• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Technical Issues - TPU Main Site & Forum (2021)

Solaris17

Dainty Moderator
Staff member
Joined
Aug 16, 2005
Messages
22,035 (3.88/day)
Location
Florida
System Name Venslar
Processor I9 7980XE
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling EK Custom
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Nvidia Titan RTX
Storage 1x 250GB 960 EVO | 1x 500gb Intel 720p | 32TB SAN
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ (2k IPS)
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Schiit Fulla 3 on Beyerdynamic DT 990 Pros
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Kone Aimo White
Keyboard Ducky Shine 6 Snow White
Software Windows 10 x64 Pro
Correct. Due to a coding bug, the frontpage couldn't load for around half an hour. It's fixed now.

Background: our review database categories use a path-style format, i.e. /Networking/Netgear.
For today's router review I entered just "Routers" by accident, so the category didn't have any "/" separator.

The code on line 197 was looking for the text after the first "/". "Networking" in the "/Networking/Netgear" example above.

What I entered didn't have any separators, so code tried to access data that doesn't exist, which caused an error to be thrown. Added a check for the number of tokens in the category, with proper handling, something I forgot to add back in the day







This should be resolved now. Can anyone confirm? I'm seeing around 100 Mb to Germany


It started great but then got bad around 50%, then it sped up again.

Code:
PS C:\Users\solar> tracert us5-dl.techpowerup.com

Tracing route to us5-dl.techpowerup.com [23.146.144.44]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  unifi.tde-cdn.io [10.0.0.1]
  2    <1 ms    <1 ms    <1 ms  47.200.96.1
  3     2 ms     2 ms     2 ms  te1-2-0-2---0.lcr01.tamp.fl.frontiernet.net [172.99.52.150]
  4     6 ms     6 ms     6 ms  ae7---0.scr01.mias.fl.frontiernet.net [74.40.3.69]
  5     7 ms     7 ms     7 ms  ae0---0.cbr01.mias.fl.frontiernet.net [74.40.1.22]
  6     *        *        *     Request timed out.
  7     *        *        *     Request timed out.
  8     8 ms     9 ms     9 ms  GTT-level3-200G.Miami2.Level3.net [4.68.74.22]
  9    36 ms    34 ms    33 ms  ae10.cr1-phi2.ip4.gtt.net [213.200.112.150]
 10    36 ms    36 ms    36 ms  wisperluxe-net-llc.10gigabitethernet1-1-15.switch1.phl2.he.net [209.51.164.46]
 11    37 ms    37 ms    36 ms  23.146.144.252
 12    37 ms    37 ms    37 ms  23.146.144.44

Trace complete.
PS C:\Users\solar> tracert us6-dl.techpowerup.com

Tracing route to us6-dl.techpowerup.com [199.127.61.202]
over a maximum of 30 hops:

  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  unifi.tde-cdn.io [10.0.0.1]
  2    <1 ms    <1 ms    <1 ms  47.200.96.1
  3     4 ms     2 ms     3 ms  172.99.46.76
  4     6 ms     6 ms     6 ms  ae7---0.scr01.mias.fl.frontiernet.net [74.40.3.69]
  5     8 ms     7 ms     7 ms  ae0---0.cbr01.mias.fl.frontiernet.net [74.40.1.22]
  6     *        7 ms     7 ms  lag-101.ear3.Miami2.Level3.net [4.15.156.29]
  7     7 ms     7 ms     7 ms  Comcast-level3-100G.Miami2.Level3.net [4.68.74.226]
  8    10 ms     9 ms     9 ms  be-12297-cr02.miami.fl.ibone.comcast.net [68.86.82.69]
  9    20 ms    20 ms    20 ms  be-302-cr12.doraville.ga.ibone.comcast.net [96.110.38.61]
 10    21 ms    21 ms    21 ms  be-1412-cs04.doraville.ga.ibone.comcast.net [96.110.34.189]
 11    20 ms    19 ms    20 ms  be-1413-cr13.doraville.ga.ibone.comcast.net [96.110.34.206]
 12    35 ms    36 ms    35 ms  be-301-cr11.ashburn.va.ibone.comcast.net [96.110.32.2]
 13    37 ms    36 ms    36 ms  be-1211-cs02.ashburn.va.ibone.comcast.net [96.110.32.109]
 14    35 ms    36 ms    35 ms  be-1213-cr13.ashburn.va.ibone.comcast.net [96.110.34.150]
 15    42 ms    41 ms    40 ms  be-302-cr12.newark.nj.ibone.comcast.net [96.110.36.118]
 16    41 ms    41 ms    41 ms  be-1312-cs03.newark.nj.ibone.comcast.net [96.110.35.89]
 17    42 ms    42 ms    42 ms  be-2311-pe11.newark.nj.ibone.comcast.net [96.110.33.250]
 18    37 ms    37 ms    38 ms  50.208.232.130
 19     *        *        *     Request timed out.
 20     *        *        *     Request timed out.
 21     *        *        *     Request timed out.
 22    36 ms    36 ms    36 ms  us6-dl.techpowerup.com [199.127.61.202]

