• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

SLI with different cards

Joined
May 16, 2013
Messages
12 (0.01/day)
Likes
0
Location
Venezuela
Processor Intel core i7 3770 @4Ghz
Motherboard EVGA Z68 FTW
Cooling XSPC WC custom
Memory single 4gb DDR3 @1333
Video Card(s) Asus 970 Strix
Storage Western digital caviar blue 500Gb
Power Supply Cooler master GX 750w
Software Windows 8.1 x64
EVGA 460 2win

ok thanks i'm going to do that
 
Joined
Jun 20, 2007
Messages
3,833 (1.00/day)
Likes
594
System Name Medusa
Processor i7 2600k @4.8ghz
Motherboard Asus P8P67 Pro
Cooling CPU : Noctua NH-L12 GPU: EK FC 1080 via Magicool 360 III PRO > Photon 170 (D5)
Memory 8gb Corsair XMS DDR3 @1600mhz
Video Card(s) GTX 1080 FE
Storage Vertex 4 256 /Crucial C300 256/ Hitachi 2TB 2x
Display(s) Tempest X270OC @ 120hz / LG W3000h
Case Fractal Define S [Antec Skeleton hanging in hall of fame]
Audio Device(s) Asus Xonar Xense with AKG K612 cans on Monacor SA-100
Power Supply Seasonic X-850
Mouse Razer Naga 2014
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores FFXIV ARR Benchmark 1600p score 12,098[this means nothing any more!]
Can someone post a compilation of working cards with results? That'd be great. Id really like to see if the gtx 680 with 670, 660 ti or 660 performs better than the lesser in sli. For example if a gtx 680 and 660 were paired. Would it be as if it was an 660 in sli? Thats still better than a 680 but you just wasted a ton of money.

Another question I didnt see answered was memory. Im assumimg it works like a typical sli. But, to make sure. Do you get combined vram or typical whichever is lower.
Yes, a chart of successful pairings as well as general performance results/benchmarks would be great.

I've just updated my old thread about 680 + 660ti and am now wondering whether to SLI 660 or keep the 680 and mod SLI with a 660.
 
Joined
May 20, 2013
Messages
1 (0.00/day)
Likes
0
GPU markings and matches

in dev list: the three (3) first digits (numbers) in dev name are
the true GPU markings, they are all interchangable with each other
and should work as SLI (except those that are not SLI cards) (the last digit are the generation)
but some of these have different name even with same core... (sorry for bad english)

