• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

NEED help with IP, and netstat -a?? please

Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#1
Hello,

Recently I have been having issues with My internet being very Slow, at least for what I pay. I ALWAYS use LAN, I don't like Wireless, So to See if it was My router, I did a Direct Connect to it, and it performed Basically the Same as when I had the Router hooked up. This lead me to Contact Charter Communications, (My ISP). The Woman, (who was obviously Reading From a Card) Seemed to be trying her Damdest to make me Believe that running Command Prompt (netstat -a, and having Lot's of Addresses in the resulting Page) meant that THOSE were the reason for My slow internet Speed. I had around 20 "listening" results, and another 5 or so "established", and finally 2 "time wait". My question is , Are they feeding me B.S? or is there really Something Wrong with My PC? e.g. viruses, malware. adware? ANY help would be Greatly Appreciated.

P.S. I installed a new version of Windows 7 Yesterday. So this seems Highly unlikely to be the Cause, But I have been wrong about alot of things in my Life.
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#2
Hello,

Recently I have been having issues with My internet being very Slow, at least for what I pay. I ALWAYS use LAN, I don't like Wireless, So to See if it was My router, I did a Direct Connect to it, and it performed Basically the Same as when I had the Router hooked up. This lead me to Contact Charter Communications, (My ISP). The Woman, (who was obviously Reading From a Card) Seemed to be trying her Damdest to make me Believe that running Command Prompt (netstat -a, and having Lot's of Addresses in the resulting Page) meant that THOSE were the reason for My slow internet Speed. I had around 20 "listening" results, and another 5 or so "established", and finally 2 "time wait". My question is , Are they feeding me B.S? or is there really Something Wrong with My PC? e.g. viruses, malware. adware? ANY help would be Greatly Appreciated.

P.S. I installed a new version of Windows 7 Yesterday. So this seems Highly unlikely to be the Cause, But I have been wrong about alot of things in my Life.
I use this trick to avoid call centers; I have them page me over to billing, which usually puts me through to a local office. The techs there are much more helpful.

Anyway, I'll see what help I can offer. So the install of Windows 7 is completely fresh? Did your problems start shortly after the fresh install?
 
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#3
NO, I've had them for a while.

It's not REALLY bad, but I pay , for 50 Mb/s,,I probably get 35-40 Mb/s. which is understandable. But recently (2 months or So since I upgraded to Higher bandwidth, I've noticed that it takes Far too long for Things like Youtube to Buffer with This kind of Connection. The Charter Woman was nice enogh, although I felt like this reasoning of hers was a pile of Bull Sh@t. is it?
 
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#4
there was alot of TCP's "listening" in the Results list in cmd....netstat -a,,and she said that was NOT good. I feel like this is BS

And yes ,,I installed a replacement Drive two days ago, and finished all updates yesterday. So Fresh as it gets. How can I tell if these are "bad" processes or not?? I've run MS security E a few times, also Malwarebytes, and I get ZERO results. I'm Stumped , but worried.
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#5
Could you do me a favor? Could you go to SpeedTest as well as PingTest and post your results?

Also, here's some info on TCP ports listening:

CableForum
 
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#6
Ping = 15Ms
Down= 40 + or - 2-3 Mb/s
up=4Mb/s + or - .5 or so Mb/s

Run Ten(10) times today, and these are basically the Same every time

with and Without Router
 
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#7
Also I Ran that Ping Test and Scored a B+, it Said it was Very Good Connection.
on top of that , I ran that Speed test about 10-15 times, and EVERY time i Get a Ping of 15 Ms,,No more, No less , always 15Ms. If that Helps.

P.S. it said it Couldn't tell me what my packet loss was, due to Java or Flash not Working right, or being Blocked by a firewall , or Something like that. But I Can't imagine there is much Packet loss with Such a Constant ping,,,or am I wrong?
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#8
Ping = 15Ms
Down= 40 + or - 2-3 Mb/s
up=4Mb/s + or - .5 or so Mb/s

Run Ten(10) times today, and these are basically the Same every time

with and Without Router
What did you think of the other thread? When you give netstat -b a try, does it give you information about the processes listening or whatever?
 
