• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Netbook owners clubhouse!

Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.29/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
#51

MaxPeck

New Member
Joined
Dec 20, 2010
Messages
4 (0.00/day)
Likes
0
#52
Just picked up my little Acer the week before Black Friday. Once I got it home I upgraded a few things. I found the memory for $28.00 and had the HD already.

Acer Aspire One D255
Atom N450 1.66Ghz CPU
2GB 667mhz Crucial memory (upgraded from 1GB)
500GB Scorio Blue HD (upgraded from 160GB Toshiba)
10.1" 1024 x 600 LCD
It came with XP, I added a Linux distro as a dual boot.


I love this little sucker! :toast:

Max
 
Joined
Jun 26, 2008
Messages
2,302 (0.67/day)
Likes
959
Location
EDM, AB, CAN
Processor AMD FX-4350
Motherboard Gigabye GA-970A-D3P
Cooling Enermax ETD-T60-VD - 7 x 120mm case fans
Memory Kingston HyperX 2x4GB@1600mhz
Video Card(s) Asus R9 380
Storage Kingston V300 240GB SSD + WD Green 2TB
Display(s) ACER K212HL 27" + Haier 55"
Case Enermax Ostrog (Red)
Power Supply EVGA SuperNOVA B2 750W
Software Win10 64bit
#53
I have a weird problem. When I push my Acer Aspire One's @ button this comes up " and vice versa. It even does it with another keyboard installed.

Has anyone else had this problem?
 

Bo$$

Lab Extraordinaire
Joined
May 7, 2009
Messages
5,626 (1.79/day)
Likes
971
Location
London, UK
System Name Desktop | Server
Processor Intel i7 2700k @ 4.4GHZ | AMD 5350 @ 2500MHZ
Motherboard Asus P7Z77-V Pro | Asus AM1I-A
Cooling GeLID Tranquilo | Stock Air
Memory Crucial Ballistix 2x8GB CL8 1600MHZ | Corsair Vengence 2x4GB CL9 1600MHZ
Video Card(s) Gainward GTX 780 Phantom GLH | PNY GTX 750Ti
Storage Samsung 840 EVO 250GB + 4TB WD Red | 2x Seagate Barracuda 2TB
Display(s) Samsung S27D390H + Asus VE276Q | Headless
Case Fractal Design R5 | CM Elite 110
Audio Device(s) Asus Xonar D1 w/Otone Stilo 5.1 and Creative Fatal1ty headset
Power Supply EVGA Supernova 850 G2| Corsair CX430M
Mouse Razer Imperator 2012
Keyboard Corsair K90
Software Windows 7 SP1 X64 | Ubuntu 16.04LTS
#54
I have a weird problem. When I push my Acer Aspire One's @ button this comes up " and vice versa. It even does it with another keyboard installed.

Has anyone else had this problem?
you have the US keyboard layout set in windows change it to UK keyboard (or vice versa)
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,106 (9.57/day)
Likes
13,536
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
#55
Joined
Dec 28, 2008
Messages
348 (0.11/day)
Likes
34
System Name Mindy -
Processor i7 2600k - i5 4670
Motherboard AsRock Z68 Extreme4 Gen3 - MSI Z87 G45 Gaming
Cooling Water - Prolimatech Megahalems w/Akasa Viper fan - Intel Cooler
Memory 8GB Samsung Green LP 1600MHz - 8GB Crucial Ballistix Sport
Video Card(s) EVGA GTX680 SC Signature - Palit GTX465 w/Deepcool V6000
Storage OCZ Vertex4 128GB : OCZ Octane 256GB : 1TB F3 - Crucial M4 64GB : Caviar Black 640GB
Display(s) Asus 27" @ 144Hz - Dell 2408WFP - Samsung Syncmaster 2253BW
Case Banchetto 101 - Antec 1200
Audio Device(s) Xonar D2X : Logitech Z-5500 : Logitech G930 - Onboard
Power Supply Antec 750w True Power New - Corsair HX650
Software W7 HP x64 - Windows 8.1 Pro x64
#56
Dell mini 1011

Upgraded the RAM to 2GB, the HDD to a 7200RPM 160GB Scorpio Black and added a bluetooth module. Also installed W7 basic.
 
