• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Technical Issues - TPU Main Site & Forum (2022)

Joined
Jul 5, 2013
Messages
19,963 (6.00/day)
Location
USA
i can see your point, but i also do believe that this is at least pertinent to TPU asw, since bad/useless ads kinda make the look bad.
admittedly, its probably a minor issue, but an issue nonetheless.
Considering that we don't have a better thread, I think it's reasonable to post here.
Fair enough. Shutting up..

shoutout to evga for actually caring & fixing the issue in a timely fashion tho!
Fully agree there.
 

FreedomEclipse

~Technological Technocrat~
Joined
Apr 20, 2007
Messages
22,540 (4.03/day)
Location
London,UK
System Name Codename: Icarus Mk.V
Processor Intel 8600k@Stock -- pending tuning
Motherboard Asus ROG Strixx Z370-F
Cooling CPU: BeQuiet! Dark Rock Pro 4 {1xCorsair ML120 Pro|5xML140 Pro}
Memory 32GB XPG Gammix D10 {2x16GB}
Video Card(s) ASUS Dual Radeon™ RX 6700 XT OC Edition
Storage Samsung 970Evo 512GB SSD (Boot)|WD Blue 1TB SSD|2x 3TB Toshiba DT01ACA300
Display(s) LG GP850-B
Case Corsair 760T (White)
Audio Device(s) Yamaha RX-V573|Speakers: JBL Control One|Auna 300-CN|Wharfedale Diamond SW150
Power Supply Corsair AX760
Mouse Logitech G900/G502
Keyboard Duckyshine Dead LED(s) III
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
a wild 502 appeared.
 
Joined
Jan 5, 2006
Messages
13,194 (2.18/day)
System Name AlderLake / Laptop
Processor Intel i7 12700K / Intel i3 7100U
Motherboard Gigabyte Z690 Aorus Master / HP 83A3 (U3E1)
Cooling Noctua NH-U12A 2 fans + Thermal Grizzly Kryonaut Extreme + 5 case fans / Fan
Memory 32GB DDR5 Corsair Dominator Platinum RGB 6000MHz CL36 / 8GB DDR4 HyperX CL13
Video Card(s) MSI RTX 2070 Super Gaming X Trio / Intel HD620
Storage Samsung 980 Pro 1TB + 970 Evo 500GB + 850 Pro 512GB + 860 Evo 1TB x2 / Samsung 256GB M.2 SSD
Display(s) 23.8" Dell S2417DG 165Hz G-Sync 1440p / 14" 1080p IPS Glossy
Case Be quiet! Silent Base 600 - Window / HP Pavilion
Audio Device(s) ALC1220-VB + ESS ES9118 DAC / Realtek onboard + B&O speaker system
Power Supply Seasonic Focus Plus Gold 750W / Powerbrick
Mouse Logitech MX Anywhere 2 Laser wireless / Logitech M330 wireless
Keyboard RAPOO E9270P Black 5GHz wireless / HP backlit
Software Windows 11 / Windows 10
Benchmark Scores Cinebench R23 (Single Core) 1911 @ stock Cinebench R23 (Multi Core) 22813 @ stock
About a minute ago:

Screenshot 2022-07-04 155824.png
 

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
17,410 (3.25/day)
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K @ 4GHz
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (2 x 8GB Corsair Vengeance Black DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) MSI RTX 2080 SUPER Gaming X Trio
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Black 4TB | WD Blue 6TB
Display(s) BenQ XL2720Z (144Hz, 3D Vision 2, 1080p) | Asus MG28UQ (4K, 60Hz, FreeSync compatible)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Mouse Microsoft Intellimouse Pro - Black Shadow
Keyboard Yes
Software Windows 10 Pro 64-bit

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
54,464 (8.35/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800X (PBO tweaked, 4.4-5.05GHz)
Motherboard Asus x570 Gaming-F
Cooling Alphacool Apex UV - EK Quantum Velocity AM4 + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3800 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V, SoC 1.15V Hynix MJR)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to either 1500Mhz 0.737v | 1700Mhz 0.75v | 1900Mhz 0.9v
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + WD AN1500 1TB + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Kogan 32" 4K 72Hz + Gigabyte G32QC (1440p 165Hz) + Phillips 328m6fjrmb (1440p 144Hz)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE (custom white and steel keycaps)
VR HMD Oculus Rift S
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS)
Benchmark Scores I don't quite know how i managed to get such a top tier PC, I am not rich.
yeah i broke it with a too big database query
My bad

i swapped routers (telstra again) and had the ipv6 issues and was smashing F5 a loooooooooot and then TPU died and i went to bed before i got caught
 
