• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

The Crysis Warhead Thread

Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
#51
Yeah, this is pissing me off. I played Crysis last night for 2 hours no problem. Why dx9 verses dx10?
lol Thats why I'm running vista64.
Because there is no difference in Enthusiast mode between DX9 vs DX10. Also, currently there is no 64-bit version of WH. At this point you've been taken in by the hype by playing a game that's basically geared for those without DX10 and 64-bit operating system. Again, I have read they are suppose to be working on a 64bit version but no ETA on a release date.
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,118 (9.57/day)
Likes
13,546
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
#52
no... in vista.
 

Fitseries3

Eleet Hardware Junkie
Joined
Oct 6, 2007
Messages
15,508 (4.17/day)
Likes
2,977
Location
Republic of Texas
#53
im having a problem with warhead.

in the menus my mouse can only use a portion of the screen and the pointer is far from being where the real pointer should be. i have to guess where the pointer needs to be to get it to work. how do i fix this? i cant change the resolution because i cant hit apply.
 
Joined
May 5, 2008
Messages
3,318 (0.94/day)
Likes
301
Processor Intel i5-3570K @ 3.4Ghz
Motherboard Asrock LGA1155 Z77 Extreme 4
Cooling Cooler Master Evo 212
Memory 16GB (4X4) G.Skill Ripjaw 2 DDR3-1600
Video Card(s) Nvidia gForce GTX 660ti
Storage 1x Samsung 840 EVO 256GB 6Gb/s, 1x WD 500GB 6Gb/s, 1x WD 80GB 3Gb/s
Display(s) ASUS VH242H Black + 2 HP 2311x 23" LED
Case Fractal Design R4
Audio Device(s) Realtek OnBoard Both
Power Supply Cooler Master 850w
Software Windows 7 Ultimate 64-bit SP1
#54
By any chance does anyone have a couple good screenshots of Crysis Warhead maxed in DX10?
 
Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
#55
You can look here and bring up many photos they have available that will allow you to make comparison between DX9 vs DX10. In which between the 2 I've found no discernible difference warranting the use of DX10 for this game.
 
Last edited:
Joined
Jan 19, 2007
Messages
1,073 (0.27/day)
Likes
52
Location
Chicago
System Name Blue by you
Processor Intel Core i5 4690K Devils Canyon
Motherboard Gigabyte GA-Z97MX-G1 Gaming 5
Cooling Cooler Master D92 MX-4 4 Corsair 120mm Blue led case fans 2 intake 2 exhaust
Memory G.Skill Trident X DDR3 2666 2X8gb
Video Card(s) Gigabyte G1 Gaming Geforce GTX 970
Storage Sandisk Extreme Pro 240GB boot drive Samsung 950 Pro NVME 256gb Seagate 1TB platter
Display(s) Benq GW2765 2560X1440 27 inch
Case Corsair 88R Carbide SFF
Audio Device(s) nada
Power Supply Corsair HX 850i watt Professional
Software Windows 10
#56
im having a problem with warhead.

in the menus my mouse can only use a portion of the screen and the pointer is far from being where the real pointer should be. i have to guess where the pointer needs to be to get it to work. how do i fix this? i cant change the resolution because i cant hit apply.
lol Thanks fit. I have the same problem but didn't want to post because I thought I would look like a dumbass. lol Yeah, I have to drop the pointer about a half inch under the icon to click it. Until I check full screen. Then its right on perfect. Crysis and Warhead don't always save in full screen. So I'm always starting in little screen then I have to enable full screen. Then icons and mouse are normal. Weird
 
Joined
Jan 19, 2007
Messages
1,073 (0.27/day)
Likes
52
Location
Chicago
System Name Blue by you
Processor Intel Core i5 4690K Devils Canyon
Motherboard Gigabyte GA-Z97MX-G1 Gaming 5
Cooling Cooler Master D92 MX-4 4 Corsair 120mm Blue led case fans 2 intake 2 exhaust
Memory G.Skill Trident X DDR3 2666 2X8gb
Video Card(s) Gigabyte G1 Gaming Geforce GTX 970
Storage Sandisk Extreme Pro 240GB boot drive Samsung 950 Pro NVME 256gb Seagate 1TB platter
Display(s) Benq GW2765 2560X1440 27 inch
Case Corsair 88R Carbide SFF
Audio Device(s) nada
Power Supply Corsair HX 850i watt Professional
Software Windows 10
#58
Played 45 minutes then froze again. I am making progress though. Nice game. Just wish it was right.
 