DEV_0191 "NVIDIA GeForce 8800 GTX"
DEV_0193 "NVIDIA GeForce 8800 GTS"
DEV_0194 "NVIDIA GeForce 8800 Ultra"
DEV_0197 "NVIDIA Tesla C870"
DEV_019D "NVIDIA Quadro FX 5600"
DEV_019E "NVIDIA Quadro FX 4600"
DEV_0400 "NVIDIA GeForce 8600 GTS"
DEV_0401 "NVIDIA GeForce 8600 GT"
DEV_0402 "NVIDIA GeForce 8600 GT "
DEV_0403 "NVIDIA GeForce 8600 GS"
DEV_0404 "NVIDIA GeForce 8400 GS"
DEV_0406 "NVIDIA GeForce 8300 GS"
DEV_040A "NVIDIA Quadro FX 370"
DEV_040D "NVIDIA Quadro FX 1600M"
DEV_040E "NVIDIA Quadro FX 570"
DEV_040F "NVIDIA Quadro FX 1700"
DEV_0410 "NVIDIA GeForce GT 330"
DEV_0420 "NVIDIA GeForce 8400 SE"
DEV_0421 "NVIDIA GeForce 8500 GT"
DEV_0422 "NVIDIA GeForce 8400 GS "
DEV_0423 "NVIDIA GeForce 8300 GS "
DEV_0424 "NVIDIA GeForce 8400 GS "
DEV_042C "NVIDIA GeForce 9400 GT"
DEV_042F "NVIDIA Quadro NVS 290"
DEV_05E0 "NVIDIA GeForce GTX 295"
DEV_05E1 "NVIDIA GeForce GTX 280"
DEV_05E2 "NVIDIA GeForce GTX 260"
DEV_05E3 "NVIDIA GeForce GTX 285"
DEV_05E6 "NVIDIA GeForce GTX 275"
DEV_05E7 "NVIDIA Tesla C1060"
DEV_05E7&SUBSYS_059510DE "NVIDIA Tesla T10 Processor"
DEV_05E7&SUBSYS_066A10DE "NVIDIA Tesla C1060 "
DEV_05E7&SUBSYS_068F10DE "NVIDIA Tesla T10 Processor "
DEV_05E7&SUBSYS_069710DE "NVIDIA Tesla M1060"
DEV_05E7&SUBSYS_071410DE "NVIDIA Tesla M1060 "
DEV_05E7&SUBSYS_074310DE "NVIDIA Tesla M1060 "
DEV_05EA "NVIDIA GeForce GTX 260 "
DEV_05EB "NVIDIA GeForce GTX 295 "
DEV_05F9 "NVIDIA Quadro CX"
DEV_05FD "NVIDIA Quadro FX 5800"
DEV_05FE "NVIDIA Quadro FX 4800"
DEV_05FF "NVIDIA Quadro FX 3800"
DEV_0600 "NVIDIA GeForce 8800 GTS 512"
DEV_0601 "NVIDIA GeForce 9800 GT"
DEV_0602 "NVIDIA GeForce 8800 GT"
DEV_0603 "NVIDIA GeForce GT 230"
DEV_0604 "NVIDIA GeForce 9800 GX2"
DEV_0605 "NVIDIA GeForce 9800 GT "
DEV_0606 "NVIDIA GeForce 8800 GS"
DEV_0607 "NVIDIA GeForce GTS 240"
DEV_0610 "NVIDIA GeForce 9600 GSO"
DEV_0611 "NVIDIA GeForce 8800 GT "
DEV_0612 "NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+"
DEV_0613 "NVIDIA GeForce 9800 GTX+"
DEV_0614 "NVIDIA GeForce 9800 GT "
DEV_0615 "NVIDIA GeForce GTS 250"
DEV_0619 "NVIDIA Quadro FX 4700 X2"
DEV_061A "NVIDIA Quadro FX 3700"
DEV_061B "NVIDIA Quadro VX 200"
DEV_061C "NVIDIA Quadro FX 3600M"
DEV_061D "NVIDIA Quadro FX 2800M"
DEV_0621 "NVIDIA GeForce GT 230 "
DEV_0622 "NVIDIA GeForce 9600 GT"
DEV_0623 "NVIDIA GeForce 9600 GS"
DEV_0625 "NVIDIA GeForce 9600 GSO 512"
DEV_0626 "NVIDIA GeForce GT 130"
DEV_0627 "NVIDIA GeForce GT 140"
DEV_062D "NVIDIA GeForce 9600 GT "
DEV_062E "NVIDIA GeForce 9600 GT "
DEV_0635 "NVIDIA GeForce 9600 GSO "
DEV_0637 "NVIDIA GeForce 9600 GT "
DEV_0638 "NVIDIA Quadro FX 1800"
DEV_0640 "NVIDIA GeForce 9500 GT"
DEV_0641 "NVIDIA GeForce 9400 GT "
DEV_0643 "NVIDIA GeForce 9500 GT "
DEV_0644 "NVIDIA GeForce 9500 GS"
DEV_0645 "NVIDIA GeForce 9500 GS "
DEV_0646 "NVIDIA GeForce GT 120"
DEV_0658 "NVIDIA Quadro FX 380"
DEV_0659 "NVIDIA Quadro FX 580"
DEV_065B "NVIDIA GeForce 9400 GT "
DEV_065C "NVIDIA Quadro FX 770M"
DEV_065F "NVIDIA GeForce G210"
DEV_06C0 "NVIDIA GeForce GTX 480"
DEV_06C4 "NVIDIA GeForce GTX 465"
DEV_06CD "NVIDIA GeForce GTX 470"
DEV_06D1 "NVIDIA Tesla C2050 / C2070"
DEV_06D1&SUBSYS_077110DE "NVIDIA Tesla C2050"
DEV_06D1&SUBSYS_077210DE "NVIDIA Tesla C2070"
DEV_06D2 "NVIDIA Tesla M2070"
DEV_06D2&SUBSYS_077410DE "NVIDIA Tesla M2070 "
