1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Official AMD Radeon 6000 Series Discussion Thread

Discussion in 'AMD / ATI' started by TechPowerUp Forums, Jul 28, 2010.

  1. Lionheart

    Lionheart

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    4,202 (1.40/day)
    Thanks Received:
    950
    Location:
    Multidimensional
    Just got a random BSOD about 2mins ago, said down the bottom that AMD driver was not responding, then I quickly checked MSI afterburner and saw that the second GPU had 99% usage and I wasn't even utilizing any programs:confused::confused::wtf: thats got me baffled:wtf::wtf:
     
  2. Goodman

    Goodman

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,525 (0.59/day)
    Thanks Received:
    328
    Location:
    Canada/Québec/Montreal
    Last edited: Mar 9, 2011
  3. jmcslob

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,083 (1.15/day)
    Thanks Received:
    542
    Location:
    Internet Heaven
    I'm fairly certain this Update just about took care of every minor issue I have had recently.....I think..As everything seems to have been instantly better after it was installed
     
  4. Iactus New Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    86 (0.04/day)
    Thanks Received:
    6
    I also noticed this.

    Was suffering from the second core on my 5970 running 99% for no reason when idle and now it doesnt...

    Shame i got fed up of it and sold it eh :laugh:
     
  5. ghoti New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Question about AMD HD 6770

    I have a brand new HP machine with a factory installed AMD/ATI HD 6770 graphics card. The machine specs are as follows:

    HP Pavilion Elite 590t series
    Operating system: Genuine Windows 7 Professional 64-bit
    Processor: Intel(R) Core(TM) i7-990X six-core Extreme ion [3.46GHz, 1.5MB L2 + 12MB shared L3 cache]
    Memory: 16GB DDR3-1066MHz SDRAM [4 DIMMs]
    Hard drive: 160GB solid state drive
    Secondary Hard Drive: 2TB 7200 rpm SATA 3Gb/s hard drive
    Graphics card: 1GB GDDR5 AMD Radeon HD 6770 [2 DVI, HDMI, DP. VGA adapter]

    My question is, can I run 3 monitors off this set up? I have two monitors hooked up to the DVI ports, but there is the open HDMI port. So I plugged in a third moitor and the system regognized the third monitor, but would only allow me to actually display on two monitors at a time (any 2 of the 3 that I wanted and extended or duplicated in every possible combination but ONLY on two displays at a time).

    I have been reading about "eyefinity" what ever that is, and was wondering if that or anything else would allow me to display on 3 monitors at a time.

    Sorry if this is in the wrong spot, but I searched and couldn't find any better spot for it.

    Thanks,

    -ghoti
     
  6. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    44,920 (10.42/day)
    Thanks Received:
    12,111
    Location:
    Australalalalalaia.
    the third monitor has to use display port.
     
    10 Year Member at TPU
  7. ghoti New Member

    Joined:
    Mar 13, 2011
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    Thanks

    Thanks. I just picked up a cable and now all is great! That was too easy. Why couldn't someone, somewhere Have said that on thier website?! It's like pulling teeth with theese people.

    :toast:
     
  8. Mussels

    Mussels Moderprator Staff Member

    Joined:
    Oct 6, 2004
    Messages:
    44,920 (10.42/day)
    Thanks Received:
    12,111
    Location:
    Australalalalalaia.
    its documented around the place, but sometimes not very well.
     
    10 Year Member at TPU
  9. entropy13

    entropy13

    Joined:
    Mar 2, 2009
    Messages:
    5,039 (1.86/day)
    Thanks Received:
    1,276
  10. TheMailMan78

    TheMailMan78 Big Member

    Joined:
    Jun 3, 2007
    Messages:
    21,769 (6.52/day)
    Thanks Received:
    8,344
    Damn man. Thats a nice rig! I wish you would have come here before you bought it however. We could have saved you a ton of money.
     
  11. f22a4bandit

    f22a4bandit

    Joined:
    Sep 20, 2010
    Messages:
    579 (0.27/day)
    Thanks Received:
    197
    Location:
    SATX
    Just received and installed my new Sapphire HD 6870 and I love it! What an upgrade from an aging Powercolor HD 4850 512MB!

    I love the Morphological AA setting. Now I know for certain my main bottlenecks are the CPU and HDD. :toast:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)