• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

TPU's F@H Team

Joined
Oct 6, 2007
Messages
5,129 (1.38/day)
Likes
1,210
Location
Nelson B.C. Canada
System Name Blacknet
Processor E5-1650 Xeon @ 4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Noctua NH-D14/7case fans
Memory 32gb Gskill 1866 Cas9
Video Card(s) Asus Strix GTX970 OC
Storage 2x Toshiba 3TB, Seagate 2TB, 2x EVO 850 250GB
Display(s) 27" Asus VS278Q 1ms
Case Antec 1200
Audio Device(s) Soundblaster Z + AKG Q701 Studio Monitors
Power Supply XFX XTR 750 Gold
Mouse Corsair Vengeance M95
Keyboard Cheap Azio
Software Kubuntu 17.10, Win7 x64 SP1 Ultimate
Benchmark Scores Average....
Well now I know why it won't start on the gtx280, fahmon shows in it's log that "EUE limit exceeded. Pausing 24hrs. My 9800gtx is still folding like mad. Weird! What is the EUE limit?
 

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
Frustrating little app.. finally figured out how to make it use my 9800gtx, but the display just shows my gtx280, even though it's not folding. However now when I try to start a wu on the gtx280, it sits at 0 for a moment, then sends results, and cycles like that a few times, then just stops. The 9800gtx is using id 1, and the gtx280 is using id 2, and yes all shortcuts have been properly made. Does it matter which gpu uses which id? The 280 is -gpu 0 and the 9800 is -gpu 1. Oh well, did 5wus for 1440 points overnight.....
Are you folding under "Cameljock"? GPU 0 is the primary PCI-E slot. Some motherboards have it closest to CPU and some others are reverse. I always use machine ID 2,3,4,5 for GPU clients and save machine ID#1 for SMP clients. You must also set the client to recognize scientific flags(-gpu 0, -gpu 1). Hope this helps.

Well now I know why it won't start on the gtx280, fahmon shows in it's log that "EUE limit exceeded. Pausing 24hrs. My 9800gtx is still folding like mad. Weird! What is the EUE limit?
EUE limit is a threshold that if exceeded, pauses the client for 24hrs. It could be overclocked too much or could be a hardware conflict. I would delete all clients and start with a fresh F@H install.
 
Last edited:
Joined
Oct 12, 2008
Messages
167 (0.05/day)
Likes
37
Location
Slovenia
System Name Sata Buster
Processor i5 6600K@4.6GHz 1.250Vcore
Motherboard MSI Z170A-M3
Cooling Noctua NH-D14
Memory Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR4 2133MHz
Video Card(s) MSI GTX 980Ti OC TwinFrozr
Storage Intel 330 240GB SSD + WD 1TB RE4
Display(s) Asus P279q
Case Fractal R3
Audio Device(s) Int. Realtek - Yamaha RXV596 - Sennheiser HD280
Power Supply CoolerMaster V850
Software Win7 64bit
Joined
Oct 6, 2007
Messages
5,129 (1.38/day)
Likes
1,210
Location
Nelson B.C. Canada
System Name Blacknet
Processor E5-1650 Xeon @ 4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Noctua NH-D14/7case fans
Memory 32gb Gskill 1866 Cas9
Video Card(s) Asus Strix GTX970 OC
Storage 2x Toshiba 3TB, Seagate 2TB, 2x EVO 850 250GB
Display(s) 27" Asus VS278Q 1ms
Case Antec 1200
Audio Device(s) Soundblaster Z + AKG Q701 Studio Monitors
Power Supply XFX XTR 750 Gold
Mouse Corsair Vengeance M95
Keyboard Cheap Azio
Software Kubuntu 17.10, Win7 x64 SP1 Ultimate
Benchmark Scores Average....
Joined. Also, I found if I use the default shortcut, it runs my gtx280, and then I make a shortcut for the 9800gtx with the -gpu 1 switch, and I've got 2 separate folding projects going on the same box! Not sure why I had to do it that way, but who cares, it works!
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
will be back to folding for the team again vary soon. Got my new rig up. Keep up the good work guys.:toast:
 

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
Got another Quad rig up and folding today. This makes 2 of them and I have another on it's way for Wed launch. They only use between 370-400 watts for each rig and I am getting 21k PPD per rig. After this next rig, I will not be doing any additional builds. I'm just gonna settle in and see where my power bill lands.:eek: Fold On!!!!!!