DEV_06D2&SUBSYS_083010DE "NVIDIA Tesla M2070 "
DEV_06D2&SUBSYS_084210DE "NVIDIA Tesla M2070 "
DEV_06D2&SUBSYS_088F10DE "NVIDIA Tesla X2070"
DEV_06D2&SUBSYS_090810DE "NVIDIA Tesla M2070 "
DEV_06D8 "NVIDIA Quadro 6000"
DEV_06D9 "NVIDIA Quadro 5000"
DEV_06DC "NVIDIA Quadro 6000 "
DEV_06DD "NVIDIA Quadro 4000"
DEV_06DE "NVIDIA Tesla T20 Processor"
DEV_06DE&SUBSYS_077310DE "NVIDIA Tesla S2050"
DEV_06DE&SUBSYS_082F10DE "NVIDIA Tesla M2050"
DEV_06DE&SUBSYS_084010DE "NVIDIA Tesla X2070 "
DEV_06DE&SUBSYS_084210DE "NVIDIA Tesla M2050 "
DEV_06DE&SUBSYS_084610DE "NVIDIA Tesla M2050 "
DEV_06DE&SUBSYS_086610DE "NVIDIA Tesla M2050 "
DEV_06DE&SUBSYS_090710DE "NVIDIA Tesla M2050 "
DEV_06DE&SUBSYS_091E10DE "NVIDIA Tesla M2050 "
DEV_06DF "NVIDIA Tesla M2070-Q"
DEV_06DF&SUBSYS_084D10DE "NVIDIA Tesla M2070-Q "
DEV_06DF&SUBSYS_087F10DE "NVIDIA Tesla M2070-Q "
DEV_06E0 "NVIDIA GeForce 9300 GE"
DEV_06E1 "NVIDIA GeForce 9300 GS"
DEV_06E2 "NVIDIA GeForce 8400"
DEV_06E3 "NVIDIA GeForce 8400 SE "
DEV_06E4 "NVIDIA GeForce 8400 GS "
DEV_06E6 "NVIDIA GeForce G100"
DEV_06E7 "NVIDIA GeForce 9300 SE"
DEV_06E9 "NVIDIA GeForce 9300M GS"
DEV_06F8 "NVIDIA Quadro NVS 420"
DEV_06F9 "NVIDIA Quadro FX 370 LP"
DEV_06FA "NVIDIA Quadro NVS 450"
DEV_06FB "NVIDIA Quadro FX 370M"
DEV_06FD "NVIDIA Quadro NVS 295"
DEV_06FF "NVIDIA HICx16 + Graphics"
DEV_06FF&SUBSYS_071110DE "NVIDIA HICx8 + Graphics"
DEV_0876 "NVIDIA ION"
DEV_0A20 "NVIDIA GeForce GT 220 "
DEV_0A22 "NVIDIA GeForce 315"
DEV_0A23 "NVIDIA GeForce 210"
DEV_0A26 "NVIDIA GeForce 405"
DEV_0A27 "NVIDIA GeForce 405 "
DEV_0A32 "NVIDIA GeForce GT 415"
DEV_0A38 "NVIDIA Quadro 400"
DEV_0A3C "NVIDIA Quadro FX 880M"
DEV_0A60 "NVIDIA GeForce G210 "
DEV_0A62 "NVIDIA GeForce 205"
DEV_0A63 "NVIDIA GeForce 310"
DEV_0A64 "NVIDIA ION "
DEV_0A65 "NVIDIA GeForce 210 "
DEV_0A66 "NVIDIA GeForce 310 "
DEV_0A67 "NVIDIA GeForce 315 "
DEV_0A78 "NVIDIA Quadro FX 380 LP"
DEV_0CA0 "NVIDIA GeForce GT 330 "
DEV_0CA2 "NVIDIA GeForce GT 320"
DEV_0CA3 "NVIDIA GeForce GT 240"
DEV_0CA4 "NVIDIA GeForce GT 340"
DEV_0CA5 "NVIDIA GeForce GT 220 "
DEV_0CA7 "NVIDIA GeForce GT 330 "
DEV_0CAC "NVIDIA GeForce GT 220 "
DEV_0DC0 "NVIDIA GeForce GT 440"
DEV_0DC4 "NVIDIA GeForce GTS 450"
DEV_0DC5 "NVIDIA GeForce GTS 450 "
DEV_0DC6 "NVIDIA GeForce GTS 450 "
DEV_0DD8 "NVIDIA Quadro 2000"
DEV_0DD8&SUBSYS_091410DE "NVIDIA Quadro 2000D"
DEV_0DE0 "NVIDIA GeForce GT 440 "
DEV_0DE1 "NVIDIA GeForce GT 430"
DEV_0DE2 "NVIDIA GeForce GT 420"
DEV_0DE4 "NVIDIA GeForce GT 520"
DEV_0DE5 "NVIDIA GeForce GT 530"
DEV_0DF8 "NVIDIA Quadro 600"
DEV_0DF9 "NVIDIA Quadro 500M"
DEV_0DFA "NVIDIA Quadro 1000M"
DEV_0E22 "NVIDIA GeForce GTX 460"
DEV_0E23 "NVIDIA GeForce GTX 460 SE"
DEV_0E24 "NVIDIA GeForce GTX 460 "
DEV_0E3A "NVIDIA Quadro 3000M"
DEV_0E3B "NVIDIA Quadro 4000M"
DEV_0F00 "NVIDIA GeForce GT 630"
DEV_0F01 "NVIDIA GeForce GT 620"
DEV_0FC0 "NVIDIA GeForce GT 640"
DEV_0FC1 "NVIDIA GeForce GT 640 "
DEV_0FC2 "NVIDIA GeForce GT 630 "
DEV_0FC6 "NVIDIA GeForce GTX 650"
DEV_0FF9 "NVIDIA Quadro K2000D"
DEV_0FFA "NVIDIA Quadro K600"
DEV_0FFD "NVIDIA NVS 510"
DEV_0FFE "NVIDIA Quadro K2000"
DEV_0FFF "NVIDIA Quadro 410"
DEV_1005 "NVIDIA GeForce GTX TITAN"
DEV_1021 "NVIDIA Tesla K20Xm"
DEV_1022 "NVIDIA Tesla K20c"
DEV_1026 "NVIDIA Tesla K20s"
DEV_1028 "NVIDIA Tesla K20m"
