beep errors upon restart now that it won't post?
 
I

InTeL-iNsIdE

Guest
#3
First guess is either HDD or Mobo man, tried resetting cmos ? Failing that, open it up and maybe try starting up with minimal components and 1 stick of ram and then see how you get on from there
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#4
With my experience and having this same problem it usually turned out to be an unstable OC or bad memory. worth checking out.

Are you getting any beep errors upon restart now that it won't post?
No beeping errors.

I also thought it could have been an unstable overclock, s I reset the CMOS back to default with no results.
 

Woody112

New Member
Joined
Jan 18, 2008
Messages
562 (0.16/day)
Likes
74
Location
Florida
System Name Woody's MBP
Processor 2.4 C2D
Cooling Frikin Air
Memory Munskin 2x2 gig 1066mhz
Video Card(s) 9400gt/9600gt W/512mb
Storage 1TB WD scorpio blue
Display(s) 15.4" on lapie/ 24" Acer P241w on the wall/ 52" LCD TV
Software OSX/ Win 7
#5
You may try doing as the above post said and checking your hdd. If you have another computer at your disposal remove the hdd and scan it for errors in your other rig if you can.

If that don't work it may very well be a mobo issue as was already stated. But still would do as iNtEl-iNsIdE suggested and try starting up with minimum hardware.
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#6
ok I tried removing one of the 9600GT's, the sound card, and one stick of ram with no results. I then tried the same with the "other" stick of ram...nothing.:shadedshu I think it might be the mobo because wouldn't the monitor still post if the hdd was dead? Plus I have had monitor posting problem in the past while using a different hdd on this computer.

I will tried this hard drive in my other rig to test it.....
 

Woody112

New Member
Joined
Jan 18, 2008
Messages
562 (0.16/day)
Likes
74
Location
Florida
System Name Woody's MBP
Processor 2.4 C2D
Cooling Frikin Air
Memory Munskin 2x2 gig 1066mhz
Video Card(s) 9400gt/9600gt W/512mb
Storage 1TB WD scorpio blue
Display(s) 15.4" on lapie/ 24" Acer P241w on the wall/ 52" LCD TV
Software OSX/ Win 7
#7
When my one hdd went dead it would not allow the computer to post and then it wouldn't even turn on. It would try to turn on then right back off. Weirdest problem I ever had.
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#9
Update:

I plugged the hdd into my spare rig and ran a test with 0 errors. While that was testing I also tried putting another hdd into my main rig (problem rig) and tried a different graphics card with no results.

I think my Asus M3N-HT deluxe took a sh!t.:banghead::banghead::banghead::cry:
 

Woody112

New Member
Joined
Jan 18, 2008
Messages
562 (0.16/day)
Likes
74
Location
Florida
System Name Woody's MBP
Processor 2.4 C2D
Cooling Frikin Air
Memory Munskin 2x2 gig 1066mhz
Video Card(s) 9400gt/9600gt W/512mb
Storage 1TB WD scorpio blue
Display(s) 15.4" on lapie/ 24" Acer P241w on the wall/ 52" LCD TV
Software OSX/ Win 7
#10
Update:

I plugged the hdd into my spare rig and ran a test with 0 errors. While that was testing I also tried putting another hdd into my main rig (problem rig) and tried a different graphics card with no results.

I think my Asus M3N-HT deluxe took a sh!t.:banghead::banghead::banghead::cry:
Ya sounds like it is def the board, that really sucks. Sorry to hear that and hope you get it sorted out.
 

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,369 (10.18/day)
Likes
18,018
Processor Intel i7 8700k
Motherboard Gigabyte z370 AORUS Gaming 7
Cooling Water
Memory 16gb G.Skill 4000 MHz DDR4
Video Card(s) Evga GTX 1080
Storage 3 x Samsung Evo 850 500GB, 1 x 250GB, 2 x 2TB HDD
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake X5
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Zowie EC1-B
Software Windows 10
#11
Update:

I plugged the hdd into my spare rig and ran a test with 0 errors. While that was testing I also tried putting another hdd into my main rig (problem rig) and tried a different graphics card with no results.

