• We've upgraded our forums. Please post any issues/requests in this thread.

what could this be?

Joined
Jul 15, 2006
Messages
609 (0.15/day)
Likes
9
Location
Exeter, UK
System Name The 831
Processor Intel Core 2 Duo E6600 with X2O Delta CPU Waterblock
Motherboard ASUS P5N-E SLI
Cooling 8 x 120mm fans and X2O Delta CPU Waterblock X2O 400 12V Pump/Reservoir 240mm Radiator 10/8mm Tubing
Memory OCZ SLI Ready 4Gb PC2-6400 DDR2-800 5-4-4-15 (2x2GB)
Video Card(s) BFG GeForce 8800 GTS OC 320MB
Storage Western Digital 160GB SATA and a Western Digital 250GB SATA
Display(s) 22" ViewSonic Widescreen LCD
Case COOLERMASTER STACKER 831
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Audigy SE
Power Supply OCZ ModStream 520w ATX2.2
Software WINDOWS XP HOME SP3
#1
i installed my new mobo an asus a8n-e and was wondering why this is showing in my device manager

http://www.putfile.com/pic.php?img=4695239


also im getting some lag in css and some in bf2 what cold be wrong?
 
Joined
Apr 23, 2006
Messages
3,558 (0.84/day)
Likes
249
Location
Enschede, The Netherlands
System Name Lian Li Carbon fiber ed.
Processor Intel i5 2500k 4.6Ghz 24/7 Max OC 5Ghz
Motherboard Asrock Z68 Extreme3 Gen3
Cooling Swiftech blocks, 360 Xflow rad, Swiftech 120 rad, Liang with XSPC res/pump top.
Memory 8Gb Mushkin 1600Mhz 8-9-8-24
Video Card(s) Sapphire HD6950 2Gb
Storage OCZ Vertex 4 128 / Western Digital 160
Display(s) ASUS 25,5" wide VW266h
Power Supply Corsair HX620 modular
Software Windows 7 64
#2
i installed my new mobo an asus a8n-e and was wondering why this is showing in my device manager

http://www.putfile.com/pic.php?img=4695239


also im getting some lag in css and some in bf2 what cold be wrong?
Did you install all of the board's drivers? Btw i get this when i have the Realtek drivers installed and on board sound is of in the bios.

Oh i see you use the onboard sound.:D

And did you try to update that driver. Right mouse click on target. And then do automatic search
 
Last edited:
Joined
Jul 15, 2006
Messages
609 (0.15/day)
Likes
9
Location
Exeter, UK
System Name The 831
Processor Intel Core 2 Duo E6600 with X2O Delta CPU Waterblock
Motherboard ASUS P5N-E SLI
Cooling 8 x 120mm fans and X2O Delta CPU Waterblock X2O 400 12V Pump/Reservoir 240mm Radiator 10/8mm Tubing
Memory OCZ SLI Ready 4Gb PC2-6400 DDR2-800 5-4-4-15 (2x2GB)
Video Card(s) BFG GeForce 8800 GTS OC 320MB
Storage Western Digital 160GB SATA and a Western Digital 250GB SATA
Display(s) 22" ViewSonic Widescreen LCD
Case COOLERMASTER STACKER 831
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Audigy SE
Power Supply OCZ ModStream 520w ATX2.2
Software WINDOWS XP HOME SP3
#3
right its sorted now it was my card reader lol


any idears why i got lag in my games?
 
Last edited:
Joined
Apr 23, 2006
Messages
3,558 (0.84/day)
Likes
249
Location
Enschede, The Netherlands
System Name Lian Li Carbon fiber ed.
Processor Intel i5 2500k 4.6Ghz 24/7 Max OC 5Ghz
Motherboard Asrock Z68 Extreme3 Gen3
Cooling Swiftech blocks, 360 Xflow rad, Swiftech 120 rad, Liang with XSPC res/pump top.
Memory 8Gb Mushkin 1600Mhz 8-9-8-24
Video Card(s) Sapphire HD6950 2Gb
Storage OCZ Vertex 4 128 / Western Digital 160
Display(s) ASUS 25,5" wide VW266h
Power Supply Corsair HX620 modular
Software Windows 7 64
#4
The lag in Battlefield is not your pc's foult i think. I have it to every once in a while.
Depends on the server to i think.
 

k0rn_h0li0

New Member
Joined
Feb 1, 2007
Messages
1,180 (0.30/day)
Likes
45
Location
Hometown CALI, Current WI.
Processor Amd opteron socket 940 250 sledgehammer 2.4ghz x2
Motherboard amd k8t master2 far
Cooling msi k8t stock heatsinks
Memory 2x1gig random ecc ram
Video Card(s) ati x1600 512mb agp pro 8x
Storage seagate 2x200 gig hdd
Display(s) dunno
Case aprevia navigator
Audio Device(s) creative pro 5.1 sorround
Power Supply antec 500 watt psu
Software windows xp media center 2005
#5
stop uploading?