DEV_1040 "NVIDIA GeForce GT 520 "
DEV_1042 "NVIDIA GeForce 510"
DEV_1048 "NVIDIA GeForce 605"
DEV_1049 "NVIDIA GeForce GT 620 "
DEV_104A "NVIDIA GeForce GT 610"
DEV_104B "NVIDIA GeForce GT 625 (OEM)"
DEV_1050 "NVIDIA GeForce GT 520M"
DEV_107D "NVIDIA NVS 310"
DEV_1080 "NVIDIA GeForce GTX 580"
DEV_1081 "NVIDIA GeForce GTX 570"
DEV_1082 "NVIDIA GeForce GTX 560 Ti"
DEV_1084 "NVIDIA GeForce GTX 560"
DEV_1086 "NVIDIA GeForce GTX 570 "
DEV_1087 "NVIDIA GeForce GTX 560 Ti "
DEV_1088 "NVIDIA GeForce GTX 590"
DEV_1089 "NVIDIA GeForce GTX 580 "
DEV_108B "NVIDIA GeForce GTX 580 "
DEV_1091 "NVIDIA Tesla M2090"
DEV_1091&SUBSYS_088E10DE "NVIDIA Tesla X2090"
DEV_1091&SUBSYS_089110DE "NVIDIA Tesla X2090 "
DEV_1094 "NVIDIA Tesla M2075"
DEV_1094&SUBSYS_088810DE "NVIDIA Tesla M2075 "
DEV_1096 "NVIDIA Tesla C2075"
DEV_1096&SUBSYS_091010DE "NVIDIA Tesla C2075 "
DEV_1096&SUBSYS_091110DE "NVIDIA Tesla C2050 "
DEV_109B "NVIDIA Quadro 7000"
DEV_109B&SUBSYS_091810DE "NVIDIA Quadro 7000 "
DEV_10C0 "NVIDIA GeForce 9300 GS "
DEV_10C3 "NVIDIA GeForce 8400GS"
DEV_10C5 "NVIDIA GeForce 405 "
DEV_10D8 "NVIDIA NVS 300"
DEV_1180 "NVIDIA GeForce GTX 680"
DEV_1183 "NVIDIA GeForce GTX 660 Ti"
DEV_1185 "NVIDIA GeForce GTX 660"
DEV_1188 "NVIDIA GeForce GTX 690"
DEV_1189 "NVIDIA GeForce GTX 670"
DEV_118F "NVIDIA Tesla K10"
DEV_11BA "NVIDIA Quadro K5000"
DEV_11BC "NVIDIA Quadro K5000M"
DEV_11BD "NVIDIA Quadro K4000M"
DEV_11BE "NVIDIA Quadro K3000M"
DEV_11C0 "NVIDIA GeForce GTX 660 "
DEV_11C2 "NVIDIA GeForce GTX 650 Ti BOOST"
DEV_11C3 "NVIDIA GeForce GTX 650 Ti"
DEV_11C6 "NVIDIA GeForce GTX 650 Ti "
DEV_11FA "NVIDIA Quadro K4000"
DEV_1200 "NVIDIA GeForce GTX 560 Ti "
DEV_1201 "NVIDIA GeForce GTX 560 "
DEV_1205 "NVIDIA GeForce GTX 460 v2"
DEV_1206 "NVIDIA GeForce GTX 555"
DEV_1207 "NVIDIA GeForce GT 645"
DEV_1208 "NVIDIA GeForce GTX 560 SE"
DEV_1241 "NVIDIA GeForce GT 545"
DEV_1243 "NVIDIA GeForce GT 545 "
DEV_1244 "NVIDIA GeForce GTX 550 Ti"
DEV_1245 "NVIDIA GeForce GTS 450 "
DEV_1249 "NVIDIA GeForce GTS 450 "
DEV_124B "NVIDIA GeForce GT 640 "
DEV_1280 "NVIDIA GeForce GT 635"
DEV_0846 "NVIDIA Tesla M2050 "
DEV_0847 "NVIDIA GeForce 9100"
DEV_0848 "NVIDIA GeForce 8300"
DEV_0849 "NVIDIA GeForce 8200"
DEV_084A "NVIDIA nForce 730a"
DEV_084B "NVIDIA GeForce 9200 "
DEV_084C "NVIDIA nForce 980a/780a SLI"
DEV_084D "NVIDIA Tesla M2070-Q "
DEV_084F "NVIDIA GeForce 8100 / nForce 720a"
DEV_0860 "NVIDIA GeForce 9400"
DEV_0861 "NVIDIA GeForce 9400 "
DEV_0864 "NVIDIA GeForce 9300"
DEV_0865 "NVIDIA ION "
DEV_0868 "NVIDIA nForce 760i SLI"
DEV_086A "NVIDIA GeForce 9400 "
DEV_086C "NVIDIA GeForce 9300 / nForce 730i"
DEV_086D "NVIDIA GeForce 9200 "
DEV_0871 "NVIDIA GeForce 9200 "
DEV_0874 "NVIDIA ION "
DEV_087A "NVIDIA GeForce 9400 "
DEV_087D "NVIDIA ION "
DEV_087E "NVIDIA ION LE"
DEV_087F "NVIDIA Tesla M2070-Q "
DEV_0612 "NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+"
DEV_0613 "NVIDIA GeForce 9800 GTX+"
DEV_06FF "NVIDIA HICx16 + Graphics"
DEV_06FF&SUBSYS_071110DE "NVIDIA HICx8 + Graphics"
DEV_104B "NVIDIA GeForce GT 625 (OEM)"
DEV_0612 "NVIDIA GeForce 9800 GTX/9800 GTX+"
DEV_0613 "NVIDIA GeForce 9800 GTX+"
DEV_06FF "NVIDIA HICx16 + Graphics"
DEV_06FF&SUBSYS_071110DE "NVIDIA HICx8 + Graphics"
DEV_104B "NVIDIA GeForce GT 625 (OEM)"
 

