• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

[Test Build] Fix Connection Issues

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
19,782 (3.49/day)
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
This build will show an error message why it can't connect.

For example:
 

Attachments

Joined
Nov 30, 2015
Messages
701 (0.48/day)
Location
Croatia
Processor Core i5-2400 @3,1 GHz
Motherboard Gigabyte GA-B75M-D3H
Cooling LC Power LC-CC-95
Memory HyperX Genesis 2x4GB @1333 MHz
Video Card(s) Palit GTX 750 Ti StormX OC 2GB
Storage WD Blue 1TB/ Crucial BX500 120GB/ Seagate 500GB
Display(s) ASUS VW190DE
Case Deepcool Smarter /w 2x Zalman 1000RPM
Audio Device(s) Onboard
Power Supply FSP Hexa+ 400W
Mouse Microsoft WMO 1.1A
Keyboard IBM KB-8926
Software W7 Pro 64-bit
Benchmark Scores Turns on on the first try! Usually.
Seems to be working for me, no errors now. I didn't go through with installation but it let me select the driver, both manual and recommended and it got to the feature select screen.
 
Joined
Dec 14, 2006
Messages
454 (0.10/day)
System Name Ed-PC
Processor Intel i5-3570k
Motherboard Asus P8Z77 V-Pro
Cooling CM 212 evo
Memory Crucial Ballistix Tactical Tracer DDR3 1600 8GB
Video Card(s) Nvidia MSI 660ti PE OC
Storage WD black 500gig
Case Corsair 500R
Audio Device(s) onboard
Power Supply Corsair 650TX V2
Software Win7 Pro 64bit
Seems to be working for me, no errors now. I didn't go through with installation but it let me select the driver, both manual and recommended and it got to the feature select screen.
I think what Wizzard means is now if connections bad it will give you a clue as to why what is happening.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
19,782 (3.49/day)
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
Seems to be working for me, no errors now. I didn't go through with installation but it let me select the driver, both manual and recommended and it got to the feature select screen.
Thanks

I think what Wizzard means is now if connections bad it will give you a clue as to why what is happening.
Yeah, that, too. I also increased the network timeout from 20 seconds to 60 seconds
 
Joined
Jun 2, 2015
Messages
99 (0.06/day)
Location
Charleston, SC
System Name EchelonV
Processor AMD Ryzen 5 2600X
Motherboard Asus Prime X470-Pro
Cooling Corsair H115i
Memory G.Skill Flare X 2x8GB (F4-3200C16-8GFX)
Video Card(s) Sapphire Radeon 5700XT
Storage Intel 660P 2TB NVMe; 6xWD5000HHTZ RAID-0
Display(s) Dell U3415W
Case Corsair Carbide 678c
Audio Device(s) SteelSeries Siberia 800
Power Supply Corsair RM650X; CyberPower CP1500PFCLCD
Mouse SteelSeries Rival 100
Keyboard Cooler Master CK550
Software Windows 10 Professional 1903
Benchmark Scores Cinebench R15 3.9GHz = 1404
I tried to wireshark the application when it launched, and it crashes wireshark literally every time. I don't even know how that's possible LOL

Edit:

I did briefly see a connection attempt (before it crashed) to gpu.me (url), is that from this application?
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
19,782 (3.49/day)
Processor Core i7-4790K
Memory 16 GB
Video Card(s) GTX 1080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 7
I did briefly see a connection attempt (before it crashed) to gpu.me (url), is that from this application?
Yes. That's the only host it ever talks to. It only loads data, doesn't submit anything
 
Top