• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

The Witcher 3 Next-Gen Update Adds Higher-res Textures, Ray Traced GI, DLSS and FSR 2

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
18,825 (3.09/day)
Location
UK\USA
Processor AMD 3900X \ AMD 7700X
Motherboard ASRock AM4 X570 Pro 4 \ ASUS X670Xe TUF
Cooling D15
Memory Patriot 2x16GB PVS432G320C6K \ G.Skill Flare X5 F5-6000J3238F 2x16GB
Video Card(s) eVga GTX1060 SSC \ XFX RX 6950XT RX-695XATBD9
Storage Sammy 860, MX500, Sabrent Rocket 4 Sammy Evo 980 \ 1xSabrent Rocket 4+, Sammy 2x990 Pro
Display(s) Samsung 1080P \ LG 43UN700
Case Fractal Design Pop Air 2x140mm fans from Torrent \ Fractal Design Torrent 2 SilverStone FHP141x2
Audio Device(s) Yamaha RX-V677 \ Yamaha CX-830+Yamaha MX-630 Infinity RS4000\Paradigm P Studio 20, Blue Yeti
Power Supply Seasonic Prime TX-750 \ Corsair RM1000X Shift
Mouse Steelseries Sensei wireless \ Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ Wooting Two HE
Benchmark Scores Meh benchmarks.
@AsRock or anyone

The next Witcher 3 update today, I am playing it, but the camera angle is really weird, its more zoomed in Mass Effect style, I do not like it, is there anyway to go back to the old camera style while keeping the next gen update?

Yeah i actually ended up making a new thread as apparently you cannot search for news posts HAHA. So when i actually did find this thread i asked them to delete my thread but they just locked it, maybe they will now HA.

Fix the searches already.

Anyways, be a while before i try it, kinda pointless on my current card.
 

Space Lynx

Astronaut
Joined
Oct 17, 2014
Messages
15,453 (4.52/day)
Location
Kepler-186f
nm I got the stuttering issue fixed, had to enable blur and motion blur and it made it go away, read about it on another forum. weird.

also if anyone knows how to change the camera view back to pre next gen update normal please let me know
 
Last edited:

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
18,825 (3.09/day)
Location
UK\USA
Processor AMD 3900X \ AMD 7700X
Motherboard ASRock AM4 X570 Pro 4 \ ASUS X670Xe TUF
Cooling D15
Memory Patriot 2x16GB PVS432G320C6K \ G.Skill Flare X5 F5-6000J3238F 2x16GB
Video Card(s) eVga GTX1060 SSC \ XFX RX 6950XT RX-695XATBD9
Storage Sammy 860, MX500, Sabrent Rocket 4 Sammy Evo 980 \ 1xSabrent Rocket 4+, Sammy 2x990 Pro
Display(s) Samsung 1080P \ LG 43UN700
Case Fractal Design Pop Air 2x140mm fans from Torrent \ Fractal Design Torrent 2 SilverStone FHP141x2
Audio Device(s) Yamaha RX-V677 \ Yamaha CX-830+Yamaha MX-630 Infinity RS4000\Paradigm P Studio 20, Blue Yeti
Power Supply Seasonic Prime TX-750 \ Corsair RM1000X Shift
Mouse Steelseries Sensei wireless \ Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ Wooting Two HE
Benchmark Scores Meh benchmarks.
nm I got the stuttering issue fixed, had to enable blur and motion blur and it made it go away, read about it on another forum. weird.

also if anyone knows how to change the camera view back to pre next gen update normal please let me know

eeww, i hope they fix that, cannot stand blur in any game.
 

Space Lynx

Astronaut
Joined
Oct 17, 2014
Messages
15,453 (4.52/day)
Location
Kepler-186f
eeww, i hope they fix that, cannot stand blur in any game.

it beats the hell out of stuttering. for as much love as witcher 3 gets, its a shit optimized game. lol

