• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

SAPPHIRE 6850 TOXIC bios flashed.......

sir_ice

New Member
Joined
Feb 14, 2011
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
#1
hello guys,
my first post here so welcome all.
first post and already I am asking for help... but....

I flashed one of my 2 radeon 6850 toxic and form that moment i get a BSOD every time windows loads to the welome screen (until then everything goes normal) when that card is installed - no matter if it is alone or as a second one in crossfire or not.... bluescreen at the end of windows loading


I want to go back to the backup bios, so I start the system with that 1 flashed card inside only, go to dos prompt and I try
atiflash -p 0 backup.rom but I get 01FL01 error....
 
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,435 (1.22/day)
Likes
733
Location
where everyone wants to be
System Name Everchanging
Processor Core i7 4790K
Motherboard ASUS ROG Maximus VII Hero
Cooling Custom loop
Memory 4x4GB Corsair Dominator Platinum 2800MHz 11-14-14-35
Video Card(s) 2xEVGA GTX 970 SSC
Storage SSD Main, 7TB backups
Display(s) Samsung 40" 4k UHD
Case Corsair 900D
Audio Device(s) Soundblaster thingy
Power Supply Enermax Revolution 85+ 1050w
Mouse Steel Series Sensi
Keyboard Thermaltake eSports Posiden Z Cherry Blues
Software Windows 10 x64
#2
might need to change the bios file from .rom to .bin, i thnk that is how ati flash was designed, also might want to try the command atiflash -f -p 0 backup.rom, will force flash the bios, but if it is the original, then it should take fine
 

sir_ice

New Member
Joined
Feb 14, 2011
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
#3
might need to change the bios file from .rom to .bin, i thnk that is how ati flash was designed, also might want to try the command atiflash -f -p 0 backup.rom, will force flash the bios, but if it is the original, then it should take fine
didnt change anything.