Trace complete.
PS C:\Users\solar>

TPU 6 was slower but vastly more consistent. Consecutive attempts improved with TPU 5. Not sure really if its just a carrier route or the server at this point. Might just be carrier related problem with gtt /shrug
 
Joined
Feb 20, 2020
Messages
1,544 (4.04/day)
Location
Texas
System Name Ghetto Rigs x299 & z490 & Q9550 Old timer
Processor 9940x with optimus sigV2 & 10900k with optimus foundation & Q9550 with EK Evo
Motherboard X299 Rampage VI Apex & z490 Maximus XII Apex & Acer WG43M
Cooling D5 combo/280 GTX/ VRM water block copper/280 GTX/ D5 Top/Optimus sigV2/TitanXp/Mora 360x2
Memory Trident-Z 3600C16 4x8gb & Trident-Z 3600c16 2x8gb & 4x2gb crucial
Video Card(s) Titan Xp & 1080ti ftw3 & evga 980ti
Storage 970 evo plus 500gb & 970 evo 500gb many 2.5" ssd's and WD BLK hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 second floor for 2nd rad x2/ Cherry Entertainment center
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply evga 1200P2 & 1000P2 with APC AX1500 & 850P2 & CyberPower-GX1325U
Mouse Redragon Perdition x3
Keyboard G910 & G710+x2
Software Win-7 pro x3 and Linux Cinnamon 20.1x2 & win-10 pro x3
@W1zzard
Hi,
Any plans to have a live feed this would be pretty :cool:
 
Joined
Jun 18, 2010
Messages
2,203 (0.56/day)
Processor Intel i7 970 // Intel i7 2600K
Motherboard Asus Rampage III Formula // Asus P8P67 Deluxe
Cooling Zalman CNPS9900MaxB // Zalman CNPS11X
Memory GSkill 2133 12GB // Corsair V 2400 32GB
Video Card(s) ASUS GTX1080 // MSI GTX1070
Storage Samsung 860EVO // Samsung840P
Display(s) HP w2207h
Case CoolerMaster Stacker 830se // Lian Li PC-9F
Audio Device(s) onboard
Power Supply Seasonic X 850w Gold // EVGA 850w G2
Mouse Logitech G9
Keyboard Dell
Software W10 Pro 1909
Correct. Due to a coding bug, the frontpage couldn't load for around half an hour. It's fixed now.

Background: our review database categories use a path-style format, i.e. /Networking/Netgear.
For today's router review I entered just "Routers" by accident, so the category didn't have any "/" separator.

The code on line 197 was looking for the text after the first "/". "Networking" in the "/Networking/Netgear" example above.