AND I WANT THE OLD CAMERA ANGLE BACK FUCK THIS MASS EFFECT CAMERA STYLE
 
Joined
Jan 14, 2019
Messages
9,472 (5.07/day)
Location
Midlands, UK
System Name Nebulon-B Mk. 4
Processor AMD Ryzen 7 7800X3D
Motherboard MSi PRO B650M-A WiFi
Cooling be quiet! Dark Rock 4
Memory 2x 24 GB Corsair Vengeance EXPO DDR5-6000
Video Card(s) Sapphire Pulse Radeon RX 7800 XT
Storage 2 TB Corsair MP600 GS, 2 TB Corsair MP600 R2, 4 + 8 TB Seagate Barracuda 3.5"
Display(s) Dell S3422DWG, 7" Waveshare touchscreen
Case Kolink Citadel Mesh black
Power Supply Seasonic Prime GX-750
Mouse Logitech MX Master 2S
Keyboard Logitech G413 SE
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores Cinebench R23 single-core: 1,800, multi-core: 18,000. Superposition 1080p Extreme: 9,900.
eeww, i hope they fix that, cannot stand blur in any game.
There's one mystery bigger than blur, imo: film grain.
 

Space Lynx

Astronaut
Joined
Oct 17, 2014
Messages
15,453 (4.52/day)
Location
Kepler-186f
There's one mystery bigger than blur, imo: film grain.

I only have seen film grain once in a game where I didn't mind it, and that was Mass Effect 2, every other game I turn it off though.
 
Joined
Jan 14, 2019
Messages
9,472 (5.07/day)
Location
Midlands, UK
System Name Nebulon-B Mk. 4
Processor AMD Ryzen 7 7800X3D
Motherboard MSi PRO B650M-A WiFi
Cooling be quiet! Dark Rock 4
Memory 2x 24 GB Corsair Vengeance EXPO DDR5-6000
Video Card(s) Sapphire Pulse Radeon RX 7800 XT
Storage 2 TB Corsair MP600 GS, 2 TB Corsair MP600 R2, 4 + 8 TB Seagate Barracuda 3.5"
Display(s) Dell S3422DWG, 7" Waveshare touchscreen
Case Kolink Citadel Mesh black
Power Supply Seasonic Prime GX-750
Mouse Logitech MX Master 2S
Keyboard Logitech G413 SE
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores Cinebench R23 single-core: 1,800, multi-core: 18,000. Superposition 1080p Extreme: 9,900.
AND I WANT THE OLD CAMERA ANGLE BACK FUCK THIS MASS EFFECT CAMERA STYLE
Where is the game? I don't see it on Steam. Or is it distributed as a patch to the original?
 

Tatty_Two

Gone Fishing
Joined
Jan 18, 2006
Messages
25,782 (3.90/day)
Location
Worcestershire, UK
Processor Rocket Lake Core i5 11600K @ 5 Ghz with PL tweaks
Motherboard MSI MAG Z490 TOMAHAWK
Cooling Thermalright Peerless Assassin 120SE + 4 Phanteks 140mm case fans
Memory 32GB (4 x 8GB SR) Patriot Viper Steel 4133Mhz DDR4 @ 3600Mhz CL14@1.45v Gear 1
Video Card(s) Asus Dual RTX 4070 OC
Storage WD Blue SN550 1TB M.2 NVME//Crucial MX500 500GB SSD (OS)
Display(s) AOC Q2781PQ 27 inch Ultra Slim 2560 x 1440 IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Onboard Realtek ALC1200/SPDIF to Sony AVR @ 5.1
Power Supply Seasonic CORE GM650w Gold Semi modular
Mouse Coolermaster Storm Octane wired
Keyboard Element Gaming Carbon Mk2 Tournament Mech
Software Win 10 Home x64
Where is the game? I don't see it on Steam. Or is it distributed as a patch to the original?
If you go to your games library, you should see your original Witcher 3 listing but now it should say "update required" as it is being treated as a patch (4.0), you can download the update from there.
 
Joined
Mar 14, 2014
Messages
1,261 (0.35/day)
Processor i7-4790K 4.6GHz @1.29v
Motherboard ASUS Maximus Hero VII Z97
Cooling Noctua NH-U14S
Memory G. Skill Trident X 2x8GB 2133MHz
Video Card(s) Asus Tuf RTX 3060 V1 FHR (Newegg Shuffle)
Storage OS 120GB Kingston V300, Samsung 850 Pro 512GB , 3TB Hitachi HDD, 2x5TB Toshiba X300, 500GB M.2 @ x2
Display(s) Lenovo y27g 1080p 144Hz
Case Fractal Design Define R4
Audio Device(s) AKG Q701's w/ O2+ODAC (Sounds a little bright)
Power Supply EVGA Supernova G2 850w
Mouse Glorious Model D
Keyboard Rosewill Full Size. Red Switches. Blue Leds. RK-9100xBRE - Hate this. way to big
Software Win10
Benchmark Scores 3DMark FireStrike Score : needs updating
DX12 Ultra+ no RT is awful
DX11 Ultra+ no RT is great.

