• Welcome to TechPowerUp Forums, Guest! Please check out our forum guidelines for info related to our community.

Which cable for 1920x1080 120hz?

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
20,711 (4.34/day)
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i7 2600k 4.4GHz :: Athlon II x4 630 3.5GHz
Motherboard ASUS P8P67 Pro :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x4GB DDR3 1866 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: none
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply FSP Hydro GE 550w :: something
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
I just not a new used 120hz monitor. When I run it at 1920x1080 120hz, it looks like shit, but at 60hz it looks fine. I figure the cable I'm using doesn't have the bandwidth for that. I suspect I need a dual link DVI-I cable? The monitor also supports HDMI, but I'm not sure what revision.
 
Joined
Feb 26, 2008
Messages
4,875 (1.13/day)
Location
Joplin, Mo
System Name Ultrabeast GX2
Processor Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.0GHZ 24/7
Motherboard Gigabit P35-DS3L
Cooling Rosewill RX24, Dual Slot Vid, Fan control
Memory 2x1gb 1066mhz@850MHZ DDR2
Video Card(s) 9800GX2 @ 690/1040
Storage 750/250/250/200 all WD 7200
Display(s) 24" DCLCD 2ms 1200p
Case Apevia
Audio Device(s) 7.1 Digital on-board, 5.1 digital hooked up
Power Supply 700W RAIDMAXXX SLI
Software winXP Pro
Benchmark Scores 17749 3DM06
You need dual-link or hdmi (shouldn't matter the cable specification, but usually 1.4)
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,092 (0.97/day)
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
These HDMI cables rock they can carry lots of bandwidth. They use RedMere Tech so you can have smaller connectors, longer length and a smaller AWG.

Though from looking around, many people say you can't do 1080p@120hz on HDMI, but with Rev. 1.4 you should be able to.1080p@120hz take about 10.2Gbps

Rev2.0 is coming out also.
 
Last edited:
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,514 (1.95/day)
Location
Kansas City
System Name The Dove Box Rev 3.0
Processor i7 8700k @ 4.7GHz
Motherboard Asus Maximus X APEX
Cooling Custom water loop
Memory 16GB 3600 MHz DDR4
Video Card(s) 2x MSI 780 Ti's in SLI
Storage 500GB Samsung 850 PCIe SSD, 4TB
Display(s) 27" Asus 144Hz
Case Enermax Fulmo GT
Audio Device(s) ON BOARD FTW
Power Supply Corsair 1200W
Keyboard Logitech G510
Software Win 10 64x
These HDMI cables rock they can carry lots of bandwidth. They use RedMere Tech so you can have smaller connectors, longer length and a smaller AWG.

Though from looking around, many people say you can't do 1080p@120hz on HDMI, but with Rev. 1.4 you should be able to.1080p@120hz take about 10.2Gbps

Rev2.0 is coming out also.
Thanks, thats actually very interesting.
 

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
15,925 (3.63/day)
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K at stock (hits 5 gees+ easily)
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (4 x 4GB Corsair Vengeance DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) Zotac GTX 1080 AMP! Extreme Edition
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Green 4TB
Display(s) BenQ XL2720Z | Asus VG278HE (both 27", 144Hz, 3D Vision 2, 1080p)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Software Windows 10 Pro 64-bit
In what way does the picture look like shit?

If the driver is allowing a 120Hz setting, then you already have it connected via a dual link connection.

It sounds like you have a dodgy cable. Just get another dual link DVI cable - and don't spend big bucks on it, because they all perform identically, since this is a digital signal. Your picture won't be any better with an expensive cable, but your wallet will be lighter.

Here's a great piece on why all HDMI cables are the same. Everything that applies to HDMI applies to DVI cables too.

http://news.cnet.com/8301-17938_105-20056502-1/why-all-hdmi-cables-are-the-same
 

cadaveca

My name is Dave
Joined
Apr 10, 2006
Messages
17,104 (3.42/day)
Here's a great piece on why all HDMI cables are the same.
Build quality of a cable can and does affect performance, or cables wouldn't go bad. Just sayin'. Not all cables are built the same, unfortunately. It's just like the SATA 6 Gb/s cable thing...it can and does matter, and yes, I have cables on hand that suck in both instances.
 