Last edited:
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#9
That thread Wandered off , on a topic about how the OP shouldn't have posted the result's because people could see his Private IP addresses. I'll run -b right now
 
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#10
What did you think of the other thread? When you give netstat -b a try, does it give you information about the processes listening or whatever?
It shows only ONE line, as opposed to the 30 or so when I run -a,,,and the line that DOES show up, Says....

Proto //// local Adress ///// Foriegn Address ////// state
TCP //// 192.xxx.x.x.xxxxx ////// www.http////// Time_wait
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#11
That thread Wandered off , on a topic about how the OP shouldn't have posted the result's because people could see his Private IP addresses. I'll run -b right now
When I run netstat for instance, I don't have anything that says "LISTENING" under "STATE". My install of Windows 7 is fairly new.
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#12
It shows only ONE line, as opposed to the 30 or so when I run -a,,,and the line that DOES show up, Says....

Proto //// local Adress ///// Foriegn Address ////// state
TCP //// 192.xxx.x.x.xxxxx ////// www.http////// Time_wait
When I run netstat for instance, I don't have anything that says "LISTENING" under "STATE". My install of Windows 7 is fairly new.

So is this while you're going through the router or straight through the modem? Also, did you make any changes to your network after installing Windows 7?
 
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#13
I get 24 Listening.

Through the router For THESE results.
And NO changes after Fresh install either.

But in Safe mode I get None,,And I DID enable network in Safe boot too , So I Could check network connections
 
Joined
Dec 27, 2008
Messages
587 (0.18/day)
Likes
104
System Name New / Breakin' the Lol
Processor i5 2500k / Athlon64 X2 4200+ (65W)
Motherboard P8Z68-V PRO/GEN3 / Asus M2N4-SLI
Cooling / Air (1 x 250mm, 2 x 120mm, 1 x 90mm)
Memory DDR3-1600 (8GB) / Crucial Ballistix Tracer PC2-6400 (2gb)
Video Card(s) / Visiontek 4870
Storage HD103SJ /
Display(s) Viewsonic 22" VX2240W
Case Xigmatek Midgard II / Thermaltake VA8003SWA
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750W
#14
I get 24 Listening.

Through the router For THESE results.
And NO changes after Fresh install either.

But in Safe mode I get None,,And I DID enable network in Safe boot too , So I Could check network connections
Does netstat -b give you any indication as to what is "LISTENING"? That number seems high and could be part of your issue. Also, while I'm thinking of it, when you go to Task Manager and go to the "Networking Tab", what is your network utilization?
 

newtekie1

Semi-Retired Folder
Joined
Nov 22, 2005
Messages
24,280 (5.51/day)
Likes
10,372
Location
Indiana, USA
Processor Intel Core i7 4790K@4.6GHz
Motherboard AsRock Z97 Extreme6
Cooling Corsair H100i
Memory 32GB Corsair DDR3-1866 9-10-9-27
Video Card(s) ASUS GTX960 STRIX @ 1500/1900
Storage 480GB Crucial MX200 + 2TB Seagate Solid State Hybrid Drive with 128GB OCZ Synapse SSD Cache
Display(s) QNIX QX2710 1440p@120Hz
Case Corsair 650D Black
Audio Device(s) Onboard is good enough for me
Power Supply Corsair HX850
Software Windows 10 Pro x64
#15
All netstat -a does is list what is using your network connection. It is normal for there to be a few things in there, and the list will also grow as you do thing(netstat keeps running and adds to the list as more things use your network interface).

So basically, they are full of sh*t.

Try running speedtest again, but this time manually select a server, and make sure to pick one that isn't run by your ISP. If you just press the "Begin Test" button, the test will pick the "best" server based on ping. In a lot of cases this server is run by your ISP, so it doesn't really give you an idea of how fast your ISP is communicating with the rest of the world.
 