gvtgtkJ

New Member
Joined
May 13, 2013
Messages
1 (0.00/day)
Likes
1
Bác viết bài thật hay.
Em thích nhất là đoạn cuối. Rất thú vị.
Cảm ơn Bác nhiều nhà.

You write very well.
I especially liked the last paragraph. Very interesting.
Thanks a lot.
 
Joined
Jun 20, 2007
Messages
3,833 (1.00/day)
Likes
594
System Name Medusa
Processor i7 2600k @4.8ghz
Motherboard Asus P8P67 Pro
Cooling CPU : Noctua NH-L12 GPU: EK FC 1080 via Magicool 360 III PRO > Photon 170 (D5)
Memory 8gb Corsair XMS DDR3 @1600mhz
Video Card(s) GTX 1080 FE
Storage Vertex 4 256 /Crucial C300 256/ Hitachi 2TB 2x
Display(s) Tempest X270OC @ 120hz / LG W3000h
Case Fractal Define S [Antec Skeleton hanging in hall of fame]
Audio Device(s) Asus Xonar Xense with AKG K612 cans on Monacor SA-100
Power Supply Seasonic X-850
Mouse Razer Naga 2014
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores FFXIV ARR Benchmark 1600p score 12,098[this means nothing any more!]
Anatol, will test in a few days soon - several cards coming my way.
Can you please clarify for me the instructions?

You say to install original driver(meaning the non modded driver), then to put your cards together.
Do you mean install the drivers with one card in the system, then to physically add the second and boot back to Windows?