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
15,925 (3.63/day)
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K at stock (hits 5 gees+ easily)
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (4 x 4GB Corsair Vengeance DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) Zotac GTX 1080 AMP! Extreme Edition
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Green 4TB
Display(s) BenQ XL2720Z | Asus VG278HE (both 27", 144Hz, 3D Vision 2, 1080p)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Software Windows 10 Pro 64-bit
Build quality of a cable can and does affect performance, or cables wouldn't go bad. Just sayin'. Not all cables are built the same, unfortunately. It's just like the SATA 6 Gb/s cable thing...it can and does matter, and yes, I have cables on hand that suck in both instances.
Sure, just as long as they don't fall apart. Cables of sufficient quality can be had for just a few dollars. Those $50 Monster cables are a complete rippoff.

Take a look at that article, it makes for fascinating reading!
 
Joined
Dec 27, 2007
Messages
8,514 (1.95/day)
Location
Kansas City
System Name The Dove Box Rev 3.0
Processor i7 8700k @ 4.7GHz
Motherboard Asus Maximus X APEX
Cooling Custom water loop
Memory 16GB 3600 MHz DDR4
Video Card(s) 2x MSI 780 Ti's in SLI
Storage 500GB Samsung 850 PCIe SSD, 4TB
Display(s) 27" Asus 144Hz
Case Enermax Fulmo GT
Audio Device(s) ON BOARD FTW
Power Supply Corsair 1200W
Keyboard Logitech G510
Software Win 10 64x
Sure, just as long as they don't fall apart. Cables of sufficient quality can be had for just a few dollars. Those $50 Monster cables are a complete rippoff.

Take a look at that article, it makes for fascinating reading!
Yeah, but did you happen to check out the post from Delta? It shows a inexpensive cable with an integrated chip that isn't a common production for most HDMI cables.

I've never heard of RedMere technology, and that puts an end to "All HDMI cables are made the same".
 

cadaveca

My name is Dave
Joined
Apr 10, 2006
Messages
17,104 (3.42/day)
Sure, just as long as they don't fall apart.
It's not that simple though. Cables can produce artifacts, lead to monitor drop-outs, and look perfectly fine.

Likewise, SATA cables can affect bandwidth.. I have one here that drops a 500 MB/s drive to 389 MB/s on SATA 6 Gb/s.

It's not as simple as just plugging in a piece of copper between the two items and getting things to work properly..yes they can work easily, but when you delve into the high-end spectrum of things, cable choice can make a huge difference.


Now, I'm not advertising that you buy Monster cables..there are many other more affordable choices out there...but the idea you can just buy any cable and have things working is not a good path to take, by my experience.

I'm gonna say here, that if 120 Hz looks bad, it's more likely that it's due to a lack of system performance, not cabling. I'll also suggest that nothing other than DVI is used, too. HDMI can't do 2560x1600, so I'm not gonna bother with 1920x1080 @ 120 Hz, and recommend that others do not either. It's DVI, or DisplayPort. HDMI is a waste of time, IMHO, and should be removed from the market.
 

s{orpion

New Member
Joined
Sep 15, 2006
Messages
52 (0.01/day)
yes, build quality DOES make a difference...

for standard dvd or net surfing you can use standard or cheap cables.

BUT... if you are running hardcore HD gaming or blu-ray then invest in high quality cables.

i have a 120mhz 47inch screen running games 1920x1080 native...

tried several 'affordable' cables... all had noticeable quality issues...
some even had performance problems... two cables actually 'died'.

my ONLY recommendation is Monster high end cables... worth every penny! :rockout:
 
Joined
Apr 7, 2011
Messages
1,228 (0.39/day)
System Name Desktop
Processor Intel i7-3930k @ 4GHz Undervolted
Motherboard ASUS Sabertooth X79
Cooling Intel AIO
Memory 8x4GB DDR3 1866MHz
Video Card(s) EVGA GTX 970 SC
Storage LSI 9266-8i|3xHitachi SAS 15K600 450GB RAID5|6x WD RE Enterprise 4TB in RAID 10|HP Ultrium 1760 Tape
Display(s) HP ZR24w
Case Fractal Define XL Black
Audio Device(s) Schiit Modi Uber/Sony CDP-XA20ES/Pioneer CT-656>Sony TA-F630ESD>Sennheiser HD600
Power Supply Corsair HX850
Mouse Logitech G603
Keyboard Logitech G613
Software Windows 10 Pro x64

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
20,711 (4.34/day)
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i7 2600k 4.4GHz :: Athlon II x4 630 3.5GHz
Motherboard ASUS P8P67 Pro :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x4GB DDR3 1866 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: none
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply FSP Hydro GE 550w :: something
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
I just got an HDMI cable from walmart that said all over the packaging that it was full 1080p ready, and ready for up to 600hz displays, but yet I can't choose 120hz and it looks worse than it did with my single link DVI-D cable. I guess I need to find a dual link DVI-D or DVI-I cable somewhere...
 
