• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The DiRT 3 Clubhouse!

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,417 (3.13/day)
Likes
2,391
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
I am really liking that sometimes the car is "autoconfig'd" for races, and then to get the top spot, many times, requires just tweaking one or two settings to get it "just right".
I alway set my own config for each race. I base is off the terrain type and the goal they set, like if it's 90mph, then I go to the shortest gearing to get the most accel. Almost every track you can bottom out the gearing, a few you can't, but I haven't been in a single race that I can't have it 1 notch down. I also usually drop my diff 1 notch down, I don't like relying on my brakes to power slide, would rather toss a little sway then pitch the car into the turn.
 
Joined
Jan 11, 2009
Messages
9,025 (2.74/day)
Likes
1,446
Location
Montreal, Canada
System Name Fun waste of money
Processor i7 3930k @ 4 Ghz
Motherboard AsRock X79 Fatal1ty Professional
Cooling Dark Rock Pro 3 (removed 120mm fan)
Memory 32GB (4x8gb) 2133Mhz CL9 Mushkin RedLine
Video Card(s) EVGA ACX 3.0 GTX 1060 6GB
Storage 3.25TB separated in 5 SSDs (SanDisk Extreme Pro, Intel 730 & 520, 2*Crucial MX100)
Display(s) 27" 2560x1440 [Korean] PCBANK PB2700
Case BeQuiet! SilentBase 800
Audio Device(s) iBasso D10 + AKG KXXX
Power Supply EVGA P2 750W 80+ Platinum semi-fanless
Mouse Sensei RAW
Keyboard Black cherry MX Thermaltake ESports
Software Windows 10 Pro X64
I alway set my own config for each race. I base is off the terrain type and the goal they set, like if it's 90mph, then I go to the shortest gearing to get the most accel. Almost every track you can bottom out the gearing, a few you can't, but I haven't been in a single race that I can't have it 1 notch down. I also usually drop my diff 1 notch down, I don't like relying on my brakes to power slide, would rather toss a little sway then pitch the car into the turn.
For the Trucks on snow, I put the gear ratio for top speed though ;) else I got for acceleration
 

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,417 (3.13/day)
Likes
2,391
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
For the Trucks on snow, I put the gear ratio for top speed though ;) else I got for acceleration
Why? Top speed don't matter if you can't reach it. The only time I ever topped out the shortest gear ratio was with a truck on snow, snow I moved up to the 2nd notch and that didn't top out. I haven't seen any reason to move past the 2nd notch up, but maybe 3rd would be safe, 4th and 5th I can't see ever being needed, just kills acceleration. Just like people who run their cars quarter mile only, they won't gear it to drive on the road, they will gear it so it tops out right at the end of the 1/4, any extra gear is a waste as it would be better to get more accel.
 

cadaveca

My name is Dave
Staff member
Joined
Apr 10, 2006
Messages
16,578 (3.85/day)
Likes
10,945
Location
Parkland County, Alberta
yea really. codemasters...more like codenoobs. lamosajmoemomod!
You know, Easy, I was playing with some rams yesterday, a set that has had issues on P67 for some time, while another kit of the exact same type and brand does not.

Couldn't get Dirt2 to start..would crash, crash, CRASH!!!

Pop in some other stocks, and it was good to go.

SO perhaps investigate your system's stability. VGA overclock can also cuase crashes, in-game they appear the same.

I alway set my own config for each race. I base is off the terrain type and the goal they set, like if it's 90mph, then I go to the shortest gearing to get the most accel. Almost every track you can bottom out the gearing, a few you can't, but I haven't been in a single race that I can't have it 1 notch down. I also usually drop my diff 1 notch down, I don't like relying on my brakes to power slide, would rather toss a little sway then pitch the car into the turn.
Yep, sound all too familiar. After about 50 races(almsot through the second season), tweaking the settings becomes key.

I think i got about 8 hours in-game, but I played with graphics settings and benching for about 2 hours, just about at the halfway point, i think.

Driving with one arm sucks, but right now, this is one of few games that I cna actually play, still got my right arm in a sling.
 

