• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Pipequestion...(rivatuner)

grisnak

New Member
Joined
Feb 21, 2005
Messages
58 (14.5 / day)
Likes
0
#1
I own an x800pro and I have tried the hardmod, though windows locks down and the comp restarts after every flash I tried (though I was stupid enough to not disable the vivo functions with rabit first so that might have caused that) and so I one day reflected over that the "laser cut" that looks like some sort of bridge or something made in copper or something doesnt exist on my core. I own a rather old sample of the card (non vivo of course) and so I thought maybe it doesnt have that lasercut at all?
Someone said it was possible to try and test the extra pipes in rivatuner but I cant find where :( Im not so familiar with the program as I use atitool for overclocking.

Can somebody please tell me where to find that pipe unlocker?
 

DanTheBanjoman

Señor Moderator
Joined
May 20, 2004
Messages
10,488 (2622 / day)
Likes
1,331
#2
You can't test the pipes, you can see how many are activated though.
 
Last edited:

grisnak

New Member
Joined
Feb 21, 2005
Messages
58 (14.5 / day)
Likes
0
#3
I knew that already :(
Well, I guess I'll do the flash with the xtpe minus vivo bios then.
Wish me luck!
 

grisnak

New Member
Joined
Feb 21, 2005
Messages
58 (14.5 / day)
Likes
0
#4
Strange. I dont have the lasercut thingie but when I flash to asus x800xt I dont get the pipes. Can anyone tell me why? I use flashrom and atitool detects the default clocks and all that from the new bios...