DX12 has serious issues. Low GPU utilization with low fps, almost no fps drop when enabling 1 or 4 types RT. The ipact is the same.

If you want t.o play it but don't plan on using RT then you should be loading the DX11 version.
 
Joined
Jan 14, 2019
Messages
9,472 (5.07/day)
Location
Midlands, UK
System Name Nebulon-B Mk. 4
Processor AMD Ryzen 7 7800X3D
Motherboard MSi PRO B650M-A WiFi
Cooling be quiet! Dark Rock 4
Memory 2x 24 GB Corsair Vengeance EXPO DDR5-6000
Video Card(s) Sapphire Pulse Radeon RX 7800 XT
Storage 2 TB Corsair MP600 GS, 2 TB Corsair MP600 R2, 4 + 8 TB Seagate Barracuda 3.5"
Display(s) Dell S3422DWG, 7" Waveshare touchscreen
Case Kolink Citadel Mesh black
Power Supply Seasonic Prime GX-750
Mouse Logitech MX Master 2S
Keyboard Logitech G413 SE
Software Windows 10 Pro
Benchmark Scores Cinebench R23 single-core: 1,800, multi-core: 18,000. Superposition 1080p Extreme: 9,900.
If you go to your games library, you should see your original Witcher 3 listing but now it should say "update required" as it is being treated as a patch (4.0), you can download the update from there.
Ah, so it's an update! That's why I didn't catch it - it's not installed. :ohwell:
 
Joined
Oct 16, 2018
Messages
947 (0.48/day)
Location
Uttar Pradesh, India
Processor AMD R7 1700X @ 4100Mhz
Motherboard MSI B450M MORTAR MAX (MS-7B89)
Cooling Phanteks PH-TC14PE
Memory Crucial Technology 16GB DR (DDR4-3600) - C9BLM:045M:E BL16G36C16U4W.M16FE1 X2 @ CL14
Video Card(s) XFX RX480 GTR 8GB @ 1408Mhz (AMD Auto OC)
Storage Samsung SSD 850 EVO 250GB
Display(s) Acer KG271 1080p @ 81Hz
Power Supply SuperFlower Leadex II 750W 80+ Gold
Keyboard Redragon Devarajas RGB
Software Microsoft Windows 10 (10.0) Professional 64-bit
Benchmark Scores https://valid.x86.fr/mvvj3a
DX12 Ultra+ no RT is awful
DX11 Ultra+ no RT is great.

DX12 has serious issues. Low GPU utilization with low fps, almost no fps drop when enabling 1 or 4 types RT. The ipact is the same.

If you want t.o play it but don't plan on using RT then you should be loading the DX11 version.
Is this with the lastest 527.56 WHQL installed?
 
Joined
Jan 26, 2020
Messages
416 (0.28/day)
Location
Minbar
System Name Da Bisst
Processor Ryzen 5800X
Motherboard GigabyteB550 AORUS PRO
Cooling 2x280mm + 1x120 radiators, 4xArctic P14 PWM, 2xNoctua P12, TechN CPU, Alphacool Eisblock Auror GPU
Memory Corsair Vengeance RGB 32 GB DDR4 3800 MHz C16 tuned
Video Card(s) AMD PowerColor 6800XT
Storage Samsung 970 Evo Plus 512GB
Display(s) BenQ EX3501R
Case SilentiumPC Signum SG7V EVO TG ARGB
Audio Device(s) Onboard
Power Supply ChiefTec Proton Series 1000W (BDF-1000C)
Mouse Mionix Castor
Really nasty stutters, looks kinda degraded visually, sure, the RT lighting is nice in a way, makes it different, not sure I I like it more vs the original art style.
Feels sort of buggy overall.

it beats the hell out of stuttering. for as much love as witcher 3 gets, its a shit optimized game. lol