I think my Asus M3N-HT deluxe took a sh!t.:banghead::banghead::banghead::cry:
Try a bios flash. Check the temps of the north bridge and south bridge. Make sure all heatsinks on the motherboard are properly connected and mounted with thermal paste.
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#12
Try a bios flash. Check the temps of the north bridge and south bridge. Make sure all heatsinks on the motherboard are properly connected and mounted with thermal paste.
I never messed with the heatsinks on my mobo and the north/south bridges temps have always been good. I have never done a bios flash before, how is it done? Do I need a floppy drive?
 
Last edited:

Woody112

New Member
Joined
Jan 18, 2008
Messages
562 (0.16/day)
Likes
74
Location
Florida
System Name Woody's MBP
Processor 2.4 C2D
Cooling Frikin Air
Memory Munskin 2x2 gig 1066mhz
Video Card(s) 9400gt/9600gt W/512mb
Storage 1TB WD scorpio blue
Display(s) 15.4" on lapie/ 24" Acer P241w on the wall/ 52" LCD TV
Software OSX/ Win 7
#13
I don't think you can flash the bios if it won't even post. I'm not 100% on this but pretty sure. I haven't flashed a bios with a floppy, or usb thumb drive myself in so long I couldn't tell ya. I've always done it through windows.
erocker or someone else here will point ya in the right direction I'm sure. I don't want to give ya any bad info. Hope you can get it squared away without having to replace boards.
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#14
I don't think you can flash the bios if it won't even post. I'm not 100% on this but pretty sure. I haven't flashed a bios with a floppy, or usb thumb drive myself in so long I couldn't tell ya. I've always done it through windows.
erocker or someone else here will point ya in the right direction I'm sure. I don't want to give ya any bad info. Hope you can get it squared away without having to replace boards.
Yeah I don't know, Anyway thanks for sticking around and helping me with this problem. It sucks because I just spent a bunch of money on a sweet watercool setup.:shadedshu The good news is I think this might still be covered under the 1 year warranty. If a bios flash doesn't work then I will just have to get a new board.....lame.



Now I have to go to work.....lame.
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#15
Question bump:

Is there anyway to flash the bios if the monitor will not post?
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
#16
Question bump:

Is there anyway to flash the bios if the monitor will not post?
google it. There maybe a way to restore a "crashed" Bios by putting in a USB drive with the bios on it and holding some keys(don't know which keys to hold for your board thats where google comes in) and it should just load the bios on the USB drive and flash it automatically.I know some boards can and some can't maybe something to look into :toast:
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#17
I will research that and see if it works, if not then I will kick Asus in the nut:nutkick: and make them fix my board. thanks pospc.
 
Joined
Aug 30, 2009
Messages
4,001 (1.32/day)
Likes
1,652
Location
Sarasota, Florida, USA
System Name Awesomesauce 4.3 | Laptop (MSI GE72VR 6RF Apache Pro-023)
Processor Intel Core i7-5820K 4.16GHz 1.28v/3GHz 1.05v uncore | Intel Core i7-6700HQ @ 3.1GHz
Motherboard Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi LGA2011-v3| Stock
Cooling Corsair H100i v2 w/ 2x EK Vardar F4-120ER + various 120/140mm case fans | Stock
Memory G.Skill RJ-4 16GB DDR4-2666 CL15 quad channel | 12GB DDR4-2133
Video Card(s) ASUS ROG Strix A8G Gaming GTX 1080 @ 2075/1368 boost | NVIDIA GTX 1060 6GB +200/+500 + Intel 530
Storage Samsung 840 EVO 500GB + Seagate 3TB 7200RPM + others | Kingston 256GB M.2 SATA + 1TB 7200RPM
Display(s) Acer G257HU 1440p 60Hz AH-IPS 4ms | 17.3" 1920*1080 60Hz wide angle TN notebook panel
Case Fractal Design Define XL R2 | MSI
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z | Realtek with quad stereo speakers and subwoofer
Power Supply Corsair HX850i Platinum | 19.5v 180w Delta brick
Software Windows 10 Pro x64 | Windows 10 Home x64
Benchmark Scores GTX 1080 please?
#18
Sure it isn't a PSU problem?
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#19
Sure it isn't a PSU problem?
That's seems unlikely, but I might as well try because I've ruled everything else out all ready. I will update later today after work.
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
#20
I will research that and see if it works, if not then I will kick Asus in the nut:nutkick: and make them fix my board. thanks pospc.
good luck hope you find the answer. :toast:
 