What I entered didn't have any separators, so code tried to access data that doesn't exist, which caused an error to be thrown. Added a check for the number of tokens in the category, with proper handling, something I forgot to add back in the day







This should be resolved now. Can anyone confirm? I'm seeing around 100 Mb to Germany
US-5 @ 2% load still slow at 2.5-4.9MB/sec downloading newest Nvidia driver.
It does complete. First 25% drags then goes to 2.8-2.9 then at about 60-75% it picks up at 4.8-9 then at the end slows down again.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
21,729 (3.54/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
US-5 @ 2% load still slow at 2.5-4.9MB/sec downloading newest Nvidia driver.
It does complete. First 25% drags then goes to 2.8-2.9 then at about 60-75% it picks up at 4.8-9 then at the end slows down again.
meh, thanks. keep an eye on it, would appreciate if you can let me know if things improve over time

guess we'll be replacing it soon. it's only 30 bucks a month
 
Joined
Jul 5, 2013
Messages
12,309 (4.39/day)
Location
USA
System Name GPD-Q9
Processor Rockchip RK-3288 1.8ghz quad core
Motherboard GPD Q9_V6_150528
Cooling Passive
Memory 2GB DDR3
Video Card(s) Mali T764
Storage 16GB Samsung NAND
Display(s) IPS 1024x600
US-5 @ 2% load still slow at 2.5-4.9MB/sec downloading newest Nvidia driver.
That's not slow. For a free download host server, that is very solid performance. If it were less than 1MBps that would be different.

guess we'll be replacing it soon. it's only 30 bucks a month
Wow, this is cheap for the traffic it must be getting!
 

sneekypeet

Retired Super Moderator
Joined
Apr 12, 2006
Messages
28,793 (5.29/day)
System Name His
Processor Intel i9 7920X
Motherboard Asus Prime X299 Deluxe
Cooling Corsair H115i RGB Platinum
Memory G.Skill TridentZ RGB 32GB @ 3600MHz
Video Card(s) nVidia RTX 2080ti
Storage Samsung 960 Pro / Crucial MX300 750GB / Seagate 1TB Spinner
Display(s) Samsung 55" 4K 60hz
Case Cooler Master Cosmos C700P (Inverted Layout)
Audio Device(s) Realtek on board > Sony Receiver > Cerwin Vega's
Power Supply Thermaltake TPSG 1050W
Mouse Always Changing
Keyboard Always Changing
Software Windows 10 Pro 64
It appears that the "moderators" tabs do not open anything (for me). From the main forum page, I was looking to see who moderates BST, but ticking moderators produced no action. The word highlighted as if it saw action, but no result. This was mobile through Chrome on a pixel phone if those details become relevant.
 
Joined
Jun 18, 2010
Messages
2,203 (0.56/day)
Processor Intel i7 970 // Intel i7 2600K
Motherboard Asus Rampage III Formula // Asus P8P67 Deluxe
Cooling Zalman CNPS9900MaxB // Zalman CNPS11X
Memory GSkill 2133 12GB // Corsair V 2400 32GB
Video Card(s) ASUS GTX1080 // MSI GTX1070
Storage Samsung 860EVO // Samsung840P
Display(s) HP w2207h
Case CoolerMaster Stacker 830se // Lian Li PC-9F
Audio Device(s) onboard
Power Supply Seasonic X 850w Gold // EVGA 850w G2
Mouse Logitech G9
Keyboard Dell
Software W10 Pro 1909
meh, thanks. keep an eye on it, would appreciate if you can let me know if things improve over time

guess we'll be replacing it soon. it's only 30 bucks a month

Just now: US-5 @ 1% load ran at 27.9-28.1MB/sec and was very quick.

I'll keep you posted.
 

sneekypeet

Retired Super Moderator
Joined
Apr 12, 2006
Messages
28,793 (5.29/day)
System Name His
Processor Intel i9 7920X
Motherboard Asus Prime X299 Deluxe
Cooling Corsair H115i RGB Platinum
Memory G.Skill TridentZ RGB 32GB @ 3600MHz
Video Card(s) nVidia RTX 2080ti
Storage Samsung 960 Pro / Crucial MX300 750GB / Seagate 1TB Spinner
Display(s) Samsung 55" 4K 60hz
Case Cooler Master Cosmos C700P (Inverted Layout)
Audio Device(s) Realtek on board > Sony Receiver > Cerwin Vega's
Power Supply Thermaltake TPSG 1050W
Mouse Always Changing
Keyboard Always Changing
Software Windows 10 Pro 64

