• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Need a BIOS for my 9500

eMO

New Member
Joined
Jan 3, 2005
Messages
9 (0.00/day)
Likes
0
#1
I want a BIOS of 9700 pro which is using INFINEON 3.6NS
Any one have that BIOS :confused:
 
Joined
Nov 26, 2004
Messages
4,370 (0.92/day)
Likes
1,507
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 3.0(same case new guts)
Processor i7 4790K
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mark 1
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)AC Cuplex Kryos CPU Block/Noctua
Memory 2x8GB Corsair Vengance Pro 2400
Video Card(s) Sapphire Tri-X Fury (Unlocked to Fury X)
Storage WD Caviar Black SATA 3 1TB x2 RAID 0 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0 1TB WD Blue
Display(s) ASUS MG279Q 1440 IPS 144Hz FreeSync
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic X-1050W 80+ Gold
Mouse G502 Proteus Spectrum
Keyboard G19s
Software Win 10 Pro x64
#2
Try checkingHERE ther are 9700 Non Pro BIOS's matching those RAM speeds
 

eMO

New Member
Joined
Jan 3, 2005
Messages
9 (0.00/day)
Likes
0
#3
Thanks for your help first
But I want 9700 pro BIOST_T, because 9700pro will get a higher benchmark in same HZ
 
Joined
Nov 26, 2004
Messages
4,370 (0.92/day)
Likes
1,507
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 3.0(same case new guts)
Processor i7 4790K
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mark 1
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)AC Cuplex Kryos CPU Block/Noctua
Memory 2x8GB Corsair Vengance Pro 2400
Video Card(s) Sapphire Tri-X Fury (Unlocked to Fury X)
Storage WD Caviar Black SATA 3 1TB x2 RAID 0 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0 1TB WD Blue
Display(s) ASUS MG279Q 1440 IPS 144Hz FreeSync
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic X-1050W 80+ Gold
Mouse G502 Proteus Spectrum
Keyboard G19s
Software Win 10 Pro x64
#4
then you'll have to find a PRO bios that matches your RAM speeds(chances are most PRO BIOS's have faster RAM)
 

eMO

New Member
Joined
Jan 3, 2005
Messages
9 (0.00/day)
Likes
0
#5
Can i use a bios that is infineon 3.3 ns but i change the speed lower
 
Joined
Nov 26, 2004
Messages
4,370 (0.92/day)
Likes
1,507
Location
Canuck in Norway
System Name Hellbox 3.0(same case new guts)
Processor i7 4790K
Motherboard Asus Z97 Sabertooth Mark 1
Cooling TT Kandalf L.C.S.(Water/Air)AC Cuplex Kryos CPU Block/Noctua
Memory 2x8GB Corsair Vengance Pro 2400
Video Card(s) Sapphire Tri-X Fury (Unlocked to Fury X)
Storage WD Caviar Black SATA 3 1TB x2 RAID 0 2xSamsung 850 Evo 500GB RAID 0 1TB WD Blue
Display(s) ASUS MG279Q 1440 IPS 144Hz FreeSync
Case TT Kandalf L.C.S.
Audio Device(s) Soundblaster ZX/Logitech Z906 5.1
Power Supply Seasonic X-1050W 80+ Gold
Mouse G502 Proteus Spectrum
Keyboard G19s
Software Win 10 Pro x64
#6
well RAM timings arent something to mess with easily. You would be better off using a Non Pro bios and editing the clocks higher. the RAM you have is rated for around 275 Mhz so pushing it to PRO timings may be a bad idea anyway. The Core may handle the PRO speeds but maybe not RAM you will have to test it and see.
 

Dedodido

New Member
Joined
Jan 14, 2005
Messages
141 (0.03/day)
Likes
0
Processor AMD Athlon 64 "Venice" 3000+ (@ 2.8GHz)
Motherboard DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D
Cooling Arctic cooling freezer 64 pro, 2x 120mm fans, 1x 250mm fan
Memory 1GB (2x512) Geil Value Ram
Video Card(s) Sapphire Radeon X1600XT
Power Supply Hipe Type-R 580W
#8
can you use 9700 BIOSs for 9500 cards? :S
 

Dedodido

New Member
Joined
Jan 14, 2005
Messages
141 (0.03/day)
Likes
0
Processor AMD Athlon 64 "Venice" 3000+ (@ 2.8GHz)
Motherboard DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D
Cooling Arctic cooling freezer 64 pro, 2x 120mm fans, 1x 250mm fan
Memory 1GB (2x512) Geil Value Ram
Video Card(s) Sapphire Radeon X1600XT
Power Supply Hipe Type-R 580W
#10
o.o

you must have a card that's pretty quick then to be able to keep up to the 9700 speeds...