1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Need some testers

Discussion in 'Programming & Webmastering' started by Solaris17, Dec 23, 2009.

  1. [Ion]

    [Ion] WCG Team Assistant

    Joined:
    Sep 15, 2009
    Messages:
    13,391 (5.08/day)
    Thanks Received:
    14,258
    Location:
    Raleigh, North Carolina, United States
    I'll try it on my Win7 x64 and Win7 x32 systems later this evening :toast:
     
    Solaris17 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  2. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (4.49/day)
    Thanks Received:
    3,002
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    Strange thing Solaris...

    [​IMG]

    I'm running the x64, but it says x32 on the screen...


    I can run graphic test fine on my system. brb to show.
     
    Solaris17 says thanks.
  3. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,586 (4.50/day)
    Thanks Received:
    5,064
    Location:
    Florida
    ya im using an interchangable file. its just a file name on my end when i compile. rest assured it is the x64 edition...intresting. so you can run a graphics test stand alone but it wont run when testing all?
     
    10 Year Member at TPU
  4. Broom2455

    Broom2455

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    172 (0.07/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Mississippi
    The version I downloaded earlier (2.2.5)
     
    Solaris17 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  5. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,014 (4.49/day)
    Thanks Received:
    3,002
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    Graphics Low
    [​IMG]



    Graphics High

    [​IMG]
     
    Solaris17 says thanks.
  6. MKmods Case Mod Guru

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Messages:
    5,697 (1.78/day)
    Thanks Received:
    1,748
    Location:
    Nevada
    They both work fine individually for me on Win 7 64
     
    Solaris17 says thanks.
  7. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,844 (1.23/day)
    Thanks Received:
    598
    Location:
    New York
    When i run any of the tests on the 64 version I end up here.

    [​IMG]


    Same with 32 but as you said it wont run on 64
     

    Attached Files:

    Solaris17 says thanks.
    10 Year Member at TPU
  8. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,586 (4.50/day)
    Thanks Received:
    5,064
    Location:
    Florida
    10 Year Member at TPU
  9. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,844 (1.23/day)
    Thanks Received:
    598
    Location:
    New York
    that is correct.
     
    Solaris17 says thanks.
    10 Year Member at TPU
  10. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,586 (4.50/day)
    Thanks Received:
    5,064
    Location:
    Florida
    intresting you didnt by chance edit the install path did you? because that might mess things up. new X64 version uploaded in OP changed some files around edited some code and took a dra off my cigg and blew it in my monitors face.
     
    10 Year Member at TPU
  11. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,844 (1.23/day)
    Thanks Received:
    598
    Location:
    New York
    No i did not edit anything ...let me reboot and install fresh again ....when unexplainable we starts with a reboot.
     
    10 Year Member at TPU
  12. Broom2455

    Broom2455

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    172 (0.07/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Mississippi
    Is this any help as to why mine would'nt run XP Pro 32bit?:ohwell:
    4605437 (1260) - winsat\main.cpp:2295: --- START 2008\6\19 18:27:31 PM ---
    4605500 (1260) - winsat\main.cpp:1995: > DWM not running.
    4605500 (1260) - winsat\main.cpp:2053: > EMD device detected to be off.
    4605500 (1260) - mlib\syspowertools.cpp:0872: > Read the active power scheme as '8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c'
    4605500 (1260) - winsat\main.cpp:2108: > power policy saved.
    4605562 (1260) - mlib\syspowertools.cpp:0904: > Set the active power scheme to 8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c'
    4605562 (1260) - winsat\main.cpp:2120: > power policy set to maximum.
    4606343 (1260) - winsat\main.cpp:2756: > IsOfficial=TRUE IsFormal=FALSE IsMoobe=FALSE RanOverTs=FALSE RanOnbatteries=FALSE
    4606359 (1260) - winsat\main.cpp:1161: > Running Assessment: features ''
    4606921 (1260) - winsat\main.cpp:1436: > Assessment completed
    4606937 (1260) - winsat\main.cpp:1161: > Running Assessment: mem '-mint 25 -maxt 30 -rn -nc'
    4637640 (1260) - winsat\main.cpp:1436: > Assessment completed
    4637734 (1260) - winsat\processresults.cpp:0672: Total physical mem available to the OS : 3.18 GB (3,420,205,056 bytes)
    4637734 (1260) - winsat\processresults.cpp:0965: No D3D results - limiting D3D Score to 1.0
    4637859 (1260) - mlib\syspowertools.cpp:0904: > Set the active power scheme to 8c5e7fda-e8bf-4a96-9a85-a6e23a8c635c'
    4637859 (1260) - winsat\main.cpp:2155: > Power state restored.
    4637875 (1260) - winsat\main.cpp:2174: > Not necessary to reenable EMD cache.
    4637890 (1260) - winsat\main.cpp:3216: > exit value = 0.
     
