• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Technical Issues - TPU Main Site & Forum (2022)

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
54,386 (8.35/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800X (PBO tweaked, 4.4-5.05GHz)
Motherboard Asus x570 Gaming-F
Cooling EK Quantum Velocity AM4 + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate. Dual rad.
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3800 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V, SoC 1.15V Hynix MJR)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to 1500Mhz 0.737v | 1600Mhz 0.75v | 1900Mhz 0.9v
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + WD AN1500 1TB + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Kogan 32" 4K 72Hz +Gigabyte G32QC (1440p 165Hz) + Phillips 328m6fjrmb (1440p 144Hz)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE (custom white and steel keycaps)
VR HMD Oculus Rift S
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS)
Benchmark Scores I don't quite know how i managed to get such a top tier PC, I am not rich.
DNS, proxies, adblockers, ISP issues, network configs (IPv4/v6?), antivirus, firewalls...
 
Joined
Mar 15, 2017
Messages
115 (0.06/day)
Regardless, It's not Firefox and it's not TPU. It's something about your configurations.
As much as I appreciate your input and I don't mean to offend you, I feel obliged to say that you're being unnecessarily absolute in your claims.

Also, @windwhirl already said he successfully broke it. It's not sokething unique to me.
DNS, proxies, adblockers, ISP issues, network configs (IPv4/v6?), antivirus, firewalls...
I already said that add-ons being present or absent makes no difference (because you mentioned adblock), and as as far as all the other stuff - it's happening on both WiFi and mobile data, so it's all dynamic values there. No custom network config, it's on auto. No AV or firewall apps running.
 
Joined
Jul 5, 2013
Messages
19,855 (5.98/day)
Location
USA
I feel obliged to say that you're being unnecessarily absolute in your claims.
There is a reason for that. In an effort to help W1zzard with the site, whenever someone states a problem, I try to reproduce it. I have 4 PCs, 3 laptops, 4 tablets and 3 phones at my personal disposal. I've tried to reproduce what you originally showed on my systems starting with my Android phone, then the tablets then the PCs. I tried several different versions of Firefox, with and without addons/extensions enabled. No dice. Only windwhirl reported a similar condition. In absence of anyone else reporting in, and there are a TON of Firefox users here at TPU, this is unlikely to be TPU/Firefox issues and more likely a configuration issue with your particular devices. It's very likely a glitch with the zoom function within the host OS(the specific version of Android on your phones).

Having seen glitches like this before, I am 95% certain the problem is on your devices, not FF or TPU. My level certainty is based on experience and a lack of any technical merit. So unless W1zzard is able to reproduce it and find a technical solution, you should likely try adjusting the settings on your phone, or just use a different device.
 
Joined
Mar 15, 2017
Messages
115 (0.06/day)
I have 4 PCs, 3 laptops, 4 tablets and 3 phones at my personal disposal. I've tried to reproduce what you originally showed on my systems starting with my Android phone, then the tablets then the PCs.
I already said it's only a problem on mobile. And while you say you haven't been able to reproduce it, I've got 100% success in 4 out of 4 mobile devices. Why should your experience outweigh mine?

I tried several different versions of Firefox, with and without addons/extensions enabled. No dice. Only windwhirl reported a similar condition. In absence of anyone else reporting in, and there are a TON of Firefox users here at TPU, this is unlikely to be TPU/Firefox issues and more likely a configuration issue with your particular devices. It's very likely a glitch with the zoom function within the host OS(the specific version of Android on your phones).

Having seen glitches like this before, I am 95% certain the problem is on your devices, not FF or TPU.
Yes, the site probably has a lot of traffic. But let's think about it -- how many people run Firefox? Probably something below 5%. Out of those, how many would simultaneously:

a) be on mobile
b) have text scaling above default enabled
c) have seen the issue at all (it's not the home page, but a very particular spot on the site)
d) have an active account
e) know that there's a technical issues thread
f) know how to reproduce the issue
g) care enough to visit issues thread and report?

That all leaves a very, very narrow set of people. It's probably as edge case as it gets. I'm pretty sure windwhirl only managed to successfully reproduce the issue because he had very specific instructions on how to do it after reading this very thread, not because he encountered the issue himself. Hell, I would've never known myself if the small phone wasn't factory set to scale texts or if I'd just used Chrome.

