• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

TPU's F@H Team

Joined
Aug 10, 2006
Messages
4,413 (1.02/day)
Likes
147
Location
England
Processor Intel Core i7-7700K
Motherboard ASUS ROG Strix Z270E Gaming
Cooling Arctic Cooling Freezer i11
Memory 4x 8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX @ 2133MHz
Video Card(s) 2x NVIDIA GTX 1080 Ti FEs
Storage 512GB SSD, 2x2TB HDD
Display(s) AOC U2879VF, AOC G2260VWQ6
Case Corsair 750D Airflow Edition
Power Supply EVGA Supernova 850G
Software Windows 10 x64 Pro
When you ran install.bat, did you allow all processes that came up through your firewall?
 
Joined
Nov 4, 2005
Messages
10,042 (2.19/day)
Likes
2,404
System Name MoFo 2
Processor AMD PhenomII 1100T @ 4.2Ghz
Motherboard Asus Crosshair IV
Cooling Swiftec 655 pump, Apogee GT,, MCR360mm Rad, 1/2 loop.
Memory 8GB DDR3-2133 @ 1900 8.9.9.24 1T
Video Card(s) HD7970 1250/1750
Storage Agility 3 SSD 6TB RAID 0 on RAID Card
Display(s) 46" 1080P Toshiba LCD
Case Rosewill R6A34-BK modded (thanks to MKmods)
Audio Device(s) ATI HDMI
Power Supply 750W PC Power & Cooling modded (thanks to MKmods)
Software A lot.
Benchmark Scores Its fast. Enough.
Sometimes you will be bumped up or down in the mix of performance and demand depending on machine capabilaties, and unit turn time.


For example my work machine is folding one that is not listed yet. And has higher memory demands than other units I have had.

http://fah-web.stanford.edu/cgi-bin/fahproject?p=2653
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
18,764 (4.46/day)
Likes
3,307
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i5 2400 :: Athlon II x4 630
Motherboard MSI H67-G43-B3 :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 4x2GB DDR3 1333 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: GT720
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply Corsair CX600w :: Unknown
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
WTF I rebooted and it works. I set it to use 60% of my CPU, I do not want to stress it out :)
 
Joined
Aug 10, 2006
Messages
4,413 (1.02/day)
Likes
147
Location
England
Processor Intel Core i7-7700K
Motherboard ASUS ROG Strix Z270E Gaming
Cooling Arctic Cooling Freezer i11
Memory 4x 8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX @ 2133MHz
Video Card(s) 2x NVIDIA GTX 1080 Ti FEs
Storage 512GB SSD, 2x2TB HDD
Display(s) AOC U2879VF, AOC G2260VWQ6
Case Corsair 750D Airflow Edition
Power Supply EVGA Supernova 850G
Software Windows 10 x64 Pro
If it's only using 60%, you'd better leave it on 24hrs, or you won't make deadlines. If you do, it'll be not much tme left.
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
18,764 (4.46/day)
Likes
3,307
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i5 2400 :: Athlon II x4 630
Motherboard MSI H67-G43-B3 :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 4x2GB DDR3 1333 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: GT720
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply Corsair CX600w :: Unknown
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
I bumped it to 80%--and yes, it is 24 hours.

If everyone switches to SMP, who does all the work units for the old core? It says in the FAQ that SMP does not do old WU's.
 

sneekypeet

Super Moderator
Staff member
Joined
Apr 12, 2006
Messages
25,204 (5.69/day)
Likes
10,067
System Name His
Processor Intel i9 7920X
Motherboard Asus Prime X299 Deluxe
Cooling Corsair H150i PRO RGB
Memory G.Skill TridentZ RGB 32GB @ 3600MHz
Video Card(s) nVidia GTX 1080ti SLI with EVGA Hybrid coolers.
Storage Samsung 960 Pro / Crucial MX300 750GB / Seagate 1TB Spinner
Display(s) Sony 43" 4K 60hz
Case Cooler Master Cosmos C700P (Inverted Layout)
Audio Device(s) Realtek on board > Sony Receiver > Cerwin Vega's
Power Supply Thermaltake TPSG 1050W
Mouse Always Changing
Keyboard Always Changing
Software Windows 10 Pro 64
Just something Ive noticed for a bit....Maybe its possible and maybe its not, but how about an update of the TECHPOWERUP logo....Something newer to reflect the new design?????
 