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,417 (3.13/day)
Likes
2,391
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
Ouch, 1 arming even D3 would be hard. I moved forward to W, reverse to S, handbrake to space bar. Doing it all with 1 hand was a lot to muster and boring for the other hand.
 

cadaveca

My name is Dave
Staff member
Joined
Apr 10, 2006
Messages
16,578 (3.85/day)
Likes
10,945
Location
Parkland County, Alberta
Hence my using the wheel. Makes it fairly easy, no different than driving a real car with one hand...did make hitting some of those platinum medlas in the gymkhana events a bit hard:p
 

1Kurgan1

The Knife in your Back
Joined
Dec 8, 2008
Messages
10,417 (3.13/day)
Likes
2,391
Location
Duluth, Minnesota
System Name My Comp | Fiancees Comp
Processor i7 5820k @ 4.6Ghz 1.285v| i5 2500k
Motherboard MSI x99 SLI Plus | AsRock Z77 Pro 3
Cooling Watercooled
Memory 16GB DDR4 2400 @ 2666 | 12GB DDR3 1600
Video Card(s) AMD R9 290x | MSI 5850 OC
Storage 128gb SSD + 2x 2TB | 2TB
Display(s) Asus 27" LCD | 25" Hanns G
Case CM Storm | CM Elite 430
Audio Device(s) Creative Recon 3D PCIe
Power Supply Enermax Galaxy 1250W | Rosewill 630w
Mouse Logitech G700s | Logitech G100s
Keyboard Logitech G901 | Logitech G105
Software Win 8.1 Ultimate x64 | Win 8.1 Ultimate x64
Benchmark Scores 3D Mark - Fire Strike Extreme - 4403
Yeah, wheel would be the way to go. I just got to gymkhana myself, I am 1 barrier block short of freaking platinum. I can't get the car to whip around those poles perfectly, entering fast helps it slide but I slide too far out, and entering slow doesn't work well, I got to play with it more.
 

Raijian

New Member
Joined
May 5, 2011
Messages
177 (0.07/day)
Likes
20
Location
Canada
Processor AMD Phenom II x6 1090T 3.9 Ghz
Motherboard ASUS Crosshair IV Formula 890FX
Cooling Thermaltake Frio + Additional Fan
Memory 12gb G.Skill Ripjaws DDR3 1600mhz
Video Card(s) ATi Radeon HD 5870 1GB + ATi Radeon HD 5870 [Crossfire]
Display(s) Samsung 25" LED
Case Coolermaster HAF 932 Full Tower
Audio Device(s) ASRock VIA HD Onboard 7.1 Audio
Power Supply Kingwin Mach 1 1000W
Software Windows 7 x64 Professional / Backtrack 5
This game is incredible. There's so much to do, and so much to perfect! I absolutely love the engine noises, and the detail of the interior views. All of the game modes are fun, although I think my favorite is the Sprint with those supercar/rally vehicles.

Graphics are incredible. Very pretty and fun game!
 
Joined
May 12, 2006
Messages
11,069 (2.59/day)
Likes
1,142
System Name Ball Smacker
Processor Intel I7 3770K 4.3ghz 1.15v 24/7 (9) fans and totally silent ahhh!!!
Motherboard Asus Sabertooth P67 1155 TUF Motherboard with Armor Assist Fan
Cooling Pro Meg 79CF 120mm x2 fans, 200mm front intake fan, 200 mm top fan, 120mm rear fan, 140 mm PSU fan
Memory Adata DDR3 1600 case 9 1.5v Overclocked to DDR3 2400+ Case 11 1.65v
Video Card(s) PowerColors Radeon RX 470 Red Devil Core 1390 Memory 7000 (Overclocked Additon) 4gb
Storage Samsung SSD 750 EVO 500GB /2 x 64Gb Western Digital Black Drives 1TB each 10,000 rpm
Display(s) LG Ultra Wide 21.9 2560 x 1080 2k 29 inch Monitor similar to retina display
Case Corsair Obsidian Series 650D Black Brushed Aluminum and steel case
Audio Device(s) Sound Blaster Live 24 bit 7.1
Power Supply Corsair 600 watt
Mouse Logitech M315
Keyboard Microsoft Contour
Software Windows 10 Ultimate 64
In the ps3 version, anyone know how to turn the green line driver assist off. I cannot find a option to turn it off.
 

