1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Post your ATItool fps here!

Discussion in 'ATITool' started by zekrahminator, Mar 7, 2006.

  1. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,113 (2.34/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    you know that 3D box you use in ATItool...yeah that thing. what fps do you usually get on it? :D I get 250-300fps usually, X850XT stock speeds system specs on left.
     
    10 Year Member at TPU
  2. spy2520 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    498 (0.13/day)
    Thanks Received:
    16
    i am getting 500-550 right now with my x1900 xtx at 670/820. stock speeds the fps was around 400.
     
    10 Year Member at TPU
  3. KennyT772

    KennyT772 New Member

    Joined:
    Dec 21, 2005
    Messages:
    3,584 (0.91/day)
    Thanks Received:
    103
    stock 9600pro 400/223 around 40
    stock 9600xt 500/300 around 60
    OC'ed 9600xt 550/400 around 90
     
    10 Year Member at TPU
  4. spy2520 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    498 (0.13/day)
    Thanks Received:
    16
    you mean 40 fps? damn thats slow lol...
     
    10 Year Member at TPU
  5. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,113 (2.34/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    my old 9800SE on a P3 got about 60fps (no softmod yet lol) stock, 70fps overclock.
    with softmod and underclock (to prevent overheat) I got around 90fps. After transfering thing to my new system, I got about 120fps...then my X850XT came :D
     
    10 Year Member at TPU
  6. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    959 (0.25/day)
    Thanks Received:
    83
    Location:
    Virginia, USA
    633fps avg, thats @ lower than stock 600/700 stock is 625/750 but atitool sets it down and my card just hates to be overclocked :(

    [​IMG]
     
    10 Year Member at TPU
  7. spy2520 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    498 (0.13/day)
    Thanks Received:
    16
    mine is all fuzzy now and reads over 1000, something is probably fucked up. and i turn temporal anti-aliasing off because it kept saying it would cause problems look what happened. [​IMG]
     
    10 Year Member at TPU
  8. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    959 (0.25/day)
    Thanks Received:
    83
    Location:
    Virginia, USA
    maybe so.... what was your CPU clocked @ with your X1900 ?
     
    10 Year Member at TPU
  9. spy2520 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    498 (0.13/day)
    Thanks Received:
    16
    my cpu is at 3.47 Ghz

    it was working fine a couple days ago, i noticed one of my games all the textures looks all blurry its Toca Race Driver 3 which everubody has been having a problem with just not the same problem.
     
    10 Year Member at TPU
  10. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    959 (0.25/day)
    Thanks Received:
    83
    Location:
    Virginia, USA
    what is it AMD, Intel dual core ect. ect......
     
    10 Year Member at TPU
  11. spy2520 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    498 (0.13/day)
    Thanks Received:
    16
    intel dual core, its a 930.

    i added my system specs.
     
    10 Year Member at TPU
  12. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    959 (0.25/day)
    Thanks Received:
    83
    Location:
    Virginia, USA
    ahh ok, but i'd say that is still bottle necking your X1900 pretty bad, i bet you'd need a 4.0ghz + OC to eliminate that( just a guess) BTW my opty is @ 2.8ghz
     
    10 Year Member at TPU
  13. spy2520 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2006
    Messages:
    498 (0.13/day)
    Thanks Received:
    16
    it probably is, i got this far on air cooling though so i should hopefully hit 4GHz with a better means of cooling. i actually had it up to 3.54 but it cause some minor issues with certain programs so i justed backed it down a little, but no crashes!!! maybe i'll get water cooling when i go to a crossfire setup, but that'll most likely need even more processing power, its an endless cycle.
     
    10 Year Member at TPU
  14. Lt_JWS

    Lt_JWS

    Joined:
    Feb 3, 2006
    Messages:
    959 (0.25/day)
    Thanks Received:
    83
    Location:
    Virginia, USA
    lol so very true :D

    Edit: just did a test @ stock(2.2ghz) and am getting around 300fps avg :D
     
    Last edited: Mar 14, 2006
    10 Year Member at TPU
  15. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,113 (2.34/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    ...1000fps??? :toast:
     
    10 Year Member at TPU
  16. nick_1992

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    580 (0.15/day)
    Thanks Received:
    19
    Location:
    Manitoba, Canada
    i got a sapphire x1600 pro and the clocks are 500/800 and i get 115fps
     
    10 Year Member at TPU
  17. pt

    pt not a suicide-bomber

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    8,979 (2.33/day)
    Thanks Received:
    207
    Location:
    Portugal
    got a power color 9800 pro@xt and get 190FPS
     
    10 Year Member at TPU
  18. conda74

    conda74 New Member

    Joined:
    Mar 10, 2006
    Messages:
    2 (0.00/day)
    Thanks Received:
    0
    My softmod'd 9800se with default clocks gets 147fps
     
    10 Year Member at TPU
  19. Vrgn86 New Member

    Joined:
    Oct 12, 2005
    Messages:
    172 (0.04/day)
    Thanks Received:
    15
    I get 359fps, avg.
     
    10 Year Member at TPU
  20. giorgos th.

    giorgos th.

    Joined:
    Nov 10, 2005
    Messages:
    1,540 (0.39/day)
    Thanks Received:
    118
    Location:
    Athens - Hellas
    X800GTO2 @ X850XT++ (522/591) around 260-300 fps.
     
    10 Year Member at TPU
  21. MyName New Member

    Joined:
    Dec 18, 2005
    Messages:
    30 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Location:
    Ljubljana, Slovenia
    9800 np @ see sig

    190-210 fps
     
    10 Year Member at TPU
  22. infrared New Member

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    3,307 (0.80/day)
    Thanks Received:
    183
    Location:
    Southampton, UK
    sapphire x800gto2 flashed to x850xtpe @ 585/612 = 360fps avg
     
    10 Year Member at TPU
  23. zekrahminator

    zekrahminator McLovin

    Joined:
    Jan 29, 2006
    Messages:
    9,113 (2.34/day)
    Thanks Received:
    321
    Location:
    My house.
    ...I didnt know the X800gto2 had such a nice stock cooler :laugh:. My OC record is 592/570 (about). I put my X850XT back on stock though. I really don't need the OC, and all it does is cook my parts faster lol.
     
    10 Year Member at TPU
  24. infrared New Member

    Joined:
    May 28, 2005
    Messages:
    3,307 (0.80/day)
    Thanks Received:
    183
    Location:
    Southampton, UK
    Yeah, it's a really nice cooler considering it's only single slot. It uses heat pipes instead of a solid copper base, to spread the head to the fins, which is really effective. The fan's really noisy, but moves a lot of air. After flashing to 16pp, i saw temps reach 70c with the stock cooler. I fitted my silencer that i had left over from my x800xl, with some new thermal pads. It lowered the temps by about 15c, but i didn't get much more out of the core. A volt mod might be needed hehe! The problem with the stock cooler, is it's really efficient at moving heat from the gpu into the inside of your case, even with good ventilation there's a big difference between the stock cooler and the ati silencer (case temps i mean)
     
    10 Year Member at TPU
  25. warup89

    warup89

    Joined:
    Mar 9, 2006
    Messages:
    1,165 (0.30/day)
    Thanks Received:
    117
    Location:
    WA
    errr i have a ATI radeon x1800xl (256mb) and i get a average of 380 to 478 i think my video card can do more than that but when i try to OC it even lil bit ....it turns off my monitor and turns it on again at default speeds in a 3D application ..i get so mad :mad:
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)