Joined
Jun 26, 2008
Messages
2,302 (0.67/day)
Likes
959
Location
EDM, AB, CAN
Processor AMD FX-4350
Motherboard Gigabye GA-970A-D3P
Cooling Enermax ETD-T60-VD - 7 x 120mm case fans
Memory Kingston HyperX 2x4GB@1600mhz
Video Card(s) Asus R9 380
Storage Kingston V300 240GB SSD + WD Green 2TB
Display(s) ACER K212HL 27" + Haier 55"
Case Enermax Ostrog (Red)
Power Supply EVGA SuperNOVA B2 750W
Software Win10 64bit
#57
you have the US keyboard layout set in windows change it to UK keyboard (or vice versa)
OK, so I've changed the format to the US keyboard (the same as my other computers) and those buttons that I mentioned before work but now my o but makes a 6, my L button makes a 3, m makes a 0 and my 0 button makes a /. It works during the Windows password screen.

WTF??
 
Last edited:

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,146 (4.41/day)
Likes
5,297
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#58
I am a proud owner of the Asus Eee-PC 900HA Netbook!

specs:

Intel Atom 1.6Ghz
2Gb G.Skill ram
8.9 in. screen
160 hdd
Win.7

The ram has been upgraded and the OS has been tweaked a bit for performance and battery life. I use this netbook everyday and it serves me well.:toast: I also got one for the wife! she has the white one which is an older version of mine, but upgraded with a SSD and more ram.

specs:

Celeron 900MHz
8.9 in. screen
60Gb OCZ ssd
2Gb ram
Win.XP

http://i16.photobucket.com/albums/b10/T77snapshot/NetCat.jpg

^^^oh and that's Kammi my Kat;)
Just browsing the club forum section and dude -i f**kin love your cat! it looks so cuddly!! makes me want to pick it up n hug it
 
Joined
Jun 26, 2008
Messages
2,302 (0.67/day)
Likes
959
Location
EDM, AB, CAN
Processor AMD FX-4350
Motherboard Gigabye GA-970A-D3P
Cooling Enermax ETD-T60-VD - 7 x 120mm case fans
Memory Kingston HyperX 2x4GB@1600mhz
Video Card(s) Asus R9 380
Storage Kingston V300 240GB SSD + WD Green 2TB
Display(s) ACER K212HL 27" + Haier 55"
Case Enermax Ostrog (Red)
Power Supply EVGA SuperNOVA B2 750W
Software Win10 64bit
#59
When I use a different keyboard everything works.....:ohwell:
 
Joined
Jan 27, 2010
Messages
4,034 (1.40/day)
Likes
1,258
Location
USA
Processor I7 920 @ 4.1
Motherboard ASUS Rampage III Extreme
Cooling Custom water cooling
Memory 3x2GB Mushkin
Video Card(s) 580
Storage 320GB
Display(s) BenQ V2400W
Case Custom
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec TPQ 1200w
#61
ASUS 1015PN-PU17-WT 10.1" Eee PC Netbook, Intel Atom N55 (1.5GHz), 1GB DDR3 Memory, 250GB HDD, NVIDIA ION 2, Windows 7 Starter (White)

just got that ... what the heck is win 7 starter? should I just install my normal win7?

Would MSE antivirus still be good on these?
 