AND I WANT THE OLD CAMERA ANGLE BACK FUCK THIS MASS EFFECT CAMERA STYLE
There are a couple of settings in Gameplay, turn all camera setting to default and you will get rid of that weird camera. I thought it was a bug initially :roll:
w3cam.jpg
 
Last edited:

Tatty_Two

Gone Fishing
Joined
Jan 18, 2006
Messages
25,782 (3.90/day)
Location
Worcestershire, UK
Processor Rocket Lake Core i5 11600K @ 5 Ghz with PL tweaks
Motherboard MSI MAG Z490 TOMAHAWK
Cooling Thermalright Peerless Assassin 120SE + 4 Phanteks 140mm case fans
Memory 32GB (4 x 8GB SR) Patriot Viper Steel 4133Mhz DDR4 @ 3600Mhz CL14@1.45v Gear 1
Video Card(s) Asus Dual RTX 4070 OC
Storage WD Blue SN550 1TB M.2 NVME//Crucial MX500 500GB SSD (OS)
Display(s) AOC Q2781PQ 27 inch Ultra Slim 2560 x 1440 IPS
Case Phanteks Enthoo Pro M Windowed - Gunmetal
Audio Device(s) Onboard Realtek ALC1200/SPDIF to Sony AVR @ 5.1
Power Supply Seasonic CORE GM650w Gold Semi modular
Mouse Coolermaster Storm Octane wired
Keyboard Element Gaming Carbon Mk2 Tournament Mech
Software Win 10 Home x64
Ah, so it's an update! That's why I didn't catch it - it's not installed. :ohwell:
Ahhhhh I see, no install and therefore not showing even if it is in your library installed or not seems odd.

Untitled.jpg
 

Space Lynx

Astronaut
Joined
Oct 17, 2014
Messages
15,453 (4.52/day)
Location
Kepler-186f
Really nasty stutters, looks kinda degraded visually, sure, the RT lighting is nice in a way, makes it different, not sure I I like it more vs the original art style.
Feels sort of buggy overall.


There are a couple of settings in Gameplay, turn all camera setting to default and you will get rid of that weird camera. I thought it was a bug initially :roll:
View attachment 274430

gameplay section... fml. i was looking at display/video/graphics sigh.

ty mate!

Where is the game? I don't see it on Steam. Or is it distributed as a patch to the original?

patch to the original. i got it sorted now. :) camera settings are under gameplay, thanks felix!
 
Joined
Feb 14, 2012
Messages
1,710 (0.39/day)
Location
Romania
RT is heavy duty stuff. Ultra preset + ray tracing + DLSS balanced = 27-35 fps at 1440p with a 3060 Ti and 12600K. It looks good though especially indoors. But you would need at least a 3080 to get it close to 60 fps. And for some reason RTSS is not working with this update :shrug:
 

Space Lynx

Astronaut
Joined
Oct 17, 2014
Messages
15,453 (4.52/day)
Location
Kepler-186f
RT is heavy duty stuff. Ultra preset + ray tracing + DLSS balanced = 27-35 fps at 1440p with a 3060 Ti and 12600K. It looks good though especially indoors. But you would need at least a 3080 to get it close to 60 fps. And for some reason RTSS is not working with this update :shrug:

FSR is pure shit, I tried it in Balanced mode in witcher 3 4.0, and yeah its a blurry mess. No idea who in their right mind would ever use it.
 
Joined
Mar 14, 2014
Messages
1,261 (0.35/day)
Processor i7-4790K 4.6GHz @1.29v
Motherboard ASUS Maximus Hero VII Z97
Cooling Noctua NH-U14S
Memory G. Skill Trident X 2x8GB 2133MHz
Video Card(s) Asus Tuf RTX 3060 V1 FHR (Newegg Shuffle)
Storage OS 120GB Kingston V300, Samsung 850 Pro 512GB , 3TB Hitachi HDD, 2x5TB Toshiba X300, 500GB M.2 @ x2
Display(s) Lenovo y27g 1080p 144Hz
Case Fractal Design Define R4
Audio Device(s) AKG Q701's w/ O2+ODAC (Sounds a little bright)
Power Supply EVGA Supernova G2 850w
Mouse Glorious Model D
Keyboard Rosewill Full Size. Red Switches. Blue Leds. RK-9100xBRE - Hate this. way to big
Software Win10
Benchmark Scores 3DMark FireStrike Score : needs updating
Yes I used the newest drivers @The King



@droopyRO I was looking at around 50% utilization on a 3090 with full RT enabled right outside the Passiflora.34fps at 1080p with DLSS Quality. I know it's Novigrad but it's not right.



