1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

should i install DX9 with 3dMark06 installation in Vista 64bit ?

Discussion in 'General Software' started by wolf2009, Apr 20, 2008.

  1. wolf2009 Guest

    as the title says, is it necessary to install dx9 as vista already has dx10 .

    i didn't install dx9 whileinstalling 3dmark , and now its not running , says some dx9 file is missing.

    there was an article that by installing dx9 , dx10 will not work or something .

    [​IMG]
     
    10 Year Member at TPU
  2. Kursah

    Kursah

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    10,143 (2.66/day)
    Thanks Received:
    4,194
    Location:
    Missoula, MT, USA
    It won't hurt anything...I installed the most recent DX9 release (Mar 08, iirc), it'll update the DX9 area of Vista...won't affect DX10/10.1. At least that's how I understand it from my experience in Vista and DX9/10.

    :toast:
     
    10 Year Member at TPU
  3. francis511

    francis511

    Joined:
    Oct 16, 2006
    Messages:
    2,560 (0.67/day)
    Thanks Received:
    273
    Location:
    N.Ireland
    I didn`t notice any difference. Is it a recent copy of 3d mark ?
     
    10 Year Member at TPU
  4. CrAsHnBuRnXp

    CrAsHnBuRnXp

    Joined:
    Oct 19, 2007
    Messages:
    6,104 (1.77/day)
    Thanks Received:
    951
    It'll be fine. Wont mess anything up. I have the latest DX9 installed and can play DX10 just fine. It cant overwrite DX10 dll's if there isnt any for DX9 to overwrite. :)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)