Funtoss

New Member
Joined
Mar 4, 2011
Messages
588 (0.23/day)
Likes
61
Location
New Zealand
System Name My Heater
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.2ghz
Motherboard Asus P5B-E Plus
Cooling Zalman CNPS 9700 NT
Memory Patriot 4GB 800MHz DDR2
Video Card(s) EVGA GTX 460 1GB
Storage 2x Western Digital 640GB (1.28TB)
Display(s) Viewsonic VX2349wm 24"
Case Raidmax Hurricane
Audio Device(s) C-Media 8738
Power Supply Aywun Megapower 650w 80+
Software Windows 7 64 Bit
theres not much difference in graphics compared to dirt 2 lol but all the new roads and weather are nice!
 

b82rez

New Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
132 (0.05/day)
Likes
18
Location
Hobart, Australia
System Name B82REZ-2010
Processor AMD 1090T at 4ghz - 1.425v
Motherboard ASrock 890GX Extreme 3
Cooling Corsair H50 - Push/Pull with Noctua NF-P12's Connected Via Zalman Fan Controller
Memory 8GB Corsair Dominator's 1600mhz (Dual Memory Config)
Video Card(s) Asus 5850
Storage 60GB Corsair SSD, 2x 1TB, 1x 750GB, 5x 2TB
Display(s) 23" Full HD LG LCD, 19" Acer LCD
Case Cooler Master HAF X
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 850HX Modular PSU
Software Windows 7 Ultimate 64-Bit
this happen only online or SP too?
Whenever really. I have narrowed it down to it only happening when I alt-tab out of the game, then I go back in, race for about 10 mins and it will crash.

I also get an error telling me to disable aero..?
 

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
14,662 (3.97/day)
Likes
8,232
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K at stock (hits 5 gees+ easily)
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (4 x 4GB Corsair Vengeance DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) Zotac GTX 1080 AMP! Extreme Edition
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Green 4TB
Display(s) BenQ XL2720Z | Asus VG278HE (both 27", 144Hz, 3D Vision 2, 1080p)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Software Windows 10 Pro 64-bit
OK. I'm confused now. This thread has been going since 2009, but Dirt 3 was only released a few days ago? :confused: Were people playing a beta or demo all this time?

I was given a free Steam code (not pirate!) for Dirt 2 a while back, so I tried Dirt 2 when Dirt 3 was available for pre purchase. I wanted to take advantage of the lower price and the chance to gift D2 which came as part of the offer, in a TPU mini competition.

I was very disappointed with what I saw with D2, so I decided not to get D3, as I figured it would be more of the same. It's a shame, because D2 looks fabulous and the core gameplay is great. :ohwell:

What was wrong?

- Game interface. Every time you start the game, you have to sit through a whole load of unskipable cut scene videos. It also takes absolutely ages before it allows you access to the menu, where you can adjust things like screen resolution etc. No shit, this drove me nuts :banghead:

- Control issues. Seriously, wtf? :eek: :shadedshu This was the real deal breaker. I could only use the keyboard, making the car impossible to stear properly and the throttle full on or full off. This makes the whole driving experience a useless drunken crash fest, going nowhere fast. You can't use the mouse at all and it wouldn't work with my Logitech analog joystick. It seems that D2 has very limited options for controllers too. Rubbish.
 
Last edited:

b82rez

New Member
Joined
Apr 17, 2010
Messages
132 (0.05/day)
Likes
18
Location
Hobart, Australia
System Name B82REZ-2010
Processor AMD 1090T at 4ghz - 1.425v
Motherboard ASrock 890GX Extreme 3
Cooling Corsair H50 - Push/Pull with Noctua NF-P12's Connected Via Zalman Fan Controller
Memory 8GB Corsair Dominator's 1600mhz (Dual Memory Config)
Video Card(s) Asus 5850
Storage 60GB Corsair SSD, 2x 1TB, 1x 750GB, 5x 2TB
Display(s) 23" Full HD LG LCD, 19" Acer LCD
Case Cooler Master HAF X
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 850HX Modular PSU
Software Windows 7 Ultimate 64-Bit
What was wrong?