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
21,729 (3.54/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Hover works... My bad.
What’s you’re seeing is that it opens on hover and then you click it which closes it. This is complicated to work around in xenforo, i was too lazy to spend hours on it
 
Joined
Jun 18, 2010
Messages
2,203 (0.56/day)
Processor Intel i7 970 // Intel i7 2600K
Motherboard Asus Rampage III Formula // Asus P8P67 Deluxe
Cooling Zalman CNPS9900MaxB // Zalman CNPS11X
Memory GSkill 2133 12GB // Corsair V 2400 32GB
Video Card(s) ASUS GTX1080 // MSI GTX1070
Storage Samsung 860EVO // Samsung840P
Display(s) HP w2207h
Case CoolerMaster Stacker 830se // Lian Li PC-9F
Audio Device(s) onboard
Power Supply Seasonic X 850w Gold // EVGA 850w G2
Mouse Logitech G9
Keyboard Dell
Software W10 Pro 1909
meh, thanks. keep an eye on it, would appreciate if you can let me know if things improve over time

guess we'll be replacing it soon. it's only 30 bucks a month

Just downloading the today new Nvidia release and US-5 is back to being slow.
HOW SLOW IS IT!
Well it's so slow that I cancelled the download. I'm damn near out of Oxygen-----passing out now... Thump.

Was at 21% load but then went back to 2% it was running 441 KB/sec
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
49,086 (8.19/day)
Location
Australalalalalaia.
System Name Rainbow Sparkles
Processor Ryzen R7 5800X
Motherboard Asus x570 Gaming-F
Cooling EK 240mm RGB AIO
Memory 64GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB (0.8v 1.8GHz)
Storage 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + 500GB 850 Evo
Display(s) Gigabyte G32QC + Phillips 328m6fjrmb (32" 1440p 165Hz/144Hz curved )
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Razer Leviathan + Corsair Void pro RGB, Blue Yeti mic
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Lots of RGB, so you know it's fast.
Here in aus, US-5 giving me 400KB/s

US-2 smashing that at 4MB/s (My net can do 8MB/s, but i have other users streaming netflix)
 

Regeneration

NGOHQ.COM
Joined
Oct 26, 2005
Messages
2,520 (0.45/day)
The new default font doesn't look like the previous one. Text looks a bit blurry.
 
Joined
Feb 20, 2020
Messages
1,544 (4.04/day)
Location
Texas
System Name Ghetto Rigs x299 & z490 & Q9550 Old timer
Processor 9940x with optimus sigV2 & 10900k with optimus foundation & Q9550 with EK Evo
Motherboard X299 Rampage VI Apex & z490 Maximus XII Apex & Acer WG43M
Cooling D5 combo/280 GTX/ VRM water block copper/280 GTX/ D5 Top/Optimus sigV2/TitanXp/Mora 360x2
Memory Trident-Z 3600C16 4x8gb & Trident-Z 3600c16 2x8gb & 4x2gb crucial
Video Card(s) Titan Xp & 1080ti ftw3 & evga 980ti
Storage 970 evo plus 500gb & 970 evo 500gb many 2.5" ssd's and WD BLK hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 second floor for 2nd rad x2/ Cherry Entertainment center
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply evga 1200P2 & 1000P2 with APC AX1500 & 850P2 & CyberPower-GX1325U
Mouse Redragon Perdition x3
Keyboard G910 & G710+x2
Software Win-7 pro x3 and Linux Cinnamon 20.1x2 & win-10 pro x3
The new default font doesn't look like the previous one. Text looks a bit blurry.
Hi,
Might have to take a screen shot font looks okay to me
Hyperlink color isn't all that obvious though