Something is wrong with engine and DX12 or something.
 
Joined
Oct 12, 2005
Messages
679 (0.10/day)
RT is heavy duty stuff. Ultra preset + ray tracing + DLSS balanced = 27-35 fps at 1440p with a 3060 Ti and 12600K. It looks good though especially indoors. But you would need at least a 3080 to get it close to 60 fps. And for some reason RTSS is not working with this update :shrug:
When RT is enabled, the game become quickly CPU bound, Even with a 13900K. It might not be possible right now to get really good RT perf with current CPU.

Might need a 7xx0 X3D or next gen intel to acheive stable FPS above 60. It's not being hold back top end GPU right now.
 
Joined
Jan 26, 2020
Messages
416 (0.28/day)
Location
Minbar
System Name Da Bisst
Processor Ryzen 5800X
Motherboard GigabyteB550 AORUS PRO
Cooling 2x280mm + 1x120 radiators, 4xArctic P14 PWM, 2xNoctua P12, TechN CPU, Alphacool Eisblock Auror GPU
Memory Corsair Vengeance RGB 32 GB DDR4 3800 MHz C16 tuned
Video Card(s) AMD PowerColor 6800XT
Storage Samsung 970 Evo Plus 512GB
Display(s) BenQ EX3501R
Case SilentiumPC Signum SG7V EVO TG ARGB
Audio Device(s) Onboard
Power Supply ChiefTec Proton Series 1000W (BDF-1000C)
Mouse Mionix Castor
FSR is pure shit, I tried it in Balanced mode in witcher 3 4.0, and yeah its a blurry mess. No idea who in their right mind would ever use it.
Yup, gotta be the worst FSR 2.x implementation I have ever seen, not even the quality preset is very ok, in Cyberpunk for example, for me FSR 2.x does make the visuals even better cause of the horrible native AA, but in W3 its just bad. Feels more like a FSR 1.0 upscale.
 
Joined
Feb 14, 2012
Messages
1,710 (0.39/day)
Location
Romania
Yes I used the newest drivers @The King



@droopyRO I was looking at around 50% utilization on a 3090 with full RT enabled right outside the Passiflora.34fps at 1080p with DLSS Quality. I know it's Novigrad but it's not right.



Something is wrong with engine and DX12 or something.
For me it was in the 85-90% GPU usage as reported by Nvidia's overlay. I wonder if it is something that could be fixed with driver or game updates.
FSR is pure shit,
I have not tried FSR just DLSS. I see no diference between it and FSAA/TAA. But for me it can be fixed by enabling sharpness.
 

Space Lynx

Astronaut
Joined
Oct 17, 2014
Messages
15,453 (4.52/day)
Location
Kepler-186f
For me it was in the 85-90% GPU usage as reported by Nvidia's overlay. I wonder if it is something that could be fixed with driver or game updates.

I have not tried FSR just DLSS. I see no diference between it and FSAA/TAA. But for me it can be fixed by enabling sharpness.

ok maybe that is what i did wrong, maybe i didn't have sharpness on when i turned on FSR. bleh. so many settings I can't stand it anymore. i miss the old ps2 days, the developers just give me the best experience possible - and thats it we done we game!

Yup, gotta be the worst FSR 2.x implementation I have ever seen, not even the quality preset is very ok, in Cyberpunk for example, for me FSR 2.x does make the visuals even better cause of the horrible native AA, but in W3 its just bad. Feels more like a FSR 1.0 upscale.

just read this. ok glad its not just me.
 