    Crunching for Team TPU
  13. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,586 (4.50/day)
    Thanks Received:
    5,064
    Location:
    Florida
    thats a good call. i think what happened is i accidentaly put a 32bit file in with the x64 ones when i compiled i went back to my backup and copied the orig x64 files back into it and compiled with the new version i also removed the high or low graphics that shouldnt have been their anyway.

    thanks all for the support and im looking forward to your resualts!! just because i havent replied to you directly doesnt mean im not listening! Their are just alot of replies
     
    10 Year Member at TPU
  14. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    14,440 (4.18/day)
    Thanks Received:
    3,920
    Location:
    US
    The x64 version will not install for me.

    Vista x64
    Core 2 Duo E8400
    6GB
    4890

    Ok re downloaded and installed fine :).
     

    Attached Files:

    Solaris17 says thanks.
  15. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,586 (4.50/day)
    Thanks Received:
    5,064
    Location:
    Florida
    intresting can you try re downloading from the OP? the build version will be the same i will change that later. but that shouldnt be happening with the new build
     
    10 Year Member at TPU
  16. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,586 (4.50/day)
    Thanks Received:
    5,064
    Location:
    Florida
    what is the size of that exe? try and re DL again it should be ~31megs for the x64 version. i might have cut you of uploading the new one if you were DL'ing
     
    AsRock says thanks.
    10 Year Member at TPU
  17. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,844 (1.23/day)
    Thanks Received:
    598
    Location:
    New York
    Now all test go to this.


    [​IMG]
     

    Attached Files:

    • eaf.jpg
      eaf.jpg
      File size:
      25.9 KB
      Views:
      277
    10 Year Member at TPU
  18. Broom2455

    Broom2455

    Joined:
    Oct 11, 2009
    Messages:
    172 (0.07/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Mississippi
    Ok will do
     
    Solaris17 says thanks.
    Crunching for Team TPU
  19. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,586 (4.50/day)
    Thanks Received:
    5,064
    Location:
    Florida
    10 Year Member at TPU
  20. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,844 (1.23/day)
    Thanks Received:
    598
    Location:
    New York
    thats seems to be the case...is the exe really suppose to 32 at the end?

    Individually they all do the last screen shot
     
    10 Year Member at TPU
  21. AsRock

    AsRock TPU addict

    Joined:
    Jun 23, 2007
    Messages:
    14,440 (4.18/day)
    Thanks Received:
    3,920
    Location:
    US

    Yeah it all working now :).


    Mine has it for the 64bit version

    XPMarkx64\XP Mark 2.2.5 x32.exe
     

    Attached Files:

    Solaris17 says thanks.
  22. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,586 (4.50/day)
    Thanks Received:
    5,064
    Location:
    Florida
    ya it is. ill fix it later. hmmmmmm


    dna can you go into

    C:\Windows\system32 and nab me a copy of your winsat.exe file?
     
    10 Year Member at TPU
  23. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,844 (1.23/day)
    Thanks Received:
    598
    Location:
    New York
    yes ..how would you like it delivered..too big to attach 3.77MB
     
    10 Year Member at TPU
  24. Solaris17

    Solaris17 Creator Solaris Utility DVD

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    18,586 (4.50/day)
    Thanks Received:
    5,064
    Location:
    Florida
    zip it up and send it to

    solaris017 at yahoo.com
     
    10 Year Member at TPU
  25. DRDNA

    DRDNA

    Joined:
    Feb 19, 2006
    Messages:
    4,844 (1.23/day)
    Thanks Received:
    598
    Location:
    New York
    Done.
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)