• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

NFS Most Wanted

Joined
Jan 24, 2006
Messages
10 (0.00/day)
Likes
0
Processor Intel Dual Core E2140@3GHz
Motherboard Gygabite GA965P-S3 Rev.1
Cooling Stock.
Memory 2x1024Mb Supertalent PC3200 @ 966 5-5-5-15
Video Card(s) MSI 8600GT PCI Express @ core 675/shaders 1700/mem 1700
Storage Maxtor SATA 160GB
Display(s) CRT 15"
Case Antec SLK1650
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec SmartPower 350W
Software Windows XP pro
#1
I had installed the NFS Most Wanted. It was working fine. Last Sunday I had to reinstall XP because a problem in a HDD (with stripping RAID!) :banghead: All data lost! Luck I had a back-up! . System was an MSI K8N Neo-FSR, BIOS 1.7, drivers 5.11, Athlon 64 2800, MSI RX9800PRO with Catalyst 5.11, and on board audio with Realtek A3.81 drivers.
The same day I sold the Radeon so I bought an XFX 6600GT PCI Express to use with an MSI K8N Neo3-F I got in RMA a month ago. Dirvers are 6.70 for the mother and 81.98 for the VGA.
Now when I start the game, the HDD seems to do something for a second, and then nothing happens. Even inserting the DVD and starting with the splash menu, the same happens and after a few seconds, the menu shuts down! I changed drivers for the recomended ones, don't remember # but it was the one that says in the readme, changed the audio drivers for the Realtek ones, but is the same. The demo is working fine.
Any advices will be wellcome!!

Thanks in advance!! :)
 
Last edited:
Joined
Jan 24, 2006
Messages
10 (0.00/day)
Likes
0
Processor Intel Dual Core E2140@3GHz
Motherboard Gygabite GA965P-S3 Rev.1
Cooling Stock.
Memory 2x1024Mb Supertalent PC3200 @ 966 5-5-5-15
Video Card(s) MSI 8600GT PCI Express @ core 675/shaders 1700/mem 1700
Storage Maxtor SATA 160GB
Display(s) CRT 15"
Case Antec SLK1650
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec SmartPower 350W
Software Windows XP pro
#3
Yes. I forgot. I've already installed the patch and is the same.
 

KennyT772

New Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,572 (0.81/day)
Likes
102
System Name Raptor
Processor Intel E8400 Wolfdale @3600
Motherboard Asus P5Q-Pro LGA775
Cooling Zalman CNPS9700
Memory 1024mbx2 Crucial Ballistix DDR800
Video Card(s) XFX 9600GT
Storage Seagate 7200.11 500GB
Display(s) Acer AL2216Wbd and Acer AL1717
Case Gigabyte 3DAurora Black
Audio Device(s) Creative X-Fi Extreme Gamer Faitality
Power Supply OCZ GameXStream 500w
#4
goto into ur my docs folder and copy your save game. then completly remove the ea folder after uninstall. then reinstall it andnput your save game file back in the my docs folder like it was and try it again.
 
Joined
Jan 24, 2006
Messages
10 (0.00/day)
Likes
0
Processor Intel Dual Core E2140@3GHz
Motherboard Gygabite GA965P-S3 Rev.1
Cooling Stock.
Memory 2x1024Mb Supertalent PC3200 @ 966 5-5-5-15
Video Card(s) MSI 8600GT PCI Express @ core 675/shaders 1700/mem 1700
Storage Maxtor SATA 160GB
Display(s) CRT 15"
Case Antec SLK1650
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec SmartPower 350W
Software Windows XP pro
#5
I can do that, but is was a new clean XP install since my HDD failed. I don't think it would help.
I can try it anyway......
 
Joined
Jan 24, 2006
Messages
10 (0.00/day)
Likes
0
Processor Intel Dual Core E2140@3GHz
Motherboard Gygabite GA965P-S3 Rev.1
Cooling Stock.
Memory 2x1024Mb Supertalent PC3200 @ 966 5-5-5-15
Video Card(s) MSI 8600GT PCI Express @ core 675/shaders 1700/mem 1700
Storage Maxtor SATA 160GB
Display(s) CRT 15"
Case Antec SLK1650
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec SmartPower 350W
Software Windows XP pro
#6
Whell! Finally it works!. Downloaded a "fix" (don't know what it is) from this page http://megagames.com/ (hope it can help somone else) and now I can play the game!
Thank you every one for your help.
 

zOaib

New Member
Joined
Sep 23, 2005
Messages
977 (0.22/day)
Likes
32
Location
FL
System Name BabaJinn's U.F.O
Processor Intel Core i7 975 Extreme @ 3.8 ghz (for now)
Motherboard Asus Rampage Xtreme II X58
Cooling ZALMAN 9900 CPU COOLER Led
Memory 12GB Crucial Ballistix Tracers (Blue Led) 1600 DDR3
Video Card(s) MSI NVIDIA GTX 480 1.5 GB DDR5 384-BIT
Storage 2 x WD Velociraptor 10k rpm 300GB sata + 2x 500GB WD Caviar Sata + 320 GB Seagate Barracuda Sata
Display(s) DELL U2711 27inch Goodness @ 2560 x 1440
Case Mountain-Mods U2-UFO Custom Case (Made in USA)
Audio Device(s) Supreme FX X-Fi MB (Creative)
Power Supply ZALMAN 1000W PSU MODULAR
Software Windows 7 Ultimate 64-bit (Retail Version)
#7
ivanpacheco said:
Whell! Finally it works!. Downloaded a "fix" (don't know what it is) from this page http://megagames.com/ (hope it can help somone else) and now I can play the game!
Thank you every one for your help.

what is the fix called ??? can u link it directly form that site i cannot find it ! thx :)
 
Joined
Jan 24, 2006
Messages
10 (0.00/day)
Likes
0
Processor Intel Dual Core E2140@3GHz
Motherboard Gygabite GA965P-S3 Rev.1
Cooling Stock.
Memory 2x1024Mb Supertalent PC3200 @ 966 5-5-5-15
Video Card(s) MSI 8600GT PCI Express @ core 675/shaders 1700/mem 1700
Storage Maxtor SATA 160GB
Display(s) CRT 15"
Case Antec SLK1650
Audio Device(s) on board
Power Supply Antec SmartPower 350W
Software Windows XP pro