Joined
Feb 20, 2020
Messages
5,252 (5.80/day)
Location
Texas
System Name Ghetto Rigs x299 & z490 & x99
Processor 9940x w/Optimus SigV2 & 10900k w/Optimus Foundation & 5930k w/Noctua D15
Motherboard X299 Rampage VI Apex & z490 Maximus XII Apex & x99 Sabertooth
Cooling D5 combo/280 GTX/ VRM water block copper/280 GTX/ D5 Top/Optimus sigV2/TitanXp/Mora 360x2
Memory Trident-Z 3600C16 4x8gb & Trident-Z Royal 4000c16 2x16gb & Trident-Z 3200c14 4x8gb
Video Card(s) 1080ti FTW3 & Titan Xp & evga 980ti gaming
Storage 970 evo plus 500gb & 970 evo 500gb many sammy 2.5" ssd's and WD BLK hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 second floor for 2nd rad x2/ Cherry Entertainment center on Test bench
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with 2-Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply EVGA 1200P2 & 1000P2 with APC AX1500 & 850P2 with CyberPower-GX1325U & 750P2
Mouse Redragon Perdition x3
Keyboard G710+x3
Software Win-7 pro x3 and Linux Cinnamon 20.2x2 & win-10 & 11pro x3
Benchmark Scores Are in the benchmark section
Hi,
Quick recovery site was only down probably 1 minute if that long.
 

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
17,410 (3.25/day)
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K @ 4GHz
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (2 x 8GB Corsair Vengeance Black DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) MSI RTX 2080 SUPER Gaming X Trio
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Black 4TB | WD Blue 6TB
Display(s) BenQ XL2720Z (144Hz, 3D Vision 2, 1080p) | Asus MG28UQ (4K, 60Hz, FreeSync compatible)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Mouse Microsoft Intellimouse Pro - Black Shadow
Keyboard Yes
Software Windows 10 Pro 64-bit
My bad

i swapped routers (telstra again) and had the ipv6 issues and was smashing F5 a loooooooooot and then TPU died and i went to bed before i got caught
tsk you're hopeless, M. As you can see here, I've never done anything like this. Ever...
 
Joined
Feb 20, 2020
Messages
5,252 (5.80/day)
Location
Texas
System Name Ghetto Rigs x299 & z490 & x99
Processor 9940x w/Optimus SigV2 & 10900k w/Optimus Foundation & 5930k w/Noctua D15
Motherboard X299 Rampage VI Apex & z490 Maximus XII Apex & x99 Sabertooth
Cooling D5 combo/280 GTX/ VRM water block copper/280 GTX/ D5 Top/Optimus sigV2/TitanXp/Mora 360x2
Memory Trident-Z 3600C16 4x8gb & Trident-Z Royal 4000c16 2x16gb & Trident-Z 3200c14 4x8gb
Video Card(s) 1080ti FTW3 & Titan Xp & evga 980ti gaming
Storage 970 evo plus 500gb & 970 evo 500gb many sammy 2.5" ssd's and WD BLK hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 second floor for 2nd rad x2/ Cherry Entertainment center on Test bench
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with 2-Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply EVGA 1200P2 & 1000P2 with APC AX1500 & 850P2 with CyberPower-GX1325U & 750P2
Mouse Redragon Perdition x3
Keyboard G710+x3
Software Win-7 pro x3 and Linux Cinnamon 20.2x2 & win-10 & 11pro x3
Benchmark Scores Are in the benchmark section
8 minutes
Hi,
That's surprising
I hit one of the errors on one link attempt
Closed and hit another link and all was fine after that so that was the fastest 8 minute down time ever :laugh:
 

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
54,464 (8.35/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800X (PBO tweaked, 4.4-5.05GHz)
Motherboard Asus x570 Gaming-F
Cooling Alphacool Apex UV - EK Quantum Velocity AM4 + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3800 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V, SoC 1.15V Hynix MJR)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to either 1500Mhz 0.737v | 1700Mhz 0.75v | 1900Mhz 0.9v
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + WD AN1500 1TB + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Kogan 32" 4K 72Hz + Gigabyte G32QC (1440p 165Hz) + Phillips 328m6fjrmb (1440p 144Hz)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE (custom white and steel keycaps)
VR HMD Oculus Rift S
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS)
Benchmark Scores I don't quite know how i managed to get such a top tier PC, I am not rich.
I did end up finally resolving my IPv6 related TPU slowdown - essentially it's google mesh wifis fault for grabbing the wrong IPv6 prefix. It tries to grab *all* of them, with zero consideration that another device already had some.
The router itself had IPv6, but not clients - and something about that would cause a delay and IPv6 traffic wouldnt fall back to v4 until it fully timed out.
 
Joined
Jul 5, 2013
Messages
19,963 (6.00/day)
Location
USA
I did end up finally resolving my IPv6 related TPU slowdown - essentially it's google mesh wifis fault for grabbing the wrong IPv6 prefix. It tries to grab *all* of them, with zero consideration that another device already had some.
The router itself had IPv6, but not clients - and something about that would cause a delay and IPv6 traffic wouldnt fall back to v4 until it fully timed out.
So how did you solve it? Disabling IPv6 is my guess. IPv6 has a purpose on the internet. There is no real need for it on private networks.
Nevermind, saw the post in your guide thread.
 
Last edited:

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
54,464 (8.35/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800X (PBO tweaked, 4.4-5.05GHz)
Motherboard Asus x570 Gaming-F
Cooling Alphacool Apex UV - EK Quantum Velocity AM4 + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3800 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V, SoC 1.15V Hynix MJR)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to either 1500Mhz 0.737v | 1700Mhz 0.75v | 1900Mhz 0.9v
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + WD AN1500 1TB + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Kogan 32" 4K 72Hz + Gigabyte G32QC (1440p 165Hz) + Phillips 328m6fjrmb (1440p 144Hz)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE (custom white and steel keycaps)
VR HMD Oculus Rift S
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS)
Benchmark Scores I don't quite know how i managed to get such a top tier PC, I am not rich.
So how did you solve it? Disabling IPv6 is my guess. IPv6 has a purpose on the internet. There is no real need for it on private networks.
Nevermind, saw the post in your guide thread.
If i had to guess, it would be some kind of v6tov4 service timing out - the fix applied in the other thread (technically just two routers disagreeing on automatic settings) lets native ipv6 work, so nothing needs to timeout

ipv6 tests told me i had working ipv6 DNS but not v6 traffic, which could explain why it even tried


Edit: Nice job on the forum ads being limited to the same area as the website name!

Absolutely unobtrusive, doesn't interfere with forum use whatsoever and i didn't even notice it was there til another user pointed it out
1657259842920.png
 
Last edited:

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
17,410 (3.25/day)
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K @ 4GHz
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (2 x 8GB Corsair Vengeance Black DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) MSI RTX 2080 SUPER Gaming X Trio
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Black 4TB | WD Blue 6TB
Display(s) BenQ XL2720Z (144Hz, 3D Vision 2, 1080p) | Asus MG28UQ (4K, 60Hz, FreeSync compatible)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Mouse Microsoft Intellimouse Pro - Black Shadow
Keyboard Yes
Software Windows 10 Pro 64-bit
I did end up finally resolving my IPv6 related TPU slowdown - essentially it's google mesh wifis fault for grabbing the wrong IPv6 prefix. It tries to grab *all* of them, with zero consideration that another device already had some.
The router itself had IPv6, but not clients - and something about that would cause a delay and IPv6 traffic wouldnt fall back to v4 until it fully timed out.
Nice to get to the bottom of it. Thanks for the update.
 
Joined
Apr 30, 2020
Messages
382 (0.46/day)
System Name New One
Processor Ryzen 5 5600X
Motherboard MSI MGP Gaming WIFI
Cooling Stock
Memory Corsair Vengeance pro RGB 3200mhz 16Gbs
Video Card(s) EVGA 2080 Ti FTW 3
Storage Western digital Sata SDD 500gb
Display(s) HP X24i
Case Corsair 4000D Airflow
Power Supply Corsair 650M
Mouse Lifeworks gaming mouse lol
Keyboard lifeworks monster rgb light keyboard
I went to upload a MP4 video file today. When I try to upload the video on here it gave me "opps something went wrong". Does the site not support Mp4's? it won't show up If I use the upload button, but it says you can drag and drop. I get the opps message when I do the drag and drop
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
24,334 (3.65/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
mp4 isnt supported. i could allow the extension, but maximum attachment size is 8 mb, so probably too small for any kind of video
 

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
17,410 (3.25/day)
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K @ 4GHz
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (2 x 8GB Corsair Vengeance Black DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) MSI RTX 2080 SUPER Gaming X Trio
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Black 4TB | WD Blue 6TB
Display(s) BenQ XL2720Z (144Hz, 3D Vision 2, 1080p) | Asus MG28UQ (4K, 60Hz, FreeSync compatible)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Mouse Microsoft Intellimouse Pro - Black Shadow
Keyboard Yes
Software Windows 10 Pro 64-bit
mp4 isnt supported. i could allow the extension, but maximum attachment size is 8 mb, so probably too small for any kind of video
And of course, if you increased that limit to accommodate the "typical" video, you'll soon find yourself hosting terabytes of data that hardly ever gets accessed and its associated running costs. I can't imagine you wanting that situation.
 
Joined
Jul 5, 2013
Messages
19,963 (6.00/day)
Location
USA
I went to upload a MP4 video file today. When I try to upload the video on here it gave me "opps something went wrong". Does the site not support Mp4's? it won't show up If I use the upload button, but it says you can drag and drop. I get the opps message when I do the drag and drop
Try uploading to YouTube and linking from there. YouTube channels are free to start and easy to setup.

And of course, if you increased that limit to accommodate the "typical" video, you'll soon find yourself hosting terabytes of data that hardly ever gets accessed and its associated running costs.
Exactly, and that is a bad idea. YouTube and other video hosting sites exist for that purpose.
 
Joined
Dec 16, 2017
Messages
2,528 (1.49/day)
Location
Buenos Aires, Argentina
System Name System V
Processor AMD Ryzen 5 3600
Motherboard Asus Prime X570-P
Cooling AMD Wraith Stealth // a bunch of 120 mm Xigmatek 1500 RPM fans (2 ins, 3 outs)
Memory 2x8GB Ballistix Sport LT 3200 MHz (BLS8G4D32AESCK.M8FE) (CL16-18-18-36)
Video Card(s) Gigabyte AORUS Radeon RX 580 8 GB
Storage SHFS37A240G / DT01ACA200 / WD20EZRX / MKNSSDTR256GB-3DL / LG BH16NS40 / ST10000VN0008
Display(s) LG 22MP55 IPS Display
Case NZXT Source 210
Audio Device(s) Logitech G430 Headset
Power Supply Corsair CX650M
Mouse Microsoft Trackball Optical 1.0
Keyboard HP Vectra VE keyboard (Part # D4950-63004)
Software Whatever build of Windows 11 is being served in Dev channel at the time.
Benchmark Scores Corona 1.3: 3120620 r/s Cinebench R20: 3355 FireStrike: 12490 TimeSpy: 4624
Try uploading to YouTube and linking from there. YouTube channels are free to start and easy to setup.


Exactly, and that is a bad idea. YouTube and other video hosting sites exist for that purpose.
... I need a "THIS" reaction :laugh:
 
Joined
Apr 8, 2010
Messages
901 (0.20/day)
Processor Intel Core i5 8400
Motherboard Gigabyte Z370N-Wifi
Cooling Silverstone AR05
Memory Micron Crucial 16GB DDR4-2400
Video Card(s) Gigabyte GTX1080 G1 Gaming 8G
Storage Micron Crucial MX300 275GB
Display(s) Dell U2415
Case Silverstone RVZ02B
Power Supply Silverstone SSR-SX550
Keyboard Ducky One Red Switch
Software Windows 10 Pro 1909
For the past month or so I am unable to access TPU website on my home PC, tried resetting Edge, and using a fresh install of Firefox.
Using my phone (with wifi at home or 4G or wifi at work) I can access TPU with no problem.
Using my PC at work I can also open up TPU with no problem.
I guess there is something going on with my PC? How can I troubleshoot this and if I should start a thread on this, where should I post it?
 

