• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Problem with new video card

Franjul08

New Member
Joined
May 8, 2011
Messages
26 (0.01/day)
Likes
2
System Name MyGamingRig
Processor AMD Phenom II X6 1090t @3.7
Motherboard MSI 890GXM-G65
Cooling Corsair H100i - 5x CM Blue LEDs Fan's (on the case)
Memory 8GB Corsair Vengeance 1600
Video Card(s) Gigabyte Radeon HD 7850 OC
Storage Samsung Spinpoint F3 1TB; OCZ Vertex IV 128GB (OS Only)
Display(s) Soyo 22'' 1680x1050
Case Cooler Master HAF 922 (Black Interior)
Audio Device(s) 7.1 OnBoard
Power Supply Thermaltake EVO_Blue 750W
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D MArk Vantage P19776 GPU20543 CPU17785
#1
I got a Gigabyte 7850 OC and it works awesome but When I start up the computer I cannot enter the BIOS...I never see an option, and when I press the key to enter it (Del) the startup process freezes and ..I'm forced to restart... when i hit the power button the screen is black and then appears the screen with windows loading... before the new video card.. the first thing on the screen when i hit the power button was the bios/mb stuff

please help :/

Mobo MSI 890GXM-G65
(this wasnt happening with my old video card)

i reset the cmos but anything changed
 
Last edited:
Joined
Jul 18, 2008
Messages
2,866 (0.83/day)
Likes
697
Location
South Carolina
System Name KILLER
Processor Intel Core i7 4770K
Motherboard MSI Z87 G45 Gaming
Cooling Water Cooling
Memory 2x4GB Gskill 2400mhz
Video Card(s) EVGA GTX 780TI
Storage SSD Kingston 240GB
Display(s) 24" Asus 144hz
Case Cooler Master HAF
Audio Device(s) X-Fi Platinum
Power Supply Antec 1200 Watt Modular
Software Windows 7 64 Bit
Benchmark Scores 3DMark Vantage 51342
#2
It may have a delay, just keep hitting the delete key at boot up and see if you can get in.