Solaris17

Creator Solaris Utility DVD
Joined
Aug 16, 2005
Messages
19,543 (4.19/day)
Likes
6,474
Location
Florida
System Name Venslar
Processor I9 7980XE
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling EKWB L360 R2.0
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Gigabyte 1080TI
Storage 2x 2TB Micron SSDs | 1x ADATA 128SSD (Cache) | 1x Drevo 256SSD | 1x 1TB 850 EVO | 1x 250GB 960 EVO
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ (2k IPS)
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Realtek ALC 1220 on Audio-Technica ATH-AG1
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Tyon White
Keyboard Ducky Shine 6 Snow White
Software Windows 10 x64 Pro
does it give you an error i got an erroor that said missing work files in this case reinstall and do it all over.
 
Joined
Jul 19, 2007
Messages
7,043 (1.78/day)
Likes
863
Location
Sector ZZ₉ Plural Z Alpha
System Name УльтраФиолет
Processor Intel Kentsfield Q9650 @ 3.8GHz (4.2GHz highest achieved)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi; X38 NSB, ICH9R SSB
Cooling Delta V3 block, XPSC res, 120x3 rad, ST 1/2" pump - 10 fans, SYSTRIN HDD cooler, Antec HDD cooler
Memory Dual channel 8GB OCZ Platinum DDR3 @ 1800MHz @ 7-7-7-20 1T
Video Card(s) Quadfire: (2) Sapphire HD5970
Storage (2) WD VelociRaptor 300GB SATA-300; WD 320GB SATA-300; WD 200GB UATA + WD 160GB UATA
Display(s) Samsung Syncmaster T240 24" (16:10)
Case Cooler Master Stacker 830
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-E x1
Power Supply Kingwin Mach1 1200W modular
Software Windows XP Home SP3; Vista Ultimate x64 SP2
Benchmark Scores 3m06: 20270 here: http://hwbot.org/user.do?userId=12313
I had that happen once . . . I think what had happened for me, though, was I ran a disk cleanup utility for duplicate and 0-sized files, etc. I gave the list a quick glance and nothing seemed important or odd, so I just hit 'clean'.

it took a couple of work files with it . . .
 
Joined
Nov 4, 2005
Messages
10,042 (2.19/day)
Likes
2,404
System Name MoFo 2
Processor AMD PhenomII 1100T @ 4.2Ghz
Motherboard Asus Crosshair IV
Cooling Swiftec 655 pump, Apogee GT,, MCR360mm Rad, 1/2 loop.
Memory 8GB DDR3-2133 @ 1900 8.9.9.24 1T
Video Card(s) HD7970 1250/1750
Storage Agility 3 SSD 6TB RAID 0 on RAID Card
Display(s) 46" 1080P Toshiba LCD
Case Rosewill R6A34-BK modded (thanks to MKmods)
Audio Device(s) ATI HDMI
Power Supply 750W PC Power & Cooling modded (thanks to MKmods)
Software A lot.
Benchmark Scores Its fast. Enough.
Let it be.



If you have missing work files it is usually as it needs to download a set for a specific project.
 
Joined
Aug 10, 2006
Messages
4,413 (1.02/day)
Likes
147
Location
England
Processor Intel Core i7-7700K
Motherboard ASUS ROG Strix Z270E Gaming
Cooling Arctic Cooling Freezer i11
Memory 4x 8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX @ 2133MHz
Video Card(s) 2x NVIDIA GTX 1080 Ti FEs
Storage 512GB SSD, 2x2TB HDD
Display(s) AOC U2879VF, AOC G2260VWQ6
Case Corsair 750D Airflow Edition
Power Supply EVGA Supernova 850G
Software Windows 10 x64 Pro
Or because it just screwed up and deleted them. Or they may be corrupt. Or your little brother might have deleted them thinking it was some kind of thing that would be fun to delete.
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
18,764 (4.46/day)
Likes
3,307
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i5 2400 :: Athlon II x4 630
Motherboard MSI H67-G43-B3 :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 4x2GB DDR3 1333 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: GT720
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply Corsair CX600w :: Unknown
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
59% of my first SMP WU is done.
 

newtekie1

Semi-Retired Folder
Joined
Nov 22, 2005
Messages
24,921 (5.46/day)
Likes
11,192
Location
Indiana, USA
Processor Intel Core i7 8700K@4.8GHz(Quick and dirty)
Motherboard AsRock Z370 Taichi
Cooling Corsair H110i GTX w/ Noctua NF-A14 Fans
Memory 32GB Corsair DDR4-3000
Video Card(s) ASUS Strix GTX 1080Ti
Storage 500GB Crucial MX500 + 2TB Seagate Solid State Hybrid Drive with 480GB MX200 SSD Cache
Display(s) QNIX QX2710 1440p@120Hz
Case Fractal Design Define S
Audio Device(s) Onboard is good enough for me
Power Supply Corsair HX850
Software Windows 10 Pro x64
Well, my quad-core machine is down, so it is really killing my numbers. I've given up on catching Steevo. I am just going to let my numbers break 1,000,000 points then take a few machines off folding for a while and just leave the Core 2 Duo machines and my Quad-Core once it is back up and running.
 

Athlon2K15

HyperVtX™
Joined
Sep 27, 2006
Messages
7,867 (1.85/day)
Likes
2,325
Location
O-H-I-O
Processor Intel Core i3 8350K @ 4.8GHz
Motherboard Asus Prime Z370
Cooling Corsair H115i
Memory 32GB Corsair Vengeance LPX DDR4 3200
Video Card(s) Asus GTX 1050Ti 4GB
Storage Intel DC P3700 1.6TB / Intel Optane
Display(s) LG 34UC98 Curved Ultrawide
Power Supply Corsair RM850x
Mouse Asus Strix Evolve
Keyboard Asus Strix Claymore
anyone have any idea whats going on with the GPU client and the new HD series of video cards? i tried to use mine as a candidate for folding and it doesnt seem to support it :(
 
Joined
Jul 19, 2007
Messages
7,043 (1.78/day)
Likes
863
Location
Sector ZZ₉ Plural Z Alpha
System Name УльтраФиолет
Processor Intel Kentsfield Q9650 @ 3.8GHz (4.2GHz highest achieved)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi; X38 NSB, ICH9R SSB
Cooling Delta V3 block, XPSC res, 120x3 rad, ST 1/2" pump - 10 fans, SYSTRIN HDD cooler, Antec HDD cooler
Memory Dual channel 8GB OCZ Platinum DDR3 @ 1800MHz @ 7-7-7-20 1T
Video Card(s) Quadfire: (2) Sapphire HD5970
Storage (2) WD VelociRaptor 300GB SATA-300; WD 320GB SATA-300; WD 200GB UATA + WD 160GB UATA
Display(s) Samsung Syncmaster T240 24" (16:10)
Case Cooler Master Stacker 830
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-E x1
Power Supply Kingwin Mach1 1200W modular
Software Windows XP Home SP3; Vista Ultimate x64 SP2
Benchmark Scores 3m06: 20270 here: http://hwbot.org/user.do?userId=12313
the 2Ks series aren't supported yet - I haven't heard anything yet as to if and or when they will be . . .

AS far as I know, only the 1900/1950s are. Maybe the 1800 series, not sure on that, either.
 

newtekie1

Semi-Retired Folder
Joined
Nov 22, 2005
Messages
24,921 (5.46/day)
Likes
11,192
Location
Indiana, USA
Processor Intel Core i7 8700K@4.8GHz(Quick and dirty)
Motherboard AsRock Z370 Taichi
Cooling Corsair H110i GTX w/ Noctua NF-A14 Fans
Memory 32GB Corsair DDR4-3000
Video Card(s) ASUS Strix GTX 1080Ti
Storage 500GB Crucial MX500 + 2TB Seagate Solid State Hybrid Drive with 480GB MX200 SSD Cache
Display(s) QNIX QX2710 1440p@120Hz
Case Fractal Design Define S
Audio Device(s) Onboard is good enough for me
Power Supply Corsair HX850
Software Windows 10 Pro x64
No folding on the HD2000 series yet, only the x1K series(x1300XT-x1950XTX).
 
Joined
Jul 19, 2007
Messages
7,043 (1.78/day)
Likes
863
Location
Sector ZZ₉ Plural Z Alpha
System Name УльтраФиолет
Processor Intel Kentsfield Q9650 @ 3.8GHz (4.2GHz highest achieved)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi; X38 NSB, ICH9R SSB
Cooling Delta V3 block, XPSC res, 120x3 rad, ST 1/2" pump - 10 fans, SYSTRIN HDD cooler, Antec HDD cooler
Memory Dual channel 8GB OCZ Platinum DDR3 @ 1800MHz @ 7-7-7-20 1T
Video Card(s) Quadfire: (2) Sapphire HD5970
Storage (2) WD VelociRaptor 300GB SATA-300; WD 320GB SATA-300; WD 200GB UATA + WD 160GB UATA
Display(s) Samsung Syncmaster T240 24" (16:10)
Case Cooler Master Stacker 830
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-E x1
Power Supply Kingwin Mach1 1200W modular
Software Windows XP Home SP3; Vista Ultimate x64 SP2
Benchmark Scores 3m06: 20270 here: http://hwbot.org/user.do?userId=12313
No folding on the HD2000 series yet, only the x1K series(x1300XT-x1950XTX).
Not all the X1k series . . . I couldn't get the GPU client to even initiate on a X1300 or a X1650.

Anyhow, my rig has been down from folding for a while - been testing CPU OCs and this P4 doesn't like F@H when over 4GHz. Also been holding off on the GPU client . . . I've got two sticks of DRAM I need to RMA - but I've just been procastinating on sending them out. Hopefully, I can get thing back up and folding soon.
 
Joined
Aug 10, 2006
Messages
4,413 (1.02/day)
Likes
147
Location
England
Processor Intel Core i7-7700K
Motherboard ASUS ROG Strix Z270E Gaming
Cooling Arctic Cooling Freezer i11
Memory 4x 8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX @ 2133MHz
Video Card(s) 2x NVIDIA GTX 1080 Ti FEs
Storage 512GB SSD, 2x2TB HDD
Display(s) AOC U2879VF, AOC G2260VWQ6
Case Corsair 750D Airflow Edition
Power Supply EVGA Supernova 850G
Software Windows 10 x64 Pro
OK guys, I'm back to take my place as Folding Guru. Shoot me your questions and problems.
 

newtekie1

Semi-Retired Folder
Joined
Nov 22, 2005
Messages
24,921 (5.46/day)
Likes
11,192
Location
Indiana, USA
Processor Intel Core i7 8700K@4.8GHz(Quick and dirty)
Motherboard AsRock Z370 Taichi
Cooling Corsair H110i GTX w/ Noctua NF-A14 Fans
Memory 32GB Corsair DDR4-3000
Video Card(s) ASUS Strix GTX 1080Ti
Storage 500GB Crucial MX500 + 2TB Seagate Solid State Hybrid Drive with 480GB MX200 SSD Cache
Display(s) QNIX QX2710 1440p@120Hz
Case Fractal Design Define S
Audio Device(s) Onboard is good enough for me
Power Supply Corsair HX850
Software Windows 10 Pro x64
Not all the X1k series . . . I couldn't get the GPU client to even initiate on a X1300 or a X1650.
I've got it running on an x1300XT, which is really an x1600Pro. I've also had it running on the my x1650Pro. It will work on the lower end x1K series, but it will be very very slow. The x1300XT was just barely fast enough to meet deadlines.
 
Joined
Jul 19, 2007
Messages
7,043 (1.78/day)
Likes
863
Location
Sector ZZ₉ Plural Z Alpha
System Name УльтраФиолет
Processor Intel Kentsfield Q9650 @ 3.8GHz (4.2GHz highest achieved)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi; X38 NSB, ICH9R SSB
Cooling Delta V3 block, XPSC res, 120x3 rad, ST 1/2" pump - 10 fans, SYSTRIN HDD cooler, Antec HDD cooler
Memory Dual channel 8GB OCZ Platinum DDR3 @ 1800MHz @ 7-7-7-20 1T
Video Card(s) Quadfire: (2) Sapphire HD5970
Storage (2) WD VelociRaptor 300GB SATA-300; WD 320GB SATA-300; WD 200GB UATA + WD 160GB UATA
Display(s) Samsung Syncmaster T240 24" (16:10)
Case Cooler Master Stacker 830
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-E x1
Power Supply Kingwin Mach1 1200W modular
Software Windows XP Home SP3; Vista Ultimate x64 SP2
Benchmark Scores 3m06: 20270 here: http://hwbot.org/user.do?userId=12313
but, isn't the GPUs different between a X1300 and a X1300 XT?

anyhow, maybe it was just my setup - I would open the GPU client, and as soon as it tried to initiate any work it closed out. It's possible the client itself had timed out or something - anyway, it works great with my 1950, though.
 
Joined
Aug 10, 2006
Messages
4,413 (1.02/day)
Likes
147
Location
England
Processor Intel Core i7-7700K
Motherboard ASUS ROG Strix Z270E Gaming
Cooling Arctic Cooling Freezer i11
Memory 4x 8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX @ 2133MHz
Video Card(s) 2x NVIDIA GTX 1080 Ti FEs
Storage 512GB SSD, 2x2TB HDD
Display(s) AOC U2879VF, AOC G2260VWQ6
Case Corsair 750D Airflow Edition
Power Supply EVGA Supernova 850G
Software Windows 10 x64 Pro
The GPU client is only officially supported by X1600+ cards.
 

newtekie1

Semi-Retired Folder
Joined
Nov 22, 2005
Messages
24,921 (5.46/day)
Likes
11,192
Location
Indiana, USA
Processor Intel Core i7 8700K@4.8GHz(Quick and dirty)
Motherboard AsRock Z370 Taichi
Cooling Corsair H110i GTX w/ Noctua NF-A14 Fans
Memory 32GB Corsair DDR4-3000
Video Card(s) ASUS Strix GTX 1080Ti
Storage 500GB Crucial MX500 + 2TB Seagate Solid State Hybrid Drive with 480GB MX200 SSD Cache
Display(s) QNIX QX2710 1440p@120Hz
Case Fractal Design Define S
Audio Device(s) Onboard is good enough for me
Power Supply Corsair HX850
Software Windows 10 Pro x64
but, isn't the GPUs different between a X1300 and a X1300 XT?
Yes, the x1300XT uses the same core as the x1650 cards(RV535). Which is why it works on the x1300XT, which is what I said, I never said it worked on the x1300. It only officially works on x1600 cards and higher, however it does work on the x1300XT because it is essentially an x1650.
 
Joined
Jul 19, 2007
Messages
7,043 (1.78/day)
Likes
863
Location
Sector ZZ₉ Plural Z Alpha
System Name УльтраФиолет
Processor Intel Kentsfield Q9650 @ 3.8GHz (4.2GHz highest achieved)
Motherboard ASUS P5E3 Deluxe/WiFi; X38 NSB, ICH9R SSB
Cooling Delta V3 block, XPSC res, 120x3 rad, ST 1/2" pump - 10 fans, SYSTRIN HDD cooler, Antec HDD cooler
Memory Dual channel 8GB OCZ Platinum DDR3 @ 1800MHz @ 7-7-7-20 1T
Video Card(s) Quadfire: (2) Sapphire HD5970
Storage (2) WD VelociRaptor 300GB SATA-300; WD 320GB SATA-300; WD 200GB UATA + WD 160GB UATA
Display(s) Samsung Syncmaster T240 24" (16:10)
Case Cooler Master Stacker 830
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-E x1
Power Supply Kingwin Mach1 1200W modular
Software Windows XP Home SP3; Vista Ultimate x64 SP2
Benchmark Scores 3m06: 20270 here: http://hwbot.org/user.do?userId=12313
yeah, I understand - it gets a little confusing when ATI put one GPU on a certain low-end model, and then a different GPU on a higher-end model in the same series :laugh:

Question, though, as I havne't looked into it too much . . . is it possible to run two GPU clients if you have more than one installed, and how does xFire affect F@H, or is it not implemented?
 
Joined
Aug 10, 2006
Messages
4,413 (1.02/day)
Likes
147
Location
England
Processor Intel Core i7-7700K
Motherboard ASUS ROG Strix Z270E Gaming
Cooling Arctic Cooling Freezer i11
Memory 4x 8GB DDR4 Corsair Vengeance LPX @ 2133MHz
Video Card(s) 2x NVIDIA GTX 1080 Ti FEs
Storage 512GB SSD, 2x2TB HDD
Display(s) AOC U2879VF, AOC G2260VWQ6
Case Corsair 750D Airflow Edition
Power Supply EVGA Supernova 850G
Software Windows 10 x64 Pro
One client - If you use Crossfire, it'll automatically split workload between the cards. The client was designed on a Crossfire system, I believe.
 
Joined
Nov 15, 2007
Messages
151 (0.04/day)
Likes
10
Processor AMD Athlon 64 x2 4200+@2.5ghz
Motherboard PC chips AM2+ 6100/430
Cooling Asus chilly vent lux(lapped)thx pospc
Memory 4gb 2x2GB PQI 800 5-5-5-15
Video Card(s) Zotac 8600GT 256mb
Storage 300gb SATA II
Display(s) 22" LCD (i don't remember brand)
Case Tt midtower
Audio Device(s) onboard
Power Supply Antec Earth watts 550w
Software Windows XP
there is also one for multi GPU so it will fold on both
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
18,764 (4.46/day)
Likes
3,307
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i5 2400 :: Athlon II x4 630
Motherboard MSI H67-G43-B3 :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 4x2GB DDR3 1333 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: GT720
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply Corsair CX600w :: Unknown
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
F@H SMP is not listening to my config settings. I have it set up to use only 90% CPU and it is using 100% anyway. What do I do? When I look in the config file, it says 90%.

-ed: If it matters, I'm using Windows XP Professional x64.
 
Top