1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TechPowerUp & PowerColor "Pimp my Rig" 2012 - Details and Goodies for our Readers

Discussion in 'News' started by btarunr, Sep 3, 2012.

  1. blibba

    blibba

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    858 (0.34/day)
    Thanks Received:
    201
    Location:
    London, UK
    No you wouldn't. Only a handful of people will score the magic "1".
     
  2. uuuaaaaaa

    Joined:
    Sep 2, 2011
    Messages:
    530 (0.29/day)
    Thanks Received:
    239
    Location:
    Porto
    Rig is set up already, lets see I can go below 5. Last year I managed a 5.
     
  3. camoxiong

    camoxiong

    Joined:
    Dec 20, 2010
    Messages:
    655 (0.32/day)
    Thanks Received:
    58
    Location:
    Fresno, CA
    so any computer is welcome to do it?
     
  4. Kalevalen

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Messages:
    42 (0.02/day)
    Thanks Received:
    9
    *edit, My bad I just realised you can't post your options on here
     
    Last edited: Sep 5, 2012
  5. vavyn

    Joined:
    Aug 4, 2010
    Messages:
    27 (0.01/day)
    Thanks Received:
    1
    Guys.. getting the score of 1 is not easy. SO don't assume there's a 1 already. Plus if there's a 1 I'm sure they will post it here since it is first come first serve. Eg first submission wins.
     
  6. XSI

    XSI

    Joined:
    Sep 4, 2012
    Messages:
    381 (0.26/day)
    Thanks Received:
    182
    Location:
    Vilnius. Lithuania
    man...I really hate loosers mentality. first of all its to assume, everything is lost then complainings follow as it was ment to be...
    either do something or zip It. if you dont plan to succed/win you plan to fail/loose.
    no offence or bad feelings towards any member of this community, guys keep your act together,please, seriously
    do you wanna win?do you want to participate, do you want to prove yourself or your skills or do you come here to complain????
     
  7. Enmity New Member

    Joined:
    Mar 18, 2009
    Messages:
    454 (0.17/day)
    Thanks Received:
    36
    Location:
    New Zealand
    hmm, think i've got an old nvidia mx440 out theres somewhere? lol...
     
  8. Totally

    Joined:
    Nov 21, 2010
    Messages:
    108 (0.05/day)
    Thanks Received:
    23
    Location:
    Right where I want to be
    Norton AV
     
    Maban says thanks.
  9. W1zzard

    W1zzard Administrator Staff Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Messages:
    16,351 (3.64/day)
    Thanks Received:
    15,200
    I just got a clarification from PowerColor regarding the rules. No notebooks of any kind are allowed. No exceptions for MXM

    Also the best score so far is not 1 so you still have chance
     
    Last edited: Sep 6, 2012
    damric says thanks.
    10 Year Member at TPU
  10. bigboi86

    bigboi86 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2006
    Messages:
    1,450 (0.38/day)
    Thanks Received:
    35
    Location:
    techPowerUp!
    Just scored 13..

    Almost there.
     
    10 Year Member at TPU
  11. Morgoth

    Morgoth

    Joined:
    Aug 4, 2007
    Messages:
    3,804 (1.15/day)
    Thanks Received:
    253
    Location:
    Netherlands
    i tryd to do ray tracing in the background while running 3dmark03 looks like cpu does not effect it niether does furmark so im thinkin abouth rendering heavy gpu models above 6 millions polygons at once
     
  12. uuuaaaaaa

    Joined:
    Sep 2, 2011
    Messages:
    530 (0.29/day)
    Thanks Received:
    239
    Location:
    Porto
    Got 6 on my 2nd run.
     
  13. Atom_Anti

    Atom_Anti New Member

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Messages:
    176 (0.05/day)
    Thanks Received:
    21
    Location:
    Captiva Isaland, Florida USA
    It is too bad no notebooks are allowed. I only have one desktop with 3Dfx VooDoo 5 5500 AGP, but that is not support DirectX 9 effects for 3DMark03.
     
  14. Krazy Owl

    Krazy Owl New Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    900 (0.53/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Montreal
    If it's an integrated graphic card with Dx9 is it considered as a stand alone card?
     
  15. Maban

    Maban

    Joined:
    Mar 6, 2008
    Messages:
    2,722 (0.88/day)
    Thanks Received:
    1,329
    Location:
    Minnesota
    No.
     
  16. Krazy Owl

    Krazy Owl New Member

    Joined:
    Jan 12, 2012
    Messages:
    900 (0.53/day)
    Thanks Received:
    77
    Location:
    Montreal
    Then I'm screwed I don't have any standalone card. Ok i'm out.
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)