1611843715750.png
 
Joined
Jan 5, 2006
Messages
11,258 (2.03/day)
System Name Desktop / Laptop
Processor Intel i7 6700K @ 4.5GHz (1.270 V) / Intel i3 7100U
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming / HP 83A3 (U3E1)
Cooling Noctua NH-U12A 2 fans + Thermal Grizzly Kryonaut + 5 case fans / Fan
Memory 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz CL15 / 8GB DDR4 HyperX CL13
Video Card(s) MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio / Intel HD620
Storage Samsung 970 Evo 500GB + Samsung 850 Pro 512GB + Samsung 860 Evo 1TB x2 / Samsung 256GB M.2 SSD
Display(s) 23.8" Dell S2417DG 165Hz G-Sync 1440p + 21.5" LG 22MP67VQ IPS 60Hz 1080p / 14" 1080p IPS Glossy
Case Be quiet! Silent Base 600 - Window / HP Pavilion
Audio Device(s) SupremeFX Onboard / Realtek onboard + B&O speaker system
Power Supply Seasonic Focus Plus Gold 750W / Powerbrick
Mouse Logitech MX Anywhere 2 Laser wireless / Logitech M330 wireless
Keyboard RAPOO E9270P Black 5GHz wireless / HP backlit
Software Windows 10 / Windows 10
TPU pages loading slower than usual at the moment, NL, Europe.

Other sites no issues.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
21,729 (3.54/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
TPU loading slowly at the moment, NL, Europe.

Other sites no issues.
Confirmed, all servers are sitting at pretty high load, but I haven't found the reason yet
 
Joined
Jan 5, 2006
Messages
11,258 (2.03/day)
System Name Desktop / Laptop
Processor Intel i7 6700K @ 4.5GHz (1.270 V) / Intel i3 7100U
Motherboard Asus Z170 Pro Gaming / HP 83A3 (U3E1)
Cooling Noctua NH-U12A 2 fans + Thermal Grizzly Kryonaut + 5 case fans / Fan
Memory 16GB DDR4 Corsair Vengeance LPX 3000MHz CL15 / 8GB DDR4 HyperX CL13
Video Card(s) MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio / Intel HD620
Storage Samsung 970 Evo 500GB + Samsung 850 Pro 512GB + Samsung 860 Evo 1TB x2 / Samsung 256GB M.2 SSD
Display(s) 23.8" Dell S2417DG 165Hz G-Sync 1440p + 21.5" LG 22MP67VQ IPS 60Hz 1080p / 14" 1080p IPS Glossy
Case Be quiet! Silent Base 600 - Window / HP Pavilion
Audio Device(s) SupremeFX Onboard / Realtek onboard + B&O speaker system
Power Supply Seasonic Focus Plus Gold 750W / Powerbrick
Mouse Logitech MX Anywhere 2 Laser wireless / Logitech M330 wireless
Keyboard RAPOO E9270P Black 5GHz wireless / HP backlit
Software Windows 10 / Windows 10
Got a few errors a few minutes ago:

An unexpected database error occurred. Please try again later.

Fatal Error: Database connection failed: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused in Visitor.php:38
Fatal error: Uncaught Exception: Database connection failed: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused in /home/techpowerup/www/include/Visitor.php:38 Stack trace: #0 /home/techpowerup/www/include/Visitor.php(45): TPU\Visitor->__construct() #1 /home/techpowerup/www/include/Visitor.php(272): TPU\Visitor::getInstance() #2 /home/techpowerup/www/include/ErrorHandler.php(80): TPU\Visitor::get() #3 /home/techpowerup/www/include/ErrorHandler.php(47): TPU\ErrorHandler::sendEmail() #4 [internal function]: TPU\ErrorHandler::captureException() #5 {main} thrown in /home/techpowerup/www/include/Visitor.php on line 38

Fatal error: Uncaught Exception: Database connection failed: SQLSTATE[HY000] [2002] Connection refused in /home/techpowerup/www/include/Visitor.php:38 Stack trace: #0 /home/techpowerup/www/include/Visitor.php(45): TPU\Visitor->__construct() #1 /home/techpowerup/www/include/Visitor.php(272): TPU\Visitor::getInstance() #2 /home/techpowerup/www/include/ErrorHandler.php(80): TPU\Visitor::get() #3 /home/techpowerup/www/include/ErrorHandler.php(59): TPU\ErrorHandler::sendEmail() #4 [internal function]: TPU\ErrorHandler::captureShutdown() #5 {main} thrown in /home/techpowerup/www/include/Visitor.php on line 38

It seems the site is loading faster again.
 
