1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The TPU UK Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by mullered07, Aug 13, 2008.

  1. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,225 (4.61/day)
    Thanks Received:
    4,152
    Location:
    London,UK
    I really only watch 5usa, 5* and DAVE on freeview
    everything else is just crap
     
  2. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    i watch the BBC channels and the movie channel on the rare occasion something good is on and i can't get be bothered to get to a TV with a sky box
     
  3. scaminatrix

    scaminatrix

    Joined:
    Mar 1, 2010
    Messages:
    3,583 (1.45/day)
    Thanks Received:
    798
    Location:
    By the Channel Tunnel, Kent, England
    Family Guy and American Dad on BBC three, and of course there's CBeebies.
     
  4. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,225 (4.61/day)
    Thanks Received:
    4,152
    Location:
    London,UK
    I rarely watch tv anyway. im only watching it now cuz theres a lotta bouncing going on, on court
     
  5. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    I only watch BBC on freeview as without Sky + i have no way of avoiding the adverts on other channels
     
  6. MilkyWay

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    7,190 (2.11/day)
    Thanks Received:
    733
    Do you mean Film 4?
     
  7. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    yes
     
    Last edited by a moderator: Feb 3, 2016
  8. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,225 (4.61/day)
    Thanks Received:
    4,152
    Location:
    London,UK
    its not just film4 that does movies. There are loads of other channels that have been doing some great movies recently!!
     
  9. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    i tend to avoid ITV, due to the amount of adverts (its like 5 mins off the show every 15 on)
     
  10. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,225 (4.61/day)
    Thanks Received:
    4,152
    Location:
    London,UK
    Im tempted to install CoD4 and try to play it on this laptop for the lols. Im that bored
     
  11. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    what sort of laptop?

    also: http://nyan.cat/
     
  12. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,225 (4.61/day)
    Thanks Received:
    4,152
    Location:
    London,UK
    An old laptop, that plays Obilvion and CoD2 just fine
     
  13. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,057 (0.51/day)
    Thanks Received:
    144
  14. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
  15. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,225 (4.61/day)
    Thanks Received:
    4,152
    Location:
    London,UK
    nope my laptop runs fine with 2Gb
     
  16. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,057 (0.51/day)
    Thanks Received:
    144
    i couldnt find my fone usb cable cheesy,those are the memory sticks-they are no use to me so i thought if you guys could use them your welcome to them.
     
  17. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    no thanks, all our laptops are DDR3
     
  18. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,057 (0.51/day)
    Thanks Received:
    144
    haha ok
     
  19. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,225 (4.61/day)
    Thanks Received:
    4,152
    Location:
    London,UK
    just installing CoD: World At War to try out performance
     
  20. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    i have DDR3 in my rig as of today, perhaps O/C tommorow, whats safe volts for DDR3 if i get round to it?

    Really like the look of these vengeance, you don't see it on the photo's but their sort of shiny, if i have to purchase new ram in the future i'll see if i can transfer the sinks over :)
     
  21. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,225 (4.61/day)
    Thanks Received:
    4,152
    Location:
    London,UK
    1.50v-1.65v no higher then that unless you have active cooling fitted over them
     
  22. MightyMission

    MightyMission

    Joined:
    Mar 21, 2011
    Messages:
    1,057 (0.51/day)
    Thanks Received:
    144
    dont know i havent played with ddr3 yet,still waiting on a good am3 mobo.
    i imagine 1.7 is about as much as you could get away with feeding it with stock cooling.
    If the heatsinks are stuck on like my ocz jobs i wouldnt want to be taking off the heatsinks!
     
  23. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    so if i knock them up to 1.59...

    Shiny heatsink... makes me want to get some white cold cathodes
     
  24. FreedomEclipse

    FreedomEclipse ~Technological Technocrat~

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    16,225 (4.61/day)
    Thanks Received:
    4,152
    Location:
    London,UK
    if you are overclocking them, id just say go straight for 1.60v
     
  25. cheesy999

    Joined:
    Jul 2, 2010
    Messages:
    4,028 (1.71/day)
    Thanks Received:
    629
    Location:
    UK
    i don't get that option, 1.59 it is then, whats the likelihoods of cas 7? seeing as these have a 1.5v stock voltage
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)