 
Joined
Oct 6, 2007
Messages
5,129 (1.38/day)
Likes
1,210
Location
Nelson B.C. Canada
System Name Blacknet
Processor E5-1650 Xeon @ 4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Noctua NH-D14/7case fans
Memory 32gb Gskill 1866 Cas9
Video Card(s) Asus Strix GTX970 OC
Storage 2x Toshiba 3TB, Seagate 2TB, 2x EVO 850 250GB
Display(s) 27" Asus VS278Q 1ms
Case Antec 1200
Audio Device(s) Soundblaster Z + AKG Q701 Studio Monitors
Power Supply XFX XTR 750 Gold
Mouse Corsair Vengeance M95
Keyboard Cheap Azio
Software Kubuntu 17.10, Win7 x64 SP1 Ultimate
Benchmark Scores Average....
Just thought I'd mention that I forgot my forum nick in the hurry of getting this up and running and used my gaming nick CamelJock as a member of our team. So my stats will be under that nick. Unless I can figure out how to change it to Johnspack and keep my finished wus.
 
Joined
Oct 12, 2008
Messages
167 (0.05/day)
Likes
37
Location
Slovenia
System Name Sata Buster
Processor i5 6600K@4.6GHz 1.250Vcore
Motherboard MSI Z170A-M3
Cooling Noctua NH-D14
Memory Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR4 2133MHz
Video Card(s) MSI GTX 980Ti OC TwinFrozr
Storage Intel 330 240GB SSD + WD 1TB RE4
Display(s) Asus P279q
Case Fractal R3
Audio Device(s) Int. Realtek - Yamaha RXV596 - Sennheiser HD280
Power Supply CoolerMaster V850
Software Win7 64bit
Take your rigs at your job place (into an office) and let them pay the bills. LOL.

Just kidding. ;)
 

James1991

New Member
Joined
Jun 28, 2007
Messages
267 (0.07/day)
Likes
38
Location
Port Lincoln, South Australia
Processor i7 2600
Motherboard ASUS P8P67 EVO
Cooling lots and lots of fans
Memory 8GB DDR3
Video Card(s) 2 x ATI(yes, ATI) Radeon 4850
Storage lots of 500 gb drives
Display(s) Acer P221W, LG L1732S, Samsung 32 inch HDTV
Case big one
Audio Device(s) onboard stuff
Power Supply big one
Software Windows Vista Ultimate x64
Benchmark Scores boots into windows is that ok?
i just joined.

have it running on one of my 4850's and my Q9450, it wont be running 24/7 though. just during the day when im surfing the net. (dont want the power bill to be to high)
 
Joined
Oct 12, 2008
Messages
167 (0.05/day)
Likes
37
Location
Slovenia
System Name Sata Buster
Processor i5 6600K@4.6GHz 1.250Vcore
Motherboard MSI Z170A-M3
Cooling Noctua NH-D14
Memory Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR4 2133MHz
Video Card(s) MSI GTX 980Ti OC TwinFrozr
Storage Intel 330 240GB SSD + WD 1TB RE4
Display(s) Asus P279q
Case Fractal R3
Audio Device(s) Int. Realtek - Yamaha RXV596 - Sennheiser HD280
Power Supply CoolerMaster V850
Software Win7 64bit
Today with GPU :)

 

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
Take your rigs at your job place (into an office) and let them pay the bills. LOL.

Just kidding. ;)
I'm already working on that. Our T1 line is pass worded by our corporate IT dept, so I must hack the WiFi of the business next to us to run these @ work.
 
Joined
Oct 12, 2008
Messages
167 (0.05/day)
Likes
37
Location
Slovenia
System Name Sata Buster
Processor i5 6600K@4.6GHz 1.250Vcore
Motherboard MSI Z170A-M3
Cooling Noctua NH-D14
Memory Kingston HyperX Fury 2x4GB DDR4 2133MHz
Video Card(s) MSI GTX 980Ti OC TwinFrozr
Storage Intel 330 240GB SSD + WD 1TB RE4
Display(s) Asus P279q
Case Fractal R3
Audio Device(s) Int. Realtek - Yamaha RXV596 - Sennheiser HD280
Power Supply CoolerMaster V850
Software Win7 64bit

James1991

New Member
Joined
Jun 28, 2007
Messages
267 (0.07/day)
Likes
38
Location
Port Lincoln, South Australia
Processor i7 2600
Motherboard ASUS P8P67 EVO
Cooling lots and lots of fans
Memory 8GB DDR3
Video Card(s) 2 x ATI(yes, ATI) Radeon 4850
Storage lots of 500 gb drives
Display(s) Acer P221W, LG L1732S, Samsung 32 inch HDTV
Case big one
Audio Device(s) onboard stuff
Power Supply big one
Software Windows Vista Ultimate x64
Benchmark Scores boots into windows is that ok?
when i try and set this up on my second 4850 it just comes up with an error
"At present your GPU is not supported or you need a current driver".(i have catalyst 8.11 so it isnt the drivers)

Is there a way to get this working.
Do i need to disconnect my crossfire bridges or something because it wont work with crossfire enabled or disabled.
 
Joined
Oct 6, 2007
Messages
5,129 (1.38/day)
Likes
1,210
Location
Nelson B.C. Canada
System Name Blacknet
Processor E5-1650 Xeon @ 4.5Ghz
Motherboard Asus P9X79 Pro
Cooling Noctua NH-D14/7case fans
Memory 32gb Gskill 1866 Cas9
Video Card(s) Asus Strix GTX970 OC
Storage 2x Toshiba 3TB, Seagate 2TB, 2x EVO 850 250GB
Display(s) 27" Asus VS278Q 1ms
Case Antec 1200
Audio Device(s) Soundblaster Z + AKG Q701 Studio Monitors
Power Supply XFX XTR 750 Gold
Mouse Corsair Vengeance M95
Keyboard Cheap Azio
Software Kubuntu 17.10, Win7 x64 SP1 Ultimate
Benchmark Scores Average....
Well, I'm getting there, 99th place in the list and rising! Very touchy little program though, decided to hit the oc on my 9800 card, corrupted 5hrs worth of work and will have to reinstall after my 280 finishes the current job. Live and learn.
 

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
when i try and set this up on my second 4850 it just comes up with an error
"At present your GPU is not supported or you need a current driver".(i have catalyst 8.11 so it isnt the drivers)

Is there a way to get this working.
Do i need to disconnect my crossfire bridges or something because it wont work with crossfire enabled or disabled.
Crossfire must be disabled. In Vista, you need to connect a monitor to the 2nd card. In XP, you need to extend your desktop onto the 2nd card. If you do not see the 2nd card in display properties, you must re-install the ATI drivers and then try again. Do you see the 2nd card in device manager?

Well, I'm getting there, 99th place in the list and rising! Very touchy little program though, decided to hit the oc on my 9800 card, corrupted 5hrs worth of work and will have to reinstall after my 280 finishes the current job. Live and learn.
Are you using Rivatuner?
 
Last edited:

James1991

New Member
Joined
Jun 28, 2007
Messages
267 (0.07/day)
Likes
38
Location
Port Lincoln, South Australia
Processor i7 2600
Motherboard ASUS P8P67 EVO
Cooling lots and lots of fans
Memory 8GB DDR3
Video Card(s) 2 x ATI(yes, ATI) Radeon 4850
Storage lots of 500 gb drives
Display(s) Acer P221W, LG L1732S, Samsung 32 inch HDTV
Case big one
Audio Device(s) onboard stuff
Power Supply big one
Software Windows Vista Ultimate x64
Benchmark Scores boots into windows is that ok?
Crossfire must be disabled. In Vista, you need to connect a monitor to the 2nd card. In XP, you need to extend your desktop onto the 2nd card. If you do not see the 2nd card in display properties, you must re-install the ATI drivers and then try again. Do you see the 2nd card in device manager?
yes i can see the second card in device manager, i have just disabled crossfire and connected my second screen to the second card.

