1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Unknown info after 17.7.2 Radeon drivers

Discussion in 'GPU-Z' started by mpv73, Jul 30, 2017.

  1. mpv73 New Member

    Joined:
    Jul 30, 2017
    Messages:
    2 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    MSI RX 560 Aero ITX 4GB OC

    [​IMG]

    What's with the unknown details now? And 0 MHz GPU clock. With 17.7.1 drivers everything was as it should be.

    This card in general seems a bit weird, because for example 3DMark does not recognize it, it shows as Generic VGA.
     
    kapkan says thanks.
  2. dorsetknob

    dorsetknob "YOUR RMA REQUEST IS CON-REFUSED"

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Messages:
    6,176 (1.35/day)
    Thanks Received:
    8,039
    Location:
    Dorset where else eh? >>> Thats ENGLAND<<<
    Have you played with the Bios in anyway like Flashed it ?
    Have you run an earlier ver of GPUz and does it give the same result
     
    chaosmassive and eidairaman1 say thanks.
    10 Year Member at TPU
  3. mpv73 New Member

    Joined:
    Jul 30, 2017
    Messages:
    2 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    Nope, no bios tinkering in any way.

    Although I did buy this second hand so I have no idea what the previous owner has done with it.
     
  4. dorsetknob

    dorsetknob "YOUR RMA REQUEST IS CON-REFUSED"

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Messages:
    6,176 (1.35/day)
    Thanks Received:
    8,039
    Location:
    Dorset where else eh? >>> Thats ENGLAND<<<
    Last edited: Jul 30, 2017
    10 Year Member at TPU
  5. biffzinker

    biffzinker

    Joined:
    Mar 23, 2016
    Messages:
    1,050 (1.91/day)
    Thanks Received:
    1,219
    Location:
    AK, USA
    Same issue for me going from 17.7.1 to 17.7.2 no info on the main tab. Something in the drivers changed.
     
  6. Capitan Harlock

    Capitan Harlock

    Joined:
    Jan 15, 2012
    Messages:
    895 (0.43/day)
    Thanks Received:
    466
    Location:
    Arcadia
    I downloaded the drivers from AMD site because the ones that where on TPU where the incomplete version without Relive and other stuff.
     
    biffzinker and 95Viper say thanks.
  7. JBG84 New Member

    Joined:
    Jul 31, 2017
    Messages:
    1 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Same...
     

    Attached Files:

  8. kapkan New Member

    Joined:
    Jun 30, 2017
    Messages:
    1 (0.01/day)
    Thanks Received:
    0
    Same issue on last drivers. Previous - ok. MSI Afterburner - same, no clocks to overclock card...
     
  9. StefanM

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    172 (0.07/day)
    Thanks Received:
    81
    Location:
    Germany
    For reference: this driver screwed up also HWiNFO

     
  10. etayorius

    etayorius

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    102 (0.04/day)
    Thanks Received:
    49
    Location:
    Israel
    OMG i though my RX480 was on it's way to dying... damn this started happening right after 17.7.2 for me too. Sorry bumping this thread, i was just going crazy asking myself if something had died inside the chip
     

    Attached Files:

    Last edited: Aug 19, 2017
    Naki says thanks.
  11. cogwheel New Member

    Joined:
    Aug 21, 2017
    Messages:
    1 (0.03/day)
    Thanks Received:
    1
    Just chiming in here to say that I, too, get no info / clock detection with GPU-Z and Afterburner after installing the 17.7.2 AMD drivers with an RX480.

    Glad to see I'm not the only one.
     
    Naki says thanks.
  12. Naki

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    480 (0.20/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Botevgrad, Bulgaria, Europe
    @cogwheel & all others reading this - please update to latest RX Vega Beta 17.30 driver released Aug 7th (exactly 2 weeks ago), it has this Pixel/Texture/Bandwidth not showing issue fixed!

    Link for 64-bit Windows OS: http://support.amd.com/en-us/kb-art...-for-Radeon-RX-Vega-Series-Release-Notes.aspx
    (file name - win10-64bit-radeon-rx-vega-software-17.30.1051-b6-aug7.exe)

    Please see screenshot from my RX 480 system: img-2017-08-21-14-30-13.png
     
  13. etayorius

    etayorius

    Joined:
    Mar 4, 2011
    Messages:
    102 (0.04/day)
    Thanks Received:
    49
    Location:
    Israel
    I think that driver is exclusive for RX Vega.
     
  14. Naki

    Joined:
    Apr 28, 2011
    Messages:
    480 (0.20/day)
    Thanks Received:
    60
    Location:
    Botevgrad, Bulgaria, Europe
  15. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    4,456 (1.34/day)
    Thanks Received:
    2,576
    Location:
    Kingston, Ontario Canada
    missing info fixed with 17.8.1 (released today)

    [​IMG]
     
    biffzinker, Naki, JBG84 and 2 others say thanks.
  16. 1Gpi2ZV6Jy

    Joined:
    Aug 8, 2017
    Messages:
    30 (0.63/day)
    Thanks Received:
    11
    Yep, affirmative .. 17.8.1 even fixes it in Win7
     
    AlienIsGOD says thanks.

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)