JrRacinFan

Served 5k and counting ...
Joined
Mar 17, 2007
Messages
19,666 (5.01/day)
Likes
4,754
Location
Youngstown, OH
System Name Gamer :Server and Android BuildBox
Processor i7 3930k: Xeon e5-2660
Motherboard MSI X79A-GD45 Plus : Generic
Cooling Liqid cooled: CM 212+
Memory Klevv Neo 2x4Gb 1866 @ 1600 CL9 : 2x8Gb Vengeance 1600 cl9
Video Card(s) EVGA GTX 950 SC : XFX R5 220
Storage HGST 2TB + 480GB OCZ Trion 150 : Seagate 1TB SSHD + WD 3TB + 2x HGST 2TB
Display(s) ViewSonic VX2457-MHD 23.6" : headless
Case DIYPC D480-W White Window : Bitfenix Comrade
Audio Device(s) nVidia HDMI : Onboard
Power Supply EVGA 500b : Tt 775W Modular
Software Windows 7 Ultimate+Manjaro 16.06: Ubuntu Server 16.10
#21
Sure it isn't a PSU problem?
That's seems unlikely, but I might as well try because I've ruled everything else out all ready. I will update later today after work.
Are you getting any beep codes? Does the rig turn off immediately once powering back on?

What was your daily 24.7 overclock like and on what power supply?
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
#22
Are you getting any beep codes? Does the rig turn off immediately once powering back on?

What was your daily 24.7 overclock like and on what power supply?
I would assume that his 24/7 clock was 3.35ghz on 600w Thermaltake Purepower
 

JrRacinFan

Served 5k and counting ...
Joined
Mar 17, 2007
Messages
19,666 (5.01/day)
Likes
4,754
Location
Youngstown, OH
System Name Gamer :Server and Android BuildBox
Processor i7 3930k: Xeon e5-2660
Motherboard MSI X79A-GD45 Plus : Generic
Cooling Liqid cooled: CM 212+
Memory Klevv Neo 2x4Gb 1866 @ 1600 CL9 : 2x8Gb Vengeance 1600 cl9
Video Card(s) EVGA GTX 950 SC : XFX R5 220
Storage HGST 2TB + 480GB OCZ Trion 150 : Seagate 1TB SSHD + WD 3TB + 2x HGST 2TB
Display(s) ViewSonic VX2457-MHD 23.6" : headless
Case DIYPC D480-W White Window : Bitfenix Comrade
Audio Device(s) nVidia HDMI : Onboard
Power Supply EVGA 500b : Tt 775W Modular
Software Windows 7 Ultimate+Manjaro 16.06: Ubuntu Server 16.10
#23
I would assume that his 24/7 clock was 3.35ghz on 600w Thermaltake Purepower
Well who knows that could be a max overclock that he is willing to push out of the chip, running at stock daily. Also who knows how new the Tt is. Pretty much just waiting on reply from snapshot. :p
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
#24
Well who knows that could be a max overclock that he is willing to push out of the chip. Also who knows how new the Tt is. Pretty much just waiting on reply from snapshot. :p
that is true some people do like to post there max overclock for epenis reasons.
 
Joined
Jan 5, 2007
Messages
1,143 (0.29/day)
Likes
62
Location
New York
System Name AMD/ATI PHENOM MONSTER
Processor AMD Phenom II 965BE
Motherboard ASUS M4A785TD-V EVA
Cooling Air right know. Water later
Memory 4bg Corsair Dominator PC3 8500 9,9,9,24 2t timing
Video Card(s) Sapphire HD7950 Vapor-X
Storage 5x 500gb sata3.0 Seagate in RAID 0 - 2x 160gb Seagate for backup
Display(s) MAG INNOVISION 19in LCD 2ms 1600:1cr, 22in LED 2ms-5ms
Case Thermaltake Armor QuadFX edition
Power Supply 1000w Thermaltake toughpower
Software Windows 7 Ultimate 64bit
Benchmark Scores 3Dmark06 10712 single card and no oc, 12071 with cpu @ 2.8ghz and card oced, 13877 with crossfire.
#25
Quick question dose your pc turn on at all with the graphics cards just spinning up at like full speed, fans on, HD on, and you get no viedo becuase I have had that problem with both my asus motherboards turns out i need to get my 1K watt Thermaltake RMA'd but i havn't had time.