• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

TPU's WCG/BOINC Team

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.79/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
I have two 64-bit computers doing HPF and 553 results (gold badge) have been returned. No project has yet got an error accross my three computers.

From what I'm seeing, any errors at all means your computer is not stable. Lower overclocks or run at stock (like me) to get rid of them.
bro this setup can pass linx as much as I like, its stable trust me. so was my 3.8 GHz settings. it only that project, only that one.
 
Joined
Oct 21, 2008
Messages
3,459 (1.04/day)
Likes
483
Location
95350
Processor ???
Motherboard 760
Cooling HK
Memory 3x1gb
Video Card(s) 285 Classified / EVGA 480
Display(s) 22" Acer /42" Toshiba
Case Stacker
Power Supply Toughpower 1000w / Coolmaster 650w
Software All of them
quick question

i have about 9 items done and they say Ready to report what do i have to do?

Do i hit Update on the main page like always do, but i read that i shouldn't be doing that
help please
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,914 (6.24/day)
Likes
10,011
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
bro this setup can pass linx as much as I like, its stable trust me. so was my 3.8 GHz settings. it only that project, only that one.
I bet it would work fine at stock...

Everyone's definition of "stable" is different. My definition is absolute: "zero hardware errors." So no, by my definition, it isn't stable. But, my opinion doesn't matter so, meh.


Let me give you a different perspective:

What if the algorithms for catching errors in the HPF tasks are superior to that of the other tasks? What if you are sending bad results on all the other projects but it isn't being caught? What if all those overclocked systems are invalidating the results? You get unhappy when HPF throws a flag at you--how do you know your overclocked hardware isn't invalidating all the results from stable hardware? Science is not an overclocking playground--benchmarks and stress tests are. As proof of this, name one supercomputer for scientific research that is overclocked/operating beyond recommended parameters.


quick question

i have about 9 items done and they say Ready to report what do i have to do?

Do i hit Update on the main page like always do, but i read that i shouldn't be doing that
help please
There's nothing wrong with hitting update. Just don't do it every minute.

There is a setting to make it automatically report completed work. Some instructions to do that are in this post:
http://forums.techpowerup.com/showpost.php?p=1456758&postcount=31
 
Last edited:

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.79/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
I bet it would work fine at stock...

Everyone's definition of "stable" is different. My definition is absolute: "zero hardware errors." So no, by my definition, it isn't stable. But, my opinion doesn't matter so, meh.


Let me give you a different perspective:

What if the algorithms for catching errors in the HPF tasks are superior to that of the other tasks? What if you are sending bad results on all the other projects but it isn't being caught? What if all those overclocked systems are invalidating the results? You get unhappy when HPF throws a flag at you--how do you know your overclocked hardware isn't invalidating all the results from stable hardware? Science is not an overclocking playground--benchmarks and stress tests are. As proof of this, name one supercomputer for scientific research that is overclocked/operating beyond recommended parameters.



There's nothing wrong with hitting update. Just don't do it every minute.

There is a setting to make it automatically report completed work. Some instructions to do that are in this post:
http://forums.techpowerup.com/showpost.php?p=1456758&postcount=31
all I know is that 4Ghz I put out more points than I do at 3.8 GHz. which is obvious, but if setup was really unstable and not returning much results, my PPD should drop right? I will have to see at stock, but performance difference is pretty big. I by no means have a supercomputer for scientific research.
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,914 (6.24/day)
Likes
10,011
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
Accurate results matter, not e-peen enlarging, meaningless points. This is science, after all (correct me if I'm wrong).
 

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.79/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
Accurate results matter, not e-peen enlarging, meaningless points. This is science, after all (correct me if I'm wrong).
you are absolutely correct. But if this setup produces the best performance as far as daily use, gaming, etc. and the most PPD why should I change it? Most importantly, it has never crashed.
 
D

Duxx

Guest
quick question

i have about 9 items done and they say Ready to report what do i have to do?

Do i hit Update on the main page like always do, but i read that i shouldn't be doing that
help please
Yes hitting update should clear those, temporarily lose internet? Dont know why they arent sending :wtf:
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,914 (6.24/day)
Likes
10,011
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
you are absolutely correct. But if this setup produces the best performance as far as daily use, gaming, etc. and the most PPD why should I change it? Most importantly, it has never crashed.
You contradicted your first statement in the second. An error is an error is an error. The only difference between a task erring and your computer crashing is which process the bits that went rogue belonged to.

I have made my point already and there is no sense in continuing. I've seen this discussion many times in the past and it has always proven fruitless.
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
if all goes well my Phenom will be crunching tonight. I think i have found a stable and decent clock for it until i have more time
 

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.79/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
You contradicted your first statement in the second. An error is an error is an error. The only difference between a task erring and your computer crashing is which process the bits that went rogue belonged to.