they are both working fine now :)
 

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
Great deals on Nvidia Cards for F@H

Check out these deals @ Newegg:

EVGA 8800 GS "B Stock" only $62.99(just bought one...great deal)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130422



EVGA 9600 GSO "B Stock" only $59.99(bought one of these too:D)

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130423



Remember, you can run 4 of these off an Antec EA-500D($49.00 & 80+ Certified) & throw in a "open box" MSI K9A2 Platinum($105.00) and you have a Quad GPU rig for $355.00. Add in a X2-3800 and your pushing 21K PPD for $400.00!!! What are you guys waiting for?
 
Last edited:

James1991

New Member
Joined
Jun 28, 2007
Messages
267 (0.07/day)
Likes
38
Location
Port Lincoln, South Australia
Processor i7 2600
Motherboard ASUS P8P67 EVO
Cooling lots and lots of fans
Memory 8GB DDR3
Video Card(s) 2 x ATI(yes, ATI) Radeon 4850
Storage lots of 500 gb drives
Display(s) Acer P221W, LG L1732S, Samsung 32 inch HDTV
Case big one
Audio Device(s) onboard stuff
Power Supply big one
Software Windows Vista Ultimate x64
Benchmark Scores boots into windows is that ok?
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,872 (0.84/day)
Likes
1,809
Location
South of Planet Earth
System Name SLOW-MO-SHUN II
Processor AMD RYZEN 5 1600X 6-Core 3.6GHz
Motherboard ASRock AB350 Pro4
Cooling AMD stock cooler, 6 case fans
Memory 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 2400MHz Dual Channel
Video Card(s) NVidia GeForce GTX1060 6GB
Storage SEAGATE 1TB 7200 RPM 64MB ------SAMSUNG 250GB Solid State Drive SATA III
Display(s) Asus 24" widescreen 1080p
Case Corsair Carbide Series 200R Black Steel
Audio Device(s) Onboard
Power Supply SEASONIC 620 W E/P
Software Windows 10 Home 64-Bit
We just got the power bill and the wife shit. Its not all due to folding I tried to tell her, the heat is on more, we are using the clothes dryer more, and more lights with it getting dark sooner.

anyone know how to figure out how much power a 600w psu draws running 24/7?
 
Joined
May 30, 2006
Messages
7,626 (1.81/day)
Likes
855
Location
TX, USA
Processor Intel i7 4770K
Motherboard Asrock
Cooling Water
Memory Team Xtreem LV 16GB (2x8GB)
Video Card(s) EK Full WB HD7970
Display(s) CROSSOVER 27Q LED-P 27"
Case Danger Den Torture Rack
Audio Device(s) Onboard
Power Supply CORSAIR Professional Series Gold AX1200
Software W 10 Pro
Joined
Dec 23, 2007
Messages
16,919 (4.64/day)
Likes
1,622
Location
Omaha, NE
System Name The ShadowFold Draconis (Ordering soon)
Processor AMD Phenom II X6 1055T 2.8ghz
Motherboard ASUS M4A87TD EVO AM3 AMD 870
Cooling Stock
Memory Kingston ValueRAM 4GB DDR3-1333
Video Card(s) XFX ATi Radeon HD 5850 1gb
Storage Western Digital 640gb
Display(s) Acer 21.5" 5ms Full HD 1920x1080P
Case Antec Nine-Hundred
Audio Device(s) Onboard + Creative "Fatal1ty" Headset
Power Supply Antec Earthwatts 650w
Software Windows 7 Home Premium 64bit
Benchmark Scores -❶-❸-❸-❼-
Got another Quad rig up and folding today. This makes 2 of them and I have another on it's way for Wed launch. They only use between 370-400 watts for each rig and I am getting 21k PPD per rig. After this next rig, I will not be doing any additional builds. I'm just gonna settle in and see where my power bill lands.:eek: Fold On!!!!!
Your avatar goes great with you :p crazy stuff man! When I get my second 4850 and Phenom II I will have them folding!

Oh and how do I figure my ppd?
 

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
We just got the power bill and the wife shit. Its not all due to folding I tried to tell her, the heat is on more, we are using the clothes dryer more, and more lights with it getting dark sooner.

anyone know how to figure out how much power a 600w psu draws running 24/7?
What PSU are you running? I use the P3 Kill-a-watt just like DOM posted. One of the best purchases i ever made. Here is a pic of it in action. Folding rig with Antec EA-500D 80+ efficient powering 4x 8800GS @ only 377 watts. This rig is highly efficient for it PPD output.


Your avatar goes great with you :p crazy stuff man! When I get my second 4850 and Phenom II I will have them folding!

Oh and how do I figure my ppd?
Use Fahmon to monitor PPD. Let me know if you have any problems setting it up.
http://www.fahmon.net/

 
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,872 (0.84/day)
Likes
1,809
Location
South of Planet Earth
System Name SLOW-MO-SHUN II
Processor AMD RYZEN 5 1600X 6-Core 3.6GHz
Motherboard ASRock AB350 Pro4
Cooling AMD stock cooler, 6 case fans
Memory 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 2400MHz Dual Channel
Video Card(s) NVidia GeForce GTX1060 6GB
Storage SEAGATE 1TB 7200 RPM 64MB ------SAMSUNG 250GB Solid State Drive SATA III
Display(s) Asus 24" widescreen 1080p
Case Corsair Carbide Series 200R Black Steel
Audio Device(s) Onboard
Power Supply SEASONIC 620 W E/P
Software Windows 10 Home 64-Bit
COOLERMASTER 600WATT EXTREME POWER

Also I am still working on getting a gtx 260. Any way to mod the PSU to supply power to a gtx 260 and a 8800gt?. I only have 2-6pinn plugs
 

BUCK NASTY

F@H Mod & 4P Enthusiust
Staff member
Joined
Aug 8, 2007
Messages
4,968 (1.31/day)
Likes
4,624
Location
Port St Lucie, FL. U.S.A.
System Name Main Rig
Processor AMD FX-4130 @ 4.8Ghz
Motherboard ASUS M5A99X Evo
Cooling Coolermaster Hyper 212+
Memory 8GB GSkill DDR3 1600
Video Card(s) ASUS GTX 970 Strix @ 1503Mhz Core
Storage Corsair Force 90gb SSD/ WD Caviar Blue 750gb
Display(s) ASUS 24" IPS
Case Coolermaster Centurion 590
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Antec TP750 80+
Software Windows 7 Ultimate 64
COOLERMASTER 600WATT EXTREME POWER

Also I am still working on getting a gtx 260. Any way to mod the PSU to supply power to a gtx 260 and a 8800gt?. I only have 2-6pinn plugs
Yes, you can run both off of that PSU. Use the 2xPCI 6 pins for the GTX260 and use molex to PCI-E 6 pin adapters to power the 8800GT. Your 260 will draw 136w and the 8800 GT will draw 80w. Your 12v rails should be able to handle this combination. Make sure you plug the Adapter into both molex lines(you should have 2) to spread out the current draw. See adapter pic below:

 
Joined
Jul 25, 2008
Messages
2,872 (0.84/day)
Likes
1,809
Location
South of Planet Earth
System Name SLOW-MO-SHUN II
Processor AMD RYZEN 5 1600X 6-Core 3.6GHz
Motherboard ASRock AB350 Pro4
Cooling AMD stock cooler, 6 case fans
Memory 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 2400MHz Dual Channel
Video Card(s) NVidia GeForce GTX1060 6GB
Storage SEAGATE 1TB 7200 RPM 64MB ------SAMSUNG 250GB Solid State Drive SATA III
Display(s) Asus 24" widescreen 1080p
Case Corsair Carbide Series 200R Black Steel
Audio Device(s) Onboard
Power Supply SEASONIC 620 W E/P
Software Windows 10 Home 64-Bit
Thanks Buck you da man:rockout::toast::rockout:

you know I don't think I have one of those......have to check the pc store in town.