Joined
Sep 7, 2020
Messages
187 (1.03/day)
Location
Houston, Texas
System Name Alienware Area 51 Star Wars
Processor Xeon X5670 @4.3 GHz.
Motherboard Asus P6T Deluxe V2
Cooling Alienware Area 51 X58 CPU Cooler + Onboard Fan 4-pin
Memory 16GB 2x8GB DDR3-12800U 1600MHz
Video Card(s) AMD Power Color 7700 Series
Storage Samsung 850 Pro
Display(s) HP - 25x 24.5" LED FHD Monitor - Gray/Green 1 milliseconds 144 Hz
Case Alienware Area 51 Star Wars
Audio Device(s) On Board
Power Supply EVGA 850 watt
Mouse Microsoft Wireless
Keyboard Saitek Eclipse KU-0418 Multimedia USB Wired Keyboard back light
Software Windows 10 Enterprise LTSB
I'm having an issue signing into the site on my other PC, it flags time and date not correct, so it won't even open up the site. Time and date is correct, what now?
 

dorsetknob

"YOUR RMA REQUEST IS CON-REFUSED"
Joined
Mar 17, 2005
Messages
8,819 (1.51/day)
Location
Dorset where else eh? >>> Thats ENGLAND<<<
clear your browser cookies and try again :)
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
21,729 (3.54/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
I'm having an issue signing into the site on my other PC, it flags time and date not correct, so it won't even open up the site. Time and date is correct, what now?
Which browser? Can you get me a screenshot?
 
Joined
Sep 7, 2020
Messages
187 (1.03/day)
Location
Houston, Texas
System Name Alienware Area 51 Star Wars
Processor Xeon X5670 @4.3 GHz.
Motherboard Asus P6T Deluxe V2
Cooling Alienware Area 51 X58 CPU Cooler + Onboard Fan 4-pin
Memory 16GB 2x8GB DDR3-12800U 1600MHz
Video Card(s) AMD Power Color 7700 Series
Storage Samsung 850 Pro
Display(s) HP - 25x 24.5" LED FHD Monitor - Gray/Green 1 milliseconds 144 Hz
Case Alienware Area 51 Star Wars
Audio Device(s) On Board
Power Supply EVGA 850 watt
Mouse Microsoft Wireless
Keyboard Saitek Eclipse KU-0418 Multimedia USB Wired Keyboard back light
Software Windows 10 Enterprise LTSB
I was on my XP Pro machine, and Chrome gave me that issue, I've since downloaded Firefox and all is well now, thanks!
 
Joined
Jul 5, 2013
Messages
12,309 (4.39/day)
Location
USA
System Name GPD-Q9
Processor Rockchip RK-3288 1.8ghz quad core
Motherboard GPD Q9_V6_150528
Cooling Passive
Memory 2GB DDR3
Video Card(s) Mali T764
Storage 16GB Samsung NAND
Display(s) IPS 1024x600
Joined
Sep 7, 2020
Messages
187 (1.03/day)
Location
Houston, Texas
System Name Alienware Area 51 Star Wars
Processor Xeon X5670 @4.3 GHz.
Motherboard Asus P6T Deluxe V2
Cooling Alienware Area 51 X58 CPU Cooler + Onboard Fan 4-pin
Memory 16GB 2x8GB DDR3-12800U 1600MHz
Video Card(s) AMD Power Color 7700 Series
Storage Samsung 850 Pro
Display(s) HP - 25x 24.5" LED FHD Monitor - Gray/Green 1 milliseconds 144 Hz
Case Alienware Area 51 Star Wars
Audio Device(s) On Board
Power Supply EVGA 850 watt
Mouse Microsoft Wireless
Keyboard Saitek Eclipse KU-0418 Multimedia USB Wired Keyboard back light
Software Windows 10 Enterprise LTSB
The only thing that I thought that was strange, this was the only site that would not let me in, something about some certificate had expired.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
21,729 (3.54/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
The only thing that I thought that was strange, this was the only site that would not let me in, something about some certificate had expired.
any chance this was for starting a download from our downloads section?
 
Top