Joined
Oct 26, 2009
Messages
766 (0.26/day)
Likes
171
Location
Seattle
Processor Intel Xeon x5660 (4.2ghz)
Motherboard Gigabyte X58A-UD3R
Cooling Corsair H100
Memory 24gb (6x 4gb DDR3 1600) Kingston Hyperx
Video Card(s) XFX Black r290x 4gb ddr5 OC
Storage 6x 2tb 64mb WD drives, Patriot Pyro sandforce2 drive ,intel 180gb ssd
Display(s) HP w2558hc
Case Corsair Carbine 500r
Audio Device(s) X-Fi Pro Fatality
Power Supply XFX 750 watt
Mouse Thermaltake Theron ee Sports+
Keyboard Corsair Vengence k70 RGB Cherry Red
Software Windows 8.1 x64
#62
i just got a acer aspire one aoa150 zg5. (its in the mail)

The model has 1gb of memory (512 on board and 512 upgradeable to 1gb)

to things i am debating.

1. Run windows 7, or windows xp, slimmed down by nlite. /dual boot with a linux flavor
2. how much of a pain will it be to upgrade the memory. If i have to take out the keyboard i dont want to bother.
 
Joined
Jan 27, 2010
Messages
4,034 (1.40/day)
Likes
1,258
Location
USA
Processor I7 920 @ 4.1
Motherboard ASUS Rampage III Extreme
Cooling Custom water cooling
Memory 3x2GB Mushkin
Video Card(s) 580
Storage 320GB
Display(s) BenQ V2400W
Case Custom
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec TPQ 1200w
#63
do these netbooks have room for 2 2.5" HD's?
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,146 (4.41/day)
Likes
5,297
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#64
i just got a acer aspire one aoa150 zg5. (its in the mail)

The model has 1gb of memory (512 on board and 512 upgradeable to 1gb)

to things i am debating.

1. Run windows 7, or windows xp, slimmed down by nlite. /dual boot with a linux flavor
2. how much of a pain will it be to upgrade the memory. If i have to take out the keyboard i dont want to bother.
1. I would run Windows 7 Ultimate (WinXp is dead - or it will be soon)

2. upgrading RAM is easy. there should be a small panel at the bottom of the netbook with a few screws holding it in place - take the screws off and you should be able to get to the ram.

-- In some cases that small panel isnt a small panel but the entire backpanel of the netbook, procedure is still the same though - just remove it and you should see your ram underneath. if you got some cash to splash - consider upgrading the hard drive to a 90Gb SSD - you get better battery life and the netbook will get a massive speed boost since most manufacturers only put 5400RPM harddrives in their netbooks
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,146 (4.41/day)
Likes
5,297
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#65
do these netbooks have room for 2 2.5" HD's?
netbooks use the same harddrives as laptops - so yes. but do check the make and model of the hard drive thats already in their first - it could be a 2.5" or 1.8"
 
Joined
Oct 26, 2009
Messages
766 (0.26/day)
Likes
171
Location
Seattle
Processor Intel Xeon x5660 (4.2ghz)
Motherboard Gigabyte X58A-UD3R
Cooling Corsair H100
Memory 24gb (6x 4gb DDR3 1600) Kingston Hyperx
Video Card(s) XFX Black r290x 4gb ddr5 OC
Storage 6x 2tb 64mb WD drives, Patriot Pyro sandforce2 drive ,intel 180gb ssd
Display(s) HP w2558hc
Case Corsair Carbine 500r
Audio Device(s) X-Fi Pro Fatality
Power Supply XFX 750 watt
Mouse Thermaltake Theron ee Sports+
Keyboard Corsair Vengence k70 RGB Cherry Red
Software Windows 8.1 x64
#66
1. I would run Windows 7 Ultimate (WinXp is dead - or it will be soon)

2. upgrading RAM is easy. there should be a small panel at the bottom of the netbook with a few screws holding it in place - take the screws off and you should be able to get to the ram.

