1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

quick reply malfunctioning?

Discussion in 'Comments & Feedback' started by panchoman, Jan 8, 2008.

  1. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,201
    just wanted to point out

    [​IMG]

    thread took ages to load and then i got that at the bottom
     
  2. PVTCaboose1337

    PVTCaboose1337 Graphical Hacker

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    9,501 (2.35/day)
    Thanks Received:
    1,143
    Location:
    Dallas, Texas
    Mine works.
     
    10 Year Member at TPU
  3. Silverel

    Silverel

    Joined:
    Nov 14, 2007
    Messages:
    1,773 (0.52/day)
    Thanks Received:
    233
    Location:
    Detroit, MI
    You're so lucky!

    We all get the working stuff :p
     
  4. 3991vhtes

    3991vhtes New Member

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    2,785 (0.77/day)
    Thanks Received:
    121
    Location:
    My house.
    Is it because you're using FF? I use Opera, and I have no troubles like you are.
     
  5. pt

    pt not a suicide-bomber

    Joined:
    Mar 11, 2006
    Messages:
    8,956 (2.24/day)
    Thanks Received:
    207
    Location:
    Portugal
    second, that, no such problems for me in opera
     
    10 Year Member at TPU
  6. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,201
    [​IMG]

    even if that means having a malfunctioning quick reply box lol.
     
  7. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,008 (4.38/day)
    Thanks Received:
    3,002
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    my button has been workin fine... the only problem i've been having is skype... once that was going in and out, the whole internet did that... and i'm using firefox
     
  8. ShadowFold

    ShadowFold New Member

    Joined:
    Dec 23, 2007
    Messages:
    16,919 (5.04/day)
    Thanks Received:
    1,642
    Location:
    Omaha, NE
    FireFox lol
     
  9. JrRacinFan

    JrRacinFan Served 5k and counting ...

    Joined:
    Mar 17, 2007
    Messages:
    19,637 (5.40/day)
    Thanks Received:
    4,752
    Location:
    Youngstown, OH
    Using FF here and no problems. No clue man.
     
  10. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,008 (4.38/day)
    Thanks Received:
    3,002
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    I bet its the fact that your in a hospital... connection being a pain there man??? the iron plated walls can mess with that... also don't take your wallet any where near MRI.. it can mess up your debt and credit cards... but with one plastic bag, they will work again...
     
  11. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,201
    i'll keep that in mind about mri lol. the hospital's wifi is actually preety good idk..
     
  12. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,008 (4.38/day)
    Thanks Received:
    3,002
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    We don't even have wifi in our hospital! :cry: lol. thats only because its a small one with 240 some beds...
    and 1000....
     
  13. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,201
    just take a 20 buck router and hook it up to one of the ethernet jacks cold lol. as long as your hospital is saving lives and doing everything it can to, theres nothing wrong with a small hospital man
     
  14. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,008 (4.38/day)
    Thanks Received:
    3,002
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    I know.. never said our place was bad... we just got bought out, and they are thinking of turning it into a baby one...
     
  15. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,201
    baby one like what? like a hospital just for ob/gyn? or like baby as in small?
     
  16. Cold Storm

    Cold Storm Battosai

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    15,008 (4.38/day)
    Thanks Received:
    3,002
    Location:
    In a library somewhere on this earth
    allmost like both... the hospital that bought us out is a hop over a fence from me... its really close to the one I work at also... So they want to make something different... So they are looking into making it a full prenatal, type... and maybe kids hospital.. We won't know for another month or so.. Won't even know if we'll keep the same company that is in the cafe right now or not...
     
  17. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,201
    ah cool, a childrens hospital would more sense then an ob/gyn one cause the i bet the bigger one already has a big ob/gyn unit and wouldn't want to give it up.
     
  18. ktr

    ktr

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    7,404 (1.86/day)
    Thanks Received:
    683
    I had something similar happening to me...I fixed it by pressing ctrl + shift + del, and clearing all data.
     
    panchoman says thanks.
    10 Year Member at TPU
  19. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.73/day)
    Thanks Received:
    1,201
    thanks ktr, i'll keep that in mind when that happens again.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)