• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

The "MailBox" is dead. AKA my computer.

Wile E

Power User
Joined
Oct 1, 2006
Messages
24,318 (5.94/day)
Likes
3,682
System Name The ClusterF**k
Processor 980X @ 4Ghz
Motherboard Gigabyte GA-EX58-UD5 BIOS F12
Cooling MCR-320, DDC-1 pump w/Bitspower res top (1/2" fittings), Koolance CPU-360
Memory 3x2GB Mushkin Redlines 1600Mhz 6-8-6-24 1T
Video Card(s) Evga GTX 580
Storage Corsair Neutron GTX 240GB, 2xSeagate 320GB RAID0; 2xSeagate 3TB; 2xSamsung 2TB; Samsung 1.5TB
Display(s) HP LP2475w 24" 1920x1200 IPS
Case Technofront Bench Station
Audio Device(s) Auzentech X-Fi Forte into Onkyo SR606 and Polk TSi200's + RM6750
Power Supply ENERMAX Galaxy EVO EGX1250EWT 1250W
Software Win7 Ultimate N x64, OSX 10.8.4
#51
I removed both of them. No luck. First I lose my job then my main work rig dies a mystery death. This month sucks.
Didn't know you lost your job. That sucks balls man. I know what you mean about this month sucking tho. My furnace is broken, dryer broke, washer is on the way out, and somebody slashed my tires all in the past month.
 
Joined
Jun 3, 2007
Messages
22,400 (5.82/day)
Likes
8,922
Location
'Merica. The Great SOUTH!
System Name The Mailbox 4.5
Processor Intel i7 2600k @ 4.2GHz
Motherboard Gigabyte Z77X-UP5 TH Intel LGA 1155
Cooling Scythe Katana 4
Memory G.SKILL Sniper Series 16GB DDR3 1866: 9-9-9-24
Video Card(s) MSI 1080 "Duke" with 8Gb of RAM. Boost Clock 1847 MHz
Storage 256Gb M4 SSD, 500Gb WD (7200) 128Gb Agelity 4 SSD
Display(s) LG 29" Class 21:9 UltraWide® IPS LED Monitor 2560 x 1080
Case Cooler Master 922 HAF
Audio Device(s) SupremeFX X-Fi with Bose Companion 2 speakers.
Power Supply SeaSonic X Series X650 Gold
Mouse SteelSeries Sensei (RAW) and a Wacom Intuos 4 tablet.
Keyboard Razer BlackWidow
Software Windows 10 Pro (64-bit)
Benchmark Scores Benching is for bitches.
#52
Have you read your mobo instructions to identify just what that beep means?

Could help you identify the exact problem.
Yeah no keyboard :laugh:

Didn't know you lost your job. That sucks balls man. I know what you mean about this month sucking tho. My furnace is broken, dryer broke, washer is on the way out, and somebody slashed my tires all in the past month.
Yeah Im working two jobs now to keep my girls in school. The LAST thing I needed is my computer to die. Im out of funds to do anything more to fix it. My only hope now is if the local store has one in stock I can pull the old switcharoo on. If not Erockers going to help me out if he can. I love TPU.
 
Joined
Jan 2, 2009
Messages
9,767 (2.99/day)
Likes
1,779
Location
Suffolk/Essex, England
System Name Joseph's Laptop Clevo P771ZM
Processor 4970k @4/4.4ghz
Motherboard *shrugs*
Cooling About 2 kilos of copper fins and pipes.
Memory 2x 8gb
Video Card(s) GTX 970m 6gb
Storage 500gb Msata SSD 2x 2TB storage drives
Display(s) Built in
Power Supply 300w power brick
Mouse Steam controller
Software Windows ten
#53
And I'm guessing the keyboard is in?

D:

Gawwd, this is going to be one of those tricky ones ha ha
 
Joined
Jan 16, 2008
Messages
886 (0.24/day)
Likes
137
Location
Milwaukee, Wisconsin, USA
Processor Intel Xeon X5670 Hexa-core @ 4.6GHz @ 1.35v
Motherboard Gigabyte GA-X58A-UD7
Cooling Swiftech H20 (w/Custom External Rad Enclosure)
Memory 6GB (3x2GB) G.Skill Trident 2000Mhz + 6GB (3x2GB) Corsair 1600Mhz DDR3
Video Card(s) EVGA GTX 980 SC
Storage 1TB Samsung 850 EVO
Display(s) Samsung BX2440 (24" LED Backlit)
Case Cooler Master 690 (w/Mods)
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium
Power Supply Corsair 750-TX
Software Windows 7 Ultimate (x64)
#54
The "old switcheroo" is a crime called "Retail Fraud". You wouldn't want to add spending some time in the county lockup to your crappy month would ya? I hope you get it resolved and I know how you feel, there are a lot of us hurting right now.
 
Joined
Nov 8, 2008
Messages
779 (0.23/day)
Likes
77
Location
Sydney, Australia
System Name Gearbox || Server
Processor i5 3570K @ 4.0Ghz || E8400 @ Stock 3Ghz
Motherboard Gigabyte Z68XP-UD3 || Gigabyte EP41-UD3L
Cooling Stock || Stock
Memory 8GB G.Skill RipjawX DDR3 @ 1600mhz || 4GB Kingston Value DDR2 800Mhz
Video Card(s) ASUS R9 270X Direct CU II TOP @ 1120/1500 || N/A
Storage Samsung 840 EVO 250GB || 1TB WD Green, 2TB WD Green, 3TB WD Red
Display(s) HP x23 LED 23" Full HD Panel
Case Corsair 200R || Open-Air
Audio Device(s) Audioengine D1 + Logitech Z623/Audio Technica ATH-M50 || N/A
Power Supply Antec EarthWatts Platinum 650 W || Antec Neo Eco 450 W
Software Windows 8.1 Update 3 Pro 64 || Ubuntu Server 14.04 64
#56
Did ye press teh pwr buttn with a bananananana?

Sorry I had to...could something on you're HDD corrupted the BIOS on both boards like mine did?