1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Recent Blue Screens

Discussion in 'General Hardware' started by pbmaster, Oct 6, 2008.

  1. pbmaster

    pbmaster New Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    2,590 (0.69/day)
    Thanks Received:
    292
    Location:
    Savannah, GA
    Today I started getting BSODs out of no where. I was just messing with network adapters when the first one happened. I simply restarted and it was fine for while. Got another while playing CoD4, another while watching T.V., and another while running a stress test. After the CoD4 instance I bumped the CPU voltage up a bit, and again after the other random one. I'm running everything on stock right now and about to try a stress test. Any ideas so far?
     
    10 Year Member at TPU
  2. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.80/day)
    Thanks Received:
    1,201
    what does the bsod say?
     
  3. pbmaster

    pbmaster New Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    2,590 (0.69/day)
    Thanks Received:
    292
    Location:
    Savannah, GA
    Well most say something along the lines of driver_irq_less than equal or something like that, one said something about trying to load outside the page file, and the one I got while trying to type this before said BAD_POOL_LOADEr
     
    10 Year Member at TPU
  4. panchoman

    panchoman Sold my stars!

    Joined:
    Jul 16, 2007
    Messages:
    9,595 (2.80/day)
    Thanks Received:
    1,201
    sounds like one your drivers has gone a little funny, or it could be an irq conflict with the motherboard.. i would try safe mode and see if that fixes it.
     
  5. SimFreak47

    SimFreak47

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Messages:
    557 (0.19/day)
    Thanks Received:
    37
    Location:
    Bradford, PA
    Maybe it could be the network card drivers, since it started acting up after you played around with network cards..
     
  6. pbmaster

    pbmaster New Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    2,590 (0.69/day)
    Thanks Received:
    292
    Location:
    Savannah, GA
    What should I try in safe mode? This JUST started happening today and I haven't changed anything. I was in safe mode earlier and I ran check disk but it didn't show anything.
     
    10 Year Member at TPU
  7. phanbuey

    phanbuey

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    5,334 (1.61/day)
    Thanks Received:
    1,045
    Location:
    Miami
    pbmaster says thanks.
  8. pbmaster

    pbmaster New Member

    Joined:
    Aug 6, 2006
    Messages:
    2,590 (0.69/day)
    Thanks Received:
    292
    Location:
    Savannah, GA
    Ok, I just removed every nVidia driver on my machine and reinstalled mobo, ethernet, and display drivers. Hopefully this will work. And thanks phanbuey, if this keeps up I'll know what to change next.
     
    10 Year Member at TPU
  9. phanbuey

    phanbuey

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    5,334 (1.61/day)
    Thanks Received:
    1,045
    Location:
    Miami
    np, man... post back and let us know if that did the trick. :toast:
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)