- Game interface. Every time you start the game, you have to sit through a whole load of unskipable cut scene videos. It also takes absolutely ages before it allows you access to the menu, where you can adjust things like screen resolution etc. No shit, this drove me nuts :banghead:

- Control issues. Seriously, wtf? :eek: :shadedshu This was the real deal breaker. I could only use the keyboard, making the car impossible to stear properly and the throttle full on or full off. This makes the whole driving experience a useless drunken crash fest, going nowhere fast. You can't use the mouse at all and it wouldn't work with my Logitech analog joystick. It seems that D2 has very limited options for controllers too. Rubbish.
Yeah, I know what you mean. You will be pleased to know the menu has changed in Dirt 3 to a really simple menu much like the one seen in Racedriver: Grid. I really like the look of it, looks pretty sleek and is easy to navigate.

Controls have also been improved and most of them work now. Check the Codemasters forum to see if your controller is supported (pretty sure it is though.)

This has been one of the best racing games I've played since Racedriver: Grid, IMO. :)
 
Joined
Oct 6, 2007
Messages
5,154 (1.37/day)
Likes
1,219
Location
Nelson B.C. Canada
System Name Blacknet
Processor E5-1650 Xeon @ 4.7Ghz
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Noctua NH-D14/7case fans
Memory 32gb Gskill 1866 Cas9
Video Card(s) Asus Strix GTX970 OC
Storage 2x Toshiba 3TB, Seagate 2TB, 2x EVO 850 250GB
Display(s) 27" Asus VS278Q 1ms
Case Antec 1200
Audio Device(s) Soundblaster Z + AKG Q701 Studio Monitors
Power Supply XFX XTR 750 Gold
Mouse Corsair Vengeance M95
Keyboard Cheap Azio
Software Kubuntu 17.10, Win7 x64 SP1 Ultimate
Benchmark Scores Average....
Quite possibly the coolest driving game I've tried......
Not sure what I think of Gymkhana though....
 
Last edited:
Joined
Jun 12, 2007
Messages
4,815 (1.24/day)
Likes
639
Location
Wangas, New Zealand
System Name Darth Obsidious
Processor Intel i5 2500K
Motherboard ASUS P8Z68-V/Gen3
Cooling Cooler Master Hyper 212+ in Push Pull
Memory 2X4GB Corsair Vengeance DDR3 1600
Video Card(s) ASUS R9 270x TOP
Storage 128GB Samsung 830 SSD, 1TB WD Black, 2TB WD Green
Display(s) LG IPS234V-PN
Case Corsair Obsidian 650D
Audio Device(s) Infrasonic Quartet
Power Supply Corsair HX650w
Software Windows 7 64bit and Windows XP Home
Benchmark Scores 2cm mark on bench with a razor blade.
What was wrong?

- Game interface. Every time you start the game, you have to sit through a whole load of unskipable cut scene videos. It also takes absolutely ages before it allows you access to the menu, where you can adjust things like screen resolution etc. No shit, this drove me nuts :banghead:

- Control issues. Seriously, wtf? :eek: :shadedshu This was the real deal breaker. I could only use the keyboard, making the car impossible to stear properly and the throttle full on or full off. This makes the whole driving experience a useless drunken crash fest, going nowhere fast. You can't use the mouse at all and it wouldn't work with my Logitech analog joystick. It seems that D2 has very limited options for controllers too. Rubbish.

The cut scene before you actually get to the is too long.
The cut scene which shows the track then gets to the menu.

At the start the talking is really annoying.
I don't want to have to listen to them and they go on and on.

There are control issues which CM might have to fix.
You have to press the button on your controller if you want to keep your settings otherwise pressing enter on the keyboard will give you keyboard defaults and you have to enter your custom controls again.