Mindweaver

Moderato®™
Staff member
Joined
Apr 16, 2009
Messages
6,583 (2.08/day)
Likes
3,915
Location
Charleston, SC
System Name Sechs / EyeSeven
Processor i7 5820k @ 4.5ghz / i7 2600k @ 4.0Ghz
Motherboard X99S GAMING 7 / ASRock Z68 Extreme3 Gen3
Cooling CORSAIR Hydro Series H100i Extreme / Stock cooler... H50 leaked!..
Memory G.Skill DDR4 2800 16GB 4x4GB / G.Skill DDR3 1600 8gb 2x4GB
Video Card(s) PNY Quadro K2000 / MSI GTX 970 GAMING 4Gb
Storage Samsung 850 PRO 256GB SSD /Intel 240gb, corsair 120gb SSD, 3x 1 tb s storage
Display(s) 2x Acer G276HL 27" 1080p / 3x Acer 22" Nvidia surround
Case Phanteks “Enthoo Pro series”/ Cooler Master Storm Scout
Audio Device(s) Azalia Realtek ALC1150 / SB X-Fi Gamer
Power Supply Corsair CXM CX600M / Corsair 600w
Mouse Razer DeathAdder Chroma / Razer DeathAdder
Keyboard Razer BlackWidow Ultimate /
Software Windows 10 Pro x64 / Windows 10 Pro x64
#16
Open command prompt and do:
Code:
ping techpowerup.com /t
(You can replace techpowerup.com with any site)

I would let that run for 30 minutes to an hour. It will ping techpowerup.com continuously until you stop it. You can press ctrl + c to stop it. During that time you need to see if you see a lot of "time outs", if so then there is your problem, and it is your isp. In an hours time you shouldn't see any time outs. If you see a lot then it's obvious, but if you only see one I'd run the scan longer. If you see 2 plus during that time then there is a problem some where with your ISP. When you call them let the tech know that you are experiencing a lot of "time outs".
 
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#17
Open command prompt and do:
Code:
ping techpowerup.com /t
(You can replace techpowerup.com with any site)

I would let that run for 30 minutes to an hour. It will ping techpowerup.com continuously until you stop it. You can press ctrl + c to stop it. During that time you need to see if you see a lot of "time outs", if so then there is your problem, and it is your isp. In an hours time you shouldn't see any time outs. If you see a lot then it's obvious, but if you only see one I'd run the scan longer. If you see 2 plus during that time then there is a problem some where with your ISP. When you call them let the tech know that you are experiencing a lot of "time outs".
thank you (manually).
 
Joined
Mar 6, 2008
Messages
2,700 (0.76/day)
Likes
1,364
Location
Minnesota
System Name I Dub Thee Infinity
Processor Intel Core I7-3930K
Motherboard EVGA X79 Classified
Cooling Corsair H80
Memory 16GB GSkill Trident X
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti SC+
Storage SanDisk Ultra Plus 256GB, OCZ V2 180GB, 2x Toshiba X300 5TB RAID 0
Display(s) Acer XB270HU
Case Cooler Master HAF X
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium + Sennheiser HD 598 + Klipsch ProMedia 2.1
Power Supply EVGA 850W G2
Mouse Razer Naga 2014
Keyboard Gigabyte Osmium Cherry MX Brown
Software Windows 10 Pro x64
#18
Open command prompt and do:
Code:
ping techpowerup.com /t
(You can replace techpowerup.com with any site)

I would let that run for 30 minutes to an hour. It will ping techpowerup.com continuously until you stop it. You can press ctrl + c to stop it. During that time you need to see if you see a lot of "time outs", if so then there is your problem, and it is your isp. In an hours time you shouldn't see any time outs. If you see a lot then it's obvious, but if you only see one I'd run the scan longer. If you see 2 plus during that time then there is a problem some where with your ISP. When you call them let the tech know that you are experiencing a lot of "time outs".
I wouldn't suggest doing it to TPU. Would probably auto-ban you. Try a DNS server or Google. And you should have it direct to a file since its going to cut off previous ones after so many.

