• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

power button

Joined
May 11, 2008
Messages
36 (0.01/day)
Likes
0
Processor AMD Athlon II X2 2.8Ghz OC 3.5 Ghz
Motherboard Gigabyte MA785GM-US2H
Memory 5GB(Various Brands)
Video Card(s) MSI Radeon 2600XT 512 GDDR4
Storage Seagate Barrucuda 320 GB
Case N/A
Audio Device(s) Realtek High Definition Audio
Power Supply Thermaltake TR2 RX Cable Management 550W(W0134RU)
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores None
#1
i recently replaced my faulty PSU with a Cheif Max 550W "Switching PSU". It is working fine but the light in my power button on the pc flickers and it went off totally. Should I be worried ?
 
Joined
Dec 16, 2007
Messages
836 (0.23/day)
Likes
48
Location
Canadia
System Name Blood
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.4Ghz
Motherboard ASUS P5Q PRO @ stock settings
Cooling Antec Case fans (max) OCZ Vandetta 2 CPU cooler with a Kaze Jyuni 120mm fan 1200RPM+-100RPM 67.5CFM
Memory Patriot Viper Series 4GB 2x2GB DDR2 800Mhz 5-5-5-15
Video Card(s) BFG NVIDIA GeForce GTX 260 OC MAXCORE 896MB PCIe 2.0 Core 216 @ stock settings
Storage Seagate Barracuda 500GB SATA 3.0Gb/s
Display(s) Acer AL2616Wd 25.5" 1920x1200 800:1 178degrees viewing angle 5ms S-IPS Panel
Case Antec Nine Hundred
Audio Device(s) Auzentech X-Plosion 7.1 with a coaxial cable connected to a Logitech z5500
Power Supply BFG ES-800 800W
Software Windows Vista (soon to be Windows Xp, Vista, and Windows 7 triple boot)
#2
Does the button still work?
 

erocker

Senior Moderator
Staff member
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,471 (10.10/day)
Likes
18,151
Processor i7 8700K
Motherboard Asus Maximus Hero X WiFi
Cooling Water
Memory 16GB G.Skill 3200Mhz CL14
Video Card(s) GTX 1080
Storage SSD's
Display(s) Nixeus EDG27
Case Thermaltake Core X5
Audio Device(s) Soundblaster Zx
Power Supply Corsair H1000i
Mouse Zowie EC1-B
#3
Make sure the Power LED connector going to the motherboard is attatched completely.
 
Joined
Nov 21, 2007
Messages
3,684 (0.99/day)
Likes
402
Location
Smithfield, WV
System Name Felix777
Processor Core i5-3570k@stock
Motherboard Biostar H61
Memory 8gb
Video Card(s) XFX RX 470
Storage WD 500GB BLK
Display(s) Acer p236h bd
Case Haf 912
Audio Device(s) onboard
Power Supply Rosewill CAPSTONE 450watt
Software Win 10 x64
#4
haha as long as your pc still turns on and runs like it did before it's probly just a dead LED light.
 
Joined
Nov 22, 2008
Messages
3,779 (1.13/day)
Likes
567
Location
Latin America, Uruguay
System Name The Lizard v2.4
Processor Intel Celeron G1840 (for the time being
Motherboard Gigabyte GA-H81-S2PH
Cooling Intel Stock Fan
Memory 16GB Kingston HyperX 1600
Video Card(s) MSI Gaming GTX 750Ti (For the time being)
Storage 500GB Samsung F1, 160GB Maxtor "Older than god"
Display(s) AOC 28' LCD
Case Coolermaster N200
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec VP500P
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores No crashes in the last 24 minutes.
#5
same happen to me. u know what i do. NOTHING its just a led, so who cares
 
Joined
Nov 21, 2007
Messages
3,684 (0.99/day)
Likes
402
Location
Smithfield, WV
System Name Felix777
Processor Core i5-3570k@stock
Motherboard Biostar H61
Memory 8gb
Video Card(s) XFX RX 470
Storage WD 500GB BLK
Display(s) Acer p236h bd
Case Haf 912
Audio Device(s) onboard
Power Supply Rosewill CAPSTONE 450watt
Software Win 10 x64
#6
yep, i have 2 exhaust fans and their LED's died, a shame cause the case doesn't look as pretty without em but hey they're just lights man, no big deal.
 
Joined
May 11, 2008
Messages
36 (0.01/day)
Likes
0
Processor AMD Athlon II X2 2.8Ghz OC 3.5 Ghz
Motherboard Gigabyte MA785GM-US2H
Memory 5GB(Various Brands)
Video Card(s) MSI Radeon 2600XT 512 GDDR4
Storage Seagate Barrucuda 320 GB
Case N/A
Audio Device(s) Realtek High Definition Audio
Power Supply Thermaltake TR2 RX Cable Management 550W(W0134RU)
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores None
#7
yea the pc runs fine but the led worked this morning.