Joined
Mar 31, 2007
Messages
1,895 (0.48/day)
Likes
162
Location
ontario canada
System Name home brew
Processor Intel Corei7 3770K OC @ 4.5Ghz
Motherboard ASUS P8Z77-V
Cooling Corsair H100
Memory 16GB DDR3 1600 GSKILL
Video Card(s) Powercolor Radeon 7970, MSI Radeon 7970
Storage Mushkin Chronos Deluxe 240gb. 2 TB Hdd.
Display(s) 3x24inch Dell Ultra IPS
Case CM storm trooper
Power Supply Antec Quattro OC ed. 1200w
Software Windows 7 Business x64
Benchmark Scores vantage: P43089
#59
I beat the game last night, I quit to the main menu then quit the game. Windows gave me a red screen of death. Which is almost unheard of on non beta software. Vista Business x64.
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,118 (9.57/day)
Likes
13,546
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
#60
im having a problem with warhead.

in the menus my mouse can only use a portion of the screen and the pointer is far from being where the real pointer should be. i have to guess where the pointer needs to be to get it to work. how do i fix this? i cant change the resolution because i cant hit apply.
Luke had this on his laptop (2600XT) - i dont beleieve he found a fix.


most of you guys with issues seem to have ATI cards, you should look around for drivers.
 
Joined
Jul 9, 2007
Messages
216 (0.06/day)
Likes
54
System Name Desktop Rig\Laptop HP 8510P
Processor Intel Core i7 970 @ 4.2ghz 24/7 \Intel T9300 @ 2.5Ghz
Motherboard ASUS P6X58D Premium Motherboard\HP 8510P
Cooling Custom Water\Laptop cooling
Memory 6x2GB DDR3 PC3-16000\3Gb of 667
Video Card(s) 2 x GTX 680 SLI \HD2600 256Mb
Storage Intel 240GB, WD 1TB Black \OCZ Vertex 2 120GB
Display(s) 3 x 27" 2560x1400 \15.4" laptop widescreen
Case Xigmatek Elysium\it's a laptop
Audio Device(s) Auzentech X-Fi Bravura 7.1\SoundMAX onboard
Power Supply Corsair TX850W\90W power brick
Software Windows 7 Pro x64\Windows 7 Pro x64
#62
Luke had this on his laptop (2600XT) - i dont beleieve he found a fix.


most of you guys with issues seem to have ATI cards, you should look around for drivers.
It was on my main rig can't remember what I did to fix I think I just switched between window mode and back to full screen mode and it went away and also try swapping res and restarting game a few times after changing things might work
can't remember early morning at a LAN when I had to fix

also i had to set my res in the config file game would not auto detect res on my desktop
 
Joined
May 6, 2005
Messages
2,786 (0.60/day)
Likes
435
Location
Tre, Suomi Finland
Processor i7 4770K Haswell, watercooled
Motherboard Asus Z87-C2 Maximus VI Formula
Cooling Fuzion V1, MCW60/R2, DDC1/DDCT-01s top, PA120.3, EK200, 3× D12SL-12, liquid metal TIM
Memory 2× 8GB Crucial Ballistix Tactical LP DDR3-1600
Video Card(s) between GPUs
Storage Samsung 840Pro 256@178GB + 4× WD Red 2TB in RAID10 + LaCie Blade Runner 4TB
Display(s) HP ZR30w 30" 2560×1600 (WQXGA) H2-IPS
Case Lian Li PC-A16B
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair AX860i
Mouse Logitech PM MX / Contour RollerMouse Red+
Keyboard Logitech diNovo Edge / Logitech Elite Keyboard from 2006
Software W10 x64
Benchmark Scores yes
#63
I'm positevely surprised to see my G92GTS almost matches the performance of a HD4870 in Warhead.

