• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Tablet typing cusor issue

Joined
Oct 26, 2008
Messages
153 (0.04/day)
Likes
18
Location
Whittier so california
System Name Rubens
Processor Intel Core I5 3570K
Motherboard MSI Z77 Mpower
Cooling Air
Memory DDR3 8 Gigs
Video Card(s) 2 AMD Radeon HD 7850 Crossfire
Storage 3 Sony Hard drives
Display(s) LG 24"
Case ThermalTake X Series
Audio Device(s) Realtek onboard
Power Supply Antec 650
Software Windows 7
Benchmark Scores Not OCed yet 3.40
#1
Hello gents
Lg tablet 9" android
Weired to explain
Now when on a forum and I click to type to make a post, the key board comes up but the blinking cusor does not show up.
I now have to minimise and then reopen and the cusor shows.
A pain in the but
Any ideas as to what is going.on , and what to check.
This is the stock key board did not download anything.

Thanks
Ruben
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
23,481 (5.65/day)
Likes
7,513
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#2
Hello gents
Lg tablet 9" android
Weired to explain
Now when on a forum and I click to type to make a post, the key board comes up but the blinking cusor does not show up.
I now have to minimise and then reopen and the cusor shows.
A pain in the but
Any ideas as to what is going.on , and what to check.
This is the stock key board did not download anything.

Thanks
Ruben
Update your apps, could be a minor compatibility issue, try clearing out browser cookies along with clearing out keyboard cache/ data under applications in settings...
 
Joined
Oct 26, 2008
Messages
153 (0.04/day)
Likes
18
Location
Whittier so california
System Name Rubens
Processor Intel Core I5 3570K
Motherboard MSI Z77 Mpower
Cooling Air
Memory DDR3 8 Gigs
Video Card(s) 2 AMD Radeon HD 7850 Crossfire
Storage 3 Sony Hard drives
Display(s) LG 24"
Case ThermalTake X Series
Audio Device(s) Realtek onboard
Power Supply Antec 650
Software Windows 7
Benchmark Scores Not OCed yet 3.40
#3
Hello
Thank you that seemed to work.
Will try a few other sites to see.
Ruben
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
23,481 (5.65/day)
Likes
7,513
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#4
Joined
Feb 25, 2006
Messages
343 (0.07/day)
Likes
84
Location
West Bend, Wisconsin
System Name HP Envy 700-414
Processor Intel Core i5 4570 3.20 ghz
Motherboard hewlett packard AF47
Memory 12 Gigabyte
Video Card(s) Intel HD 4600
Storage 2 Terrabyte
Display(s) Pavillion 22bw ips led backlit monitor
Case tower HP Envy 700-414
Audio Device(s) Integrated IDT 92HD65C Audio
Power Supply Internal 460W (100V-240V)
Mouse Logitech m100
Keyboard Logitech K120 USB
Software Windows 10 home 64bit 1709(OS build 16299.125)
#5
Clearing out things running in the background probably would help too.
 
Joined
Oct 26, 2008
Messages
153 (0.04/day)
Likes
18
Location
Whittier so california
System Name Rubens
Processor Intel Core I5 3570K
Motherboard MSI Z77 Mpower
Cooling Air
Memory DDR3 8 Gigs
Video Card(s) 2 AMD Radeon HD 7850 Crossfire
Storage 3 Sony Hard drives
Display(s) LG 24"
Case ThermalTake X Series
Audio Device(s) Realtek onboard
Power Supply Antec 650
Software Windows 7
Benchmark Scores Not OCed yet 3.40
#6
Hello
No i thought that worked but it is still happening. :-(
Don't.know what I have running in the back ground. How do I check that ?

Have not downloaded or installed anything in months.

Wonder if could find another keyboard and try that. ?

Ruben

Hello
Just to add
Msn.com I can touch in side the search area keyboard comes up so does the cusor.
Also Facebook and Twitter is fine I click and write post no problem.

But forums such here and others no deal if I want to post I have to touch and then minimize and maximize to type.
Weird and annoying.

Ruben
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
23,481 (5.65/day)
Likes
7,513
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
#7
Hello
No i thought that worked but it is still happening. :-(
Don't.know what I have running in the back ground. How do I check that ?

Have not downloaded or installed anything in months.

Wonder if could find another keyboard and try that. ?

Ruben

Hello
Just to add
Msn.com I can touch in side the search area keyboard comes up so does the cusor.
Also Facebook and Twitter is fine I click and write post no problem.

But forums such here and others no deal if I want to post I have to touch and then minimize and maximize to type.
Weird and annoying.

Ruben
Save your pictures and bookmarks and your passwords to something else and do a factory reset
 

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
15,660 (3.92/day)
Likes
9,268
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K at stock (hits 5 gees+ easily)
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (4 x 4GB Corsair Vengeance DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) Zotac GTX 1080 AMP! Extreme Edition
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Green 4TB
Display(s) BenQ XL2720Z | Asus VG278HE (both 27", 144Hz, 3D Vision 2, 1080p)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Software Windows 10 Pro 64-bit
#8
Have you tried a simple restart?
 
Joined
Oct 26, 2008
Messages
153 (0.04/day)
Likes
18
Location
Whittier so california
System Name Rubens
Processor Intel Core I5 3570K
Motherboard MSI Z77 Mpower
Cooling Air
Memory DDR3 8 Gigs
Video Card(s) 2 AMD Radeon HD 7850 Crossfire
Storage 3 Sony Hard drives
Display(s) LG 24"
Case ThermalTake X Series
Audio Device(s) Realtek onboard
Power Supply Antec 650
Software Windows 7
Benchmark Scores Not OCed yet 3.40
#9
Have you tried a simple restart?
Yes I have done restart shut down.

I will try a factory reset once I back up a few things
Thanks Ruben
 

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
15,660 (3.92/day)
Likes
9,268
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K at stock (hits 5 gees+ easily)
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (4 x 4GB Corsair Vengeance DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) Zotac GTX 1080 AMP! Extreme Edition
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Green 4TB
Display(s) BenQ XL2720Z | Asus VG278HE (both 27", 144Hz, 3D Vision 2, 1080p)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Software Windows 10 Pro 64-bit
#10
Yes, a factory data reset sounds good too and should clear the problem, but make sure you've backed up all your important data.
 
Top