Code:
ping 8.8.8.8 /t > \users\maban\desktop\asdf.txt
 

Mindweaver

Moderato®™
Staff member
Joined
Apr 16, 2009
Messages
6,583 (2.08/day)
Likes
3,915
Location
Charleston, SC
System Name Sechs / EyeSeven
Processor i7 5820k @ 4.5ghz / i7 2600k @ 4.0Ghz
Motherboard X99S GAMING 7 / ASRock Z68 Extreme3 Gen3
Cooling CORSAIR Hydro Series H100i Extreme / Stock cooler... H50 leaked!..
Memory G.Skill DDR4 2800 16GB 4x4GB / G.Skill DDR3 1600 8gb 2x4GB
Video Card(s) PNY Quadro K2000 / MSI GTX 970 GAMING 4Gb
Storage Samsung 850 PRO 256GB SSD /Intel 240gb, corsair 120gb SSD, 3x 1 tb s storage
Display(s) 2x Acer G276HL 27" 1080p / 3x Acer 22" Nvidia surround
Case Phanteks “Enthoo Pro series”/ Cooler Master Storm Scout
Audio Device(s) Azalia Realtek ALC1150 / SB X-Fi Gamer
Power Supply Corsair CXM CX600M / Corsair 600w
Mouse Razer DeathAdder Chroma / Razer DeathAdder
Keyboard Razer BlackWidow Ultimate /
Software Windows 10 Pro x64 / Windows 10 Pro x64
#19
I wouldn't suggest doing it to TPU. Would probably auto-ban you. Try a DNS server or Google. And you should have it direct to a file since its going to cut off previous ones after so many.

Code:
ping 8.8.8.8 /t > \users\maban\desktop\asdf.txt
It's never banned me, but that was just a suggestion. I usually do it against yahoo.com or msn.com.. :p

EDIT: One other suggestion is to do in command prompt:

Code:
tracert yahoo.com
This will count how many hops between you and yahoo.com. It will also, show you if hops are down. If you have 2 hops down together then that's another problem.
 
Joined
Oct 17, 2012
Messages
6,847 (3.63/day)
Likes
8,997
Location
Massachusetts
Processor i7 4790
Motherboard Asrock Z97 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 16 Gb kingston Hyper X
Video Card(s) Nvidia Reference GTX 970 x2
Storage C:\Samsung 850EVO 500Gb & Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
Audio Device(s) Realtech Edition X1789,Ver2.78
Power Supply EVGA 220-G2-0650-Y1
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
#20
So can I use TPU, or no?? I'm kinda ignorant regarding CMD prompt, So please tell me what I need to type, and I'll go do it.

This is starting to become a wilder goose chase than before.
 

Mindweaver

Moderato®™
Staff member
Joined
Apr 16, 2009
Messages
6,583 (2.08/day)
Likes
3,915
Location
Charleston, SC
System Name Sechs / EyeSeven
Processor i7 5820k @ 4.5ghz / i7 2600k @ 4.0Ghz
Motherboard X99S GAMING 7 / ASRock Z68 Extreme3 Gen3
Cooling CORSAIR Hydro Series H100i Extreme / Stock cooler... H50 leaked!..
Memory G.Skill DDR4 2800 16GB 4x4GB / G.Skill DDR3 1600 8gb 2x4GB
Video Card(s) PNY Quadro K2000 / MSI GTX 970 GAMING 4Gb
Storage Samsung 850 PRO 256GB SSD /Intel 240gb, corsair 120gb SSD, 3x 1 tb s storage
Display(s) 2x Acer G276HL 27" 1080p / 3x Acer 22" Nvidia surround
Case Phanteks “Enthoo Pro series”/ Cooler Master Storm Scout
Audio Device(s) Azalia Realtek ALC1150 / SB X-Fi Gamer
Power Supply Corsair CXM CX600M / Corsair 600w
Mouse Razer DeathAdder Chroma / Razer DeathAdder
Keyboard Razer BlackWidow Ultimate /
Software Windows 10 Pro x64 / Windows 10 Pro x64
#21
I've never been ban from pinging techpowerup.com, but to be on the safe side use yahoo.com. :toast:
 
Joined
Mar 6, 2008
Messages
2,700 (0.76/day)
Likes
1,364
Location
Minnesota
System Name I Dub Thee Infinity
Processor Intel Core I7-3930K
Motherboard EVGA X79 Classified
Cooling Corsair H80
Memory 16GB GSkill Trident X
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti SC+
Storage SanDisk Ultra Plus 256GB, OCZ V2 180GB, 2x Toshiba X300 5TB RAID 0
Display(s) Acer XB270HU
Case Cooler Master HAF X
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium + Sennheiser HD 598 + Klipsch ProMedia 2.1
Power Supply EVGA 850W G2
Mouse Razer Naga 2014
Keyboard Gigabyte Osmium Cherry MX Brown
Software Windows 10 Pro x64
#22
ping yahoo.com /t > C:\asdf.txt