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,973 (8.77/day)
Processor i7 8700K
Motherboard Asus Maximus Hero X WiFi
Cooling Water
Memory 32GB G.Skill 3200Mhz CL14
Video Card(s) RX 5700 XT
Storage SSD's
Display(s) Nixeus EDG27
Case Lian Li PC 011 Dynamic
Audio Device(s) Yamaha AG03
Power Supply Corsair H1000i
Mouse PCMR Model O
Keyboard Razer BlackWidow Tournament Ed.
Software Windows 10 Enterprise

qubit

Overclocked quantum bit
Joined
Dec 6, 2007
Messages
15,925 (3.63/day)
Location
Quantum Well UK
System Name Quantumville™
Processor Intel Core i7-2700K at stock (hits 5 gees+ easily)
Motherboard Asus P8Z68-V PRO/GEN3
Cooling Noctua NH-D14
Memory 16GB (4 x 4GB Corsair Vengeance DDR3 PC3-12800 C9 1600MHz)
Video Card(s) Zotac GTX 1080 AMP! Extreme Edition
Storage Samsung 850 Pro 256GB | WD Green 4TB
Display(s) BenQ XL2720Z | Asus VG278HE (both 27", 144Hz, 3D Vision 2, 1080p)
Case Cooler Master HAF 922
Audio Device(s) Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty PCIe
Power Supply Corsair HX 850W v1
Software Windows 10 Pro 64-bit
Joined
Apr 7, 2011
Messages
1,228 (0.39/day)
System Name Desktop
Processor Intel i7-3930k @ 4GHz Undervolted
Motherboard ASUS Sabertooth X79
Cooling Intel AIO
Memory 8x4GB DDR3 1866MHz
Video Card(s) EVGA GTX 970 SC
Storage LSI 9266-8i|3xHitachi SAS 15K600 450GB RAID5|6x WD RE Enterprise 4TB in RAID 10|HP Ultrium 1760 Tape
Display(s) HP ZR24w
Case Fractal Define XL Black
Audio Device(s) Schiit Modi Uber/Sony CDP-XA20ES/Pioneer CT-656>Sony TA-F630ESD>Sennheiser HD600
Power Supply Corsair HX850
Mouse Logitech G603
Keyboard Logitech G613
Software Windows 10 Pro x64
and ready for up to 600hz displays
That should of gave it away, the signal isn't anywhere near 600Hz (or the panel itself), it's done through frame interpolation.
 
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,973 (8.77/day)
Processor i7 8700K
Motherboard Asus Maximus Hero X WiFi
Cooling Water
Memory 32GB G.Skill 3200Mhz CL14
Video Card(s) RX 5700 XT
Storage SSD's
Display(s) Nixeus EDG27
Case Lian Li PC 011 Dynamic
Audio Device(s) Yamaha AG03
Power Supply Corsair H1000i
Mouse PCMR Model O
Keyboard Razer BlackWidow Tournament Ed.
Software Windows 10 Enterprise
That sounds like the sort of reasonably priced cable I'm talking about. :)
I've been using this exact cable for about four years now. Never a single problem regardless of display or output. :) Also, it seems to be quality stuff. The cable itself is nice and thick.
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
20,711 (4.34/day)
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i7 2600k 4.4GHz :: Athlon II x4 630 3.5GHz
Motherboard ASUS P8P67 Pro :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x4GB DDR3 1866 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: none
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply FSP Hydro GE 550w :: something
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
Joined
Jul 19, 2006
Messages
42,973 (8.77/day)
Processor i7 8700K
Motherboard Asus Maximus Hero X WiFi
Cooling Water
Memory 32GB G.Skill 3200Mhz CL14
Video Card(s) RX 5700 XT
Storage SSD's
Display(s) Nixeus EDG27
Case Lian Li PC 011 Dynamic
Audio Device(s) Yamaha AG03
Power Supply Corsair H1000i
Mouse PCMR Model O
Keyboard Razer BlackWidow Tournament Ed.
Software Windows 10 Enterprise
Make sure your video card has a dual link DVI output as well.
 