 
Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
#64
Couldn't make the 4xMSAA stick, it always reverts back to 4xAA. Anyone found a solution?
Do to the nature of how the game is designed 4xMSAA will read as 4xAA. Once you set it to 4xMSAA that's what's being used. I've tested it a few times and consistently found roughly 0.6 FPS to 1.0 FPS difference so it's working.
 

pabloc74

New Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
184 (0.05/day)
Likes
11
Location
Argentina
System Name Pabloc74
Processor i7 920
Motherboard Asus P6T Deluxe V2
Cooling Corsair H50
Memory Gskill 6gb Trident 2000mhz
Video Card(s) Sapphire 5870 Vapor-X
Storage Corsair Force GT 120gb + Samsung F1 1tb
Display(s) Samsung T260
Case Corsair Obsidian
Audio Device(s) X-Fi Titanium Fatality
Power Supply Corsair HX1000
Software Windows 7 Ultimate x64
Benchmark Scores no benchs!, machine use for gaming only!
#65
Joined
Feb 21, 2008
Messages
4,980 (1.39/day)
Likes
788
Location
Greensboro, NC, USA
System Name Cosmos F1000
Processor 6700K Skylake
Motherboard ASRock Z170 OC Formula
Cooling Corsair H100i, Panaflo's on case
Memory G.SKILL TridentZ 2x8GB DDR4 3400
Video Card(s) 2x EVGA ACX 2.0 Superclocked GTX 980 ti SLI'd
Storage 2TB Samsung 850 Pro , 4TB WD Hard Drive
Display(s) ASUS ROG SWIFT PG278Q 27"
Case CM Cosmos 1000
Audio Device(s) Realtek® ALC1150 with logitech 5.1 system (midrange quality)
Power Supply CORSAIR HXi HX1000i 1000watt
Mouse G500 Logitech
Keyboard K65 RGB Corsair Tenkeyless Cherry Red MX
Software Win7 x64 Professional
#66
On Vista 32bit SP1 I have had one crash in about 12hours of play in single player. I played through multiple times of course.

I was strafing and then flew across the stage through walls. My GTX 280 might have been hot because of a heavy OC and I don't have a waterblock for it yet. :(

Its definately made for Nvidia BTW.
 
Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
#67
One thing that I noticed when I delete the cache with a defragmented drive is that Crysis seems to load very fast. However, I also disabled all the videos by renaming:

• CryTek.sfd
• Trailer_Crytek.sfd
• Trailer_CrytekC.sfd
• Trailer_EA.sfd
• Trailer_Intel.sfd
• Trailer_Nvidia.sfd
• Trailer_PEGI.sfd
• Trailer_Rating_Full.sfd
found in \Crysis WARHEAD\Game\Localized\Video



On Vista 32bit SP1 I have had one crash in about 12hours of play in single player. I played through multiple times of course.

I was strafing and then flew across the stage through walls. My GTX 280 might have been hot because of a heavy OC and I don't have a waterblock for it yet. :(

Its definately made for Nvidia BTW.
That's my thought on it as well. But adding the profile for the 4870 seems to improve performance and AA for me even though it's not a big performance jump.
 
Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
#68
They are not able to solve the save/check point crashing. I wonder if this is SecuRom related?

In any case here is the post:


also when i exit the game in fullscrean the next time i run warhead the mouse pointer dosn't match the screan as in to select options the pointer needs to be pointed at a button several buttons below. exiting windowed mode and entering windowed mode again seems to fix it but it gets tedious with all these crashes.
thanks.
We've already fixed this problem, and the fix will be included most likely in an upcoming patch.