So unless W1zzard is able to reproduce it and find a technical solution, you should likely try adjusting the settings on your phone, or just use a different device.
Or I could just use Chrome, because that isn't affected.

Should we continue with this useless bickering or should we just wait for W1zzard to chime in?
 
Last edited:

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
24,328 (3.65/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
how many people run Firefox? Probably something below 5%
On mobile? Probably less than that. It's still worth fixing.

My biggest issue is reproducing it .. iPhone user here :)
 
Joined
Jul 5, 2013
Messages
19,855 (5.98/day)
Location
USA
Why should your experience outweigh mine?
It shouldn't. But if only one person can reproduce the problem you're having, that problem is unlikely to be a FireFox or TPU problem and very much more likely to be specific to your devices.
But let's think about it -- how many people run Firefox? Probably something below 5%.
On mobile? Probably less than that.
This.
It's still worth fixing.
But also this and...
My biggest issue is reproducing it
This.


If only one other user can reproduce it, finding a solution is like looking for a needle in a haystack 1 kilometer cubed without the advantage of a magnet. Finding a solution for this issue is not going to be practical.
Or I could just use Chrome, because that isn't affected.
And there we are. Though I would recommend Brave instead. It doesn't spy on or track you.
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
37,275 (6.76/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
On a specific users profile there is security issues on it, also the name has a drop shadow on it, so you cant view system specs.

mworthyc is the users name.
 

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
54,386 (8.35/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800X (PBO tweaked, 4.4-5.05GHz)
Motherboard Asus x570 Gaming-F
Cooling EK Quantum Velocity AM4 + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate. Dual rad.
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3800 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V, SoC 1.15V Hynix MJR)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to 1500Mhz 0.737v | 1600Mhz 0.75v | 1900Mhz 0.9v
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + WD AN1500 1TB + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Kogan 32" 4K 72Hz +Gigabyte G32QC (1440p 165Hz) + Phillips 328m6fjrmb (1440p 144Hz)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE (custom white and steel keycaps)
VR HMD Oculus Rift S
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS)
Benchmark Scores I don't quite know how i managed to get such a top tier PC, I am not rich.
On a specific users profile there is security issues on it, also the name has a drop shadow on it, so you cant view system specs.

mworthyc is the users name.
I dont see anything like that here
 

thewizard-oz

New Member
Joined
Dec 18, 2019
Messages
1 (0.00/day)
Location
Perth Australia
Where is the Help or instructions on how to use or understand what the TS Bench results mean and what I can change please?

Thanks.
 

Lenne

S.T.A.R.S.
Joined
Dec 16, 2012
Messages
8,532 (2.42/day)
Location
Finland
System Name Gaming / HTPC
Processor AMD Ryzen 5 3600 / Intel Xeon X5675
Motherboard Gigabyte B550M Aorus Elite / Asus P6X58D-E
Cooling Arctic Freezer 50 / Alphacool h2o
Memory 32GB HyperX DDR4 / 18GB HyperX DDR3
Video Card(s) Gigabyte GTX 1080 Ti / Asus R9 290X Platinum
Storage ~2TB of SSDs + 2TB / 240GB of SSDs + 1.25TB
Display(s) 2x 24" 1080p / 40" 1080p HDTV
Case Define Mini C / Corsair 4000D Airflow White
Audio Device(s) DAC + Superlux HD668B / Corsair HS35 Carbon
Power Supply Fractal Ion 550W / Seasonic Focus+ Gold 750W
Mouse Logitech MX518 Legendary / Logitech G400s
Keyboard NOS C450 Mini Pro RGB / IBM Keyboard
VR HMD Oculus Rift CV1
Software Win 11 Pro ENG / Win 10 Pro ENG
On a specific users profile there is security issues on it, also the name has a drop shadow on it, so you cant view system specs.

mworthyc is the users name.
I also couldn't update mine but worked on second attempt.
 
