• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

Weird Inet problem. browser can't connect but other things can

Fitseries3

Eleet Hardware Junkie
Joined
Oct 6, 2007
Messages
15,508 (4.16/day)
Likes
2,977
Location
Republic of Texas
#1
i have this really odd problem i cant seem to solve.

once a day my pc gets to where my browsers cannot connect to the internet BUT other internet programs still work fine like IMs and email clients.

i have searched without any luck on a solution.

anyone know whats up with this crap?
 

DirectorC

New Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
1,624 (0.55/day)
Likes
267
Location
Florizy
System Name -= Son of a Whore =-
Processor E8400 @ 4.0GHz (445 x 9)
Motherboard Gigabyte GA-EP45-UD3R
Cooling Cooler Master Hyper 212+
Memory 3GB Corsair XMS2
Video Card(s) EVGA 8800 GT 512
Storage 74GB Raptor + Caviars in RAID0
Display(s) I-Inc 19" LCD 1440x900
Audio Device(s) Audigy SE & Logitech X-540
Power Supply Corsair 750TX
Software Win32 v6.1.7600
Benchmark Scores Logitech KB & Sidewinder X3
#2
Virus.
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,517 (6.46/day)
Likes
6,937
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
#3
i had this same problem before but it was an antivirus software i was using. i uninstalled it and it never happend again
 

brandonwh64

Addicted to Bacon and StarCrunches!!!
Joined
Sep 6, 2009
Messages
19,517 (6.46/day)
Likes
6,937
Location
Chatsworth, GA
System Name The StarCrunch Defender! | X58 Cruncher!
Processor I7 6700K @ STOCK | Intel I7-920
Motherboard Gigabyte Z170X-UD5 | Alienware MS-7543 X58
Cooling Corsair A70 Push/Pull | Corsair H50
Memory Crucial Ballistix DDR4 2400 MHz | Pereema 3x2GB DDR3
Video Card(s) Gigabyte Gaming G1 GTX 1070 | Gigabyte 7970 3GB
Storage 2x Samsung Pro 256GB M.2 SSD's in Raid 0 | 4TB Western Digital SATA drive
Display(s) ViewSonic VG2227wm 1080P | OLD viewsonics
Case NZXT Tempest 410 Elite | NZXT Source 210
Audio Device(s) Onboard
Power Supply Corsair 750TX | Enermax Liberty 500W
Mouse MX518 | MX502
Keyboard TESORO Mechanical | ANZO Mechanical
Software Windows 10 Pro on both
#5
driver problem? maybe try the newest drivers for that LAN card
 

DirectorC

New Member
Joined
Nov 4, 2009
Messages
1,624 (0.55/day)
Likes
267
Location
Florizy
System Name -= Son of a Whore =-
Processor E8400 @ 4.0GHz (445 x 9)
Motherboard Gigabyte GA-EP45-UD3R
Cooling Cooler Master Hyper 212+
Memory 3GB Corsair XMS2
Video Card(s) EVGA 8800 GT 512
Storage 74GB Raptor + Caviars in RAID0
Display(s) I-Inc 19" LCD 1440x900
Audio Device(s) Audigy SE & Logitech X-540
Power Supply Corsair 750TX
Software Win32 v6.1.7600
Benchmark Scores Logitech KB & Sidewinder X3
#6
What about another PC? Another OS? Unbutu LiveCD or something similar. If another OS can't access it then the problem is in your connection.