• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Unreal Tournament 3 Beta Demo Patch Released

malware

New Member
Joined
Nov 7, 2004
Messages
5,422 (1.13/day)
Likes
954
Location
Bulgaria
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 G0 VID: 1.2125
Motherboard GIGABYTE GA-P35-DS3P rev.2.0
Cooling Thermalright Ultra-120 eXtreme + Noctua NF-S12 Fan
Memory 4x1 GB PQI DDR2 PC2-6400
Video Card(s) Colorful iGame Radeon HD 4890 1 GB GDDR5
Storage 2x 500 GB Seagate Barracuda 7200.11 32 MB RAID0
Display(s) BenQ G2400W 24-inch WideScreen LCD
Case Cooler Master COSMOS RC-1000 (sold), Cooler Master HAF-932 (delivered)
Audio Device(s) Creative X-Fi XtremeMusic + Logitech Z-5500 Digital THX
Power Supply Chieftec CFT-1000G-DF 1kW
Software Laptop: Lenovo 3000 N200 C2DT2310/3GB/120GB/GF7300/15.4"/Razer
#1
Epic Games have released a patch for Unreal Tournament 3 beta demo for those of you who are not able to run it. If you have Windows XP 64-bit or Windows Server 2003 and you are receiving the "Modified executable code is not allowed" error at startup then you should replace the game's executable with the one from this 9.47MB patch.

Show full news post
 

WarEagleAU

Bird of Prey
Joined
Jul 9, 2006
Messages
10,809 (2.59/day)
Likes
529
Location
Gurley, AL
System Name Boddha Getta Boddha Getta Bah!
Processor AMD FX 6100 @ 4.432Ghz @1.382
Motherboard ASUS M5A99X EVO AMD 990X AMD SB950
Cooling Custom Water. EK 240MM Kit, Supreme HSF - Runs 35C
Memory 2 x 4GB Corsair Vengeance White LP @ 1.35V
Video Card(s) XFX Radeon HD 6870 980/1100
Storage WD Caviar Black 1.0TB, WD Caviar Green 1.0TB, WD 160GB
Display(s) Asus VH222/S 22: (21.5" Viewable) 1920x1080p HDMI LCD Monitor
Case NZXT White Switch 810
Audio Device(s) Onboard Realtek 5.1
Power Supply NZXT Hale 90 Gold Cert 750W Modular PSU
Software Windows 8.1 Profession 64 Bit
#2
Sweet.

This game looked so awesome on the PS3 and as much as I hate to say it, looks a hell of a lot better on the PC.
 
Joined
Apr 7, 2006
Messages
7,404 (1.73/day)
Likes
663
#3
any fix for the crappy server manager...i cannot find a proper server.
 
Joined
Sep 15, 2007
Messages
2,737 (0.73/day)
Likes
859
Location
Police/Nanny State of America
System Name More hardware than I use :|
Processor 4.7 8350 - 4.2 4560K - 4.4 4690K
Motherboard Sabertooth R2.0 - Gigabyte Z87X-UD4H-CF - AsRock Z97M KIller
Cooling Mugen 2 rev B push/pull - Hyper 212+ push/pull - Hyper 212+
Memory 16GB Gskill - 8GB Gskill - 16GB Ballistix 1.35v
Video Card(s) Xfire OCed 7950s - Powercolor 290x - Oced Zotac 980Ti AMP! (also have two 7870s)
Storage Crucial 250GB SSD, Kingston 3K 120GB, Sammy 1TB, various WDs, 13TB (actual capactity) NAS with WDs
Display(s) X-star 27" 1440 - Auria 27" 1440 - BenQ 24" 1080 - Acer 23" 1080
Case Lian Li open bench - Fractal Design ARC - Thermaltake Cube (still have HAF 932 and more ARCs)
Audio Device(s) Titanium HD - Onkyo HT-RC360 Receiver - BIC America custom 5.1 set up (and extra Klipsch sub)
Power Supply Corsair 850W V2 - EVGA 1000 G2 - Seasonic 500 and 600W units (dead 750W needs RMA lol)
Mouse Logitech G5 - Sentey Revolution Pro - Sentey Lumenata Pro - multiple wireless logitechs
Keyboard Logitech G11s - Thermaltake Challenger
Software I wish I could kill myself instead of using windows (OSX can suck it too).
#4
Joined
Sep 15, 2007
Messages
2,737 (0.73/day)
Likes
859
Location
Police/Nanny State of America
System Name More hardware than I use :|
Processor 4.7 8350 - 4.2 4560K - 4.4 4690K
Motherboard Sabertooth R2.0 - Gigabyte Z87X-UD4H-CF - AsRock Z97M KIller
Cooling Mugen 2 rev B push/pull - Hyper 212+ push/pull - Hyper 212+
Memory 16GB Gskill - 8GB Gskill - 16GB Ballistix 1.35v
Video Card(s) Xfire OCed 7950s - Powercolor 290x - Oced Zotac 980Ti AMP! (also have two 7870s)
Storage Crucial 250GB SSD, Kingston 3K 120GB, Sammy 1TB, various WDs, 13TB (actual capactity) NAS with WDs
Display(s) X-star 27" 1440 - Auria 27" 1440 - BenQ 24" 1080 - Acer 23" 1080
Case Lian Li open bench - Fractal Design ARC - Thermaltake Cube (still have HAF 932 and more ARCs)
Audio Device(s) Titanium HD - Onkyo HT-RC360 Receiver - BIC America custom 5.1 set up (and extra Klipsch sub)
Power Supply Corsair 850W V2 - EVGA 1000 G2 - Seasonic 500 and 600W units (dead 750W needs RMA lol)
Mouse Logitech G5 - Sentey Revolution Pro - Sentey Lumenata Pro - multiple wireless logitechs
Keyboard Logitech G11s - Thermaltake Challenger
Software I wish I could kill myself instead of using windows (OSX can suck it too).
#5
LOL, just tried to run UT3. It doesn't even work on XP 32-bit haha (same error). Somebody needs a kick in the ass over at epic.
Works with the patched EXE, though.
 

FAXA

New Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
234 (0.06/day)
Likes
5
Processor Intel Core 2 Duo E6300 @3.15GHz
Motherboard Asus P5N-E SLI NF650i SLi
Cooling 2x120MM fans, Stock Intel Cooler, 1x80mm fans
Memory 2GB DDR2 PC5400 (2x1GB Corsair XMS2 w/ Heat Spreaders)
Video Card(s) Inno3D 8800GTS 320MB 650MHz Core
Storage 2x 250GB SATA300
Display(s) Dell D1226H 1600x1200 CRT
Case Windowed Coolermaster Centurion 5
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Audigy 24-bit
Power Supply 520W Corsair HX Series Modular PSU
Software Windows Vista™ Home Premium (6.0, Build 6000) (6000.vista_rtm.061101-2205)
#7
I can't make an account because you need to give your email address. That wouldn't be a problem if they hadn't bound @ to open console and given no way for the user to change it.

Although the game is amazing and the hover boards rock! I'm running it maxed out and its looking immense!
 

bubba_000

New Member
Joined
Jul 3, 2007
Messages
76 (0.02/day)
Likes
5
System Name Packard Bell MV86-003
Processor Core 2 Duo T5500
Motherboard MV86
Memory 2 GB DDR2 667
Video Card(s) Mobility Radeon X1700 64 bits 128 MB DDR2
Storage 100GB @ 5400 RPM
Audio Device(s) Realtek HD Audio
Software Windows Vista Ultimate SP1
#8
I can't make an account because you need to give your email address. That wouldn't be a problem if they hadn't bound @ to open console and given no way for the user to change it.
You probably have a uk keyboard. Press SHIFT+ALT and the language for your keyboard will change to US. Then use SHIFT+2 for @
 
Joined
Sep 15, 2007
Messages
2,737 (0.73/day)
Likes
859
Location
Police/Nanny State of America
System Name More hardware than I use :|
Processor 4.7 8350 - 4.2 4560K - 4.4 4690K
Motherboard Sabertooth R2.0 - Gigabyte Z87X-UD4H-CF - AsRock Z97M KIller
Cooling Mugen 2 rev B push/pull - Hyper 212+ push/pull - Hyper 212+
Memory 16GB Gskill - 8GB Gskill - 16GB Ballistix 1.35v
Video Card(s) Xfire OCed 7950s - Powercolor 290x - Oced Zotac 980Ti AMP! (also have two 7870s)
Storage Crucial 250GB SSD, Kingston 3K 120GB, Sammy 1TB, various WDs, 13TB (actual capactity) NAS with WDs
Display(s) X-star 27" 1440 - Auria 27" 1440 - BenQ 24" 1080 - Acer 23" 1080
Case Lian Li open bench - Fractal Design ARC - Thermaltake Cube (still have HAF 932 and more ARCs)
Audio Device(s) Titanium HD - Onkyo HT-RC360 Receiver - BIC America custom 5.1 set up (and extra Klipsch sub)
Power Supply Corsair 850W V2 - EVGA 1000 G2 - Seasonic 500 and 600W units (dead 750W needs RMA lol)
Mouse Logitech G5 - Sentey Revolution Pro - Sentey Lumenata Pro - multiple wireless logitechs
Keyboard Logitech G11s - Thermaltake Challenger
Software I wish I could kill myself instead of using windows (OSX can suck it too).
#9
I dont see any filters for it...
hmmmm, guess they haven't updated it yet


UT3 is being a douche. It fights my forced refresh rate so it won't change the resolution. I'm about tired of these programs that think they can just change the refresh as they wish. I'm gonna "kick em in the nuts".
 

Pinchy

New Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
5,105 (1.20/day)
Likes
270
Location
Sydney, Australia
System Name UltraPC
Processor E8500 Core 2 Duo, 1333Mhz FSB, 3.16Ghz @ 4.5GHz (got into Windows @ 4.75GHz)
Motherboard ASUS P5Q-e
Cooling CPU Cooler - TT V14 Pro, 2x120mm CM Blue LED fans, 1x90mm CM Blue LED fan
Memory G.Skill Pi 4GB (2x2GB) Dual Channel DDR2 PC8000 (1000MHz), 5-5-5-15
Video Card(s) Sapphire HD4850 512mb with ASUS EAH4850 BIOS
Storage 2x 500GB Seagate 7200.12 Raid 0
Display(s) Acer AL1912, 19" LCD screen
Case Thermaltake Soprano Black ATX case
Audio Device(s) Onboard 7.1, Speakers - 5 + Sub + Monitor speakers
Power Supply Thermaltake 850W Toughpower Cable Management - Quad (2x18A and 2x30A) 12V rails
Software Win 7 Pro x64, MSN, CS:Source, etc etc
#10
I just downloaded it today.....its awesome!

I find online servers fine :p.
 

Darren

New Member
Joined
Feb 27, 2005
Messages
1,936 (0.41/day)
Likes
338
System Name Cheap yet powerful gaming and entertainment rig!
Processor AMD Athlon 3800+ X2 Windsor, 1 MB L2 Cache (512k L2 Per Core), 65W Energy efficient, 2GHz @ 2.78 Ghz
Motherboard Asrock ALiveNF7G-HD720p Rev v5.0
Cooling Freezer 64, 2x120mm, 1x92mm
Memory 8 GB DDRII PC6400 @ 929 MHz OCZ (2GBx4) timing: 5-5-5-5-16-2T
Video Card(s) XFX ATI4830
Storage Seagate 320 GB SATA (16 MB Cache)
Display(s) 19' HannsG (1440x900 @ 75hz)
Case Coolermaster Elite 330 Black Case
Audio Device(s) Auzentech X-Meridian, Pioneer VSX-516 Receiver 7.1 with DD/DD EX/Prologic II/DTS/DTS-ES//DTS: Neo
Power Supply Cool Master eXtreme Power 460W PSU
Software Vista Ultimate X64 Corporate Edition
#11
Sweet.

This game looked so awesome on the PS3 and as much as I hate to say it, looks a hell of a lot better on the PC.
That is such a fanboy comment!!!