-- In some cases that small panel isnt a small panel but the entire backpanel of the netbook, procedure is still the same though - just remove it and you should see your ram underneath. if you got some cash to splash - consider upgrading the hard drive to a 90Gb SSD - you get better battery life and the netbook will get a massive speed boost since most manufacturers only put 5400RPM harddrives in their netbooks
thats what i am hoping for.. :)

i have a sandforce 60gb sdd.. i might put that in there :)
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,146 (4.41/day)
Likes
5,297
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#67
thats what i am hoping for.. :)

i have a sandforce 60gb sdd.. i might put that in there :)
Do keep in mind - Netbooks are highly unlikely to have support AHCI - which means no TRIM support. I dunno if other manufacturers do it - but ive been told that OCZ Vertex 2 drives have an ability to keep themselves clean and free from garbage - even with no TRIM support
 
Joined
Jan 27, 2010
Messages
4,034 (1.40/day)
Likes
1,258
Location
USA
Processor I7 920 @ 4.1
Motherboard ASUS Rampage III Extreme
Cooling Custom water cooling
Memory 3x2GB Mushkin
Video Card(s) 580
Storage 320GB
Display(s) BenQ V2400W
Case Custom
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec TPQ 1200w
#68
netbooks use the same harddrives as laptops - so yes. but do check the make and model of the hard drive thats already in their first - it could be a 2.5" or 1.8"
ah ok ... i was just curious because I wanna stick a 2.5 SSD in there for my OS drive:toast:
 
Joined
Jan 27, 2010
Messages
4,034 (1.40/day)
Likes
1,258
Location
USA
Processor I7 920 @ 4.1
Motherboard ASUS Rampage III Extreme
Cooling Custom water cooling
Memory 3x2GB Mushkin
Video Card(s) 580
Storage 320GB
Display(s) BenQ V2400W
Case Custom
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec TPQ 1200w
#69
ok got mine today ...

so far all i see is a memory compartment that I can get to and add some more ram. how would I go about getting to the HDDs?

Also, it is installing win7 on the first boot ... would it be ok if I replaced the HDD and installed my own win7? Just curious because I would like to have an SSD OS drive then a normal HDD in there.
 

Bo$$

Lab Extraordinaire
Joined
May 7, 2009
Messages
5,626 (1.79/day)
Likes
971
Location
London, UK
System Name Desktop | Server
Processor Intel i7 2700k @ 4.4GHZ | AMD 5350 @ 2500MHZ
Motherboard Asus P7Z77-V Pro | Asus AM1I-A
Cooling GeLID Tranquilo | Stock Air
Memory Crucial Ballistix 2x8GB CL8 1600MHZ | Corsair Vengence 2x4GB CL9 1600MHZ
Video Card(s) Gainward GTX 780 Phantom GLH | PNY GTX 750Ti
Storage Samsung 840 EVO 250GB + 4TB WD Red | 2x Seagate Barracuda 2TB
Display(s) Samsung S27D390H + Asus VE276Q | Headless
Case Fractal Design R5 | CM Elite 110
Audio Device(s) Asus Xonar D1 w/Otone Stilo 5.1 and Creative Fatal1ty headset
Power Supply EVGA Supernova 850 G2| Corsair CX430M
Mouse Razer Imperator 2012
Keyboard Corsair K90
Software Windows 7 SP1 X64 | Ubuntu 16.04LTS
#70
ok got mine today ...

so far all i see is a memory compartment that I can get to and add some more ram. how would I go about getting to the HDDs?

Also, it is installing win7 on the first boot ... would it be ok if I replaced the HDD and installed my own win7? Just curious because I would like to have an SSD OS drive then a normal HDD in there.
have fun with ION 2, what can you play gamewise on there?
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
17,146 (4.41/day)
Likes
5,297
Location
London,UK
System Name Codename: Rapture X Mk.VI {Still....MoonPig Edition}
Processor Intel 3930k@4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 PRO
Cooling Corsair H105 {2x Corsair ML 120 Pro}|VRM: Antec Spotcool 100
Memory 32GB DDR3 Kingston HyperX Beast 2400Mhz {8x4GB}
Video Card(s) MSI 1070 Gaming X (Samsung)
Storage 512GB Samsung 850 Pro (Boot)|1x 512GB Crucial MX100|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) Asus PB278Q 27"
Case Corsair 760T (White) {1x140mm NB PK-3, 2x Corsair AF140}
Audio Device(s) Creative SB Z {Speakers: Logitech Z-5500 }
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900 Chaos Spectrum
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 7 7600 x64
Benchmark Scores ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#71
ok got mine today ...

so far all i see is a memory compartment that I can get to and add some more ram. how would I go about getting to the HDDs?

