• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Verizon fios online forums

nanc1234

New Member
Joined
Jan 26, 2020
Messages
1 (0.04/day)
Can’t access fios online forums. Constantly says http 500 internal error and Verizon has no clue how to fix. Spent hrs yesterday on phone with em to no avail in various depts like web and tech and customer service and cel. They have no idea. How to gain access ?
 

Solaris17

Dainty Moderator
Staff member
Joined
Aug 16, 2005
Messages
21,254 (4.01/day)
Location
Florida
System Name Venslar
Processor I9 7980XE
Motherboard MSI x299 Tomahawk Arctic
Cooling EK Custom
Memory 32GB Corsair DDR4 3000mhz
Video Card(s) Nvidia Titan RTX
Storage 2x Micron 500GB SSD | 1x 1TB 850 EVO | 1x 250GB 960 EVO | 32TB SAN
Display(s) 3x AOC Q2577PWQ (2k IPS)
Case Inwin 303 White (Thermaltake Ring 120mm Purple accent)
Audio Device(s) Focusrite Scarlett Solo on beyerdynamic DT 990 Pros
Power Supply Seasonic 1050W Snow
Mouse Roccat Kone Aimo White
Keyboard Ducky Shine 6 Snow White
Software Windows 10 x64 Pro
thirty-months-of-microservices-stairway-to-heaven-or-highway-to-hell-55-638.jpg


Nothing we are going to be able to do about it. Contact support or call them again until you get someone that knows whats going on with your account.
 

95Viper

Moderator
Staff member
Joined
Oct 12, 2008
Messages
7,570 (1.82/day)
You can try this app/program and see if it helps. Its is free and clean, too.
Complete Internet Repair

Also, definitely, try this, if nothing else works.
Renew your IP address by releasing and renewing your DHCP Lease.

To release DHCP lease via the router GUI, follow the below steps on the Actiontec or FiOS Quantum Gateway:
1Click on the My Network icon at the top.
2Click Network Connections from the menu on the left.
3Click Broadband Connection
4Click Settings
5Scroll down and click Release under DHCP Lease
6Click Apply and, then click Renew
Hopefully, this changed your IP address.

As, I, and others, on the Verizon forums have had a problem like this.
 
Last edited:
Joined
Jul 16, 2014
Messages
3,553 (1.74/day)
Location
SE Michigan
System Name Dumbass
Processor AMD-9370BE @4.6
Motherboard ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0 +SB950
Cooling CM Nepton 280L
Memory G.Skill Sniper 16gb DDR3 2400
Video Card(s) GreenTeam 1080 Gaming X 8GB
Storage C:\SSD (240GB), D:\Seagate (2TB), E:\Western Digital (1TB)
Display(s) 1x Nixeus NX_EDG27, 2x Dell S2440L (16:9)
Case Phanteks Enthoo Primo w/8 140mm SP Fans
Audio Device(s) onboard (realtek?) SPKRS:Logitech Z623 200w 2.1
Power Supply Corsair HX1000i
Mouse Logitech G700s
Keyboard Logitech G910 Orion Spark
Software windows 10
Benchmark Scores https://i.imgur.com/aoz3vWY.jpg?2
If your IP was banned, this could be their notification to you.
 
Joined
Jul 5, 2013
Messages
8,471 (3.50/day)
System Name GPD-Q9
Processor Rockchip RK-3288 1.8ghz quad core
Motherboard GPD Q9_V6_150528
Cooling Passive
Memory 2GB DDR3
Video Card(s) Mali T764
Storage 16GB Samsung NAND
Display(s) IPS 1024x600
View attachment 143305

Nothing we are going to be able to do about it. Contact support or call them again until you get someone that knows whats going on with your account.
The funny thing is that the above list isn't too far off from the truth.
 
Low quality post by OneMoar

OneMoar

There is Always Moar
Joined
Apr 9, 2010
Messages
7,882 (2.19/day)
Location
Rochester area
System Name RPC MK2
Processor Intel Core i5 9600K@ 4.8Ghz 1.32V
Motherboard Asrock z390 phantom gaming 4
Cooling Enermax ets-t50
Memory CMK16GX4M2B3000C15 16GB DDR4-3000
Video Card(s) EVGA GeForce RTX 2060 XC ULTRA GAMING
Storage 512GB Intel 545s ssd 500GB ADATA SU800 ssd 1TB WD blue
Display(s) Cheap VA panel
Case Phanteks P300
Audio Device(s) onboard
Power Supply HX 750i
Mouse M65 Pro RGB
Keyboard K70 RGB
Software Windows 10 +startisback
 
Top