• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Video problems

Vam

New Member
Joined
Jun 19, 2009
Messages
37 (0.01/day)
Likes
3
Processor AMD Athlon II x4 640 3.0GHz
Motherboard Asus M3A78-CM
Cooling Pentagram Cooler
Memory 3 Gb DDR 2
Video Card(s) Inno3D GTS 450 1Gb 128Bits
Storage Samsung 7200rpm, 16Byte, SATA II 500Gb
Display(s) LCD Benq EW2200 22
Case stock
Audio Device(s) HD Audio 8-channel CODEC
Power Supply XSILENCE 500 Watts
Software OC Windows Vista Ulitimate SP2
#1
Hi to all my problem is that when i start Ghostbusters game in menu the video become like no signal on digital Tv cale screen just blincking in different colors and the cutscenes also i can't wacht.What this can be be? Please help :confused:
 
Joined
Nov 30, 2008
Messages
555 (0.17/day)
Likes
28
Location
Birmingham, England...
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.8GHz
Motherboard Gigabyte X48T-DQ6
Cooling Zalman 9500 LED CPU Cooler
Memory 2x 2GB Corsair DDR3 XMS3 DHX - 1600MH/PC3-12800
Video Card(s) Gigabyte HD4870 1GB
Storage 2x Seagate 320GB Barracuda (RAID 0) 3x 1TB Samsung F3, 140GB WD Maxtor (10,000rpm)
Display(s) 2x 20" LG Flatron L204WS
Power Supply Powercool 850W
Software Windows 7 Ultimate x64
#2
Could this still be a codec issue even though it's part of them game?

When I had this problem in a media player I had to turn off hardware acceleration... Try that!
 
T

thraxed

Guest
#3
Well ya could head over too http://www.nirsoft.net and grab installedcodes, nice little program that lest you disable codecs w/o uninstalling them on your system. Great if ya think you have a codec issue.

If your using the original unpatched version, the game is seriously bugged. I'd recommend grabbing the reloaded (not vitality) no dvd patch and see if that resolves your screen problem. Don't really know if game no dvd patches are allowed here:-/ Feel free to erase these lines if that the case.
 

Vam

New Member
Joined
Jun 19, 2009
Messages
37 (0.01/day)
Likes
3
Processor AMD Athlon II x4 640 3.0GHz
Motherboard Asus M3A78-CM
Cooling Pentagram Cooler
Memory 3 Gb DDR 2
Video Card(s) Inno3D GTS 450 1Gb 128Bits
Storage Samsung 7200rpm, 16Byte, SATA II 500Gb
Display(s) LCD Benq EW2200 22
Case stock
Audio Device(s) HD Audio 8-channel CODEC
Power Supply XSILENCE 500 Watts
Software OC Windows Vista Ulitimate SP2
#4
Could this still be a codec issue even though it's part of them game?

When I had this problem in a media player I had to turn off hardware acceleration... Try that!
But how to turn off hardware acceleration? Thx for help
 
Joined
Nov 30, 2008
Messages
555 (0.17/day)
Likes
28
Location
Birmingham, England...
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.8GHz
Motherboard Gigabyte X48T-DQ6
Cooling Zalman 9500 LED CPU Cooler
Memory 2x 2GB Corsair DDR3 XMS3 DHX - 1600MH/PC3-12800
Video Card(s) Gigabyte HD4870 1GB
Storage 2x Seagate 320GB Barracuda (RAID 0) 3x 1TB Samsung F3, 140GB WD Maxtor (10,000rpm)
Display(s) 2x 20" LG Flatron L204WS
Power Supply Powercool 850W
Software Windows 7 Ultimate x64
#5

Vam

New Member
Joined
Jun 19, 2009
Messages
37 (0.01/day)
Likes
3
Processor AMD Athlon II x4 640 3.0GHz
Motherboard Asus M3A78-CM
Cooling Pentagram Cooler
Memory 3 Gb DDR 2
Video Card(s) Inno3D GTS 450 1Gb 128Bits
Storage Samsung 7200rpm, 16Byte, SATA II 500Gb
Display(s) LCD Benq EW2200 22
Case stock
Audio Device(s) HD Audio 8-channel CODEC
Power Supply XSILENCE 500 Watts
Software OC Windows Vista Ulitimate SP2
#6
Joined
Nov 30, 2008
Messages
555 (0.17/day)
Likes
28
Location
Birmingham, England...
Processor Intel Core 2 Quad Q6600 @ 2.8GHz
Motherboard Gigabyte X48T-DQ6
Cooling Zalman 9500 LED CPU Cooler
Memory 2x 2GB Corsair DDR3 XMS3 DHX - 1600MH/PC3-12800
Video Card(s) Gigabyte HD4870 1GB
Storage 2x Seagate 320GB Barracuda (RAID 0) 3x 1TB Samsung F3, 140GB WD Maxtor (10,000rpm)
Display(s) 2x 20" LG Flatron L204WS
Power Supply Powercool 850W
Software Windows 7 Ultimate x64
#7
I don't know then mate, have to leave it to someone else!!