Then after a half hour or so, go to the CMD window, press Ctrl-C. Open asdf.txt and search for "Request timed out" or "Destination unreachable" or anything that doesn't look like "Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128"
 

Mindweaver

Moderato®™
Staff member
Joined
Apr 16, 2009
Messages
6,583 (2.08/day)
Likes
3,915
Location
Charleston, SC
System Name Sechs / EyeSeven
Processor i7 5820k @ 4.5ghz / i7 2600k @ 4.0Ghz
Motherboard X99S GAMING 7 / ASRock Z68 Extreme3 Gen3
Cooling CORSAIR Hydro Series H100i Extreme / Stock cooler... H50 leaked!..
Memory G.Skill DDR4 2800 16GB 4x4GB / G.Skill DDR3 1600 8gb 2x4GB
Video Card(s) PNY Quadro K2000 / MSI GTX 970 GAMING 4Gb
Storage Samsung 850 PRO 256GB SSD /Intel 240gb, corsair 120gb SSD, 3x 1 tb s storage
Display(s) 2x Acer G276HL 27" 1080p / 3x Acer 22" Nvidia surround
Case Phanteks “Enthoo Pro series”/ Cooler Master Storm Scout
Audio Device(s) Azalia Realtek ALC1150 / SB X-Fi Gamer
Power Supply Corsair CXM CX600M / Corsair 600w
Mouse Razer DeathAdder Chroma / Razer DeathAdder
Keyboard Razer BlackWidow Ultimate /
Software Windows 10 Pro x64 / Windows 10 Pro x64
#23
ping yahoo.com > C:\asdf.txt

Then after a half hour or so, go to the CMD window, press Ctrl-C. Open asdf.txt and search for "Request timed out" or "Destination unreachable" or anything that doesn't look like "Reply from 127.0.0.1: bytes=32 time<1ms TTL=128"
you forgot /t ;)
Code:
ping yahoo.com /t > C:\asdf.txt
 
Joined
Mar 6, 2008
Messages
2,700 (0.76/day)
Likes
1,364
Location
Minnesota
System Name I Dub Thee Infinity
Processor Intel Core I7-3930K
Motherboard EVGA X79 Classified
Cooling Corsair H80
Memory 16GB GSkill Trident X
Video Card(s) EVGA GTX 980 Ti SC+
Storage SanDisk Ultra Plus 256GB, OCZ V2 180GB, 2x Toshiba X300 5TB RAID 0
Display(s) Acer XB270HU
Case Cooler Master HAF X
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium + Sennheiser HD 598 + Klipsch ProMedia 2.1
Power Supply EVGA 850W G2
Mouse Razer Naga 2014
Keyboard Gigabyte Osmium Cherry MX Brown
Software Windows 10 Pro x64
#24

Mindweaver

Moderato®™
Staff member
Joined
Apr 16, 2009
Messages
6,583 (2.08/day)
Likes
3,915
Location
Charleston, SC
System Name Sechs / EyeSeven
Processor i7 5820k @ 4.5ghz / i7 2600k @ 4.0Ghz
Motherboard X99S GAMING 7 / ASRock Z68 Extreme3 Gen3
Cooling CORSAIR Hydro Series H100i Extreme / Stock cooler... H50 leaked!..
Memory G.Skill DDR4 2800 16GB 4x4GB / G.Skill DDR3 1600 8gb 2x4GB
Video Card(s) PNY Quadro K2000 / MSI GTX 970 GAMING 4Gb
Storage Samsung 850 PRO 256GB SSD /Intel 240gb, corsair 120gb SSD, 3x 1 tb s storage
Display(s) 2x Acer G276HL 27" 1080p / 3x Acer 22" Nvidia surround
Case Phanteks “Enthoo Pro series”/ Cooler Master Storm Scout
Audio Device(s) Azalia Realtek ALC1150 / SB X-Fi Gamer
Power Supply Corsair CXM CX600M / Corsair 600w
Mouse Razer DeathAdder Chroma / Razer DeathAdder
Keyboard Razer BlackWidow Ultimate /
Software Windows 10 Pro x64 / Windows 10 Pro x64
#25
No problem buddy. Thanks for the suggestions. :toast: Doing that and tracert he should find something if there is a problem. :toast: