• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Stupidest SH** you have ever done

G.T

New Member
Joined
Nov 17, 2005
Messages
573 (0.08/day)
Location
The other side of Hell
Processor 3.20E GHz P4 Prescott
Motherboard Asus P4P800-E Deluxe
Cooling Zalman (CNPS7000B-CU) Super Flower Cooler + Ultracool II fan controller
Memory 2 Gig Mushkin HP 3200
Video Card(s) Leadtek A6600GT TDH
Storage 2 x WD 10k 74GB Raptors in RAID 0 (OS), 2 x WD 80GB SATA RAID 0, 1 X Maxtor 250GB ATA (Media, music)
Display(s) Samsung 19" TFT SyncMaster 913N
Case Antec Plusview Iii (Modded front) 1000AMG SOHO File Server - 5X Antec UV reactive fans - 2xUV tubes
Audio Device(s) Creative X-FI Fatal1ty FPS running through Creative Inspire 6.1 6700 speakers
Power Supply Hiper Type-R 580w Blue with UV cables
Software XP pro (Legit) & shitloads that isn't >:] /serial Brycer and FraxFlamer :)
Shit happens, it's how you deal with it when it does that matters. =]

I just said "fuckit" bought some new RAM and a new MOBO and life goes on.

Other than that, it's good to laugh at your own mistakes.
 
Joined
May 28, 2005
Messages
4,994 (0.71/day)
Location
South of England
System Name Box of Distraction
Processor Ryzen 7 1800X
Motherboard Crosshair VI Hero
Cooling Custom watercooling
Memory G.Skill TridentZ 2x8GB @ 3466MHz CL14 1T
Video Card(s) EVGA 1080Ti FE. WC'd & TDP limit increased to 360W.
Storage Samsung 960 Evo 500GB & WD Black 2TB storage drive.
Display(s) Asus ROG Swift PG278QR 27" 1440P 165hz Gsync
Case Phanteks Enthoo Pro M
Audio Device(s) Phillips Fidelio X2 headphones / basic Bose speakers
Power Supply EVGA Supernova 750W G3
Mouse Logitech G602
Keyboard Cherry MX Board 6.0 (mx red switches)
Software Win 10 & Linux Mint
Benchmark Scores https://hwbot.org/user/infrared
lol, yup! =]
 
Joined
Dec 14, 2005
Messages
1,765 (0.26/day)
Location
Calverton, New York
System Name Current rig
Processor i9-9900k
Motherboard Z390 Aorus Xtreme
Cooling Corsair h150i Pro
Memory 32GB Ripjaws V 3200
Video Card(s) Asus 2090 ti Strix
Storage Samsung 970 Pro 1tb
Display(s) Alienware aw3418dw
Case Thermaltake View 91
Power Supply seasonic 1kw
I tried putting a IDE HDD in my puter the other day and it started smoking o_O wtf????
Also, I tried hotswapping ram, first try I fried a slot, second was 1337 :laugh:
 
Joined
May 27, 2005
Messages
3,654 (0.52/day)
Location
Little Rock Arkansas, United States
I was working on my computer while it was plugged in. I unscrewed a PCI card and the screw fell on my motherboard... oddly enough the screw shorted something and my computer turned on. No permanent damage though.
 
Joined
Dec 18, 2005
Messages
8,253 (1.22/day)
System Name money pit..
Processor Intel 9900K 4.8 at 1.152 core voltage minus 0.120 offset
Motherboard Asus rog Strix Z370-F Gaming
Cooling Dark Rock TF air cooler.. Stock vga air coolers with case side fans to help cooling..
Memory 32 gb corsair vengeance 3200
Video Card(s) Palit Gaming Pro OC 2080TI
Storage 150 nvme boot drive partition.. 1T Sandisk sata.. 1T Transend sata.. 1T 970 evo nvme m 2..
Display(s) 27" Asus PG279Q ROG Swift 165Hrz Nvidia G-Sync, IPS.. 2560x1440..
Case Gigabyte mid-tower.. cheap and nothing special..
Audio Device(s) onboard sounds with stereo amp..
Power Supply EVGA 850 watt..
Mouse Logitech G700s
Keyboard Logitech K270
Software Win 10 pro..
Benchmark Scores Firestike 29500.. timepsy 14000..
quickly remove my own cpu to test out wether or not a friend had a cpu or mobo fault.. carelessly bung it back in my machine.. fit the socket A heatsink the wrong way round.. take at least six overheat shutdone warnings at bootup to convince me something needed looking at.. fry my own cpu.. he he

curse at friend and say u are a f-cking nuisance.. he he.. not a mistake this last one.. cos he was.. and still is.. never aquire the reputation of being a computer expert..

trog
 
Joined
Dec 14, 2005
Messages
1,765 (0.26/day)
Location
Calverton, New York
System Name Current rig
Processor i9-9900k
Motherboard Z390 Aorus Xtreme
Cooling Corsair h150i Pro
Memory 32GB Ripjaws V 3200
Video Card(s) Asus 2090 ti Strix
Storage Samsung 970 Pro 1tb
Display(s) Alienware aw3418dw
Case Thermaltake View 91
Power Supply seasonic 1kw
Thermopylae_480 said:
I was working on my computer while it was plugged in. I unscrewed a PCI card and the screw fell on my motherboard... oddly enough the screw shorted something and my computer turned on. No permanent damage though.
Dude, most of the time it doesn't show up right away.
 

Shadow_Fox

New Member
Joined
Feb 4, 2006
Messages
8 (0.00/day)
Processor Intel Pentium 4
Motherboard Intel SE7520JR2SCSID1 Dual Xeon
Cooling Koolance HDD Waterblock, Dual - 1/4" Barbs
Memory PSD1G400
Video Card(s) Sapphire Radeon X850XT
Storage Hitachi/IBM 250GB
Display(s) VE710s
Case Thermaltake-ARMOR
Audio Device(s) Creative Labs-CSBL
Power Supply 10500 ANTEC
Software Photoshop, Macrodedia, Microsoft Office
Stupid Me

I got a new lapto from dell that my parents bought me. Well one Night I was fooling around with my computer and was in the C:\ Drive. Well I'm talking to my girlfriend and I was doing around of delete. I didnt realize til the next time I turned on my computer that I deleted system 32 . Can you say Bye Bye to battlefield and Fable and Warcraft. *SOB*
 

PVTCaboose1337

Graphical Hacker
Joined
Feb 1, 2006
Messages
9,501 (1.41/day)
Location
Texas
System Name Whim
Processor Intel Core i5 2500k @ 4.4ghz
Motherboard Asus P8Z77-V LX
Cooling Cooler Master Hyper 212+
Memory 2 x 4GB G.Skill Ripjaws @ 1600mhz
Video Card(s) Gigabyte GTX 670 2gb
Storage Samsung 840 Pro 256gb, WD 2TB Black
Display(s) Shimian QH270 (1440p), Asus VE228 (1080p)
Case Cooler Master 430 Elite
Audio Device(s) Onboard > PA2V2 Amp > Senn 595's
Power Supply Corsair 750w
Software Windows 8.1 (Tweaked)
Installed Linux onto a Windows system, (the install of the windows was OEM) and did not like linux. Long story short, I deleted Windows and had linux on the comp, did not like linux, installed windows again, deleting linux, and then windows did not work, hence the OEM version. Put linux on again, kept it, and that is what made me a linux user.
 
Joined
Apr 12, 2005
Messages
2,489 (0.35/day)
Location
Ohio
System Name Onus
Processor E8500 @ 3.95ghz ~1.25v
Motherboard ASUS P5E Deluxe
Cooling Scythe Orochi cpu, 5x 120mm Zalman red LED case fans, stock GPU coolers
Memory 8gb (4x2gb) G.Skill PC8000 5-5-5-15
Video Card(s) 2x ASUS 3870x2s
Storage 4x160gb RAID 0 Main, 2x 500gb RAID 0 media storage.
Display(s) LG W2600H
Case Lian Li PC-A70B, painted black and other modded aspects :)
Audio Device(s) HT Omega Striker. Klipsch RF-3II fronts, Yamaha NS-A222 rears, Klipsch RC-3II center, Klipsch SUB12
Power Supply Corsair CMPSU-750TX
Software Windows 7 Ultimate x64, lots of games, photoshop n stuff.
A little over a year ago I had gotten some new parts that had required me to rewire my case. Well I had unhooked my PSU and I didn't drain the power from it. When I hooked the 20pin back into the mobo, everything turned on for a split second. As a result I fried my s754 3200+ ClawHammer. I had friends coming over for a LAN party that night too... We had fun playing catch with it though.

So since then I have ALWAYS drained my PSU no matter what I'm doing.
 

Polaris573

Senior Moderator
Joined
Feb 26, 2005
Messages
4,268 (0.60/day)
Location
Little Rock, USA
Processor LGA 775 Intel Q9550 2.8 Ghz
Motherboard MSI P7N Diamond - 780i Chipset
Cooling Arctic Freezer
Memory 6GB G.Skill DDRII 800 4-4-3-5
Video Card(s) Sapphire HD 7850 2 GB PCI-E
Storage 1 TB Seagate 32MB Cache, 250 GB Seagate 16MB Cache
Display(s) Acer X203w
Case Coolermaster Centurion 5
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Music
Power Supply OCZ StealthXStream 600 Watt
Software Windows 7 Ultimate x64
Solaris17 said:
building this computer (specs on left) not putting the mobo risers on and being greated by a lovely hum upon power on.

hehe I remember that. That is what brought you to us right solaris? :)

I bought a heatsink to replace the crappy one that came with my dell. When I tried to replace it I realized the retension mechanism wasn't the standard one that goes on a socket 478 motherboard. It was "dell specific"! So I had to replace the old dell heatsink. I had forgotten to buy some type of thermal compound so I went down to the local computer store, but all he had was some stuff that was obviously cheap and half useless. I bought some anyway to use on my processor until I could get some AS5. A month or so later when I got the AS5 I tried to take the Heatsink off and the processor came with it! It was practically glued to the heatsink I'm lucky I didn't damage any of the pins. I tried using a hair dryer, but the thermal compound wouldn't soften enough to seperate the processor and heatsink. I ended up prying the processor off with a screwdriver and scraping the cheap thermal compound off with a razorblade! :twitch:

The moral of the story is: Don't buy cheap thermal compounds from shady merchants!

And of course there is the gigabytes worth of files I've lost because I don't backup often enough.
 

KennyT772

New Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,572 (0.53/day)
System Name Raptor
Processor Intel E8400 Wolfdale @3600
Motherboard Asus P5Q-Pro LGA775
Cooling Zalman CNPS9700
Memory 1024mbx2 Crucial Ballistix DDR800
Video Card(s) XFX 9600GT
Storage Seagate 7200.11 500GB
Display(s) Acer AL2216Wbd and Acer AL1717
Case Gigabyte 3DAurora Black
Audio Device(s) Creative X-Fi Extreme Gamer Faitality
Power Supply OCZ GameXStream 500w
wow... dell horror stories. um lets see... those little itx computers dell makes are a hazard. theres about 400 of them at my school and they are not just slow. i touched the back and got burned by the exaust! nothings better then first degree burns at school. i felt so stupid i never did anything about it though. i could have had a million dollar lawsuit!
 

Solaris17

Super Dainty Moderator
Staff member
Joined
Aug 16, 2005
Messages
26,213 (3.79/day)
Location
Alabama
System Name Rocinante
Processor I9 14900KS
Motherboard MSI MPG Z790I Edge WiFi Gaming
Cooling be quiet! Pure Loop 240mm
Memory 64GB Gskill Trident Z5 DDR5 6000
Video Card(s) MSI SUPRIM Liquid X 4090
Storage 1x 500GB 980 Pro | 1x 1TB 980 Pro | 1x 8TB Corsair MP400
Display(s) Odyssey OLED G9 (G95SC)
Case LANCOOL 205M MESH Snow
Audio Device(s) Moondrop S8's on schitt Modi+ & Valhalla 2
Power Supply ASUS ROG Loki SFX-L 1000W
Mouse Lamzu Atlantis mini (White)
Keyboard Monsgeek M3 Lavender, Akko Crystal Blues
VR HMD Quest 3
Software openSUSE Tumbleweed
Benchmark Scores I dont have time for that.
Polaris573 said:
hehe I remember that. That is what brought you to us right solaris? :)

haha more or less i think i joined about a week b4 though because i had upgraded my ram and instead of 512 it showed up as 504 it was because of a mem buffer option in bios.....good times so long ago....i think i remember your response Polaris it whent some thing like this i think


:eek: or was it :twitch:


but yes now im here im learning im teaching and i have many freinds now yay me :)
 

W2hCYK

New Member
Joined
Dec 2, 2005
Messages
907 (0.13/day)
Processor Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.3GHz
Motherboard P5WDG2-WS Pro, need new chipset cooler.
Cooling Dangerden TDX-775
Memory OCZ 2gb PC2-6400 DDR2 RAM 4-5-4-15
Video Card(s) X850XTPE 256mb @ 585/640
Storage 2x 250gb Perpendicular SATA3.0, 2x Maxtor DiamondMax10 160gb SATA-150 drives
Display(s) Sceptre 19" 8ms LCD
Case Lian-Li PC-65
Audio Device(s) Onboard
Power Supply OCZ GameXStream 700w 18a 12v, Quad Rail
Software Windows XP SP2
3, 2, 1, here we go...

I thought I could remove the IHS from a 2.4C that OC'd to 3.8GHz to lower my temps a tad, popped the IHS off, core came with it :'(

Never fried anything with this, but, I bought a thermaltake Crystal orb to put on my old tnt2 so I could overclock it, tnt2 didnt have mounting holes, and I didnt want to put it on permanently, so I took metal wire, threaded it from the orb, around the top of the card, along all the traces on the back, under the AGP slot, through one of the notches, back to the orb, and tied a knot, worked perfectly... :)

Hard drive exploded when I was playing fear... lost 160gb of stuff :'(

had an old R9100, stuck the crystal orb on it next, as a new upgrade, thought I'd never need a new video card... yea right... I epoxied it on... got a new video card, tried to take orb off with screw driver, POW core came up with it, ripped right off the pcb... oh well...

x800pro, tried to add a VR to the coreV, big soldering iron + molex wire + an attempt at precision soldering = disaster.... ripped the trace off the pcb for 2 resistors, card is announced as dead... :-( scored me like... 7370 in 3dmark05...

back in 1996, parents spent $1800 on an old P3 400MHz gateway system, 15gb hard drive, i found the windows folder, erased it to save space for zoo tycoon, next reboot after installing the game, it wouldnt reboot... $75 to reinstall windows from gateway...

there was a jerky boys AOL service prank phone call, they gave a DOS prompt command to "check this ladys computer for porn" and I typed it in... didnt know it would erase all windows files again another $75 to repair by gateway...

hrm... i know I have more stories... lol...

old system, tried to use a peltier on the processor, 2.4C, 2nd one after ripping the core off of the other... so yea, case was sideways this whole time, put the peltier on, 14c, air cooled, sweet.... after doing a terrible job with the paste, i decided to re-do it... went under the heatsink, looked @ cpu/mobo, so much condensation, dried it up, 8 hours or so, put it back together, all good right? there was condensation inside the cpu, when I tilted it sideways, it leaked out from under the IHS... landed on mobo... RMA the mobo.. cpu was dead too...

i think i got one more... lol... you've gotta be thinking i'm a computer killer....

scared me with this, but didnt break anything... 9800 pro.. stock cooler, just put in AS5, put the stock cooler back on, 1 pin didnt go back through the pcb right... half on the core, half off... powered up, smoke... smelled like burnt crap... thought I burnt out the chip, but it just burnt the AS5... scared the life out of me...

then...

put on ramsinks with arctic silver adhesive, it oozed over, was drying... 1 1/2 hours, had a grip to it, decided to run it in the comp... didnt realise it oozed over onto the pcb... :-| ran it, it was fine, got to the multi scale vegitation test in AM3, artifacts like crazy... black screen... died... :-(

I still mourn for all of the losses in my nerd family... :':)'(
 

KennyT772

New Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,572 (0.53/day)
System Name Raptor
Processor Intel E8400 Wolfdale @3600
Motherboard Asus P5Q-Pro LGA775
Cooling Zalman CNPS9700
Memory 1024mbx2 Crucial Ballistix DDR800
Video Card(s) XFX 9600GT
Storage Seagate 7200.11 500GB
Display(s) Acer AL2216Wbd and Acer AL1717
Case Gigabyte 3DAurora Black
Audio Device(s) Creative X-Fi Extreme Gamer Faitality
Power Supply OCZ GameXStream 500w
whoa dude ur cursed... STEP AWAY FROM THE INTEL BASED PC! move to mac's ya cant scrwe up up as easy ;)
 

AMDCam

New Member
Joined
May 26, 2005
Messages
1,085 (0.16/day)
Location
Colorado, United States
Processor AMD Opteron 148 at (hope) 3.0ghz
Motherboard MSI K8N Neo2 Platinum with Nforce 3 Ultra
Cooling XP-90C (CPU), A400 (Graphics), 8 case fans, 92mm Tornado
Memory 2gb OCZ Gold DDR500 dual-channel
Video Card(s) Leadtek 6800GT near UEE speed (448core/1.18memory)
Storage 2x 80gb WD 7,200rpm 8mb cache Caviar SATA 150 in RAID 0
Display(s) (2 soon) Samsung Syncmaster 172N 17" LCD
Case Atrix black case with A LOT of mods
Audio Device(s) Motherboard
Power Supply Aspire 520w tri-fan blue LEDs
Software Windows XP Home, Office 2003 Professional Edition
Well Kenny, you're definitely right that YOU can't screw up an Apple as easy, but that's just because it'll do it for you. The Mac OS is the most annoying, keep-the-user-as-ignorant-as-possible, decide's when it'll work, comes up with random FAKE errors with every single application you try to run, one-button mouse should work great through generations, and is ever-so-smartly designed to have all the hardware....SOFTWARE CONTROLLED, not only software controlled, but unreliable APPLE software controlled!, type of Operating system on the market. So I DO support your statement Kenny, don't get me wrong...lol.

But anyway, sorry to hear that W2HCYK, but thanks for sharing those stories. Cool to hear you jury rig too though lol, always cool to see creative overclocking things.

Also Shadow Fox and everyone else that is saying they're deleting system files, HOW??? I thought if the system was using that file you couldn't delete it, and even if it wasn't Windows would give you a restriction saying "system file, not deletable" or "not enough access priveleges" or something. Plus why would you go into the Windows folder to free up space? The only way I could think of you deleting that is if Windows was on a secondary hard drive or you were using DOS. I'm not 100% sure so I DO believe you guys, but I just though it wasn't possible to do.
 
Last edited:

wazzledoozle

New Member
Joined
Aug 30, 2004
Messages
5,358 (0.74/day)
Location
Seattle
Processor X2 3800+ @ 2.3 GHz
Motherboard DFI Lanparty SLI-DR
Cooling Zalman CNPS 9500 LED
Memory 2x1 Gb OCZ Plat. @ 3-3-2-8-1t 460 MHz
Video Card(s) HIS IceQ 4670 512Mb
Storage 640Gb & 160Gb western digital sata drives
Display(s) Hanns G 19" widescreen LCD w/ DVI 5ms
Case Thermaltake Soprano
Audio Device(s) Audigy 2 softmod@Audigy 4, Logitech X-530 5:1
Power Supply Coolermaster eXtreme Power Plus 500w
Software XP Pro
I had a mac a few years ago, I think running on OS 8. I dragged the hard drive into the trash can to see what would happen, it crashed and when I turned it on it wouldnt boot and had a lot of errors. Gave that POS to some charity.
 
Joined
May 28, 2005
Messages
4,994 (0.71/day)
Location
South of England
System Name Box of Distraction
Processor Ryzen 7 1800X
Motherboard Crosshair VI Hero
Cooling Custom watercooling
Memory G.Skill TridentZ 2x8GB @ 3466MHz CL14 1T
Video Card(s) EVGA 1080Ti FE. WC'd & TDP limit increased to 360W.
Storage Samsung 960 Evo 500GB & WD Black 2TB storage drive.
Display(s) Asus ROG Swift PG278QR 27" 1440P 165hz Gsync
Case Phanteks Enthoo Pro M
Audio Device(s) Phillips Fidelio X2 headphones / basic Bose speakers
Power Supply EVGA Supernova 750W G3
Mouse Logitech G602
Keyboard Cherry MX Board 6.0 (mx red switches)
Software Win 10 & Linux Mint
Benchmark Scores https://hwbot.org/user/infrared
W2hCYK... That is some crazy bad luck...

The the cores of processors seriously come off that easy? :eek:

hehe, they're some painful stories i'm sure!

LOL wazzledoozle! :)
 
Joined
Jan 25, 2006
Messages
165 (0.02/day)
Location
Philadelphia, PA
System Name Heaven-Cf
Processor AMD Athlon 64 X2 5000+ BE Brisbane (215Mhz x15) 3.225Ghz 1.35v Rev BH-G2 8.5hrs prime stable
Motherboard Asus M2R32-MVP (2 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
Cooling Xigmatek HDT-S 1283 + AS5 Cpu, Stock GPU Fan, 2 80mm fans, 1 120mm 110CFM Silverstone 2 PSU fans
Memory OCZ ATI CrossFire 2GB (2 x 1GB) DDR2 800 400.3 MHz CPU/7 4-4-4-12-23 2T 1.9v
Video Card(s) POWERCOLOR AX4870 512MD5 Radeon HD 4870
Storage Seagate Barracuda 7200.10 (Perpendicular Recording) ST3250620AS (250 GB, 7200 RPM, SATA-II)
Display(s) Hanns-G HD191-D 2ms 700:1 16.2 million colors
Case APEVIA X-CRUISER-BK Black Steel ATX Mid Tower
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Professional
Power Supply PC Power & Cooling Silencer 750 EPS12V EPS12V 750W
Software XP Pro Tweaked
Benchmark Scores x1950xtx: 3d Mark 03/05/06 - 18467/11383/6478 | Super Pi 32MB 27m 8.110s
AMDCam um yeah its possible very possible espeacially with the older versions of windows. My dad has done it with 95. I did it with 98, wanted to see if it would let me, Me been there done that nt and 2000 too. The only one that gives u a warning is xp and that is you have to go show these files the first time ur in there. Otherwise you can still delete it lol.

The only time you get the error insufficent privligies is when someone smart ie not microsoft set it up that way and u are not an administrator.

I just find it funny loggin in as system on windows ohh my can u mess so many things up so easy lol. Havent been there but seen it done by 2 ppl both of um crashed there computers very badly one had to reformat lol and i told him he shouldnt do that. I am going to try it eventualy this year lol.

I only have 2 real horror stories that are ones of my own. The first one was when i helped my computer teacher by swapping his vid card to a higher one. I put the higher one in it didnt work it was incompatible. So i put the old one in and i must have fried it with static electricity lol didnt work after that.

the second one occured last night i was runnin my 350W Aspire PSU i smelt this burnt popcorn smell thought my brother burnt popcorn in the kitchen cause my door is in the kitchen, i live in the basement. Approx 3 mins later my computer restarts. I am like ok maybe my vid card finally overheated even though it never gets above 75C at my current OC. So i shut it off and ask some of my more unfortunate computer freinds. The ones that have stuff fry all the time they told me it was my PSU. so i smelt around agreed trashed it took a new Antec 400W PSU i had lyin around and threw it in there its fine now. I had forgotten we had one when i built my comp or else it would have already been in there. But it really scared me i thought everything was gone b4 i got the new one in there.

I have others that are freinds stories if u want i will share them.

The absolute worst thing was on my Me computer i had installed spyware. Now this was way before anyone even called it spyware. It infected my browser and i had to track it down by hand and remove it manually took me the better part of a month before i got my internet back. All that cause i had downloaded a patch off a website cause update was takin to long. Worst part of it was it was the family computer and and it had porn all over the website that it would keep setting as the homepage. That thing was the worst thing i ever had to fix and i have manually tracked down viruses for fun lol.
 