Also, it is installing win7 on the first boot ... would it be ok if I replaced the HDD and installed my own win7? Just curious because I would like to have an SSD OS drive then a normal HDD in there.
you would need to take the whole back panel off in that case - and yes you can install windows 7 on it but make sure you got an external DvD-Rom or a high capacity USB stick so you can install W7 from USB
 
Joined
Jan 27, 2010
Messages
4,034 (1.40/day)
Likes
1,258
Location
USA
Processor I7 920 @ 4.1
Motherboard ASUS Rampage III Extreme
Cooling Custom water cooling
Memory 3x2GB Mushkin
Video Card(s) 580
Storage 320GB
Display(s) BenQ V2400W
Case Custom
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec TPQ 1200w
#72
have fun with ION 2, what can you play gamewise on there?
thanks ... not sure yet ... going to try some basic stuff out for now.

you would need to take the whole back panel off in that case - and yes you can install windows 7 on it but make sure you got an external DvD-Rom or a high capacity USB stick so you can install W7 from USB
ok taking the back panel off is easy enough ... going the USB route per http://store.microsoft.com/help/iso-tool that
 
Joined
Oct 26, 2009
Messages
766 (0.26/day)
Likes
171
Location
Seattle
Processor Intel Xeon x5660 (4.2ghz)
Motherboard Gigabyte X58A-UD3R
Cooling Corsair H100
Memory 24gb (6x 4gb DDR3 1600) Kingston Hyperx
Video Card(s) XFX Black r290x 4gb ddr5 OC
Storage 6x 2tb 64mb WD drives, Patriot Pyro sandforce2 drive ,intel 180gb ssd
Display(s) HP w2558hc
Case Corsair Carbine 500r
Audio Device(s) X-Fi Pro Fatality
Power Supply XFX 750 watt
Mouse Thermaltake Theron ee Sports+
Keyboard Corsair Vengence k70 RGB Cherry Red
Software Windows 8.1 x64
#73
Joined
Jun 26, 2008
Messages
2,302 (0.67/day)
Likes
959
Location
EDM, AB, CAN
Processor AMD FX-4350
Motherboard Gigabye GA-970A-D3P
Cooling Enermax ETD-T60-VD - 7 x 120mm case fans
Memory Kingston HyperX 2x4GB@1600mhz
Video Card(s) Asus R9 380
Storage Kingston V300 240GB SSD + WD Green 2TB
Display(s) ACER K212HL 27" + Haier 55"
Case Enermax Ostrog (Red)
Power Supply EVGA SuperNOVA B2 750W
Software Win10 64bit
#74
the other method is to copy the install files from the windows 7 install cd to a usb stick. go to a command prompt, open diskpart and make the usb drive active.
So after that do you need to use a virtual drive or a no-cd crack?
 
Joined
Jan 27, 2010
Messages
4,034 (1.40/day)
Likes
1,258
Location
USA
Processor I7 920 @ 4.1
Motherboard ASUS Rampage III Extreme
Cooling Custom water cooling
Memory 3x2GB Mushkin
Video Card(s) 580
Storage 320GB
Display(s) BenQ V2400W
Case Custom
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec TPQ 1200w
#75
ok i spoke too soon ... I dont see any screws on the back of this damn thing lol ... how do I get the back panel off?

are they under the battery pack or what? :banghead: