• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

TPU's WCG/BOINC Team

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (4.44/day)
Likes
14,251
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
The GPU WUs are a bit difficult--I've found they'll error if the driver crashes or there is the slightest bit of instability
 
Joined
Sep 3, 2010
Messages
3,443 (1.29/day)
Likes
1,685
Location
NL, Europe
Processor Intel Core i5-4460
Motherboard Gigabyte GA-Z97-D3H
Cooling Arctic Freezer i11
Memory Crucial Ballistix Sport, DDR3-1600, 2x4 GB kit
Video Card(s) Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X
Storage Kingston SSDNow V300 (120GB) + Seagate Barracuda 7200.14 (1TB)
Display(s) AOC G2260VWQ6 | Acer AL1916 (in reserve)
Case Cooler Maste Centurion 5
Audio Device(s) integrated
Power Supply Seasonic G450
Mouse Logitech G500
Keyboard Qpad MK-50
Software Windows 10
A HPF WU states there has been a computation error so it is not the GPU or graphics drivers (see the last line in N3rdF1ght3r's screenshot).
 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (4.44/day)
Likes
14,251
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
Well, the E7400 has been going solid all night @ 3.4GHz. The Zalman cooler is a bit loud, but it's running at just over 50C full load :toast:
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.28/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
WCG Gadgets for your desktop?

Hey, so do any WorldCommunityGrid Gadgets exist for win 7? I would love to be able to monitor my threads completion stats without having to leave the Boinc manager program page open on my desktop.:respect:
 
Joined
Dec 18, 2009
Messages
2,406 (0.82/day)
Likes
2,460
Location
London, UK
System Name Slick
Processor Intel i5 2467M
Motherboard Samsung Series 5 Ultrabook
Memory 8GB Corsair Value
Storage Crucial M4 7mm 256GB
Display(s) 13"
Software Windows 8 Pro x64
Hey, so do any WorldCommunityGrid Gadgets exist for win 7? I would love to be able to monitor my threads completion stats without having to leave the Boinc manager program page open on my desktop.:respect:
Officially supported by BOINC.. only if you use something called Yahoo! Widgets. Take a look at the Web browser toolbars and plugins section: http://boinc.berkeley.edu/addons.php

Unofficially.. Google comes up with a few but don't know if I want to click on stuff I don't know anything about.
 
Joined
Nov 26, 2008
Messages
4,250 (1.28/day)
Likes
2,801
Location
S.Cali
System Name Freeman's Box (HL2 mod)
Processor Intel core i7 860 @ 3.6Ghz
Motherboard Asus Maximus III Formula P55
Cooling ApogeeXT/EK pump/ 140 rad x2
Memory Kingston HyperX 2166 8Gb
Video Card(s) Evga SSC GTX 970 4Gb
Storage SSD 840 250Gb, WD 640Gb
Display(s) 32" Samsung SyncMaster
Case NZXT Tempest Case
Audio Device(s) Creative SupremeFX
Power Supply Corsair TX 750W
Mouse Razer DeathAdder
Keyboard Razer Tarantula
Software Win.7 Home Prem. x64
Benchmark Scores Good enough ;)
Officially supported by BOINC.. only if you use something called Yahoo! Widgets. Take a look at the Web browser toolbars and plugins section: http://boinc.berkeley.edu/addons.php

Unofficially.. Google comes up with a few but don't know if I want to click on stuff I don't know anything about.
This looks cool, I will check it out. Thanks!:)
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
Thanks to MJmike i now have a i7 3770k crunching for the team. I don't have it oc'ed yet till i get my PSU from Ion, I don't want to stress this OCZ that i borrowed.
 

[Ion]

WCG Team Assistant
Joined
Sep 15, 2009
Messages
13,391 (4.44/day)
Likes
14,251
Location
Raleigh, North Carolina, United States
System Name Niedersachsen / Ribe / Minsk
Processor i3 3240 / i7-3520M / 4x Opteron 6376 @ 2.86GHz
Motherboard BIOSTAR H61M / HP Q77 / Supermicro H8QG7
Cooling Stock / Stock / 4x 1U G34
Memory 1x8GB / 2x4GB / 4x4GB
Video Card(s) GTX260 / Intel HD 4000 / nVidia GT310
Storage 80GB Intel SSD / 256GB Intel SSD / 2x 60GB SSD (RAID1)
Display(s) Dell 3007 + HP 2245w / 12.1" 1366x768 / None
Case Antec NSK3480 / HP / Supermicro 1U
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Enermax 500W / HP 130W / Supermicro Gold 1400W
Keyboard IBM Model M
Software Windows 7 (Niedersachsen/Ribe) / Linux Mint 17.2 (Minsk)
Thanks to MJmike i now have a i7 3770k crunching for the team. I don't have it oc'ed yet till i get my PSU from Ion, I don't want to stress this OCZ that i borrowed.
That's a hell of a CPU--I'm glad to hear you got something new! I'd say you should be able to get an 800MHz-1GHz OC with basically no work (at least I could on the 2700k).

Given my experience with this PSU, you should be great :)
 

Norton

Moderator & WCG-TPU Captain
Staff member
Joined
Dec 21, 2011
Messages
12,693 (5.80/day)
Likes
36,305
Location
USA
System Name My Fortress/Trish (WCG)/Julia (WCG)/Ella (WCG)/Junior(WCG)/Cruncher 1 & 2/Kreij (WCG)
Processor Ryzen 1700X/i7-970/2600K/i7-980X/3930k/Opteron 6168x4/Ryzen 1600X/FX-8350
Motherboard X370 Taichi/ ASUS R3E/Asus P8P67 Pro/P9X79 Pro/EVGA X58 SLI 3/SuperMicro 4P
Cooling NH-D14/Phanteks/NH-U14S/H70/DeepCool/CM 212+ (x4)/NH-U14S/CM212
Memory 16GB GSkill TridentZ-3200 (1700X), 16GB GSkill FlareX-2400 (1600X),... various...., 4P- 16x1GB
Video Card(s) RX 580/HD 4670/HD 7770/HD 7770/HD 7770/onboard/HD 7770/onboard
Storage WD 500GB SSD/Seagate 2TB SSHD, everything else is Western Digital (mostly)
Display(s) Dell U2414H & 2409W / Dell 2208WFP (shared)
Case Silverstone FT01B/Source 530/Corsair 230T/Define XL R2/Silverstone FT05/Define R4/custom
Audio Device(s) on board (All)
Power Supply Corsair HX850/TX650/CS650M/X Gold 750/EVGA P2 850/X Gold 1050/HX650
Mouse Logitech G300s
Keyboard Thermaltake Challenger Prime (Great for $30!!!)
Software Win 7 Home 64 (Win 10 Pro 64)/Win Pro 64 or Ubuntu 12.04 LTS/14.04 LTS/17.04
Benchmark Scores Why sit on the Bench when you can get in the game and Crunch!!!

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.78/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
Thanks to MJmike i now have a i7 3770k crunching for the team. I don't have it oc'ed yet till i get my PSU from Ion, I don't want to stress this OCZ that i borrowed.
Awesome brotha :rockout:
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
I need help. My rig wont load, all it does is keeps going back to the post screen.

the CPU,RAM,POWER,BOOT DEVICE LEDs all come on during post,none of them stay solid but the system won't load.

What i have done:
cleared CMOS with the jumper
pulled PSU and battery,let it sit for ~4 hours
tried 8 different sticks of ram 1 at a time
flashed BIOS to the latest
used onboard GPU
used 2 different video cards(both PCI-e x16)
tried a different psu(i used a 350w to load it the first time before i got the OCZ i was using,so i know it can loading it)
I don't have it in a case but i have made sure nothing metal is under it, have put the board on the box it came in and a glass shelf.
reseated CPU
reseated heatsink
blew out the mem slots
checked for bent pins (none that i could see)
checked for burnt spots on CPU

any ideas of what else i can do? I want to get this rig back up and running again.

when it stopped working i was in the BIOS trying to get a small overclock. didn't over volt anything either.
 

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.78/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
I need help. My rig wont load, all it does is keeps going back to the post screen.

the CPU,RAM,POWER,BOOT DEVICE LEDs all come on during post,none of them stay solid but the system won't load.

What i have done:
cleared CMOS with the jumper
pulled PSU and battery,let it sit for ~4 hours
tried 8 different sticks of ram 1 at a time
flashed BIOS to the latest
used onboard GPU
used 2 different video cards(both PCI-e x16)
tried a different psu(i used a 350w to load it the first time before i got the OCZ i was using,so i know it can loading it)
I don't have it in a case but i have made sure nothing metal is under it, have put the board on the box it came in and a glass shelf.
reseated CPU
reseated heatsink
blew out the mem slots
checked for bent pins (none that i could see)
checked for burnt spots on CPU

any ideas of what else i can do? I want to get this rig back up and running again.

when it stopped working i was in the BIOS trying to get a small overclock. didn't over volt anything either.
i guess pretty much other than board or CPU there's nothing left to try :(
 

Norton

Moderator & WCG-TPU Captain
Staff member
Joined
Dec 21, 2011
Messages
12,693 (5.80/day)
Likes
36,305
Location
USA
System Name My Fortress/Trish (WCG)/Julia (WCG)/Ella (WCG)/Junior(WCG)/Cruncher 1 & 2/Kreij (WCG)
Processor Ryzen 1700X/i7-970/2600K/i7-980X/3930k/Opteron 6168x4/Ryzen 1600X/FX-8350
Motherboard X370 Taichi/ ASUS R3E/Asus P8P67 Pro/P9X79 Pro/EVGA X58 SLI 3/SuperMicro 4P
Cooling NH-D14/Phanteks/NH-U14S/H70/DeepCool/CM 212+ (x4)/NH-U14S/CM212
Memory 16GB GSkill TridentZ-3200 (1700X), 16GB GSkill FlareX-2400 (1600X),... various...., 4P- 16x1GB
Video Card(s) RX 580/HD 4670/HD 7770/HD 7770/HD 7770/onboard/HD 7770/onboard
Storage WD 500GB SSD/Seagate 2TB SSHD, everything else is Western Digital (mostly)
Display(s) Dell U2414H & 2409W / Dell 2208WFP (shared)
Case Silverstone FT01B/Source 530/Corsair 230T/Define XL R2/Silverstone FT05/Define R4/custom
Audio Device(s) on board (All)
Power Supply Corsair HX850/TX650/CS650M/X Gold 750/EVGA P2 850/X Gold 1050/HX650
Mouse Logitech G300s
Keyboard Thermaltake Challenger Prime (Great for $30!!!)
Software Win 7 Home 64 (Win 10 Pro 64)/Win Pro 64 or Ubuntu 12.04 LTS/14.04 LTS/17.04
Benchmark Scores Why sit on the Bench when you can get in the game and Crunch!!!
i guess pretty much other than board or CPU there's nothing left to try :(
If you're using that Xig heatsink, check the backplate for interference/grounding on the board and try to loosen it a bit if it's set too tight.

Do you have a stock heatsink to try on it?
 
Joined
Sep 20, 2011
Messages
527 (0.23/day)
Likes
472
Location
somewhere in Eastern Europe
System Name Cruncher
Processor AMD FX-8370
Motherboard Asus Crosshair V Formula
Cooling Thermalright Silver Arrow SB-E
Memory 2x4 GB Corsair XMS3 2000
Video Card(s) Sapphire HD7870+Powercolor HD7850 CrossFire
Storage Corsair ForceGT 90 SSD,WD Black 500
Display(s) Acer 24'' 2ms
Case Cooler Master HAF 932
Audio Device(s) onboard
Power Supply Thermaltake Grand 1050w 80+Gold
Software Win 7 SP1 Ult x64
FYI

It appears that Bok from FreeDC is back from his trip and looking at what's necessary to fix his system... might be the SSD or the motherboard according to this thread:

http://www.free-dc.org/forum/showthr...280#post162280
From Free-DC
http://stats.free-dc.org/stats.php?page=team&proj=bwcg&team=22175&sort=today
11/13/2012 - UPDATE. Looks like it's one of the sets of SATAIII controllers on the database server. With the additional SSD drive I received last week I should be able to get the stats going today using only the other connections, though one of them is a SATAII. I'll need to replace the mobo at some point. I'd actually like to have a full hot standby but given the specs that's unlikely short term. As aI've had a few people ask if they can donate, I'm adding the donate button here too. Bok
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,518 (6.45/day)
Likes
6,938
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
Well got some issues, For some reason my Cruncher at work has stopped receiving GPU WU's I have restarted and updated WCG but still no GPU WU's. Is there something I can do?
 

om3n-

New Member
Joined
Nov 3, 2012
Messages
62 (0.03/day)
Likes
38
Location
Alberta
Well got some issues, For some reason my Cruncher at work has stopped receiving GPU WU's I have restarted and updated WCG but still no GPU WU's. Is there something I can do?
Depending on when it stopped there were some changes. I had to get a new file from animal to get it running again. A version change i think. I'd offer the file but am at work atm. I hope it gets you in the right direction at least.
 

t_ski

Former Staff
Joined
Apr 11, 2006
Messages
11,960 (2.80/day)
Likes
6,443
System Name My i7 Beast
Processor Intel Core i7 6800K
Motherboard Asus X99-A II
Cooling Nickel-plated EK Supremacy EVO, D5 with XSPC Bayres & BIX Quad Radiator
Memory 4 x 8GB EVGA SuperSC DDR4-3200
Video Card(s) EVGA 1080 SuperClocked
Storage Samsung 950 Pro 256GB m.2 SSD + 480GB Sandisk storage SSD
Display(s) Three Asus 24" VW246H LCD's
Case Silverstone TJ07
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair AX1200
Keyboard Corsair K95
Software Windows 10 x64 Pro
Well got some issues, For some reason my Cruncher at work has stopped receiving GPU WU's I have restarted and updated WCG but still no GPU WU's. Is there something I can do?
Anything in the error log?
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,518 (6.45/day)
Likes
6,938
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
11/13/2012 10:06:36 AM | | Starting BOINC client version 7.0.31 for windows_x86_64
11/13/2012 10:06:36 AM | | log flags: file_xfer, sched_ops, task
11/13/2012 10:06:36 AM | | Libraries: libcurl/7.25.0 OpenSSL/1.0.1 zlib/1.2.6
11/13/2012 10:06:36 AM | | Data directory: C:\ProgramData\BOINC
11/13/2012 10:06:36 AM | | Running under account Cruncher
11/13/2012 10:06:36 AM | | Processor: 8 GenuineIntel Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU @ 3.40GHz [Family 6 Model 42 Stepping 7]
11/13/2012 10:06:36 AM | | Processor: 256.00 KB cache
11/13/2012 10:06:36 AM | | Processor features: fpu vme de pse tsc msr pae mce cx8 apic sep mtrr pge mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss htt tm pni ssse3 cx16 sse4_1 sse4_2 syscall nx lm vmx tm2 popcnt aes pbe
11/13/2012 10:06:36 AM | | OS: Microsoft Windows 7: Home Premium x64 Edition, Service Pack 1, (06.01.7601.00)
11/13/2012 10:06:36 AM | | Memory: 3.98 GB physical, 7.97 GB virtual
11/13/2012 10:06:36 AM | | Disk: 148.95 GB total, 33.63 GB free
11/13/2012 10:06:36 AM | | Local time is UTC -5 hours
11/13/2012 10:06:36 AM | | VirtualBox version: 4.1.18
11/13/2012 10:06:36 AM | | ATI GPU 0: ATI Radeon HD 5700 series (Juniper) (CAL version 1.4.1607, 1024MB, 991MB available, 2720 GFLOPS peak)
11/13/2012 10:06:36 AM | | OpenCL: ATI GPU 0: ATI Radeon HD 5700 series (Juniper) (driver version CAL 1.4.1607 (VM), device version OpenCL 1.2 AMD-APP (938.1), 1024MB, 991MB available)
11/13/2012 10:06:36 AM | World Community Grid | Found app_info.xml; using anonymous platform
11/13/2012 10:06:36 AM | | Config: report completed tasks immediately
11/13/2012 10:06:36 AM | World Community Grid | URL http://www.worldcommunitygrid.org/; Computer ID 1787116; resource share 100
11/13/2012 10:06:36 AM | World Community Grid | General prefs: from World Community Grid (last modified 10-Oct-2012 20:07:16)
11/13/2012 10:06:36 AM | World Community Grid | Computer location: work
11/13/2012 10:06:36 AM | | General prefs: using separate prefs for work
11/13/2012 10:06:36 AM | | Reading preferences override file
11/13/2012 10:06:36 AM | | Preferences:
11/13/2012 10:06:36 AM | | max memory usage when active: 2039.71MB
11/13/2012 10:06:36 AM | | max memory usage when idle: 3671.49MB
11/13/2012 10:06:36 AM | | max disk usage: 33.58GB
11/13/2012 10:06:36 AM | | suspend work if non-BOINC CPU load exceeds 25 %
11/13/2012 10:06:36 AM | | (to change preferences, visit the web site of an attached project, or select Preferences in the Manager)
11/13/2012 10:06:36 AM | | Not using a proxy
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Restarting task GFAM_x3BPWa_9WATs_PfODCase_0049550_0254_0 using gfam version 612 in slot 7
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Restarting task GFAM_x3BPWa_9WATs_PfODCase_0049561_0200_0 using gfam version 612 in slot 0
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Restarting task GFAM_x3BPWa_PfODCase_0049569_0053_0 using gfam version 612 in slot 2
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Restarting task GFAM_x3BPWa_PfODCase_0049629_0195_1 using gfam version 612 in slot 4
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Restarting task GFAM_x3BPWa_PfODCase_0049659_0229_0 using gfam version 612 in slot 1