That's how I read it anyways.
 

kkhaial

New Member
Joined
May 15, 2013
Messages
4 (0.00/day)
Likes
1
Anatol, will test in a few days soon - several cards coming my way.
Can you please clarify for me the instructions?

You say to install original driver(meaning the non modded driver), then to put your cards together.
Do you mean install the drivers with one card in the system, then to physically add the second and boot back to Windows?

That's how I read it anyways.
This is how I did it,

1) Put both cards in your PC

2) Install the Original drivers

3) Reboot

4) Run the install of the Modded Drivers

5) Reboot

After windows boots up you should be able to activate them in SLI via the Nvidia Control panel..
 

Zeronines

New Member
Joined
Apr 3, 2013
Messages
5 (0.00/day)
Likes
0
System Name Zero-91
Processor Intel 2500k
Motherboard asrock z68 extreme4 Gen3
Cooling True 120
Memory G.SKILL Ripjaws X Series 8GB
Video Card(s) Evga gtx480, Msi golden 470gtx
Storage OCZ Vertex 4 256
Display(s) 24" ASUS
Case COOLER MASTER HAF 932
Power Supply PC Power and Cooling Silencer Mk II 750W
Hi, Tried my 480 with my 470 with the 320 drivers no go, like the last drivers it doesnt work :cry: only the 310 drivers and under works, Do any one have the same 480+470 to test?

Can someone help me with this?
 
Joined
Mar 10, 2013
Messages
44 (0.03/day)
Likes
3
Processor i5 3570K @ 4.0 GHz
Motherboard Gigabyte GA-Z77X-D3H
Memory 12 GB DDR3
Video Card(s) MSI GTX 780 @ 993 MHz
Software Win7 64 bits
Thanks it worked on my gtx 560 TI and GTX 560. either version 320.18 or 314.22.

Everyone with problems first use control panel to remove all previous nvidia drivers -reboot -use driver sweeper to completly any nvidia leftovers --reboot- only then install the original drivers without the 3D driver or the HD audio driver and then reboot-install modded driver - reboot.

I have never used those 3D and HD audio drivers...and never had any problems.
 

CaNsA

New Member
Joined
Apr 17, 2013
Messages
5 (0.00/day)
Likes
1
The previous version didnt work with my 2 x 560 ti (1gb / 1.5gb vram)

I'll give these a bash tomorrow and let you know.
 
Joined
Jun 20, 2007
Messages
3,833 (1.00/day)
Likes
594
System Name Medusa
Processor i7 2600k @4.8ghz
Motherboard Asus P8P67 Pro
Cooling CPU : Noctua NH-L12 GPU: EK FC 1080 via Magicool 360 III PRO > Photon 170 (D5)
Memory 8gb Corsair XMS DDR3 @1600mhz
Video Card(s) GTX 1080 FE
Storage Vertex 4 256 /Crucial C300 256/ Hitachi 2TB 2x
Display(s) Tempest X270OC @ 120hz / LG W3000h
Case Fractal Define S [Antec Skeleton hanging in hall of fame]
Audio Device(s) Asus Xonar Xense with AKG K612 cans on Monacor SA-100
Power Supply Seasonic X-850
Mouse Razer Naga 2014
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores FFXIV ARR Benchmark 1600p score 12,098[this means nothing any more!]
Thanks it worked on my gtx 560 TI and GTX 560. either version 320.18 or 314.22.

Everyone with problems first use control panel to remove all previous nvidia drivers -reboot -use driver sweeper to completly any nvidia leftovers --reboot- only then install the original drivers without the 3D driver or the HD audio driver and then reboot-install modded driver - reboot.

I have never used those 3D and HD audio drivers...and never had any problems.
What problems do you speak of? The way Nvidia drivers work these days, they will take care of 'old' or incompatible versions of files during the installation process.


For those that already have one of the original drivers installed, you needn't uninstall.
-Turn off computer
-Fit second card
-Boot to Windows and let it auto detect the new hardware
-Install the modded driver
-Reboot Windows
-Head into the Nvidia control panel and enable SLI "Maximum Performance" mode

Done.


One thing I do not like about this driver modification - and I suspect it's been brought up before - is that it puts Windows into driver test mode.

Inherently this won't affect operations, however the watermark in the screen corner is annoying.
 

CaNsA

New Member
Joined
Apr 17, 2013
Messages
5 (0.00/day)
Likes
1
The previous version didnt work with my 2 x 560 ti (1gb / 1.5gb vram)

I'll give these a bash tomorrow and let you know.