An update regarding the checkpoint crash issue: despite our efforts, we haven't managed to reproduce it internally yet. EA has also been now involved and is kindly helping us to try and reproduce the problem. This Vista-specific issue is actually (contrary to what one might thing by reading this specific thread) quite rare, and therefore hard to locate. I know this doesn't really help those who experience it, and that's why we are doing everything possible in order to find its source and fix it.

In order to further help us, those of you who can, and who experience this exact issue, please email us your DxDiag.txt file to warheadcrash@gmail.com

Here's how to create the file:

1. Type dxdiag in the Windows Vista start menu search bar
2. Wait for the green progress bar to disappear
3. Press the Save All Information... button
4. Save the file in text format (.txt) to the location of your choice

Thank you for your help and patience!
source

Those with vista can try this to see if the game stops crashing:
Virtual address space usage in Windows Vista game development
This update is already included in SP1
 
Joined
Mar 31, 2007
Messages
1,895 (0.48/day)
Likes
162
Location
ontario canada
System Name home brew
Processor Intel Corei7 3770K OC @ 4.5Ghz
Motherboard ASUS P8Z77-V
Cooling Corsair H100
Memory 16GB DDR3 1600 GSKILL
Video Card(s) Powercolor Radeon 7970, MSI Radeon 7970
Storage Mushkin Chronos Deluxe 240gb. 2 TB Hdd.
Display(s) 3x24inch Dell Ultra IPS
Case CM storm trooper
Power Supply Antec Quattro OC ed. 1200w
Software Windows 7 Business x64
Benchmark Scores vantage: P43089
#69
any1 else find the warhead is less good quality than crysis?

i run warhead on gamer and crysis on high both at 1920x1200.

warhead i have like 19-21 fps in most areas. goes up in buildings, down a bit in certain spots.

on crysis, which i just started playing again. i get 24-26 fps in most spots. 19 in really distant views.
 

Mussels

Moderprator
Staff member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
46,118 (9.57/day)
Likes
13,546
Location
Australalalalalaia.
System Name Daddy Long Legs
Processor Ryzen R7 1700, 3.9GHz 1.375v
Motherboard MSI X370 Gaming PRO carbon
Cooling Fractal Celsius S24 (Silent fans, meh pump)
Memory 16GB 2133 generic @ 2800
Video Card(s) MSI GTX 1080 Gaming X (BIOS modded to Gaming Z - faster and solved black screen bugs!)
Storage 1TB Intel SSD Pro 6000p (60TB USB3 storage)
Display(s) Samsung 4K 40" HDTV (UA40KU6000WXXY) / 27" Qnix 2K 110Hz
Case Fractal Design R5. So much room, so quiet...
Audio Device(s) Pioneer VSX-519V + Yamaha YHT-270 / sennheiser HD595/518 + bob marley zion's
Power Supply Corsair HX 750i (Platinum, fan off til 300W)
Mouse Logitech G403 + KKmoon desk-sized mousepad
Keyboard Corsair K65 Rapidfire
Software Windows 10 pro x64 (all systems)
Benchmark Scores Laptops: i7-4510U + 840M 2GB (touchscreen) 275GB SSD + 16GB i7-2630QM + GT 540M + 8GB
#70
i'm backwards hybrid, i get higher FPS and better image quality in warhead.
 
Joined
Sep 22, 2007
Messages
3,490 (0.93/day)
Likes
571
Location
UK
System Name Dream Weaver
Processor 3770K @ 4.3GHz
Motherboard Gigabyte Z77 UD5H
Cooling NH-D14
Memory 8GB DDR3 @ 2000MHz 10-10-10-28 1T
Video Card(s) MSI RX 480 8GB Gaming
Storage Crucial M4 128 Gb + 4TB
Display(s) ASUS 27" 1440p 144hz FreeSync
Case Fractal Design Define R3
Audio Device(s) Asus Xonar DS
Power Supply Corsair HX 620W
Software Windows 10 x64
#71
I beat the game last night, I quit to the main menu then quit the game. Windows gave me a red screen of death. Which is almost unheard of on non beta software. Vista Business x64.
I got a BSoD when I quit the game (error in non-paged pool or something). Didn't really get any other bugs though. The physics are a bit messed up though, try throwing a frog up into the sky for example... It just keeps going and doesn't land. Also when you burn out a car after an explosion, the chassis kinda bounces around on the ground, just like on Crysis.

Did get smoother framerate in Warhead using highest settings (DX9 mode of course) than Crysis (using V. high) so they've at least tweaked it a bit, but unfortunately in sacrifice for image quality. IMO the game looks a bit worse than the original, but still beautiful. Also a little bit short, fun game though still :toast:
 
Joined
Oct 5, 2007
Messages
1,714 (0.46/day)
Likes
182
Processor Intel C2Q Q6600 @ Stock (for now)
Motherboard Asus P5Q-E
Cooling Proc: Scythe Mine, Graphics: Zalman VF900 Cu
Memory 4 GB (2x2GB) DDR2 Corsair Dominator 1066Mhz 5-5-5-15
Video Card(s) GigaByte 8800GT Stock Clocks: 700Mhz Core, 1700 Shader, 1940 Memory
Storage 74 GB WD Raptor 10000rpm, 2x250 GB Seagate Raid 0
Display(s) HP p1130, 21" Trinitron
Case Antec p180
Audio Device(s) Creative X-Fi PLatinum
Power Supply 700W FSP Group 85% Efficiency
Software Windows XP
#72
i'm backwards hybrid, i get higher FPS and better image quality in warhead.
Not something that I tested empirically, but I would say that Warhead is most of the times in the 1.2-1.5 million polygon area, while Crysis was 1-1.3. Overall Warhead has it's features better implemented and the optimisation is undoubtely better. But I guess that depending on the settings and the hardware, the added complexity weights more than the better optimisation and sometimes works in the other way.
 
Joined
Mar 31, 2007
Messages
1,895 (0.48/day)
Likes
162
Location
ontario canada
System Name home brew
Processor Intel Corei7 3770K OC @ 4.5Ghz
Motherboard ASUS P8Z77-V
Cooling Corsair H100
Memory 16GB DDR3 1600 GSKILL
Video Card(s) Powercolor Radeon 7970, MSI Radeon 7970
Storage Mushkin Chronos Deluxe 240gb. 2 TB Hdd.
Display(s) 3x24inch Dell Ultra IPS
Case CM storm trooper
Power Supply Antec Quattro OC ed. 1200w
Software Windows 7 Business x64
Benchmark Scores vantage: P43089
#73
i'm backwards hybrid, i get higher FPS and better image quality in warhead.
i was just playing some more. i was looking at the mountain, and i think warhead has better textures on gamer. so that could be it.
 
Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
#74
Although WH is a short game to play the level of optimizations and IQ will depend on your PC. Which is better? I would think that depends on personal taste.
 
Joined
Apr 21, 2005
Messages
6,885 (1.49/day)
Likes
1,501
System Name MY PC
Processor E8400 @ 3.80Ghz > Q9650 3.60Ghz
Motherboard Maximus Formula
Cooling D5, 7/16" ID Tubing, Maze4 with Fuzion CPU WB
Memory XMS 8500C5D @ 1066MHz
Video Card(s) HD 2900 XT 858/900 to 4870 to 5870 (Keep Vreg area clean)
Storage 2
Display(s) 24"
Case P180
Audio Device(s) X-fi Plantinum
Power Supply Silencer 750
Software XP Pro SP3 to Windows 7
Benchmark Scores This varies from one driver to another.
#75




Interesting, XP is using 508Megs of ram before I start WH and end up with 1772 megs of ram used in crysis. That's a difference of 1264megs (or 1.264Gigs) of ram. But if you look at the mem usage in Crysis it reads 883Megs. If 883Megs represents what Crysis is suppose to be using that's a difference of 381Megs of leaked memory.