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Restarting task GFAM_x3BPWa_PfODCase_0049661_0113_0 using gfam version 612 in slot 6
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Restarting task GFAM_x3BPWa_PfODCase_0049647_0071_1 using gfam version 612 in slot 3
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Restarting task GFAM_x3N34b_7WATs_PfODCase_0049723_0094_2 using gfam version 612 in slot 5
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Sending scheduler request: To fetch work.
11/13/2012 10:06:37 AM | World Community Grid | Requesting new tasks for CPU and ATI
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Scheduler request completed: got 15 new tasks
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Didn't resend lost task faah36371_ZINC08642547_xh2_xtal_01_0 (expired)
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36383_ZINC12868315_xh2_xtal_01_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36383_ZINC22498505_xh2_xtal_00_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36363_ZINC58394199_xh2_xtal_02_1
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36364_ZINC05716701_xh2_xtal_00_1
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task HFCC_target-10_01108133_target-10_0000_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36389_ZINC06914553_xh2_xtal_01_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36390_ZINC08709797_xh2_xtal_01_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task qi834_00008_2
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36398_ZINC48325134_xh2_xtal_02_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36408_ZINC13161808_xh2_xtal_02_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task qi891_00051_11
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36396_ZINC57364143_xh2_xtal_03_1
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task qi898_00024_6
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36418_ZINC13008595_xh2_xtal_01_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | Resent lost task faah36420_ZINC05073660_xh2_xtal_02_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] App version returned from anonymous platform project; ignoring
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] App version returned from anonymous platform project; ignoring
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] App version returned from anonymous platform project; ignoring
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36383_ZINC12868315_xh2_xtal_01_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36383_ZINC22498505_xh2_xtal_00_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36363_ZINC58394199_xh2_xtal_02_1
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36364_ZINC05716701_xh2_xtal_00_1
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app hfcc platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding HFCC_target-10_01108133_target-10_0000_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36389_ZINC06914553_xh2_xtal_01_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36390_ZINC08709797_xh2_xtal_01_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app hpf2 platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding qi834_00008_2
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36398_ZINC48325134_xh2_xtal_02_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36408_ZINC13161808_xh2_xtal_02_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app hpf2 platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding qi891_00051_11
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36396_ZINC57364143_xh2_xtal_03_1
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app hpf2 platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding qi898_00024_6
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36418_ZINC13008595_xh2_xtal_01_0
11/13/2012 10:06:42 AM | World Community Grid | [error] No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class ; discarding faah36420_ZINC05073660_xh2_xtal_02_0
 

