• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The Asus ROG to have stretchable window

Joined
Oct 12, 2014
Messages
23 (0.01/day)
Location
Australia
The standard edition, you can stretch the window as far wide(or lengthy) as you want, with the ROG skinned one, you can't - can you make this happen to the ROG skinned one too or not?
 
Joined
Oct 12, 2014
Messages
23 (0.01/day)
Location
Australia
I guess this either got ignored or I wasn't being clear enough and overlooked as senseless spam to the forums...lets go again but with some illustrations as examples:

Untitled.png


Now, currently only vanilla standard UI has the ability to stretch the window but the ROG skin does not but I have illustrated an example where it *could* be able to stretch the window... I want to use the ROG skinned version but being not able to stretch the window to see all the details is a bit annoying....I would use the standard edition if there was an option to change skins, but there is not... So I now ask if you can kindly add an option to make the ROG skin stretchable so that I can enlarge the viewing area for more details OR integrate skins in the standard edition(therefore nullifying the download for the ROG skin and other skinned ones) and let the users pick which skin they want to use all the while still keeping the ability to stretch the windows as is...
 
Joined
Oct 17, 2012
Messages
9,780 (2.69/day)
Location
Massachusetts
System Name Americas cure is the death of Social Justice & Political Correctness
Processor i7-11700K
Motherboard Asrock Z590 Extreme wifi 6E
Cooling Noctua NH-U12A
Memory 32GB Corsair RGB fancy boi 5000
Video Card(s) RTX 3090 Reference
Storage Samsung 970 Evo 1Tb + Samsung 970 Evo 500Gb
Display(s) Dell - 27" LED QHD G-SYNC x2
Case Fractal Design Meshify-C
Audio Device(s) on board
Power Supply Seasonic Focus+ Gold 1000 Watt
Mouse Logitech G502 spectrum
Keyboard AZIO MGK-1 RGB (Kaith Blue)
Software Win 10 Professional 64 bit
Benchmark Scores the MLGeesiest
I'm not able to stretch or resize gpuZ's windows.... either I'm the odd man out or you are. I've never known GPUZ to be resizable.

*edit*

i cant stretch the MAIN window. the sensor one can tho. never needed to tho, so thats likely why i never noticed.

I wonder if it's a brand thing.... meaning he's not allowed to mess with the branding from ROGo_O ??I don't know, just a thought
 
Last edited:
Joined
Oct 12, 2014
Messages
23 (0.01/day)
Location
Australia
I'm not able to stretch or resize gpuZ's windows.... either I'm the odd man out or you are. I've never known GPUZ to be resizable.

*edit*

i cant stretch the MAIN window. the sensor one can tho. never needed to tho, so thats likely why i never noticed.

I wonder if it's a brand thing.... meaning he's not allowed to mess with the branding from ROGo_O ??I don't know, just a thought
⊙▂⊙*gasps* a reply!!!!?

´ー`

If the author replies, we shall find out....

Ah yes, well I use the senor page for my realtime passive visual indicators of things I want to know about my card(s), whether they're throttling due to heat or not enough juice or if the game is simply not optimized to have the card(s) running at 100% utilization.....
 
Joined
Oct 12, 2014
Messages
23 (0.01/day)
Location
Australia
So, is there any thoughts to this from the author or anyone else? Or am I being ignored here....since the new version 2.46 ROG's sensor tab, is still not stretchable like the standard one...
 
Last edited:

Mussels

Freshwater Moderator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
54,851 (8.35/day)
Location
Oystralia
System Name Rainbow Sparkles (Power efficient, <350W gaming load)
Processor Ryzen R7 5800X (PBO tweaked, 4.4-5.05GHz)
Motherboard Asus x570 Gaming-F
Cooling Alphacool Apex UV - EK Quantum Velocity AM4 + EK Quantum ARGB 3090 w/ active backplate
Memory 2x32GB DDR4 3600 Corsair Vengeance RGB @3800 C18-22-22-22-42 TRFC704 (1.4V, SoC 1.15V Hynix MJR)
Video Card(s) Galax RTX 3090 SG 24GB: Underclocked to either 1500Mhz 0.737v | 1700Mhz 0.75v | 1900Mhz 0.9v
Storage 2TB WD SN850 NVME + 1TB Sasmsung 970 Pro NVME + WD AN1500 1TB + 1TB Intel 6000P NVME USB 3.2
Display(s) Kogan 32" 4K 72Hz + Gigabyte G32QC (1440p 165Hz) + Phillips 328m6fjrmb (1440p 144Hz)
Case Fractal Design R6
Audio Device(s) Logitech G560 | Corsair Void pro RGB |Blue Yeti mic
Power Supply Fractal Ion+ 2 860W (Platinum) (This thing is God-tier. Silent and TINY)
Mouse Logitech G Pro wireless + Steelseries Prisma XL
Keyboard Razer Huntsman TE (custom white and steel keycaps)
VR HMD Oculus Rift S
Software Windows 11 pro x64 (Yes, it's genuinely a good OS)
Benchmark Scores I don't quite know how i managed to get such a top tier PC, I am not rich.
@W1zzard ?


I Think this is the first time i've seen the actual author come back to a post after so long
 
Joined
Oct 19, 2020
Messages
160 (0.23/day)
System Name PowerSpec 1720 (Clevo PB70EF-G)
Processor i7-8750H (UV)
Motherboard PB70EF-G
Cooling Air
Memory 32GB 3000MHz 16-18-18-36 1T (OC)
Video Card(s) 115W RTX 2070 8GB GDDR6 (OC/UV)
Storage 500GB WD Black SN700 NVME, 1TB Samsung 980
Display(s) 144Hz G-Sync 17.3" IPS
Case PowerSpec
Audio Device(s) Sound Blaster Pro-Gaming X
Power Supply 230W
Mouse Logitech G502 Hero
Keyboard Redragon K556/DITI K585
Software M$ Windows 10 Pro, Throttle Stop 9.4.3, MSi Afterburner, ParkControl
Benchmark Scores CB R23 - 8173/1105, CB R20 - 3172, Fire Strike - 18140, Time Spy - 8287
Just an aside; I also prefer the ROG theme but switched back to Standard because I specifically use/prefer the stretched Sensor page during hardware evaluation/testing. The limits of the ROG theme window size was a bit of a disappointment. It would be neat if it could be changed.
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
24,494 (3.65/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
So, is there any thoughts to this from the author or anyone else? Or am I being ignored here....since the new version 2.46 ROG's sensor tab, is still not stretchable like the standard one...
The way the GUI works on the ROG build is that the background is a static image of specific size. I do have plans for a new version of GPU-Z with a new UI, which will also extend to the ROG build, probably some time this year
 
Joined
Oct 12, 2014
Messages
23 (0.01/day)
Location
Australia
@W1zzard ?


I Think this is the first time i've seen the actual author come back to a post after so long
Well yeah of course I'll come back if a feature request of mine has not yet been added or acknowledged in some way by the developer since I still use GPUZ and have it on the second monitor monitoring all those statistics in real time as I bench or play games.
The way the GUI works on the ROG build is that the background is a static image of specific size. I do have plans for a new version of GPU-Z with a new UI, which will also extend to the ROG build, probably some time this year
I see, so that's why it's not resizable. Does this new UI give the ROG build the resizability that the standard one has?
 

W1zzard

Administrator
Staff member
Joined
May 14, 2004
Messages
24,494 (3.65/day)
Processor Core i7-8700K
Memory 32 GB
Video Card(s) RTX 3080
Display(s) 30" 2560x1600 + 19" 1280x1024
Software Windows 10 64-bit
Does this new UI give the ROG build the resizability that the standard one has?
Yeah, but I have made 0 progress for months, just too much other work, too little time to work on such projects
 
Top