1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The TPU UK Clubhouse

Discussion in 'techPowerUp! Club Forum' started by mullered07, Aug 13, 2008.

  1. kurosagi01

    kurosagi01

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    4,561 (1.62/day)
    Thanks Received:
    583
    Location:
    Northampton,UK
    Umm..shadowrun £10,alone in the dark £10,mass effect £10,dead space is £15 i think,can't remember on top of my head now
     
    LifeOnMars says thanks.
  2. Gzero New Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    718 (0.17/day)
    Thanks Received:
    52
    Location:
    Scotland
    Considering ME 2 is coming soon, £10 isn't too bad before they jack the price back up as you can carry over some of the choices you made in the first Mass Effect game.
     
    10 Year Member at TPU
  3. LifeOnMars

    LifeOnMars New Member

    Joined:
    Jun 20, 2008
    Messages:
    2,566 (0.83/day)
    Thanks Received:
    396
    Location:
    Kettering,Northants. UK
    Cheers for that Kurosagi, I may pick up Mass Effect at that price ready for when I get my rig built. As Gzero says, it will be nice to play right through the first one and then the second.....especially as they are going to be connected in terms of storyline and character development.
     
  4. Akumos

    Akumos

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    552 (0.19/day)
    Thanks Received:
    28
    Location:
    Birmingham, England...
    I've been after a 16GB penstick for a while, £6.99 postage though. I'll do that with you!

    YGPM
     
  5. kurosagi01

    kurosagi01

    Joined:
    Mar 21, 2009
    Messages:
    4,561 (1.62/day)
    Thanks Received:
    583
    Location:
    Northampton,UK
    so anyone been HMV to check out those prices?
     
  6. kyle2020 Guest

    woo :D

    [​IMG]

    Been upgraded :D For free! :D
     
    10 Year Member at TPU
  7. Akumos

    Akumos

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    552 (0.19/day)
    Thanks Received:
    28
    Location:
    Birmingham, England...
    lol brill! I have their 20Mb package, wonder if they upped me to 50 for free...
     
  8. kyle2020 Guest

    We got a little pamhlet through the post saying that the area had been upped to a possible 10MB depending on your location - we rang, they reckoned max we could get was 8MB, but you know. Nice to know Virgin are thinking about their customers.
     
    10 Year Member at TPU
  9. MoonPig

    MoonPig

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    5,735 (1.88/day)
    Thanks Received:
    887
    Location:
    Wakefield, UK
    I damn better get upgraded! Been a customer for years!
     
  10. alexp999

    alexp999 Staff

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,045 (2.35/day)
    Thanks Received:
    862
    Location:
    Dorset, UK
    you're not on cable :)

    Kyles upgraded wast like 2 years over due, lol.
     
  11. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (2.93/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    I have a 20MB sky connection being installed soon an it will only cost £10 month :D
     
    10 Year Member at TPU
  12. Gzero New Member

    Joined:
    Mar 16, 2005
    Messages:
    718 (0.17/day)
    Thanks Received:
    52
    Location:
    Scotland
    Ket, good luck, just remember never switch to the free 2mbps package. It will make you tear your hair out. xD
     
    10 Year Member at TPU
  13. mc-dexter

    mc-dexter New Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    1,507 (0.51/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    England
    Thats a good deal! i'm guessing you've taken thier TV and phone package with that aswel though?

    Hopefully you'll get more of the 20mb unlike most others i know who's had that and average 8 - 10 mb.

    I actually know someone on that, and they've not got a bad word to say about it, but then again it's a woman who only likes to use msn and the odd bit of browsing :laugh:
     
  14. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (2.93/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    My nearest exchange is ~50 miles from me, so I should get about 15Mbit really. I did pick their whole package, but even with just the internet it was a good deal, £15 month.
     
    10 Year Member at TPU
  15. mc-dexter

    mc-dexter New Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    1,507 (0.51/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    England
    Ket


    De-lidded & lapped E4400 £35 inc. shipping
    Lapped E7200 £35 inc. shipping (held for tigs till end of the week)

    Think i may be interested in either of those... hopefully the E7200 if tigger don't have it :p
     
  16. alexp999

    alexp999 Staff

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,045 (2.35/day)
    Thanks Received:
    862
    Location:
    Dorset, UK
    Sky dont do internet only, we tried, they said no :cry:
     
  17. mc-dexter

    mc-dexter New Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    1,507 (0.51/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    England
    Thats why i love Virgin Media + the very stable and accurate speed :p
     
  18. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (2.93/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    Its pretty guaranteed tigs will be taking the E7200, like 99%. Best grab the E4400 while its still available :p

    Really? Sky have been trying to hoodwink me into their broadband package only for months :wtf:
     
    10 Year Member at TPU
  19. alexp999

    alexp999 Staff

    Joined:
    Jul 28, 2007
    Messages:
    8,045 (2.35/day)
    Thanks Received:
    862
    Location:
    Dorset, UK
    You got Sky TV?
     
  20. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (2.93/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    Nope. Literally just their broadband package they been bugging me about for months. Try them again.
     
    10 Year Member at TPU
  21. mc-dexter

    mc-dexter New Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    1,507 (0.51/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    England
    @ Ket - I'm waiting for my money from the job centre :laugh: and that should come tomorrow so hopefully it'll go well and it'll come when they said it will. Just a few questions: Whats de-lidded mean? and how's it go for overclocking?
     
  22. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (2.93/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    De-lidded just means the IHS I have taken off for the extremists. I still have the IHS tho for those that need to use it for their cooling solution. All you have to do is put a little TIM between the core and IHS and it works just as before it was de-lidded. As for OCs, had it to 3.2GHz 400FSB on my old AW9D Max, but I forget at what voltage.
     
    10 Year Member at TPU
  23. mc-dexter

    mc-dexter New Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    1,507 (0.51/day)
    Thanks Received:
    95
    Location:
    England
    Sounds good, bad news is i've just been on the phone to the joke shop (job centre) they've suspended my claim for one week though, so i'll only be getting £50 this week and won't be able to afford the chip :(
     
  24. Ketxxx

    Ketxxx Heedless Psychic

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    11,510 (2.93/day)
    Thanks Received:
    570
    Location:
    Kingdom of gods
    Why have they suspended one week of your claim? Sounds like your local job centre are a bunch of arseholes.
     
    10 Year Member at TPU
  25. MilkyWay

    Joined:
    Aug 16, 2007
    Messages:
    7,190 (2.11/day)
    Thanks Received:
    733
    whats that spending benefits on computer parts?
    and people moan about scrounger typical UK
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)