Last edited:
Joined
Nov 4, 2005
Messages
11,814 (1.73/day)
System Name Compy 386
Processor 7800X3D
Motherboard Asus
Cooling Air for now.....
Memory 64 GB DDR5 6400Mhz
Video Card(s) 7900XTX 310 Merc
Storage Samsung 990 2TB, 2 SP 2TB SSDs, 24TB Enterprise drives
Display(s) 55" Samsung 4K HDR
Audio Device(s) ATI HDMI
Mouse Logitech MX518
Keyboard Razer
Software A lot.
Benchmark Scores Its fast. Enough.
When my old compy was new a year and some back, I took it apart to clean it and re-assembled it, started it up and started playing HL2.

There was a strange smell about 30 seconds before the thermal pretection kicked in.

2.8Ghz Prescott @ 3.4Ghz. Thermaltake 7+

I forgot to plug in the case and CPU fans. Fortunately I run systems with the thermal pretection on, if there is a optionin the BIOS. 165degrees, and I was smelling the AC5 paste cooking with the oils and finish cooking off my Thermaltake HS. I was burned by touching it while pluggin everyting back in. After 2 minutes it wouldn't boot as the processor was still too hot so I ended up using the cool setting on the hair dryer to cool it down.

I reseated the HS/F to be safe and it still works fine to this day, it is now a server in our other location.


For a experement I used dry ice to cool a AMD K6 350. I got it up to 600Mhz and managed to get a little bit of frostbite by grabbing at the block as it fell over. I like dry ice. I have used it to cool the intake on my wifes celica to win a race. Idiots didn't think it would do anytig for me.
 

mydumpstinks

New Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
14 (0.00/day)
Processor AMd 3800 x2 @2.5
Motherboard abit KN* Ultra
Cooling Oem air
Memory 2gig cheapo ddr
Video Card(s) asus eax800 gto
Storage 80 gig hitachi sata 40 gig seagate ide
Display(s) Optronix 19" lcd
Case NoName
Audio Device(s) Sblive Value
Power Supply 450w No Name
Software allsorts
Long long time ago spent a whole day trying to get a mates 3dfx card to work, no go, into windows fine 3d game black screen :) this went on and on couldnt figure it out, duh try not plugging the voodoo 2 into itself. Another friends windows had packed up took my hard drive to his, tried to install windows to his hard drive slave to master formatted my drive not his, have also formatted other ppls by mistake. the biggest was losing my rag and getting frustrated with my own pc, constant lockups and none stop hassle, like i said lost my rag and swung my left foot very hard at the front of my case, that really really hurt and killed my mobo gfx and memory, at least it cured the lockups :)
 

KennyT772

New Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,572 (0.53/day)
System Name Raptor
Processor Intel E8400 Wolfdale @3600
Motherboard Asus P5Q-Pro LGA775
Cooling Zalman CNPS9700
Memory 1024mbx2 Crucial Ballistix DDR800
Video Card(s) XFX 9600GT
Storage Seagate 7200.11 500GB
Display(s) Acer AL2216Wbd and Acer AL1717
Case Gigabyte 3DAurora Black
Audio Device(s) Creative X-Fi Extreme Gamer Faitality
Power Supply OCZ GameXStream 500w
that is quote, "fixing it the russian way". today in math class watching the announcments, the tv started acting up so my teacher smacked it in the side. it worked like normal for another 5 mins and then it did it again. this time he hit it to hard and killed it smoke and all. twas hilarious.
 
D

Dynamic

Guest
First Story:
Back in the good old days of the AMD k6 series i had bought an aftermarket HS for a k6-2 that i had, i think it was the chrome ORB and it had an adjuster on it that i didn't use when i tried to install it and it cracked the socket on the motherboard, HAHAHHAHA! I had a friend give me some crazy glow and patched that MOFO right up and it worked.

Second Story:
Recently i bought myself my first AMD 939 based motherboard, the ASKRock 939Dual-SATA2 and i finally wanted to add more voltages for my Venice to overclock it some more. Well, after reading all the articles and mods that had been done i head out to the nearest RadioShack and bought myself the conductive pen that was required to do the mod. Anyhow i got the points on the motherboard connected finally after 20 attempts (I'm hustle man, what do you expect...) but when it came to booting it back up it would just boot with no post, OH OH. So i send the board back and got the replacement and it works just fine. I think somehow i shorted the board, but not sure how i managed to do that. SO NO MORE MODS FOR ME DUDES.....
 
Last edited by a moderator:

AMDCam

New Member
Joined
May 26, 2005
Messages
1,085 (0.16/day)
Location
Colorado, United States
Processor AMD Opteron 148 at (hope) 3.0ghz
Motherboard MSI K8N Neo2 Platinum with Nforce 3 Ultra
Cooling XP-90C (CPU), A400 (Graphics), 8 case fans, 92mm Tornado
Memory 2gb OCZ Gold DDR500 dual-channel
Video Card(s) Leadtek 6800GT near UEE speed (448core/1.18memory)
Storage 2x 80gb WD 7,200rpm 8mb cache Caviar SATA 150 in RAID 0
Display(s) (2 soon) Samsung Syncmaster 172N 17" LCD
Case Atrix black case with A LOT of mods
Audio Device(s) Motherboard
Power Supply Aspire 520w tri-fan blue LEDs
Software Windows XP Home, Office 2003 Professional Edition
hey mydump, I've had trouble too like that, especially with this piece I'm building now.

1. Athlon XP slowly dies due to bad thermal paste coverage on the core
2. Tried to RMA but answered a question wrong and AMD thinks my processor still works...great.
3. Tried to explain I was confused on that question, EVERY TIME I send the e-mail "failed to get to recipient", gave up on that
4. Buy $300 worth of a new processor and mobo...1 website tried to take my money for the mobo
5. that took almost 2 months because the parts were so rare (Opteron and MSI K8N Neo2)
6. MSI mobo's AGP slot was dead
7. Took apart my PSU because it was pulsing my lights
8. Forgot what fan connector was positive and negative, the PSU is still sitting here
9. Bought a new 520w PSU
10. My stepdad wanted me to get a whole new system (PCIe mobo and graphics card), I wanted SLI so the PSU wouldn't work
11. Ended up deciding to get the MSI board RMA'd instead
12. Being repaired now
13. Altogether it's been almost 6 months (since the Athlon XP) and my desktop STILL isn't running
 
Joined
Dec 14, 2005
Messages
1,765 (0.26/day)
Location
Calverton, New York
System Name Current rig
Processor i9-9900k
Motherboard Z390 Aorus Xtreme
Cooling Corsair h150i Pro
Memory 32GB Ripjaws V 3200
Video Card(s) Asus 2090 ti Strix
Storage Samsung 970 Pro 1tb
Display(s) Alienware aw3418dw
Case Thermaltake View 91
Power Supply seasonic 1kw
I had my socket 775 waterblock on the wrong way, I was wondering whymy temps would be in the 70c when I ran firefox :laugh:
 
Joined
May 28, 2005
Messages
4,994 (0.71/day)
Location
South of England
System Name Box of Distraction
Processor Ryzen 7 1800X
Motherboard Crosshair VI Hero
Cooling Custom watercooling
Memory G.Skill TridentZ 2x8GB @ 3466MHz CL14 1T
Video Card(s) EVGA 1080Ti FE. WC'd & TDP limit increased to 360W.
Storage Samsung 960 Evo 500GB & WD Black 2TB storage drive.
Display(s) Asus ROG Swift PG278QR 27" 1440P 165hz Gsync
Case Phanteks Enthoo Pro M
Audio Device(s) Phillips Fidelio X2 headphones / basic Bose speakers
Power Supply EVGA Supernova 750W G3
Mouse Logitech G602
Keyboard Cherry MX Board 6.0 (mx red switches)
Software Win 10 & Linux Mint
Benchmark Scores https://hwbot.org/user/infrared
LOL, a water system that heats instead of cools! :D
 
Top