I have made my point already and there is no sense in continuing. I've seen this discussion many times in the past and it has always proven fruitless.
you have made your point, and I have told you I agree. But just because something is getting an error deosnt make my computer unstable. it can be BOINC itself in this case. But I also agree that continuing this is pointless, everybody does have different opinions.
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,914 (6.24/day)
Likes
10,011
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
it can be BOINC itself in this case.
It isn't. 500+ results, zero errors, three computers (2005, 2007, 2008), three different processor architectures (K8, Core, Core i#), three different types of RAM (DDR, DDR2, DDR2 FB-DIMM), three different motherboard manufacturers (MSI, DFI, Tyan), three different BOINC clients (5 x64, 6 x86, 6 x64), and one constant: no overclocks.



Edit: My numbers will be down for today because of several severe thunderstorm warnings--only my server was running. Blah, too. The storm was big on bark (dark, ominous clouds) and small on bite (only one 15 minute period of lots of rain). :laugh:

Still, better safe than sorry. The same system produced tennis ball sized hail. :eek:
 
Last edited:

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.79/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
It isn't. 500+ results, zero errors, three computers (2005, 2007, 2008), three different processor architectures (K8, Core, Core i#), three different types of RAM (DDR, DDR2, DDR2 FB-DIMM), three different motherboard manufacturers (MSI, DFI, Tyan), three different BOINC clients (5 x64, 6 x86, 6 x64), and one constant: no overclocks.



Edit: My numbers will be down for today because of several severe thunderstorm warnings--only my server was running. Blah, too. The storm was big on bark (dark, ominous clouds) and small on bite (only one 15 minute period of lots of rain). :laugh:

Still, better safe than sorry. The same system produced tennis ball sized hail. :eek:
my problem is i'm never home to turn them off. While back I had a power surge take my mobo and CPU, back when I had a Athlon XP rig. now I'm fucked, everything happens while i'm at work.
 

p_o_s_pc

F@H&WCG addict
Joined
May 2, 2007
Messages
13,002 (3.35/day)
Likes
2,156
Location
Newark ohio
System Name el'lappy|Cruncher | Cruncher 2
Processor intel C2D T6400 | i7 3770k @4.2ghz | AII X2 220 @3.4ghz
Motherboard some Acer | Asus P8Z77-V Pro |Gigabyter GA-M61p-S3
Cooling dual 80mm cooling fan | WC'ing ) |cheapo
Memory 2x2gb ddr3 | 2x2gb Ripjaws 1600 |4x512mb D9s
Video Card(s) onboard | 60 1GB(hd7770 ) |8800GTS
Storage Momuntus xt 320gb |Kingston Hyper X 120gb SATA III|500gb WD
Display(s) 17in | 42" 1080P HD 3D TV
Case lappy case | CM HAF XB |none yet
Audio Device(s) onboard | onboard | onboard
Power Supply Dell brick w/ acer end end | Antec EW 650w |Antec SP 350w(upg.soon)
Software Windows 7 Ult. 64bit---->------->
anyone willing to donate a AM2 or AM2+ board to me? I have everything i need to get another rig going but a board

btw Phenom is crunching now.
 
Last edited:

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.79/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
anyone willing to donate a AM2 or AM2+ board to me? I have everything i need to get another rig going but a board

btw Phenom is crunching now.
i'm the same, need a board for a Socket 775, only thing missing. Good luck finding a board.
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,914 (6.24/day)
Likes
10,011
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
my problem is i'm never home to turn them off. While back I had a power surge take my mobo and CPU, back when I had a Athlon XP rig. now I'm fucked, everything happens while i'm at work.
All my computers have UPSs and auto-shut off after two minutes on battery. I see power outages maybe once a month on average and have gotten two direct lightning strikes to my power pole outside. Everything worth anything is surge protected or battery protected.
 

Chicken Patty

WCG Moderator
Staff member
Joined
Nov 27, 2007
Messages
28,599 (7.79/day)
Likes
12,629
Location
Miami, Florida
Processor AMD Ryzen 7 1700
Motherboard ASUS ROG CROSSHAIR VI HERO (WI-FI AC)
Cooling EK Water blocks P280 Water Cooling Kit
Memory G.SKILL TridentZ RGB Series 16GB (2 x 8GB) 288-Pin DDR4 3600MHz
Video Card(s) Nvidia GeForce GTX 1080
Storage Samsung 850 EVO 500GB SSD (OS)// OCZ Vertex 4 128GB // WD Black 2TB
Display(s) Samsung 40" LED 4K TV
Case Corsair Obsidian 900D
Audio Device(s) Onboard Sound
Power Supply EVGA SuperNOVA 1000 G2 120-G2
Software Windows 10 64 Bit Home Edition
Benchmark Scores Real man crunch for TPU! :)
All my computers have UPSs and auto-shut off after two minutes on battery. I see power outages maybe once a month on average and have gotten two direct lightning strikes to my power pole outside. Everything worth anything is surge protected or battery protected.
I really need to get another one. Just crazy how something so important keeps slipping by.
I had my Athlon X2 rig hooked up to one with auto shutoff, it was great, but after that rig I never used one again.
 

Paulieg

The Mad Moderator
Joined
Feb 19, 2007
Messages
11,960 (3.03/day)
Likes
2,846
Location
Wherever I can find the iron.
Processor Haswell i7 4770K
Motherboard Gigabyte z79 UD5H Black Edition
Cooling Cryorig R1 Ultimate
Memory Gskill Trident DDR3 2400
Video Card(s) Asus 7970 Direct CU II
Storage Kingston Hyper Fury 240 SSD/ WD Black 640GB
Case Fractal Design R5
Power Supply XFX 650w
Software Win 7/Win 10 Tech preview
Both of my i7 DO's are up and running, as is a PII 955. Hopefully over the next couple of days, my point totals will reflect it. Happy to be back running full strength.
 

Paulieg

The Mad Moderator
Joined
Feb 19, 2007
Messages
11,960 (3.03/day)
Likes
2,846
Location
Wherever I can find the iron.
Processor Haswell i7 4770K
Motherboard Gigabyte z79 UD5H Black Edition
Cooling Cryorig R1 Ultimate
Memory Gskill Trident DDR3 2400
Video Card(s) Asus 7970 Direct CU II
Storage Kingston Hyper Fury 240 SSD/ WD Black 640GB
Case Fractal Design R5
Power Supply XFX 650w
Software Win 7/Win 10 Tech preview
quick question

i have about 9 items done and they say Ready to report what do i have to do?

Do i hit Update on the main page like always do, but i read that i shouldn't be doing that
help please
They should report automatically. Wait and see, as I'm not sure if you'll lose the completed work if you update.
 
Joined
Oct 21, 2008
Messages
3,459 (1.04/day)
Likes
483
Location
95350
Processor ???
Motherboard 760
Cooling HK
Memory 3x1gb
Video Card(s) 285 Classified / EVGA 480
Display(s) 22" Acer /42" Toshiba
Case Stacker
Power Supply Toughpower 1000w / Coolmaster 650w
Software All of them
i turned off the rig and truned it back on but nothing

still says ready to report
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
18,527 (4.58/day)
Likes
3,160
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i5 2400 :: Athlon II x4 630
Motherboard MSI H67-G43-B3 :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 4x2GB DDR3 1333 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: GT720
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply Corsair CX600w :: Unknown
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
I read somewhere that it auto-updates at 6PM
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,914 (6.24/day)
Likes
10,011
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
They should report automatically. Wait and see, as I'm not sure if you'll lose the completed work if you update.
You don't. You only lose the work if you "Reset Project." You want to "Update" before you "Reset Project" for that very reason.
 
Joined
Oct 21, 2008
Messages
3,459 (1.04/day)
Likes
483
Location
95350
Processor ???
Motherboard 760
Cooling HK
Memory 3x1gb
Video Card(s) 285 Classified / EVGA 480
Display(s) 22" Acer /42" Toshiba
Case Stacker
Power Supply Toughpower 1000w / Coolmaster 650w
Software All of them
You don't. You only lose the work if you "Reset Project." You want to "Update" before you "Reset Project" for that very reason.
so update?
i dont want to lose all the work i have done
 

FordGT90Concept

"I go fast!1!11!1!"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
20,914 (6.24/day)
Likes
10,011
Location
IA, USA
System Name BY-2015
Processor Intel Core i7-6700K (4 x 4.00 GHz) w/ HT and Turbo on
Motherboard MSI Z170A GAMING M7
Cooling Scythe Kotetsu
Memory 2 x Kingston HyperX DDR4-2133 8 GiB
Video Card(s) PowerColor PCS+ 390 8 GiB DVI + HDMI
Storage Crucial MX300 275 GB, Seagate 6 TB 7200 RPM
Display(s) Samsung SyncMaster T240 24" LCD (1920x1200 HDMI) + Samsung SyncMaster 906BW 19" LCD (1440x900 DVI)
Case Coolermaster HAF 932 w/ USB 3.0 5.25" bay
Audio Device(s) Realtek Onboard, Micca OriGen+
Power Supply Enermax Platimax 850w
Mouse SteelSeries Sensei RAW
Keyboard Tesoro Excalibur
Software Windows 10 Pro 64-bit
Benchmark Scores Faster than the tortoise; slower than the hare.
Update. It will force it to try to download new tasks and upload completed tasks. If it can't do it, it will say "Deferred 00:00:00" which means it will try again after that much time passes.
 
Joined
Oct 21, 2008
Messages
3,459 (1.04/day)
Likes
483
Location
95350
Processor ???
Motherboard 760
Cooling HK
Memory 3x1gb
Video Card(s) 285 Classified / EVGA 480
Display(s) 22" Acer /42" Toshiba
Case Stacker
Power Supply Toughpower 1000w / Coolmaster 650w
Software All of them
it went from ready to report to acknowledge then disappeared

so that means it registered right?