Joined
Dec 16, 2017
Messages
2,526 (1.49/day)
Location
Buenos Aires, Argentina
System Name System V
Processor AMD Ryzen 5 3600
Motherboard Asus Prime X570-P
Cooling AMD Wraith Stealth // a bunch of 120 mm Xigmatek 1500 RPM fans (2 ins, 3 outs)
Memory 2x8GB Ballistix Sport LT 3200 MHz (BLS8G4D32AESCK.M8FE) (CL16-18-18-36)
Video Card(s) Gigabyte AORUS Radeon RX 580 8 GB
Storage SHFS37A240G / DT01ACA200 / WD20EZRX / MKNSSDTR256GB-3DL / LG BH16NS40 / ST10000VN0008
Display(s) LG 22MP55 IPS Display
Case NZXT Source 210
Audio Device(s) Logitech G430 Headset
Power Supply Corsair CX650M
Mouse Microsoft Trackball Optical 1.0
Keyboard HP Vectra VE keyboard (Part # D4950-63004)
Software Whatever build of Windows 11 is being served in Dev channel at the time.
Benchmark Scores Corona 1.3: 3120620 r/s Cinebench R20: 3355 FireStrike: 12490 TimeSpy: 4624
Where is the Help or instructions on how to use or understand what the TS Bench results mean and what I can change please?

Thanks.

You're better off asking in the ThrottleStop subforum


I have never used it though, so I can't say much else.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
24,328 (3.65/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
On a specific users profile there is security issues on it, also the name has a drop shadow on it, so you cant view system specs.

mworthyc is the users name.
I found a completely white profile banner, which causes XF to apply a black border around the username for better contrast.
For testing I removed it and everything looks normal now.

Which security issue did you find?

@mworthyc thoughts? sorry for deleting your profile background, didn't consider saving it first so I can restore
 
Joined
Dec 16, 2017
Messages
2,526 (1.49/day)
Location
Buenos Aires, Argentina
System Name System V
Processor AMD Ryzen 5 3600
Motherboard Asus Prime X570-P
Cooling AMD Wraith Stealth // a bunch of 120 mm Xigmatek 1500 RPM fans (2 ins, 3 outs)
Memory 2x8GB Ballistix Sport LT 3200 MHz (BLS8G4D32AESCK.M8FE) (CL16-18-18-36)
Video Card(s) Gigabyte AORUS Radeon RX 580 8 GB
Storage SHFS37A240G / DT01ACA200 / WD20EZRX / MKNSSDTR256GB-3DL / LG BH16NS40 / ST10000VN0008
Display(s) LG 22MP55 IPS Display
Case NZXT Source 210
Audio Device(s) Logitech G430 Headset
Power Supply Corsair CX650M
Mouse Microsoft Trackball Optical 1.0
Keyboard HP Vectra VE keyboard (Part # D4950-63004)
Software Whatever build of Windows 11 is being served in Dev channel at the time.
Benchmark Scores Corona 1.3: 3120620 r/s Cinebench R20: 3355 FireStrike: 12490 TimeSpy: 4624
Which security issue did you find?
I checked that too yesterday. It threw a security error message (such as when you try to interact with the forums in ways that require you to be logged in, such as posting or reacting to messages, but are not actually logged in due to cookies being too old).

It seems to be fine now, though.
 

eidairaman1

The Exiled Airman
Joined
Jul 2, 2007
Messages
37,275 (6.76/day)
Location
Republic of Texas (True Patriot)
System Name PCGOD
Processor AMD FX 8350@ 5.0GHz
Motherboard Asus TUF 990FX Sabertooth R2 2901 Bios
Cooling Scythe Ashura, 2×BitFenix 230mm Spectre Pro LED (Blue,Green), 2x BitFenix 140mm Spectre Pro LED
Memory 16 GB Gskill Ripjaws X 2133 (2400 OC, 10-10-12-20-20, 1T, 1.65V)
Video Card(s) AMD Radeon 290 Sapphire Vapor-X
Storage Samsung 840 Pro 256GB, WD Velociraptor 1TB
Display(s) NEC Multisync LCD 1700V (Display Port Adapter)
Case AeroCool Xpredator Evil Blue Edition
Audio Device(s) Creative Labs Sound Blaster ZxR
Power Supply Seasonic 1250 XM2 Series (XP3)
Mouse Roccat Kone XTD
Keyboard Roccat Ryos MK Pro
Software Windows 7 Pro 64
I dont see anything like that here
I found a completely white profile banner, which causes XF to apply a black border around the username for better contrast.
For testing I removed it and everything looks normal now.

Which security issue did you find?