om3n-

New Member
Joined
Nov 3, 2012
Messages
62 (0.03/day)
Likes
38
Location
Alberta
No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class

You'll need that update in your app_info.xml i forget the actual version number it needs to be.
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,518 (6.45/day)
Likes
6,938
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class

You'll need that update in your app_info.xml i forget the actual version number it needs to be.
Hmm were would I find that cause I just tried the latest from kiex's thread and it still doesnt work.
 

om3n-

New Member
Joined
Nov 3, 2012
Messages
62 (0.03/day)
Likes
38
Location
Alberta
Animal007uk was the on who gave me the file. I didn't realize there was an issue till he told me in messenger. If you message him, he's usually pretty good about responding i find.

edit: Worse case I'll be home in about 4 hours. If you cant find it I can hand it off then.
 
Joined
Nov 7, 2009
Messages
2,712 (0.92/day)
Likes
1,781
Location
Denmark
System Name The work PC / Folder 1 & 2 (+3 on/off)
Processor W3670 4.00 GHz/ W3670 3.8 / 4790K 4.4/ i7 920
Motherboard Gigabyte GA-X58A-UD5/UD7/Maximum Hero/ UD5
Cooling Custom WC/Noctua NH-D14/Noctua NH-D15/D14
Memory 6 GB A-Data/6 GB Mushkin /8 GB Corsair Vengance/ Mus
Video Card(s) 1070 X MSI/ 970 ASUS / 2x970 MSI/970 MSI
Storage 480 GB SSD / 480 GB SSD /480 GB SSD, all EVO 840
Display(s) Dell UltraSharp 2408WFP
Case Corsair 800D / Fractel R4 /none
Power Supply Enermax 87+ 600 W/ 500 W / AX 860/700 W Enermax
Software WIN7 64 bit
Benchmark Scores Cherry pie at one point ;)
Well got some issues, For some reason my Cruncher at work has stopped receiving GPU WU's I have restarted and updated WCG but still no GPU WU's. Is there something I can do?
I would remove the app_info file, detach BOINC, (restart PC maybe not needed but I did it to be sure that the program was closed) and add WGC to the BONIC manager and let it run until it has loaded the newest files. Then stop BONIC and copy the app_info to it's right position. Restart PC and it might work. Did for me but not the first time. The program vesion has changed for HCC (from 656 to 705 but I don't think take is your problem)
 

t_ski

Former Staff
Joined
Apr 11, 2006
Messages
11,960 (2.80/day)
Likes
6,443
System Name My i7 Beast
Processor Intel Core i7 6800K
Motherboard Asus X99-A II
Cooling Nickel-plated EK Supremacy EVO, D5 with XSPC Bayres & BIX Quad Radiator
Memory 4 x 8GB EVGA SuperSC DDR4-3200
Video Card(s) EVGA 1080 SuperClocked
Storage Samsung 950 Pro 256GB m.2 SSD + 480GB Sandisk storage SSD
Display(s) Three Asus 24" VW246H LCD's
Case Silverstone TJ07
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair AX1200
Keyboard Corsair K95
Software Windows 10 x64 Pro
No app version found for app faah platform windows_intelx86 ver 640 class

You'll need that update in your app_info.xml i forget the actual version number it needs to be.
I would remove the app_info file, detach BOINC, (restart PC maybe not needed but I did it to be sure that the program was closed) and add WGC to the BONIC manager and let it run until it has loaded the newest files. Then stop BONIC and copy the app_info to it's right position. Restart PC and it might work. Did for me but not the first time. The program vesion has changed for HCC (from 656 to 705 but I don't think take is your problem)
Doesn't look like he's using an app_info.xml file, but mstenholm's suggestion seems on par with what worked for those using the app_info.xml file and getting a similar error.
 
Joined
Nov 7, 2009
Messages
2,712 (0.92/day)
Likes
1,781
Location
Denmark
System Name The work PC / Folder 1 & 2 (+3 on/off)
Processor W3670 4.00 GHz/ W3670 3.8 / 4790K 4.4/ i7 920
Motherboard Gigabyte GA-X58A-UD5/UD7/Maximum Hero/ UD5
Cooling Custom WC/Noctua NH-D14/Noctua NH-D15/D14
Memory 6 GB A-Data/6 GB Mushkin /8 GB Corsair Vengance/ Mus
Video Card(s) 1070 X MSI/ 970 ASUS / 2x970 MSI/970 MSI
Storage 480 GB SSD / 480 GB SSD /480 GB SSD, all EVO 840
Display(s) Dell UltraSharp 2408WFP
Case Corsair 800D / Fractel R4 /none
Power Supply Enermax 87+ 600 W/ 500 W / AX 860/700 W Enermax
Software WIN7 64 bit
Benchmark Scores Cherry pie at one point ;)
Doesn't look like he's using an app_info.xml file, but mstenholm's suggestion seems on par with what worked for those using the app_info.xml file and getting a similar error.
From his log:
Found app_info.xml; using anonymous platform
 

t_ski

Former Staff
Joined
Apr 11, 2006
Messages
11,960 (2.80/day)
Likes
6,443
System Name My i7 Beast
Processor Intel Core i7 6800K
Motherboard Asus X99-A II
Cooling Nickel-plated EK Supremacy EVO, D5 with XSPC Bayres & BIX Quad Radiator
Memory 4 x 8GB EVGA SuperSC DDR4-3200
Video Card(s) EVGA 1080 SuperClocked
Storage Samsung 950 Pro 256GB m.2 SSD + 480GB Sandisk storage SSD
Display(s) Three Asus 24" VW246H LCD's
Case Silverstone TJ07
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair AX1200
Keyboard Corsair K95
Software Windows 10 x64 Pro
You're right - I missed it. :( Getting blind in my old age :banghead: