1. Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Updated drivers to 10.3 and can't find Catalyst Control Center.

Discussion in 'AMD / ATI' started by Raizo, Apr 26, 2010.

  1. Raizo New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    51 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Help!!!

    I recently downloaded the newest Driver display updates and everything (10.3) from the ati.amd.com website, and now... I can't find the ATi Catalyst Control Center anywhere..
    I need to find it so I can check all the stats on my video card because it's been acting funny.

    Where is it?

    I put back in the install disc that came with my video card, reinstalled everything, rebooted, and I still can't find it.
     
  2. Raizo New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    51 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Problem solved!

    Request lock.
     
  3. D007

    D007

    Joined:
    Mar 7, 2007
    Messages:
    3,784 (1.06/day)
    Thanks Received:
    693
    Location:
    Pompano beach, Florida
    It's always a good idea for the community if you tell us what your problem was and how you fixed it. We're here to help, but we need help sometimes too. :)
     
  4. Raizo New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    51 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Nevermind!!
    I thought I fixed it but I didn't. HAHA shame on me.
    When I try to run the CCC it gives me this error:
    "Could not load file or assembly 'CLI.Implementation, Version=2.0.3405.36820, Culture=neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified."

    I even uninstalled it, reinstalled it and then rebooted, same error.
     
  5. AlienIsGOD

    AlienIsGOD

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    4,355 (1.43/day)
    Thanks Received:
    2,434
    Location:
    Kingston, Ontario Canada
    I have the same problem on my HERS rig. I had CCC when using the onboard HD4200, but after I installed the 4650 with a fresh set of 10.3 I cant access CCC. My workaround was MSI Afterburner....It shows all the pertinent info that CCC has and has it in graph format.
     
  6. Raizo New Member

    Joined:
    Apr 22, 2010
    Messages:
    51 (0.02/day)
    Thanks Received:
    0
    Okay but how can I fix it?
     
  7. Jamborhgini313

    Jamborhgini313 New Member

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    205 (0.07/day)
    Thanks Received:
    26
    Go into Safe mode and delete current drivers. Reboot into windows and delete all ati driver registrys. Download new drivers and reboot
     
  8. j.col70

    j.col70 New Member

    Joined:
    Apr 18, 2010
    Messages:
    74 (0.03/day)
    Thanks Received:
    14
    Location:
    Luton, UK
    i had a similar problem with my xfx hd 4770
    CCC would not load at all. it kept crashing.
    here is how i solved it.
    i installed Microsoft Visual C++ 2005 SP1 Redistributable rebooted and hey presto it installed
    i had the 2008 version. the must be a conflict between the 2008 version and CCC.
    ps. i am on windows 7
     
  9. Black Panther

    Black Panther Senior Moderatorâ„¢ Staff Member

    Joined:
    May 30, 2007
    Messages:
    8,878 (2.55/day)
    Thanks Received:
    2,140
    That happened to me once, with the implementation error and all.


    Uninstall the driver.

    Reinstall it, and make sure you choose 'custom' and not 'express' install.
    In the window which follows, take care to tick all the choices you want - and include the CCC. ;)
     

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guest)