@mworthyc thoughts? sorry for deleting your profile background, didn't consider saving it first so I can restore
Told you there was a problem @Mussels @MaenadFIN

@W1zzard

It was this below, it is fixed thanks to you making the change

I checked that too yesterday. It threw a security error message (such as when you try to interact with the forums in ways that require you to be logged in, such as posting or reacting to messages, but are not actually logged in due to cookies being too old).

It seems to be fine now, though.
Yeah it's fixed now, because even clearing cookies didnt fix it.
 

Attachments

  • Screenshot_20220130-233334_Firefox Beta.jpg
    Screenshot_20220130-233334_Firefox Beta.jpg
    260.3 KB · Views: 20

Kanan

Tech Enthusiast & Gamer
Joined
Aug 22, 2015
Messages
3,517 (1.38/day)
Location
Europe
System Name eazen corp | Xentronon 7.2
Processor AMD Ryzen 7 3700X // PBO max.
Motherboard Asus TUF Gaming X570-Plus
Cooling Noctua NH-D14 SE2011 w/ AM4 kit // 3x Corsair AF140L case fans (2 in, 1 out)
Memory G.Skill Trident Z RGB 2x16 GB DDR4 3600 @ 3800, CL16-19-19-39-58-1T, 1.4 V
Video Card(s) Asus ROG Strix GeForce RTX 2080 Ti modded to MATRIX // 2000-2100 MHz Core / 1938 MHz G6
Storage Silicon Power P34A80 1TB NVME/Samsung SSD 830 128GB&850 Evo 500GB&F3 1TB 7200RPM/Seagate 2TB 5900RPM
Display(s) Samsung 27" Curved FS2 HDR QLED 1440p/144Hz&27" iiyama TN LED 1080p/120Hz / Samsung 40" IPS 1080p TV
Case Corsair Carbide 600C
Audio Device(s) HyperX Cloud Orbit S / Creative SB X AE-5 @ Logitech Z906 / Sony HD AVR @PC & TV @ Teufel Theater 80
Power Supply EVGA 650 GQ
Mouse Logitech G700 @ Steelseries DeX // Xbox 360 Wireless Controller
Keyboard Corsair K70 LUX RGB /w Cherry MX Brown switches
VR HMD Still nope
Software Win 10 Pro
Benchmark Scores 15 095 Time Spy | P29 079 Firestrike | P35 628 3DM11 | X67 508 3DM Vantage Extreme
I'm unable to paste url-links into messages or posts, don't know if it has to do me being on mobile or not, but I guess something is broken.
 
Joined
Jul 5, 2013
Messages
19,855 (5.98/day)
Location
USA
I saw the following a few moment ago.
TPU-PrivateMessageHeader.jpg

The PM in question was a user asking about a technical aspect of the NVidia Desktop Manager. Perfectly innocent.

However, that warning makes me wonder: Should we users be worried about scammers on TPU?
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
24,328 (3.65/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
This is no longer a big deal, but a few months ago people registered, posted GPU sales and wanted crypto payment upfront.
Or registered, replied to posted deals and wanted to pay with stolen $$

This warning only shows for users with <x posts

In other news, has anyone noticed how well our servers are running since we moved? Everything humming along nicely
 
Joined
Jul 5, 2013
Messages
19,855 (5.98/day)
Location
USA
This is no longer a big deal, but a few months ago people registered, posted GPU sales and wanted crypto payment upfront.
Or registered, replied to posted deals and wanted to pay with stolen $$

This warning only shows for users with <x posts
Ok, good to know.
In other news, has anyone noticed how well our servers are running since we moved? Everything humming along nicely
It has been a delightful experience! Pages load quickly and no glitches. Your new host seems to be excellent!
 