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
54,464 (8.35/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800X (PBO tweaked, 4.4-5.05GHz)
Motherboard Asus x570 Gaming-F
Cooling Alphacool Apex UV - EK Quantum Velocity AM4 + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3800 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V, SoC 1.15V Hynix MJR)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to either 1500Mhz 0.737v | 1700Mhz 0.75v | 1900Mhz 0.9v
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + WD AN1500 1TB + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Kogan 32" 4K 72Hz + Gigabyte G32QC (1440p 165Hz) + Phillips 328m6fjrmb (1440p 144Hz)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE (custom white and steel keycaps)
VR HMD Oculus Rift S
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS)
Benchmark Scores I don't quite know how i managed to get such a top tier PC, I am not rich.
For the past month or so I am unable to access TPU website on my home PC, tried resetting Edge, and using a fresh install of Firefox.
Using my phone (with wifi at home or 4G or wifi at work) I can access TPU with no problem.
Using my PC at work I can also open up TPU with no problem.
I guess there is something going on with my PC? How can I troubleshoot this and if I should start a thread on this, where should I post it?
You may have got an accidental IP ban, does the home PC work if it's using the phones mobile data network?
 
Joined
Apr 8, 2010
Messages
901 (0.20/day)
Processor Intel Core i5 8400
Motherboard Gigabyte Z370N-Wifi
Cooling Silverstone AR05
Memory Micron Crucial 16GB DDR4-2400
Video Card(s) Gigabyte GTX1080 G1 Gaming 8G
Storage Micron Crucial MX300 275GB
Display(s) Dell U2415
Case Silverstone RVZ02B
Power Supply Silverstone SSR-SX550
Keyboard Ducky One Red Switch
Software Windows 10 Pro 1909
You may have got an accidental IP ban, does the home PC work if it's using the phones mobile data network?
Oops forgot to mention that, still doesn't work with mobile network
 

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
54,464 (8.35/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800X (PBO tweaked, 4.4-5.05GHz)
Motherboard Asus x570 Gaming-F
Cooling Alphacool Apex UV - EK Quantum Velocity AM4 + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3800 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V, SoC 1.15V Hynix MJR)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to either 1500Mhz 0.737v | 1700Mhz 0.75v | 1900Mhz 0.9v
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + WD AN1500 1TB + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Kogan 32" 4K 72Hz + Gigabyte G32QC (1440p 165Hz) + Phillips 328m6fjrmb (1440p 144Hz)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE (custom white and steel keycaps)
VR HMD Oculus Rift S
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS)
Benchmark Scores I don't quite know how i managed to get such a top tier PC, I am not rich.
Oops forgot to mention that, still doesn't work with mobile network
disable adblockers, that was a common issue a while back with specific ones that went nuts and declared war on TPU for no reason
 
Joined
Feb 20, 2020
Messages
5,252 (5.80/day)
Location
Texas
System Name Ghetto Rigs x299 & z490 & x99
Processor 9940x w/Optimus SigV2 & 10900k w/Optimus Foundation & 5930k w/Noctua D15
Motherboard X299 Rampage VI Apex & z490 Maximus XII Apex & x99 Sabertooth
Cooling D5 combo/280 GTX/ VRM water block copper/280 GTX/ D5 Top/Optimus sigV2/TitanXp/Mora 360x2
Memory Trident-Z 3600C16 4x8gb & Trident-Z Royal 4000c16 2x16gb & Trident-Z 3200c14 4x8gb
Video Card(s) 1080ti FTW3 & Titan Xp & evga 980ti gaming
Storage 970 evo plus 500gb & 970 evo 500gb many sammy 2.5" ssd's and WD BLK hdd's
Display(s) 1-AOC G2460PG 24"G-Sync 144Hz/ 2nd 1-ASUS VG248QE 24"/ 3rd LG 43" series
Case D450 second floor for 2nd rad x2/ Cherry Entertainment center on Test bench
Audio Device(s) Built in Realtek x2 with 2-Insignia 2.0 sound bars & 1-LG sound bar
Power Supply EVGA 1200P2 & 1000P2 with APC AX1500 & 850P2 with CyberPower-GX1325U & 750P2
Mouse Redragon Perdition x3
Keyboard G710+x3
Software Win-7 pro x3 and Linux Cinnamon 20.2x2 & win-10 & 11pro x3
Benchmark Scores Are in the benchmark section
Hi,
I use ublock origin and have not white listed tpu and have no issues connecting besides being busy doing other things lately
So doubt it's add block.

For the past month or so I am unable to access TPU website on my home PC, tried resetting Edge, and using a fresh install of Firefox.
Using my phone (with wifi at home or 4G or wifi at work) I can access TPU with no problem.
Using my PC at work I can also open up TPU with no problem.
I guess there is something going on with my PC? How can I troubleshoot this and if I should start a thread on this, where should I post it?
Use in-private browsing.
 
Top