Joined
May 21, 2008
Messages
4,092 (0.97/day)
Location
Iowa, USA
System Name FUTURE CUBE!
Processor intel Core i5 6600k
Motherboard Gigabyte Z170X-Gaming 7
Cooling Phanteks PH-TC14PE BK
Memory G.Skill TridentZ 3000 Mhz C15 32GB 2x16GB
Video Card(s) Gigabyte Aorus 1080 Ti
Storage 2x M.2 Samsung Evo 250GB/500GB / WD Blue 500GB / 2x RAID1 Toshiba P300 3TB
Display(s) Samsung C24FG70 1080p 144hz Quantum Dot/ASUS VH226H 1080p 21.5"
Case "THE CUBE" Custom built, pure Red Alder wood
Audio Device(s) Creative Sound Core3D/ Logitech Z-2300 200 watts/ Beyerdynamic DT 880
Power Supply Seasonic X Gold 650W
Mouse Logitech G700
Keyboard Logitech G910
Software Windows 10 Pro
I just got an HDMI cable from walmart that said all over the packaging that it was full 1080p ready, and ready for up to 600hz displays, but yet I can't choose 120hz and it looks worse than it did with my single link DVI-D cable. I guess I need to find a dual link DVI-D or DVI-I cable somewhere...
Yeah, that cable is a lie, no HDMI cable can produce enough Gbps if it was a true 600hz.

 
Joined
Aug 30, 2009
Messages
4,012 (1.07/day)
Location
Sarasota, Florida, USA
System Name Awesomesauce 4.3 | Laptop (MSI GE72VR 6RF Apache Pro-023)
Processor Intel Core i7-5820K 4.16GHz 1.28v/3GHz 1.05v uncore | Intel Core i7-6700HQ @ 3.1GHz
Motherboard Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi LGA2011-v3| Stock
Cooling Corsair H100i v2 w/ 2x EK Vardar F4-120ER + various 120/140mm case fans | Stock
Memory G.Skill RJ-4 16GB DDR4-2666 CL15 quad channel | 12GB DDR4-2133
Video Card(s) EVGA GTX 1080 Ti Hybrid SC2 11GB @ 2012/5151 boost | NVIDIA GTX 1060 6GB +200/+500 + Intel 530
Storage Samsung 840 EVO 500GB + Seagate 3TB 7200RPM + others | Kingston 256GB M.2 SATA + 1TB 7200RPM
Display(s) Acer G257HU 1440p 60Hz AH-IPS 4ms | 17.3" 1920*1080 60Hz wide angle TN notebook panel
Case Fractal Design Define XL R2 | MSI
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z | Realtek with quad stereo speakers and subwoofer
Power Supply Corsair HX850i Platinum | 19.5v 180w Delta brick
Software Windows 10 Pro x64 | Windows 10 Home x64
Yep, you need a dual link DVI cable. I own an ASUS VG236HE 1080p/120Hz and it does not allow over 1080p/60 with a single link cable. I'm curious as to why your monitor didn't come with the proper cable?
 

hat

Enthusiast
Joined
Nov 20, 2006
Messages
20,711 (4.34/day)
Location
Ohio
System Name Starlifter :: Dragonfly
Processor i7 2600k 4.4GHz :: Athlon II x4 630 3.5GHz
Motherboard ASUS P8P67 Pro :: GIgabyte GA-770T-USB3
Cooling Corsair H70 :: Thermaltake Big Typhoon
Memory 2x4GB DDR3 1866 :: 2x1GB DDR3 1333
Video Card(s) 2x PNY GTX1070 :: none
Storage Plextor M5s 128GB, WDC Black 500GB :: Mushkin Enhanced 60GB SSD, WD RE3 1TB
Display(s) Acer P216HL HDMI :: None
Case Antec SOHO 1030B :: Old White Full Tower
Audio Device(s) Creative X-Fi Titanium Fatal1ty Pro - iLive IT153B Soundbar (optical) :: None
Power Supply FSP Hydro GE 550w :: something
Software Windows 10 Pro - Plex Server on Dragonfly
Benchmark Scores >9000
Yep, you need a dual link DVI cable. I own an ASUS VG236HE 1080p/120Hz and it does not allow over 1080p/60 with a single link cable. I'm curious as to why your monitor didn't come with the proper cable?
Bought used
 