Joined
Dec 16, 2017
Messages
2,526 (1.49/day)
Location
Buenos Aires, Argentina
System Name System V
Processor AMD Ryzen 5 3600
Motherboard Asus Prime X570-P
Cooling AMD Wraith Stealth // a bunch of 120 mm Xigmatek 1500 RPM fans (2 ins, 3 outs)
Memory 2x8GB Ballistix Sport LT 3200 MHz (BLS8G4D32AESCK.M8FE) (CL16-18-18-36)
Video Card(s) Gigabyte AORUS Radeon RX 580 8 GB
Storage SHFS37A240G / DT01ACA200 / WD20EZRX / MKNSSDTR256GB-3DL / LG BH16NS40 / ST10000VN0008
Display(s) LG 22MP55 IPS Display
Case NZXT Source 210
Audio Device(s) Logitech G430 Headset
Power Supply Corsair CX650M
Mouse Microsoft Trackball Optical 1.0
Keyboard HP Vectra VE keyboard (Part # D4950-63004)
Software Whatever build of Windows 11 is being served in Dev channel at the time.
Benchmark Scores Corona 1.3: 3120620 r/s Cinebench R20: 3355 FireStrike: 12490 TimeSpy: 4624
In other news, has anyone noticed how well our servers are running since we moved? Everything humming along nicely
Nothing wrong to report.

I do get logged out rather frequently (every couple of days or so), but that's likely a glitch on my side due to Firefox running with stricter privacy controls than normal.

Additionally, my Firefox configuration is set to report version 100, so I'm not sure if that might break something else (though outside of the logouts, the forums work perfectly for me).
 
Joined
Apr 11, 2021
Messages
808 (1.67/day)
Location
ÐҼƱ₸ꞨƇҤՆԹՌÐ
System Name °( ఠ ͟ʖ ఠ)° | egon 11v1
Processor Intel | i7 _ 11700K | 5GHz all |
Motherboard Asus | ROG Strix -- Z 590-E wifi
Cooling Asus | ROG Ryujin 240 2* _Noctua F PPC °3000 | 4+1* _beQuiet_ Silent/Light Wings 3 °2200
Memory G Skill | Trident Z *RGB @ 4266_ | _15-15-15-30_ | _[331~1N]
Video Card(s) Asus | ROG Strix -- RTX 3070Ti_ #OC Edition
Storage Samsung -- 2* 980pro , 970pro/evo+ , 860evo |ADATA SU 800 | Toshiba HDD | WD red+ HDD
Display(s) Alienware | AW3821DW _ 38" {3840*1600} wide - curved
Case be Quiet | DARK BASE PRO 900 --- _rev. 2 --- #Silver
Audio Device(s) Asus | ROG Throne - Qi_7.1 | LOGITECH_G560 Speaker (RGB)
Power Supply be Quiet | DARK Power PRO 12 __ 1200W *titanium
Mouse Razer | NAGA Trinity (19 buttons)
Keyboard Razer | Huntsman V2 analog | Razer Goliathus (RGB) black
VR HMD Razer | Kraken Ultimate HEADSET __7.1 THX ____| DX RACER - Gaming Leather Chair_____ VR?? is odd!
Software Windows 11 Pro
Benchmark Scores See signature URL
This is no longer a big deal, but a few months ago people registered, posted GPU sales and wanted crypto payment upfront.
Or registered, replied to posted deals and wanted to pay with stolen $$

This warning only shows for users with <x posts

In other news, has anyone noticed how well our servers are running since we moved? Everything humming along nicely

Now the servers running with:
hocus pocus witch GIF

Like it.
;)
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
24,328 (3.65/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
I do get logged out rather frequently (every couple of days or so), but that's likely a glitch on my side due to Firefox running with stricter privacy controls than normal.
Works perfectly for me, I haven't entered my PW on TPU for months, using FF too, with standard privacy controls, but +adblock +ghostery +ublock +idontcareaboutcookies
 
Joined
Aug 4, 2020
Messages
1,023 (1.39/day)
Location
::1
palemoon (firefox derivative) reporting in.
cookies set to autoclear, but exception set for TPU.
ip's static (using my server as proxy).
haven't been logged out for uhm ... half a year or something now?
 

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
17,401 (3.25/day)
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K @ 4GHz
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (2 x 8GB Corsair Vengeance Black DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) MSI RTX 2080 SUPER Gaming X Trio
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Black 4TB | WD Blue 6TB
Display(s) BenQ XL2720Z (144Hz, 3D Vision 2, 1080p) | Asus MG28UQ (4K, 60Hz, FreeSync compatible)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Mouse Microsoft Intellimouse Pro - Black Shadow
Keyboard Yes
Software Windows 10 Pro 64-bit
In other news, has anyone noticed how well our servers are running since we moved? Everything humming along nicely
Yup, very snappy. And this is on the work laptop running through a VPN no less. It's even better on my home PC with no VPN.
 
Top