Didnt work :(

My cards are:-
MSi N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 1GB
MSi N560GTX-Ti Twin Frozr II 2GD5/OC 2GB

Back to 310.
 

Zeronines

New Member
Joined
Apr 3, 2013
Messages
5 (0.00/day)
Likes
0
System Name Zero-91
Processor Intel 2500k
Motherboard asrock z68 extreme4 Gen3
Cooling True 120
Memory G.SKILL Ripjaws X Series 8GB
Video Card(s) Evga gtx480, Msi golden 470gtx
Storage OCZ Vertex 4 256
Display(s) 24" ASUS
Case COOLER MASTER HAF 932
Power Supply PC Power and Cooling Silencer Mk II 750W
Hi, I used my old SSD and installed windows 7 on it, so there be no left overs of other drivers, Installed the 320 drivers, restart and installed the modded drivers, restarted and went to nvidia control panel and enable sli, same as before black screen.

Then I went to safe mode to uninstall the drivers, clean the drivers off the system, then moved my 470 to the top slot, and the 480 in the 2nd slot, same as before black screen. Went to safe mode again and went to Device Manager, and windows shows that they have problem same as before with the 314 drivers, with the 314 drivers and the 470 on the top slot, I could get sli on, but when open any game, system locks up and the screen keeps blinking on and off. With the 320 I get nothing???

Could the problem be with the size of the vram, one has 1.5 and other has 1.2? but with the 310 and sli on, gpuz shows both with 1.2gb of vram.
 

kkhaial

New Member
Joined
May 15, 2013
Messages
4 (0.00/day)
Likes
1
Hi, I used my old SSD and installed windows 7 on it, so there be no left overs of other drivers, Installed the 320 drivers, restart and installed the modded drivers, restarted and went to nvidia control panel and enable sli, same as before black screen.

Then I went to safe mode to uninstall the drivers, clean the drivers off the system, then moved my 470 to the top slot, and the 480 in the 2nd slot, same as before black screen. Went to safe mode again and went to Device Manager, and windows shows that they have problem same as before with the 314 drivers, with the 314 drivers and the 470 on the top slot, I could get sli on, but when open any game, system locks up and the screen keeps blinking on and off. With the 320 I get nothing???

Could the problem be with the size of the vram, one has 1.5 and other has 1.2? but with the 310 and sli on, gpuz shows both with 1.2gb of vram.

I have a 580 with a 480 with my 580 been the master card and I kept getting blackscreens each time I enable sli then a bsod soon after, but when I plugged my monitor to my secondary card it all worked. Try that
 
Joined
May 25, 2013
Messages
2 (0.00/day)
Likes
0
Location
Romania
System Name HP xw8600
Processor 2xIntel Xeon E5430 2x2.66Ghz
Motherboard HP 0A98h
Memory 8192Mb FB-DDR2 PC2-5300
Video Card(s) 2xnVidia Quadro FX 4500 SLi 2x512Mb
Storage 2x147 SAS Raid 0
Display(s) HP f2304
Case HP OEM
Audio Device(s) Realtek HD Audio
Power Supply HP OEM 800W
Software MS Windows 7 x64
Benchmark Scores [url=http://valid.canardpc.com/2813046][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/2813046.png[/img]
Please realise 307.45 modded driver version

Hello!

Anatolymik, please realise the 307.45 modded driver version. This is a certified Autodesk driver for use Quadro Fx 4500.

I tried HyperSLi and didn't work (I put there a post about the problem).
In case I can't resolve the problem using HyperSLi, I want to try DifferentSLi, but I want to use that specific driver version (I hope you understand why)

Thank you very much for all your work!
 

Mlalala

New Member
Joined
Jun 1, 2013
Messages
7 (0.00/day)
Likes
0
Is there a way for you to put mirror links because I cannot connect to the site for HyperSLI or this.

Also if anyone can test this, I would like to know if a GTX 550 Ti 1GB and a GTX 660 2GB would work together?

--------------------------------------------
Never mind seems my antivirus was blocking the website.
 
Last edited:
Joined
Jun 20, 2007
Messages
3,833 (1.00/day)
Likes
594
System Name Medusa
Processor i7 2600k @4.8ghz
Motherboard Asus P8P67 Pro
Cooling CPU : Noctua NH-L12 GPU: EK FC 1080 via Magicool 360 III PRO > Photon 170 (D5)
Memory 8gb Corsair XMS DDR3 @1600mhz
Video Card(s) GTX 1080 FE
Storage Vertex 4 256 /Crucial C300 256/ Hitachi 2TB 2x
Display(s) Tempest X270OC @ 120hz / LG W3000h
Case Fractal Define S [Antec Skeleton hanging in hall of fame]
Audio Device(s) Asus Xonar Xense with AKG K612 cans on Monacor SA-100
Power Supply Seasonic X-850
Mouse Razer Naga 2014
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores FFXIV ARR Benchmark 1600p score 12,098[this means nothing any more!]
Mlalala, according to the list those two cards will not work.



I've been running a 680 + 670 in a test bed for over a week without any issues. I do sometimes wonder about microstutter and overall smoothness - whether it's attributed to the mismatched cards.
 

Mlalala

New Member
Joined
Jun 1, 2013
Messages
7 (0.00/day)
Likes
0
Mlalala, according to the list those two cards will not work.



I've been running a 680 + 670 in a test bed for over a week without any issues. I do sometimes wonder about microstutter and overall smoothness - whether it's attributed to the mismatched cards.
Aw okay, thanks for letting me know.
 

kscott190

New Member
Joined
Nov 7, 2012
Messages
17 (0.01/day)
Likes
1
Here's a helpful tips for anyone running the lower card in a bottom slot and don't want to switch it
Move the monitor to the lower end card
 
Joined
Jun 20, 2007
Messages
3,833 (1.00/day)
Likes
594
System Name Medusa
Processor i7 2600k @4.8ghz
Motherboard Asus P8P67 Pro
Cooling CPU : Noctua NH-L12 GPU: EK FC 1080 via Magicool 360 III PRO > Photon 170 (D5)
Memory 8gb Corsair XMS DDR3 @1600mhz
Video Card(s) GTX 1080 FE
Storage Vertex 4 256 /Crucial C300 256/ Hitachi 2TB 2x
Display(s) Tempest X270OC @ 120hz / LG W3000h
Case Fractal Define S [Antec Skeleton hanging in hall of fame]
Audio Device(s) Asus Xonar Xense with AKG K612 cans on Monacor SA-100
Power Supply Seasonic X-850
Mouse Razer Naga 2014
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores FFXIV ARR Benchmark 1600p score 12,098[this means nothing any more!]
Here's a helpful tips for anyone running the lower card in a bottom slot and don't want to switch it
Move the monitor to the lower end card
I don't follow.
Your monitors should always be in the first card.
 
Joined
Jan 11, 2013
Messages
832 (0.46/day)
Likes
138
Location
California
System Name Primary/Secondary/HTPC/Server
Processor i5-4590/i3-3220/A4-5300 APU/Pentium G3258
Motherboard MSI Z97S Krait/Biostar TH67+/ASRock FM2A75Pro4-M/MSI Z87M-G43
Cooling Noctua NH-U12S/Stock Intel/Stock AMD/Stock Intel
Memory 16GB DDR3/8GB DDR3/8GB DDR3/10GB DDR3
Video Card(s) GeForce GTX760 2GB/Radeon HD5870 1GB/Radeon HD7480D/Intel
Storage 480GB SSD+ 3TB HDD/240GB SSD/60GB SSD/2x 2TB HDD Intel RAID1
Display(s) 3x Samsung 23" 1080P/Acer 24" 1080P/LG TV 32" 720P
Case Fractal Design/Corsair (it was free)/Silverstone ML03/Antec VSK3000
Audio Device(s) Onboard
Power Supply XFX 750W/Cougar 550W/Antec 380W/In Win 350W
Mouse it moves the pointer, clicks, and scrolls
Keyboard CM Storm MX Blue/Logitech/Logitech
Software Win7 Pro/Win7 Pro/Win10 Pro/Win7 Pro
Benchmark Scores Buy American - Choose Chevrolet/GMC Trucks!
Will this let me run a GTX 550 Ti 2GB and a GTX 550 Ti 1GB in SLI?
 

kscott190

New Member
Joined
Nov 7, 2012
Messages
17 (0.01/day)
Likes
1
I don't follow.
Your monitors should always be in the first card.
It doesn't matter which card your monitor is hook up to but for this mismatch SLI to work, from my experience you must have the monitor connected to the lower card

My setup consist of 2 570s and 1 470
The 570s are on top and the 470 is at the bottom, the 470 is at the bottom to get good unrestricted airflow but to run Tri-SLI I have to have the monitor connected to it or else I'd get the BSOD