Joined
Aug 30, 2009
Messages
4,012 (1.07/day)
Location
Sarasota, Florida, USA
System Name Awesomesauce 4.3 | Laptop (MSI GE72VR 6RF Apache Pro-023)
Processor Intel Core i7-5820K 4.16GHz 1.28v/3GHz 1.05v uncore | Intel Core i7-6700HQ @ 3.1GHz
Motherboard Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi LGA2011-v3| Stock
Cooling Corsair H100i v2 w/ 2x EK Vardar F4-120ER + various 120/140mm case fans | Stock
Memory G.Skill RJ-4 16GB DDR4-2666 CL15 quad channel | 12GB DDR4-2133
Video Card(s) EVGA GTX 1080 Ti Hybrid SC2 11GB @ 2012/5151 boost | NVIDIA GTX 1060 6GB +200/+500 + Intel 530
Storage Samsung 840 EVO 500GB + Seagate 3TB 7200RPM + others | Kingston 256GB M.2 SATA + 1TB 7200RPM
Display(s) Acer G257HU 1440p 60Hz AH-IPS 4ms | 17.3" 1920*1080 60Hz wide angle TN notebook panel
Case Fractal Design Define XL R2 | MSI
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z | Realtek with quad stereo speakers and subwoofer
Power Supply Corsair HX850i Platinum | 19.5v 180w Delta brick
Software Windows 10 Pro x64 | Windows 10 Home x64
Joined
Jan 26, 2010
Messages
381 (0.11/day)
Location
Lost in space
System Name Geting old
Processor AMD Phenom II X4 940 Processor BE 3.8 Ghz
Motherboard MICRO-STAR INTERNATIONAL.. MS-7388 1.0
Cooling CORSAIR H50 water cooler
Memory 8 GB of Patriot Extreme Performance DDR2 4GB (2 x 2GB)PC2-6400 Enhanced Latency
Video Card(s) AMD Radeon R7 200 Series
Storage Seagate Barracuda 1 TB
Display(s) LG FLATRON W2361V 23"
Case RAIDMAX SMILODON
Audio Device(s) HD Realtek
Power Supply Two 1000W ULTRA X3 wired together
Mouse Logitech G9x Laser
Keyboard Corsair K65 RGB
Software Windows 10 pro
try this for more info http://www.monstercable.com/hdmi/hdmi.asp

I got two monster cable HDMI 1000 HDX Hyper Speed, abit pricey ;) But they rock .:rockout: I use one on my flat screen and one on my rig refresh rates I use on the tv is 240 Hz and on the pc 120Hz
hope it help:toast:
 
Joined
Jan 26, 2010
Messages
381 (0.11/day)
Location
Lost in space
System Name Geting old
Processor AMD Phenom II X4 940 Processor BE 3.8 Ghz
Motherboard MICRO-STAR INTERNATIONAL.. MS-7388 1.0
Cooling CORSAIR H50 water cooler
Memory 8 GB of Patriot Extreme Performance DDR2 4GB (2 x 2GB)PC2-6400 Enhanced Latency
Video Card(s) AMD Radeon R7 200 Series
Storage Seagate Barracuda 1 TB
Display(s) LG FLATRON W2361V 23"
Case RAIDMAX SMILODON
Audio Device(s) HD Realtek
Power Supply Two 1000W ULTRA X3 wired together
Mouse Logitech G9x Laser
Keyboard Corsair K65 RGB
Software Windows 10 pro
Get the one that are 3D capable cable to get the refresh rates that you need
 
Joined
Aug 30, 2009
Messages
4,012 (1.07/day)
Location
Sarasota, Florida, USA
System Name Awesomesauce 4.3 | Laptop (MSI GE72VR 6RF Apache Pro-023)
Processor Intel Core i7-5820K 4.16GHz 1.28v/3GHz 1.05v uncore | Intel Core i7-6700HQ @ 3.1GHz
Motherboard Gigabyte GA-X99-UD5 WiFi LGA2011-v3| Stock
Cooling Corsair H100i v2 w/ 2x EK Vardar F4-120ER + various 120/140mm case fans | Stock
Memory G.Skill RJ-4 16GB DDR4-2666 CL15 quad channel | 12GB DDR4-2133
Video Card(s) EVGA GTX 1080 Ti Hybrid SC2 11GB @ 2012/5151 boost | NVIDIA GTX 1060 6GB +200/+500 + Intel 530
Storage Samsung 840 EVO 500GB + Seagate 3TB 7200RPM + others | Kingston 256GB M.2 SATA + 1TB 7200RPM
Display(s) Acer G257HU 1440p 60Hz AH-IPS 4ms | 17.3" 1920*1080 60Hz wide angle TN notebook panel
Case Fractal Design Define XL R2 | MSI
Audio Device(s) Creative Sound Blaster Z | Realtek with quad stereo speakers and subwoofer
Power Supply Corsair HX850i Platinum | 19.5v 180w Delta brick
Software Windows 10 Pro x64 | Windows 10 Home x64
These monitors don't support 120Hz over HDMI though, only Dual Link DVI.
 
Top