I'm pretty sure I know someone who was using a Logitech joystick but I don't know the model of the joystick.
 

ctrain

New Member
Joined
Jan 12, 2010
Messages
393 (0.13/day)
Likes
72
Joined
Oct 27, 2007
Messages
1,132 (0.30/day)
Likes
160
System Name Grandpa
Processor i5 4690K
Motherboard Gigabyte Z97X-UD5H-BK
Cooling water
Memory 8GB Corsair Vengence 2400MHz
Video Card(s) Gigabyte 5850 x2
Storage Samsung SM951
Display(s) Catleap 27"
Case coolermaster stacker
Power Supply corsair AX860i
Mouse logitech g5 original
Keyboard Ducky
Software Windows 8.1
- Game interface. Every time you start the game, you have to sit through a whole load of unskipable cut scene videos. It also takes absolutely ages before it allows you access to the menu, where you can adjust things like screen resolution etc. No shit, this drove me nuts :banghead:
Me too. I have D2 and I dug it out recentlyto have another go. I couldn't remember my live ID and wanted to shut down and find my details.....I had to listen to all the videos just to get to a menu where I could shut down.

I'm a real fan of car racing but I do have to question why I would pay for a game that makes me mad before I even get to start driving.
 
Joined
Mar 10, 2010
Messages
5,116 (1.78/day)
Likes
1,658
Location
Manchester uk
System Name Quad GT evo V
Processor FX8350 @ 4.8ghz1.525c NB2.64ghz Ht2.84ghz
Motherboard Gigabyte 990X Gaming
Cooling 360EK extreme 360Tt rad all push/pull, cpu,NB/Vrm blocks all EK
Memory Corsair vengeance 32Gb @1333 cas9
Video Card(s) Rx vega 64 waterblockedEK + Rx580 waterblockedEK
Storage samsung 840(250), WD 1Tb+2Tb +3Tbgrn 1tb hybrid
Display(s) Samsung uea28"850R 4k freesync, samsung 40" 1080p
Case Custom(modded) thermaltake Kandalf
Audio Device(s) Xfi creative 7.1 on board ,Yamaha dts av setup
Power Supply corsair 1000Rmx
Mouse CM optane
Keyboard CM optane
Software Win 10 Pro
Benchmark Scores 15.69K best overall sandra so far
wierd codemasters shit! yet again in a dirt game 3rd on the run i get fully random occasional crashes random as in very now and again, i thought this one was gona be ok but ive had a failed exe on starting it twice(it then worked) and mid race crashes

is there any possibilty the first and second games tracks could be played in the 3rd games engine or the second as imho its identical 3rd has settings set higher is only difference ive seen and the first dirt had some of the best rally stages yet the crapest engine , extreme mod maybe but what are the chances of it?:D it would be sick i dont know why they ditch tracks anyway theyve made them and they would graphically scale a bit with newer tec and they would have an immense number of rally levels by now

and a great many more dirt fans the dicks
 

fullinfusion

Vanguard Beta Tester
Joined
Jan 11, 2008
Messages
9,647 (2.64/day)
Likes
3,429
Processor I7-7700K
Motherboard Asus Z270 Maximus IX Code
Cooling Custom water plus another cooler
Memory Corsair Vengeance LED Red 4x8GB 32GB 3200MHz kit
Video Card(s) 2 x MSI RX Vega 56 and a single MSI RX Vega 64 in test rig
Storage 960 EVO/960 Pro M.2 nvme 250/1TB, Samsumg 850 evo 256/ WD 1TB blue
Display(s) Nexius 32" freesync 2 HDR
Case Corsair Obsidion 650D/ cardboard box
Audio Device(s) Onboard
Power Supply EVGA Supernova G2 1300W
Mouse Mionix Naos 7000
Keyboard G15
Software Windows 10 Home
UP the difficulty level?


A vid, one hand driving, just barely platinum finish ;)

What ya do to get your arm into a brace man?
 
Last edited by a moderator:

cadaveca

My name is Dave
Staff member
Joined
Apr 10, 2006
Messages
16,578 (3.85/day)
Likes
10,945
Location
Parkland County, Alberta
What ya do to get your arm into a brace man?
Dislocated my shoulder back in the end of March. Being doing physiotherapy for a while now, but the tendons that attach my bicep and tricep to my shoulder are torn, as well as some cartiledge damage front the joint rubbing in places it shouldn't have. Will find out for sure of Wednesday if surgery is required. Docs and physiotherapist seem to think surgery is inevitable, I'm hoping it's not, but my arm is pretty useless.

Been doing all these reviews with one arm, really slows things down. Dirt 3 is one of only two games I've put any time into since March...the other being Minecraft. Went from 40-60 hours a week gaming, to almost none.
 
Joined
Sep 9, 2009
Messages
969 (0.32/day)
Likes
173
Location
Austria, Europe
System Name Bang4Buck
Processor Intel Core i7 5820K @ 4.5Ghz @ 1.254v
Motherboard ASROCK X99M-EXTREME4
Cooling EKWB Predator 240 1.1
Memory 16gb 2666mhz 14-14-14-34-1T @ 1.28v
Video Card(s) Gainward Phoenix GTX1070 Golden Sample with GLH bios flased
Storage Samsung 840 EVO 250Gb / 6Tb Raid -HGST Enterprise/ Samsung Spinpoint F3 1Tb / BW-16D1H-U PRO blu-ray
Display(s) Samsung UE49KS8002 4K HDR TV (US - 9 series)
Case Corsair Carbide Air 540
Audio Device(s) HDMI out to Denon X4400H reciever, Dali Zensor 7´s, Dali Zensor Vokal, Dali Zensor 1´s, Yamaha Sub
Power Supply Seasonic X-750W (KM3)
Keyboard Logitech K520
Software Windows 10 Pro x64
Benchmark Scores RealBench 2.43: 164477 http://www.3dmark.com/3dm/14858144? http://www.3dmark.com/3dm/14857974?
You probably dislocated your shoulder from all the extreme gaming, ;)

Hope you get well soon and no surgery is needed.:toast:
 

Black Panther

Senior Moderator™
Staff member
Joined
May 30, 2007
Messages
8,960 (2.31/day)
Likes
2,169
System Name Great White Bengal
Processor i7 930 @ 4Ghz
Motherboard Gigabyte GA-X58A-UD3R
Cooling Scythe Yasya
Memory 12GB (3 x 4GB DDR3 Geil Black Dragon)
Video Card(s) EVGA 1070Ti SC Black Edition 8GB
Storage eSata Seagate 2TB -- 240GB SSD Sandisk Extreme
Display(s) 27" 2560x1440 Dell U2711
Case NZXT Switch 810 White
Audio Device(s) Onboard sound & Z5500 Speakers
Power Supply Corsair 850W Gold
Mouse Asus ROG Sica
Keyboard Motospeed
Software Windows 10
Get well soon Cadaveca, I remember waking up with a stiff right arm when I was hooked playing Dirt 2.

By the way, the postman gave me my Dirt 3 today!! :D
:rockout:
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,426 (5.78/day)
Likes
8,942
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name TheMailbox 5.0 / The Mailbox 4.5
Processor RYZEN 1700X / Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Fatal1ty X370 Gaming K4 / Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling MasterLiquid PRO 280 / Scythe Katana 4
Memory ADATA RGB 16GB DDR4 2400 16-16-16-39 / G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz / ASUS 780ti
Storage 256Gb M4 SSD / 128Gb Agelity 4 SSD , 500Gb WD (7200)
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080 / Dell 27"
Case Cooler Master MASTERBOX 5t / Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) Realtek ALC1220 Audio Codec / SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply Seasonic FOCUS Plus Series SSR-750PX 750W Platinum / SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) / Logitech G5
Keyboard Razer BlackWidow / Logitech (Unknown)
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
Get well soon Cadaveca, I remember waking up with a stiff right arm when I was hooked playing Dirt 2.

By the way, the postman gave me my Dirt 3 today!! :D
:rockout:
I thought we agreed no one would know I was there. I'm married ya know!