1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[SOLVED] [Win7 Pro x64] Media Player Classic always lag

Discussion in 'General Software' started by fang_laluna, Jun 18, 2010.

  1. fang_laluna New Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    108 (0.04/day)
    Thanks Received:
    4
    Hi,

    I downloaded k-lite codec pack x64 and media player classic. But it lags, every time I play a movie file.

    I used media player classic w/ vista 32bit and it worked just fine.

    I tried to use VLC media player alternatively but the the movie quality is terrible (pixelated).

    Is Any1 experiencing the same issue?

    EDIT: Here's example pic:

    [​IMG]
     
    Last edited: Jun 18, 2010
  2. lyndonguitar

    lyndonguitar I play games

    Joined:
    Apr 1, 2010
    Messages:
    1,693 (0.66/day)
    Thanks Received:
    410
    Location:
    Philippines
    then use 32 bit
     
  3. Mr McC

    Mr McC

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    1,261 (0.49/day)
    Thanks Received:
    347
  4. fang_laluna New Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    108 (0.04/day)
    Thanks Received:
    4
    Kreij says thanks.
  5. Kreij

    Kreij Senior Monkey Moderator Staff Member

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    13,826 (3.70/day)
    Thanks Received:
    5,631
    Location:
    Cheeseland (Wisconsin, USA)
    Thanks for posting the solution, Fang :toast:
     
    10 Year Member at TPU

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)