Joined
Aug 28, 2019
Messages
190 (0.12/day)
System Name 4K 144hz gaming PC :)
Processor Ryzen 9 7950X
Motherboard ASrock X670E Steel Legend
Cooling NZXT Kraken Z73
Memory 2x16GB Corsair Dominator Platinum RGB DDR5 6400 CL38 @ 6200 CL32
Video Card(s) Gainward RTX 4090 Phantom @ GS
Storage WB Black 1TB Pcie4
Display(s) iiyama G-MASTER G4380UHSU-B1
Case Lian Li O11D Evo
Audio Device(s) Realtek ALC1220
Power Supply EVGA Supernova 1300 G2
Mouse Razer Deathadder Essential
Keyboard Razer Ornata Chroma
Software Win 11 PRO
Benchmark Scores Time Spy: 34857 Time Spy Extreme: 19629 Port Royal: 28542 Speed Way: 11257 (Hall of Fame)
7950X & 4090

4K Ultra+ RT on, DLSS on balanced = 80fps
4K Ultra+ RT on, DLSS3 frame generation = 1-40fps, stutters like crazy, unplayable basically

GFE performance overlay showing CPU utilization 1% :kookoo: GPU using around 345W on default settings, 280W on 0.95v undervolt.
 

AsRock

TPU addict
Joined
Jun 23, 2007
Messages
18,825 (3.09/day)
Location
UK\USA
Processor AMD 3900X \ AMD 7700X
Motherboard ASRock AM4 X570 Pro 4 \ ASUS X670Xe TUF
Cooling D15
Memory Patriot 2x16GB PVS432G320C6K \ G.Skill Flare X5 F5-6000J3238F 2x16GB
Video Card(s) eVga GTX1060 SSC \ XFX RX 6950XT RX-695XATBD9
Storage Sammy 860, MX500, Sabrent Rocket 4 Sammy Evo 980 \ 1xSabrent Rocket 4+, Sammy 2x990 Pro
Display(s) Samsung 1080P \ LG 43UN700
Case Fractal Design Pop Air 2x140mm fans from Torrent \ Fractal Design Torrent 2 SilverStone FHP141x2
Audio Device(s) Yamaha RX-V677 \ Yamaha CX-830+Yamaha MX-630 Infinity RS4000\Paradigm P Studio 20, Blue Yeti
Power Supply Seasonic Prime TX-750 \ Corsair RM1000X Shift
Mouse Steelseries Sensei wireless \ Steelseries Sensei wireless
Keyboard Logitech K120 \ Wooting Two HE
Benchmark Scores Meh benchmarks.
For me it was in the 85-90% GPU usage as reported by Nvidia's overlay. I wonder if it is something that could be fixed with driver or game updates.

I have not tried FSR just DLSS. I see no diference between it and FSAA/TAA. But for me it can be fixed by enabling sharpness.

Maybe just needs some thing newer than a 5-6 year old CPU.
 
Joined
Mar 14, 2014
Messages
1,261 (0.35/day)
Processor i7-4790K 4.6GHz @1.29v
Motherboard ASUS Maximus Hero VII Z97
Cooling Noctua NH-U14S
Memory G. Skill Trident X 2x8GB 2133MHz
Video Card(s) Asus Tuf RTX 3060 V1 FHR (Newegg Shuffle)
Storage OS 120GB Kingston V300, Samsung 850 Pro 512GB , 3TB Hitachi HDD, 2x5TB Toshiba X300, 500GB M.2 @ x2
Display(s) Lenovo y27g 1080p 144Hz
Case Fractal Design Define R4
Audio Device(s) AKG Q701's w/ O2+ODAC (Sounds a little bright)
Power Supply EVGA Supernova G2 850w
Mouse Glorious Model D
Keyboard Rosewill Full Size. Red Switches. Blue Leds. RK-9100xBRE - Hate this. way to big
Software Win10
Benchmark Scores 3DMark FireStrike Score : needs updating
@droopyRO It starts with a higher utilization but will slowly creep down from 95% to 72% to 50%.







I'm checking afterburner graphs after about 10mins of play.



@AsRock with no RT and just switching between APIs tells me it's the implementation or the API and not the hardware.
I've never had a better experience on DX12 on any game over a DX11 ver. I can't say I've ever really experienced an enjoyable DX12 game, they've all an issue of some type. I've had much better luck with Vulkan.
 
Joined
Feb 14, 2012
Messages
1,710 (0.39/day)
Location
Romania
I think i could play it at a capped 30 fps with a controller. Last time i wen thru this series of games was in 2016 when Blood and Wine came out. I think i had a GTX 970 back then and it got around 50 or so fps. with high settings in 1440p. But RT is killing it even on a 4080 at 4K:
Maybe just needs some thing newer than a 5-6 year old CPU.
Newer than a 12600K that is barely a year or so old ? ha ! :)
 
Last edited:
Top