1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Outlook 2010 + Hotmail account Bug...

Discussion in 'General Software' started by Edito, Jul 21, 2010.

  1. Edito

    Edito

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    349 (0.10/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Maputo-Mozambique
    Hi ppl hope ever things good there, i formatted my PC and re-installed my outlook 2010 and i configured every little thing and i just can't send emails using my hotmail account configured in outlook i can only receive does anyone know how can i fix it???

    Thanks...
     
  2. newtekie1

    newtekie1 Semi-Retired Folder

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    23,251 (5.76/day)
    Thanks Received:
    9,204
    You might have to change the outgoing port to 587 with SSL enabled, your ISP might be blocking 25.
     
    10 Year Member at TPU Crunching for Team TPU
  3. ocgmj

    ocgmj New Member

    Joined:
    Jun 4, 2010
    Messages:
    68 (0.03/day)
    Thanks Received:
    68
  4. Edito

    Edito

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    349 (0.10/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Maputo-Mozambique
    I'll try the new port. Every time i try to install the connector it says i must install first Microsoft Office 2007 and then it closes...
     
  5. Completely Bonkers New Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    2,579 (0.72/day)
    Thanks Received:
    516
    You need to configure Outlook to SEND emails through your ISP's mail server, usually something like mail.yourisp.com
     
  6. richardbel

    richardbel New Member

    Joined:
    Dec 22, 2008
    Messages:
    261 (0.09/day)
    Thanks Received:
    16
    Location:
    vancouver
    i think you need to configure your ISP's mail server or change your outgoing port like the above says..

    [​IMG]
     
  7. Edito

    Edito

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    349 (0.10/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Maputo-Mozambique
    I chaged the por and nothing ill contact my isp then ill update here thanks thanks thanks ;-)
     
  8. Edito

    Edito

    Joined:
    Mar 13, 2007
    Messages:
    349 (0.10/day)
    Thanks Received:
    13
    Location:
    Maputo-Mozambique
    Hi ppl ppl my ISP smtp is "smtp2.netcabo.co.mz" but it doesn't work don't know why.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)