• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Some sensors not displayed with Catalyst 12.11 beta 4

dyeman

New Member
Joined
Oct 25, 2012
Messages
3 (0.00/day)
Likes
0
#1
I have just installed above driver. On this machine I am running POEM (BOINC) on a 7770 - it is running fine (about 40% faster than on 12.6 which was installed before, but GPU-Z is not displaying some of the sensors (GPU/memory clocks, fan details, GPU load).

Not sure the best way to attach screenshots - apologies if I have not done it properly.

Thanks!

PS: Thanks very much for GPU-Z!
gpu-z_1.JPG gpu-z_2.JPG
 
Joined
Jan 15, 2012
Messages
953 (0.44/day)
Likes
496
Location
Arcadia
System Name Xeon build /Main Rig
Processor Intel Xeon w3520 @ 4Ghz with HT /i7 4820k @4.6 Ghz
Motherboard Asus P6T Deluxe v2 socket 1366 / Asus P9X79 socket 2011
Cooling Thermalright Archon +Ty 140mm|Fans : 2 front-1top-1rear-1bottom/ Swiftech H140x
Memory 16gb DDR3 1600mhz Kingstone Hyper x Quad Channel / 16gb DDR3 2133MHZ Gskill RipjawsZ
Video Card(s) Sapphire hd 7950 3gb Boost edition dual fan X / XFX R9 Fury X
Storage Kingstone AV400ssd 120gb + Seagate B 2Tb + WD green 1tb + WD green 3tb + WD red 3tb + Seagate B 4tb
Display(s) Wasabi Mango UHD430 43" 4K @60hz with Freesync
Case Fractal Design Arc midi
Audio Device(s) SoundMaxHD+5.1 BHT1100 BLUESKY,Corsair Vengeance 1500 v2,Fiio E10 Olympus+SuperluxHD668b
Power Supply Thermaltake toughpower xt 775watt modular
Mouse Corsair M90
Keyboard Microsoft WK600
Software Windows 7 Ultimate 64bit
#2
I have just installed above driver. On this machine I am running POEM (BOINC) on a 7770 - it is running fine (about 40% faster than on 12.6 which was installed before, but GPU-Z is not displaying some of the sensors (GPU/memory clocks, fan details, GPU load).

Not sure the best way to attach screenshots - apologies if I have not done it properly.

Thanks!

PS: Thanks very much for GPU-Z!
View attachment 48811 View attachment 48812
you have unistalled the drivers first? you have try to reinstallt gpuz?
 
Joined
Feb 20, 2008
Messages
4,435 (1.24/day)
Likes
733
Location
where everyone wants to be
System Name Everchanging
Processor Core i7 4790K
Motherboard ASUS ROG Maximus VII Hero
Cooling Custom loop
Memory 4x4GB Corsair Dominator Platinum 2800MHz 11-14-14-35
Video Card(s) 2xEVGA GTX 970 SSC
Storage SSD Main, 7TB backups
Display(s) Samsung 40" 4k UHD
Case Corsair 900D
Audio Device(s) Soundblaster thingy
Power Supply Enermax Revolution 85+ 1050w
Mouse Steel Series Sensi
Keyboard Thermaltake eSports Posiden Z Cherry Blues
Software Windows 10 x64
#3
Try re installing your drivers. Use this guide.
 

dyeman

New Member
Joined
Oct 25, 2012
Messages
3 (0.00/day)
Likes
0
#4
No I just installed over the existing driver - didn't uninstall the old one first. I can try that (everything seems to be working fine though). I always uninstall when changing hardware but take a shortcut when just updating the driver


Also didn't uninstall GPU-Z - it is running as a standalone exe (not installed though Windows)

Thanks,
D

Update: Haven't had a chance to uninstall/reinstall drivers yet, but I have seen reports of other users seeing a similar problem when running Catalyst 12.10.
 
Last edited:

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
17,072 (3.44/day)
Likes
17,990
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
#5
no need to reinstall gpuz

also updating drivers is fine without uninstall either, but give it a try

anyone else having this issue?
 

dyeman

New Member
Joined
Oct 25, 2012
Messages
3 (0.00/day)
Likes
0
#6
I just installed a new 7850 in another machine. In this case I uninstalled drivers and ran driversweeper before installing the new card then installing Catalyst 12.11 beta 7. On this machine, all of the sensors (temp, fan, memory use, clocks) seem to display correctly except for the GPU load which displays as 0% (or briefly 1% on one occasion). This system is very similar to the other one (Win 7 64 bit, i860)

Thanks!
D