• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

sapphire hd 5970 master and slave bios needed, please.

Joined
Feb 25, 2018
Messages
3 (0.02/day)
Likes
1
#1
hello all,
anyone that have and can send both, master and slave bioses for this video card-sapphire hd 5970 (gpu clock 725 MHz/ memory 1000 MHz) . i have first versions, from 2009.
i need last versions, from 2010 (012.020.000.028.037492), or newer, if exist.
i have check database, there is only master bios ver. 012.020.000.028.037492, i need also slave.
thanks.
 
Last edited:
Joined
Oct 17, 2012
Messages
8,630 (4.11/day)
Likes
10,887
Location
Massachusetts
System Name Americas cure is the death of Social Justice & Political Correctness
Processor i5 8600k
Motherboard Asrock Z370 Extreme 4
Cooling Corsair H-110i GTX
Memory 2x 4Gb Crucial Sport LT
Video Card(s) MSI GTX 980 Gaming
Storage Samsung 850 evo 250Gb
Display(s) Dell Ultra Sharp Widescreen 24" 1200P
Case Fractal Design Meshify-C
Power Supply Seasonic Focus+ 750 Gold
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MRGB Kaith Blue
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores Congrats USA!! on the Travel Ban.....
Joined
Feb 25, 2018
Messages
3 (0.02/day)
Likes
1
#3
hey,
thank for replies.
the name of firmware file should be the same as master file, but with "_1" at the end.
for example, from sapphire hd 5970 firmware list on techpowerup site:
- master file: https://www.techpowerup.com/vgabios/62466/Sapphire.HD5970.1024.091023.rom
- slave file: https://www.techpowerup.com/vgabios/71078/Sapphire.HD5970.1024.091023_1.rom

so, for the version I inserted below of master firmware( which seems to be newest firmware for this board):
https://www.techpowerup.com/vgabios/79631/sapphire-hd5970-1024-100519
(012.020.000.028.037492 sapphire 1Gb
, I can't find slave firmware.
thanks.
 
Joined
May 9, 2011
Messages
1,922 (0.73/day)
Likes
949
Location
Mainland Britain
System Name H2o Box
Processor Intel(R) Xeon e5-2690 v2 Stock 3.0 GHz @ 3.399
Motherboard MSI X79A-G43 Plus (MS-7760) v3
Cooling CPU EK Block & Phobya G-Changer 360 V2.0 RAD H2o VGA "AlphaCool M18" Hybrid
Memory Gskill TridentX 16Gb 8-9-9-24 2T @ 1866Mhz [locked]
Video Card(s) Zotac GTX 1080ti AMP EXTREME
Storage HyperX Fury 120GB & Savage 480GB SSD, Seagate 250GB,250GB 7200rpm Kingston 64GB SSD
Display(s) Panasonic GT30 46'' 1080p 3D HDTV [Custom Resolution 4096*2304]
Case Corsair O-800D
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro
Power Supply Be Quiet! [Dark Power Pro 11] 1200W CM replaced [7-4-2017]
Mouse Asus ROG
Keyboard Microsoft Digital Media 1.0A
Software Win 10 Pro 64Bit v 1803 / OS[build 17134.48]
#4
Hi

Welcome to TPU

Try / Check the attached "ATI Slave Vbios"/ Used same vbios and PCB layout

atb

Law-II
 

Attachments

Top